10.10.2025 | 22:00
Sarek kaže:
I još ću jednom ponoviti pitanje odnosno tezu koje sam sto puta postavio, a nikad nisam dobio odgovor - ako su svi ti kontakti znali, a jesu kao što tvrdiš, njihova inercija i poklapanje ušima jer bolje zadržat posao, a poslije okolo srati, govori najviše o njima samima, ja od sramote ne bih govorio da nešto znam, ali me prpa nešto poduzeti. Jebeš poso, važan je obraz. Ja bih se na tvom mjestu zapitao trebaju li ti uopće takvi prijatelji jer oni su svojom šutnjom i neaktivnošću ispali gori od lopine Beroša i ostale lopovske svite. Sve počinje od nas 'malih', ako mi nećemo ili ne želimo reagirati jer se bojimo, onda ne možemo očekivati ni promjene na nekom većem nivou
Nisu oni "poslije srali okolo", oni su svi odmah rekli da je situacija mutna, naravno privatno i neformalno. A ako si liječnik u Hrvatskoj, nećeš ako izgubiš posao ići raditi kao vozač ili konobarica, znači gubitak posla za te ljude bi bio gubitak egzistencije ili izganstvo van države - a opet u neki zatrovan sustav jer niti vani (osim nešto Skandinavije) nije bilo bolje. Većina vlada je radila pritisak na isti način.
I da, sasvim se slažem s tobom da je to bilo jadno i da je mnogo liječnika izgubilo obraz (npr. moja obiteljska, koja se pravila luda i samo ponavljala propisanu rečenicu od ministarstva kada sam je pitao delikatna pitanja o izuzecima za osobe koje su imale autoimune reakcije). A ovih "mojih" 5-6 su barem neslužbeno rekli kako stvari stoje i upozorili bliske ljude.
S druge strane, imali smo niz slučajeva liječnika u mirovini, ili nekih van sustava, koji nisu imali što izgubiti, i koji su otvoreno o tome govorili, ali su bili cenzurirani od MSM-a, pa smo ih morali slušati na raznim podcastima i nezavisnim kanalima.
A stvari počinju na transparenciji. Da je sve to bilo transparentno, ne bi bilo nikakvih situacija tog tipa. Da FDA nije skrivao podatke po kojima je dao privremenu dozvolu ne bi niti političari mogli OTVORENO LAGATI o svojstvima tog mRNA tretmana i lažima dodatno ugrožavati živote. Pazi - oni su totalno izmislili da mRNA "cjepivo" štiti od zaraze i da štiti od prijenosa virusa drugima! Ono "Spasi baku - cijepi se!".
Da bi Pfizer na to umro od smijeha na saslušanju u EU parlamentu i mrtvo hladno rekao: "Ne, mi to nismo nikada niti testirali!"
I takvima treba vjerovati, a Campbell je "bad guy"?