Evo i malo humora...
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Evo i malo humora...

10.06.2019 | 16:02
Prilozi:
10.06.2019 | 23:34
Nisam shvatio.
11.06.2019 | 00:19
smayoo kaže:
Nisam shvatio.

Huawei je Kinez, ostali nisu...
11.06.2019 | 00:47
Aaaaa!! To, kao, Kinezi gaze ljude tenkovima, a Amerikanci ne?
11.06.2019 | 00:55
Mislim da opet nisi skontao @smayoo, cijeli svijet je izvještavao o nemirima na Tienanmenu, ali za Kinu, to se nikad nije dogodilo.

Pa prema tome ispada da bi sa 'ne-kineskim' smartfonom mogao bez problema snimiti neku pobunu ljudi u Kini, ali ako bi to snimao sa Huaweiem, snimio bi samo prazan trg.
11.06.2019 | 01:37
Shvatio sam, shvatio. Ali ti nisi...
Da mi netko ne zamjeri što citiram Bibliju (baš ja): "Što gledaš trun u oku brata svojega, a brvna u oku svome ne opažaš?" (Lk 6,39-42)
11.06.2019 | 07:52
Eto, ne moze se covjek ni malo nasaliti tu kod nas na forumu a da odmah ne krenu duboke politicke rasprave i citiranje biblije...
11.06.2019 | 08:13
Amerikanci su se više specijalizirali na ubijanje dronovima. To je s aspekta zaštite na radu bolje.
21.06.2019 | 19:32
Da se bacimo nazad na šalu, ili je možda i zbilja ?

Slikazaslona2019-06-21u18.23.25.jpg
21.06.2019 | 19:41
Da. To je to. Neugodna istina.
24.06.2019 | 14:26
Kad se čovjek predugo bavi dizajnom UI-a, svašta mu padne na pamet

ZaDom.jpg
24.06.2019 | 22:13
25.06.2019 | 01:10
I što sad? Ako to obrišem, odmah će me JOHN i ostali dežurni mrzitelji napasti da uvijek brišem desničarske ispade, a ljevičarske ne...
25.06.2019 | 01:16
smayoo kaže:
I što sad? Ako to obrišem, odmah će me JOHN i ostali dežurni mrzitelji napasti da uvijek brišem desničarske ispade, a ljevičarske ne...

so what, izbrisi, ilegalno je
25.06.2019 | 04:14
ecvis17 kaže:
smayoo kaže:

so what, izbrisi, ilegalno je

Joj, vi ljevičari nikad niste kužili zezanciju

Prilikom objavljivanja sam čak razmišljao da napišem neki disclaimer, ali mi je bilo lijeno.
Ako se ova ilustracija kosi s politikom uredništva Jabučnjaka ili vrijeđa nečije osjećaje, suglasan sam da se ukoni.

Mislim, stavio sam je u "humor". Ne možete me napadati po političkoj osnovi, ali možete reći da nije duhovito i da sam "falija balun".
Men' je bitno da sam bio kreativan i da sam svoj rad predstavio javnosti. Ako me stigmatizirate i izbrišete, moja djeca, unuci i sljedbenici će me u budućnosti prikazivati kao žrtvu i heroja.
Pitanje je samo hoću li pobijediti na kratke ili na duge staze
25.06.2019 | 21:19
smayoo kaže:

A di mene nađe?
Ja sam bio dežuran samo u osnovnoj školi. I bio sam strog, ali pravedan!
02.07.2019 | 20:50

Ne vidi se dobro, evo i direktan link
i.postimg.cc/d1JMjxkM/64962348-279121059...68396700729344-n.jpg
02.07.2019 | 22:22
E vala, odavno nisam ovako plakao od smijeha dok sam čitao komentare na slici....
03.07.2019 | 09:39
Prejako...
03.07.2019 | 10:31
disel-benzin.jpg
27.07.2019 | 00:39
07.08.2019 | 15:43
How do you milk a sheep?

Put an apple logo on it.
07.08.2019 | 18:10
07.09.2019 | 11:27
64178422-8DEB-45DD-AF36-B28261B54126.jpeg
10.09.2019 | 15:45
Citam na Jutarnjem clanak o legendarnoj gostioni "Suhina" ili kak znalci zovu "kod Suhinke". Slave 100 godina postojanja.

Pa shodno tome ima jedna fantasticna recenica bake Maje (koja kuha tamo) o strukturi gostiju:

"Struktura gostiju jako se promenila zadnjih 20, 30 godina. Prije su vam tu dolazili obrtnici, nekakva srednja klasa, bumo rekli. Zagreb je uostalom živel od tih obrtnika. Ali njih sad više nema, sad su svi menadžeri."

Odvalio sam se od smijeha
10.09.2019 | 18:07
Eeee....
Svojedobno sam radio u manjoj privatnoj firmi koja je rasla lijepo i kroz nekih 5-6 godina iz male prerasla u nekakvu srednju, (zapravo i dalje malu, ali veću nego prije ). U nekom času krenulo se u nužnu reorganizaciju i (recimo) sistematizaciju radnih mjesta. Na jednom od sastanaka (gore spomenutog ) menadžmenta, skužim ja, cca 50 radnih mjesta u firmi, sve neki direktori, pa voditelji ovog i onog... Jedino radno mjesto koje nije bilo ni "Direktor..." ni "Voditelj..." je bilo - "Skladištar".
10.09.2019 | 18:36
To me podsjetilo o prići o mravu koji je dobio otkaz.
Ako se nekome čita a nije prije pročitao (da ne radim c/p jer je malo duže):

nellacro.wordpress.com/2015/01/29/kako-j...an-mrav-dobio-otkaz/
11.09.2019 | 08:07
Prilozi:
12.09.2019 | 12:50
Brzo, unaprijediti ga u Voditelj skladišta!
02.10.2019 | 19:38
t5umyi6bh5q31.jpg

Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 25 minuta
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?