26.12.2025 | 22:58
dpasaric kaže:
Djuro genijalac kaže:
E, jeste ekipa, svi skupa!
Čovjek kupi auto, čekao ga je 10 mjeseci, očito je baš htio taj, a vi ga krenuli prati em izborom vozila, em čekanjem.....
Pa pustite čovjeka nek uživa; on je kupio auto koji je htio za svoje novce.. On sretan, svi sretni!
A gle, znaš da ovo nije forum za nježne dušice, ovdje odvalimo ono što mislimo, pa neka se svatko nosi s tim.

Naravno da je važno da je on sretan i da je kupio što voli, želim mu što manje problema i da sretno i sigurno putuje gdjegod treba.
No, to ne znači da ću se praviti da imam dobro mišljenje o tom VW. Meni je auto grozan već svojom pojavom i reputacijom, ne mogu zamisliti da bih ga ikada vozio, čak i da je
od rent-a-cara tražio bi da mi daju nešto drugo. No,
drago mi je da ima ljudi koji kupuju takva vozila, onda se mi ostali osjećamo bolje.

Gle ovak, ja sam vozio renta-car, što službeno, što privatno mnoga i bolja vozila od ovoga ; mečke, bembure, volva od 9o k E i druge. Tvo je mišljenje i Emilovo, shvaćam kao normalno i te kritike me stvarno ne pogađaju. Ja oko vozila nemam nikakvu sujetu ili neki fetiš. Kao i svaku stvar koju kupujem, uvjek proguglam i pogledam revije, tako da skoro uvijek, znam što kupujem...nema kak bi se reklo "mačka u vreći" Bilo mi je bitno, da je vozilo pregledno, da mogu normalno ući u njega, da je zadovoljavajuće veličine i da malo troši. Ja shvaćam, vozilo kao, vožnju od točke A do točke B i da to bude sigurna i udobna vožnja. To su moji kriteriji i bitno je da sam ja zadovoljan, a nisu bitne tvoje i Emilove kritike, jel tak
Vidiš ja nisam nikad vozio alfu, ali da su mi je ponudili u renta-car, ja bi je odbio, ne zbog tebe, nego zato jer mi se ne sviđa, kao što mi se mnoga vozila ne sviđaju, poput Ford-K onaj prvi model ili onaj Francuski megane, ako se ne varam, koji je imao kontra nakošenu zadnju šajbu.
Drugi bold je je da se osjećam bolje, da ne moram birati između lada, gdje mrtvi pokupe sve najbolje modele, nama ostane, što ostane