21.12.2025 | 16:25
Ja sam prije dva tjedna vozio točno takav rental od Milana do Torina, po Torinu i natrag do Bergama, sveukupno 4 dana. Drago mi je da si ti zadovoljan, uživaj u njemu. Meni je, evo, majke mi, jedva malo bolji od onog MG drekeca kojeg sam vozio proljetos od Malage do Seville i natrag. Fuj.
Apsolutno mi je za ispovraćati se koliko ima loše podešen softver koji upravlja automatskim prijenosom. Ima elektronički upravljan hidraulički automatik s 8 stupnjeva prijenosa koji pri stabilnoj brzini od 30-35 km/h (gradski promet) drži turažu na 2800-3000 o/min. Kako, andfak, kako??

Da ne kažem da, što god odabrao u podešenju (sportski, ekonomično, dinamično, neznamšto), automatik se isto ponaša. Tiptronic ručno mijenjanje je parodija teška. Pikneš brzinu niže, on bljesne da je skužio komandu, ali ne zarezuje ni za suhu šljivu. Spusti stupanj tek kad kočnicom prikočiš.

A kick down ubrzanje radi - ne. Nagaziš ga, njemu treba skoro dvije sekunde da se probudi. Čak i za kretanje iz mjesta. Fantastično sređen softver da te netko spuca kad se sa sporedne ceste i STOP-a pokušavaš uključiti u gusti gradski promet.
Što dalje, to sve gore.

I još kad kažeš da si ga čekao 11 mjeseci, ne znam što bih rekao. Đizs. Da si naručio Kiu, vozio bi je već 10,5 mjeseci do sad.
Oprosti što sam negativan, opet kažem, važno je da si ti zadovoljan.