Original igre - Problem
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Original igre - Problem

18.07.2008 | 19:16
Na Jabučnjaku se brišu samo korisnici koji prekrše pravila - dakle, oni koji vrijeđaju druge, lažno se predstavljaju, oglašavaju ili potiču na piratstvo i slično. Negativna osobna iskustva nisu nikakav problem, dapače, bilo bi jako sumnjivo da postoji 100% zadovoljstvo Apple proizvodima. To bi bio znak bolesti ili fanatizma, što je svakako negativno. Ovako je sve taman na svom mjestu, od 2000 korisnika imamo i par onih koji nisu zadovoljni. Čini se kao dobar prosjek...
18.07.2008 | 20:15
Dražen je napisao:
Ne treba peticija, neka me slobodno baniraju. Živjela demokracija. Na kraju krajeva mislim da dolje niže imaš post gdje sam ti naveo šta da napraviš ako ti igre ne rade, pa malo bolje pogledaj. Molim admina da mi ukloni account, jer to je valjda jedino rješenje u "Apple svijetu" kada ga se počne "dirati u srce". Hvala svima sa ovog foruma na druženju, pomoći i iskustvu (u mom slučaju nažalost vrlo, vrlo negativnom) koje sam pokupio iz "Apple svijeta". Dakle još jednom uljudno molim admina da izbriše moj account. Pozdrav (odoh se guštat na smeću od PC-a). I za kraj još nešto - kao što je vama "sveta misija" navlačit ljude na Apple, meni će biti upravo suprotno. Svima preporučiti da ga ne kupe i da ga zaobilaze u širokom luku. Zbogom

ROTFLMAOASTSOOMCTRMTDH !!!! XD
hijao hijao hiajao jao jao jao jao
Ovako se nisam nasmijao još od kada je HDZ pobijedio na izborima...
19.07.2008 | 01:16
U hebote propast ce nam Apple kad Drazen krene u anti-reklamu
Svasta, ali 100 ljudi 100 cudi. Zivjela Vista! Asta la Vista
19.07.2008 | 18:48
@ Dražen
Majstore i meni je krepao iMac G5 od 11000 kuna i prodao sam ga za dijelove za 1000kn, a i vidim sve nebuloze kod domaćeg zastupnika, pa mogu reći da potpuno razumijem tvoju frustraciju.
Ali....to su samo stvari i nema smisla trošiti vrijeme na ogorčenost
( a nisam pijani milioner, pa mi je svaka kuna bitna).
Okreni novi list i pichi dalje bez obzira - Mac ili PC.

@rolada
Dražen je na forumu cca 2 godine i dao je svoj doprinos, a daje ga još uvijek.
Kako tebi može pasti na pamet da nakon nekoliko postova u kojima tražiš pomoć ideš predlagati izbacivanje jednog člana sa foruma?
Admini su ti već rekli svoje, a ja ti kažem da pokažeš malo poštovanja prema zajednici kojoj se želiš pridružiti i od koje tražiš pomoć.
19.07.2008 | 19:50
Mislim da ovdje nitko nema nista protiv toga kad netko napise da mu je krepalo nesto Appleovog hardvera jer se i to mora dogoditi i dogadja se i mislim da nitko normalan ne moze reci da se Mac nece nikada pokvariti ali stvar je u Drazenovom stavu koji je IMO potpuno nerealan i nezreo sto dobro pokazuje i post sa prosle strane u kojem kaze da je kupio original igru za xbox i dosla mu je ogrebana i sad vise nikad nece kupiti original igru. WTF? Ne znam da li Drazen ima auto ili mu se i on jednom pokvario i sad ga vise nece nikad kupiti
Dakle problem je samo u stavu i nije se uredu ovako "nasladjivati" kao sto radi Drazen u svakom topicu u kojem ima problema sa Macovima i nije uredu tvrditi i tupiti svima da ce im se nesto pokvariti samo zato sto se njemu to pokvarilo. Ja znam da bi Drazen bio najsretniji na svijetu kad bi nam sutra crklo sve Appleovo sto imamo jer bi tako on bio u pravu ali to se nece dogoditi i nema svrhe da tu istresa svoju gorcinu jer bezveze podize nervozu na forumu a stvarno bez ikakve koristi. Kao sto Davor kaze od 2000 korisnika jednom se raspala masina i to je odlican prosjek i nema smisla da nam jedan takav kvari zabavu
20.07.2008 | 12:18
rolada je napisao:
ne nažalost, još nisam vrbovao frendove na mac.... bilo bi dobro da to proradi, kako bi ih navukao

