26.12.2023 | 00:07
Samog sebe sam zajebao tako što sam te podsjetio na to da si se pravio grbav kada sam te pitao gdje se u definiciji pandemije spominje broj mrtvih?!
I sad još pokušavaš insinuirati da Merriam-Webster medicinske definicije ne uzima iz medicinskih izvora, nego ih tamo neki ćato isisava iz prsta.
Pa ti si nadmašio samoga sebe.
Svjetski priznati rječnik piše gluposti, ali zato Rumble objavljuje istinu, samo istinu, i ništa drugo nego istinu?!
I opet inzistiranje na "stručnosti".
Znači, samo ljudi sa visokim obrazovanjem iz polja medicine imaju dovoljno kvalifikacija da uoče kako se u definiciji pandemije broj mrtvih uopće ne spominje, pa samo oni imaju pravo primijetiti da Radman nije u pravu kad tvrdi da ovo nije pandemija, zato što umire mali postotak ljudi, a mi ostali, koji nismo studirali medicinu, nemamo dovoljno stručnosti da to ustvrdimo!!!?
A, što se tiče moje struke, ja sam ti diplomirani ekonomist, a čak i da sam nekvalificirani manualni radnik, to i dalje ne bi promijenilo činjenicu da je Radman tvrdio da se ovdje ne radi o pandemiji, jer je mali postotak umrlih, iako smrtnost ni na koji način ne definira pandemiju.
Time Radman nije ništa manje stručan, niti to znači da netko sumnja u njegovu stručnost i znanje onoga čime se on profesionalno bavi, nego samo zaključujemo da je u ovom konkretnom slučaju, čovjek ispalo glupost tj. izrekao besmislicu,
Da bi to shvatio, ne treba ti studij medicine, dovoljno je znati čitati, i imati volju za čitanjem, čak i onoga što ti ne ide u prilog.
Ali, ne, ja sam nestručan jer nemam medicinsku školu, pa, valjda, ne znam čitati, ali ti si stručan, ali ti se ne da čitati, ali zato ti odlično ide praviti se grbav, tu si ekspert, mora se priznati.