Evo i malo humora...
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Evo i malo humora...

31.07.2025 | 23:11
jura22 kaže:
Ne znam zašto Elona Muska nazivaju nacistom?
Nacisti su znali napraviti auto.

Možda i jesu, sad kad ste ih shebali ja moram čekati Tiguana...tko zna koliko, uplaćeno je 15.01 ove godine
01.08.2025 | 13:13
Napisao sam znali su, ne znaci da danas znaju. Danas rade sve gore i gore aute (njemačke tvornice) koji ako prijeđu 150.000km bez ozbiljnih kvarova, treba svijeću zapaliti.
Na žalost, auti iz EU nisu na viskoim mjestima.
12.08.2025 | 18:03
Ne znam je li fejk ili za ozbiljno, ali je ...

www.youtube.com/shorts/XhJEw1Vjgl0
13.08.2025 | 07:49
Audio je sigurno neautentičan i naknadno montiran jer u EU nije dozvoljeno audio snimanje uz videonadzor u javnim prostorima.
21.08.2025 | 10:54
South Park mocks Tim Cook’s golden gift to Donald Trump

Ne znam jel spada u humor ali meni je smiješno.
06.11.2025 | 13:25
qh0qk5ghqlzf1.png
23.11.2025 | 11:45
IMG_0685.jpeg
05.12.2025 | 20:10
psdhl9zeud5g1.jpeg
05.01.2026 | 15:01
HZ.jpg
05.01.2026 | 20:45
Gjuroo kaže:
HZ.jpg

Crni humor, ali znalo je u jednom HZ putovanju biti i vise mrtvih od americke vojne operacije.
05.01.2026 | 21:03
spremite se za izbeglicki talas iz Venecuele!
Prilozi:
10.01.2026 | 00:51
Što te mora nagnati da ovo dovučeš u Starbucks?
P.s. 27" iMac i iPad Pro 12.9"

IMG_0714.jpeg
11.01.2026 | 21:23
Meni su danas bušili u stanu iznad pa sam nakon nekog vremena odlučio otići pješice do 2 km udaljenog dućana koji radi nedjeljom. Bilo je sunčano vrijeme i već par dana nisam nešto puno hodao.

Tko zna što mali ima doma.
11.01.2026 | 21:38
Da se pocepam od smeha.
Zar nije tema humor?
11.01.2026 | 21:55
white house.
Prilozi:
13.01.2026 | 23:37
Memory.jpg
21.01.2026 | 15:19
Off topic postovi obrisani. Tema je humor. Za nadmudrivanja ima tema "kafanska laprdanja", molim preselite se tamo.
21.01.2026 | 16:06
A oblik bazena?
21.01.2026 | 16:33
jura22 kaže:
A oblik bazena?

Ak ti je ono sličilo na pišu, onda je bio jako mali pišo,... al dobro, mašta čini svašta
21.01.2026 | 17:11
PHOTO-2026-01-21-17-09-10.jpg
21.01.2026 | 18:46
Bertone kaže:
jura22 kaže:
A oblik bazena?

Ak ti je ono sličilo na pišu, onda je bio jako mali pišo,... al dobro, mašta čini svašta

Nije vic, nego anegdota. Davno, ima cca 27-28 godina, ljeto, val vrućine, vanjska temperatura cca 40ºC u hladu, ogroman remont, previše posla, premalo vremena, nas četvorica stojimo oko nacrta na stolu i vremenskog plana na zidu, pokušavamo smisliti kako da uklopimo sve poslove u nemoguće kratko vrijeme, kaplje nam znoj sa čela po nacrtu, gladni, nervozni, na rubu incidenta. Ulazi kolegica inženjerka (koja ima svoje projekte, ali nisu na kritičnom putu) vesela i nasmijana i obrati se jednom od nas

"A, tu si! Baš te tražim, imaš li malo vremena, što radiš?"

"AAAAAA!! Šta radim, d*kam ku*ac, šta radim!!" i maše rukama živčano, pokazujući na nacrte i vremenski plan i ostale kolege oko sebe.

"Pa dobro..." (sveudilj s osmijehom na licu) "Maleno je, ali čovjeka veseli!", okrene se na peti i odšeta niz hodnik.

26.01.2026 | 17:54
Promijenio internet providera pa umjesto odlicnog FritzBox routera dobio neka Zyxel smece. Zyxel smece ima i prisilni password policy koji sam morao zaobilaziti debugiranjem javaskript koda u browseru. E sad, zasto ovo nije u forumu Internet nego u humor....zato jer mi je privuklo paznju da se funkcija zove "checkPasswordStrenth" pa sam isao malo bolje poglesati u taj kod. Evo samo dio c&p iz komentara unutar koda.