Koliko vidim, iz Zagreba si. Ima tu na forumu dosta Zagrepčana. Siguran sam da se s nekim od njih možeš naći jedno popodne, skoknuti do njega doma ili u firmu i probati svoju igru na njegovom/njenom Mac-u.
20.07.2008 | 17:31
2 sizunic:
ja poštujem sve koji ovdje jesu, samo ne želim da se ismijavaju ljudi zbog nekog gorkog iskustva sa proizvodom ....
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 12 sati, 40 minuta
  • ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
  • hal9000: Sretan rođendan i dobrodošao u klub!
  • drpongrac23: Hvala svima!
  • ping: Sretan rođendan
  • dpasaric: Sretan ti! :)
  • zoranowsky: Sretan ročkas!
  • Yonkis: Sretno ti rođendanovo!
  • smayoo: Sretan ti rođendan! :)
  • drpongrac23: Danas sam ušao u 5-u DEKADU ŽIVOTA!!! Živjeli svi!!!
  • hal9000: [link]
  • Riba: Odnio vrag prisu!
  • hal9000: Za 30-ak godina većina nas ni neće više biti živo pa koga briga za responsive site! :D
  • Borisone: Ma nije to, nego se sada početna stranica učita u tren oka. Treba bar 3-4 sekunde da bi bilo moderno.
  • Riba: Uostalom, nije Jabucnjak neresponsivan nego je vama ekran premalen! :-D
  • dpasaric: I nisi boomer, ti si gen X! :)
  • dpasaric: Zašto bi itko išao na ovaj tip weba s mobitela? :)
  • Riba: Hoce, vec je u pripremi godinama ali je implementacija malo zapela...plus sto ne pomaze sto ja boomer nikada ne idem na jabucnjak sa mobilnog uredjaja. :)
  • CoffeePod: Jabucnjak*
  • CoffeePod: Hoce li Jabuvnjak ikad dobit reponsive sajt?
  • cariblanco: Danas smo u Osijeku, možda shebali turističku sezonu :D
  • dpasaric: Slijedi uskoro osvrt na naslovnici...
  • Air: ...a Applevom slučaju iako te fore drugi telefoni imaju već godinama, ali kad to Apple napravi mi bi se trebali diviti tome kao toploj vodi.
  • Air: Meni Keynote izgleda kao kad Trum hvali samo sebe i svoje odluke kao ono baš najbolje, iako ga je cijeli Svijet popljuvao...
  • drlovric: Na Mac, Spotlight je odlican, kao i boja foldera (konacno) :)
  • drlovric: iPad je odlicno profitirao. Ako sve ovo ne zakljucaju za najnovije modele only :)
  • Riba: Keynote mi je kao neka epizoda Teletubbiesa.
  • Riba: Gledam taj WWDC i razmisljam kako su teme o umiranju mozda privlacnije. :-D
  • dpasaric: Idemo mi na ljepše teme, WWDC je za sat vremena! :)
  • dpasaric: Sve pet, ali nije li zanimljiva statsitika da je od zadnjih 30-ak (toliko pratimo na jednoj internoj grupi objave u medijima) sportaša, umjetnika i ostalih poznaith osoba koje su iznenada umrle, uzorak cijepljenih 100%. A znamo da je kod nas situacija bila cca 50:50, znači nešto lomi statistiku. Evo, samo to primjećujem.
  • smayoo: To što nije u javnosti poznato što je prethodilo njegovoj smrti, ne znači da nije prethodilo ništa čega bi ta smrt bila logičan i sasvim vjerojatan ishod. Moj pokojni stari je umro u 59. godini i svima koji ga nisu jako dobro znali je to bilo "iznenada". Nas koji smo mu bili bliski nije baš *iznenadilo*, iako nam je bilo teško i bolno.
  • Riba: Obrati paznju na nepoznate osobe poput mog oca koji ne uzima lijekove kako je propisano, odbija ici na kontrole, jedva je izvukao zivu glavu nakon srcanog udara pred par godina i jos hoda naokoo unatoc tome sto se cak i cijepio. Znanost bi se trebala na takve slucajeve usredotociti. :)
  • dpasaric: Samo primjećujem uzorak. Do sada je 100% kod domaćih i stranih poznatih osoba koje su iznenada umrle. Ponavljam, možda je zaista slučajnost, ali sada već postaje statistički zanimljivo.
  • Riba: Covjek je vjerojatno pocinio suicid ili izravno ili neizravno alkoholom, nije tu potrebna velika znanost.
  • dpasaric: Sjajan umjetnik je to bio. Velika šteta.:( I gle, opet moramo primjetiti slučajnost koja povezuje sve "prerano" umrle. :( Nadam se da će znanost potražiti uzroke takvoj statistici.
  • smayoo: RIP, Matija :(. Stvarno prerano.
  • dpasaric: Večeras u 19 sati po našem vremenu Appleov #WWDC25 keynote!
  • Maxxy: RIP Matija Dedić :(
  • smayoo: RIP :(
  • dpasaric: Umro Bill Atkinson! :(
  • drpongrac23: @Zdravac - Nemoj ići lijevo ako semafor je desno :) :)
  • Zdravac: hahahah
  • Zdravac: A da se, umjesto palac dolje/gore, uvede palac lijevo/desno?!
  • tino1: Gjuro, bola, Mazlum i to s veliko "M".
  • Gjuroo: Možda "mamlaz"?
  • tino1: Mazlum- na Herceg- Bolansanski- Budala.
  • Yonkis: Mazlum - Mazlum (maẓlūm) is an Arabic term for "oppressed, ill-treated, injured, sinned-against" (the antonym being ẓālim "oppressor"; root ẓlm "to oppress";).
  • tino1: Riba! Vraćaj karmu! Ej ne ćeš se imat kamo vratit.
  • tino1: Ej ukinuo Mazlum Karmu!! Šta vam je odmah vraćaj karmu Riba!!
  • smayoo: :(
  • drpongrac23: Napustio nas je Ivan Piko Stančić. RIP

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

accom, Adalbert, Air, Ender, hal9000, Riba, tino1, Anonimci (479)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.72 Seconds

Provided by iJoomla SEO