27.12.2023 | 12:57
m@xym kaže:
@Air
Zašto bih ja trebao objašnjavati nelogičnosti između tvoga viđenja i stvarnih događaja?!
Pogotovo u svjetlu činjenice da se "tvoje viđenje" i stvarnost, bitno razlikuju.
Nije u pitanju moje viđenje nego evidentirane činjenice od
Prvog do
Četvrtog.
Prvo, govorimo o Pfizeru jer većina izvora kod nas, koji promoviraju "alternativnu stvarnost" dolazi iz Američkih izvora, a Pfizer je Američka firma. Isto tako, ti "alternativni izvori"
Kakvi god izvori bili Pfizer izvješća su zaoknski priznata kao originali. To što ti nisi sjedio u sudnici kada su objavljeni nije argument da nisu vjerodostojni nego samo tvoje izvrdavanje jer ne idu u prilog tvom stavu.
žele nam prodati priču da se nekakva "Big Pharma" urotila protiv svih nas, izmislila nepostojeću pandemiju, možebitno sama pustila virus iz laboratorije, a sve to da bi nas za veliku lovu uvalila cjepivo koje nije cjepivo.
A, kako se u cijelu tu priču uklapa činjenica da su osim Amerike i sve ostale velike države svijeta (Rusija, Kina, Indija...) napravile istu stvar (uvele mjere za usporenje širenja epidemije, proizvele svoje cjepivo i cijepile veliki broj ljudi, isto kao i Amerika)? Jeli to "Big Pharma" ima podružnice u svim zemljama svijeta, i drži u svojim rukama sve vlade svih država?!
Ja nisam nigdje u zadnjem tekstu spominjao nikakve urote pa ne znam zašto ih ti uvodiš u priču, osim da možda odvučeš pažnju od elementarnih dokazanih činjenica koje ti ne odgovaraju.
Drugo, niti jedno istraživanje nije dokazalo da je Pfizerovo (niti bilo koje drugo) cjepivo, 100% učinkovito, tako da je to samo tvoje viđenje i ništa drugo.
Točno. A zašto su mediji i službena medicina promovirali cjepiva kao 100 posto sigurna i učinkovita?
Treće, ako je sudski postupak tek započeo onda ne možemo govoriti o tome da je nešto dokazano, barem ne pravno.
Na početku sam rekao: to što sudski postupak još traje ne umanjuje po bilo kojoj osnovi dokaze - Pfizerove izvorne pogubne rezultate istraživanja o sigurnsti i učinkovitosti cjepiva. Također niti umanjuje činjenicu da su podvalili lažna istraživanja na osnovu kojih je službena medicina prihvatila njihovo cjepivo kao sigurno za upotrebu. To je samo tvoj pokušaj izvrdavanja.
Četvrto, tvoje viđenje službene medicine nema nikakve veze sa stvarnošću.
Nije u pitanju moje viđenje nego dokazane činjenice i problemi koji proizlaze iz tih činjenica koji traže odgovore.
Peto, i najvažnije, ja još uvijek čekam taj veliki postotak nuspojava i smrti, a u svjetlu činjenice da je, barem ovaj napredniji dio civilizacije, cjepio veliku većinu svojih stanovnika, to je nešto što nije baš tako trivijalno za sakriti, čak i moćnoj "Big Pharm-i".
Iako su iznesene sve činjenice o katastrofalnom odnosu prema bilježenju nuspojava od lijekova i cijepljenja (koji traje već sigurno zadnjih 40ak godina) ti ćeš sa svojim stavom čekati do svoje smrti jer ne možeš ili ne želiš vidjeti istinu.