- false - password length or strength is inviald, and gui would pop warring window to inform the user
- @return valut which type is number - score of password.
- Check mail address is vaild. If it is error, it will show "Wrong Email Format. Please enter again".
- Check IPv4 IP is valid pritate IP and only allow user to set 10.0.0.0/8, 172.16.0.0/12 and 192.168.0.0/16.
- get customized warnning message from config.
26.01.2026 | 18:34

Bar znamo da kôd nije napisao AI
01.02.2026 | 10:18
Pita Mujo Sulju: Piše li se "ne znam" zajedno ili odvojeno?
Na to Suljo: Ah...? Napiši "znam".
18.02.2026 | 18:19
dpasaricm - da pitam koji je model i pošto je?

IMG_4878.JPEG
28.02.2026 | 01:43
Data.jpg
28.02.2026 | 09:21
28.02.2026 | 11:38
Ovo sa Schrödingerovim podatcima je top jer upućuje na Schrödingerovu mačku.
Nisam siguran koliko ih je to shvatilo.
28.02.2026 | 17:20
Nećeš znati sve dok osobno ne provjeriš.
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 sat, 26 minuta
  • Yonkis: Sa čime te upozorio?
  • Junuz: Krehacro, apple svaka preporuka.Dva puta me upozorio na posjet liječnika.Koje sam naravno ignorirao i obadva puta završio u bolnici po 4 dana.Jednom upala pluče drugi put kamenac
  • Krehacro: Isplati li se uzet apple watch ili pak neki drugi smartwatch da gledam
  • Junuz: Yonkis, još 4 zadaće i lakiranje klupa po oprobam.Izgleda čekam radni dan da odmorim.
  • Yonkis: Jel’ upalilo?
  • Junuz: Hvala
  • Yonkis: Evo ovdje Junuz [link]
  • Yonkis: @Junuz pošaljem ti poruku ali možeš otvoriti i novu temu u Forumu
  • Riba: Junuz, pisi u forum.
  • Junuz: Pozz, zna li neko kako da deinstaliram apple int u os u 27 (MacBook neo).Bespotrebno mi je zauzeto 20 GB
  • CoffeePod: [link]
  • CoffeePod: Pokrenuo sam subreddit za Apple HR
  • Yonkis: Apple Intelligence Taking Up 30GB on Some Macs Running macOS 27
  • Yonkis: 1 i 2TB iPhonei su sporiji tj koriste sporiju memoriju nego 256 i 512GB [link]
  • Yonkis: Novosti od Applea: [link]
  • mbp2009: meni je odmah nakon updatea na 27 rc baterija dosta bolje
  • Yonkis: CoffeePod - drži ga prikopčanog na punjaču, bez LowPowerModea. I što manje ga koristiti, prčkati po iPhoneu.
  • Yonkis: navodno prijašnja 2 updatea, 26.5.1 je već započeo pripremu indexiranja, 26.5.2 popravio bug da se update može skinuti preko non-WiFi mreže, a indexiranje može potrajati 2-3 dana, ovisi o količini aplikacija i podataka
  • CoffeePod: iOS27 fenomenalan. Baterija loša dok se ne indexira
  • ping: Kad klikneš na tipku odaberi kod iPhone DUO. Na kratko se pojavi cijena. 999.999,99 €
  • Yonkis: Nisu se još usaglasili koliko bubrega će koštati. 6 ili 9, a možda čak i 11.
  • stefanjos: jel tako tesko istyleu cijenu izbaciti za duo. haha mislim nije mi zivotne vaznosti
  • Borisone: Iako je puni broj, update nije tako značajan kao prošlih godina. Da nema Siri AI (za neka tržišta, ne i naše) ne bi imali o čemu pisati.
  • Yonkis: Jel’ se netko ažurirao na iOS 27?
  • stefanjos: to im je goalgetter pa su trebali
  • Borisone: Čudno da je samo Apple TV stigao. Obično regionalno postane dostupan s još nekim od Apple media servisa (One, Books, ...)
  • CoffeePod: Zna neko kako dobit novu siri na Golden Gate?
  • CoffeePod: Uf odmah sam se pretplatio!
  • Pongy75: Bez HR titlova
  • matijazx: Apple TV je stiglaaaa
  • mbp2009: Reduce transparency zapravo ukloni veliku vecinu tog. Jos ima taj stakleni dio na npr semaforu, ali ukloni se transparentnost opcenito
  • mbp2009: lijepo to sve izgleda, ali generalno mi se cini da trosi bateriju ipak vise
  • mbp2009: instalirao sam ja, iskreno, malo je dosadno pa sam skratio i stavio ono reduce transparency
  • Yonkis: Mislim da stakleni efekt ostaje do sljedećeg desetljeća. Onda možda pređu na kromi ili polirani čelik look. :)
  • smayoo: Što se mene tiče, za taj "fićr" imam zero tolerance. "Podnošljivo" nije dovoljno dobro. :/
  • dpasaric: Ublažili su ga dosta, pa je navodno podnošljivo.
  • smayoo: Ako jesu, možda bih se za odvažio instalirati ga pa testirati
  • smayoo: Jesu li odustali od onog horror liquid shit UI-ja?
  • dpasaric: Za Golden Gate je potreban Appleov M hardver, a ja sam još na Intelu, tako da nemam načina to osobno testirati.
  • dpasaric: Nismo imali recenziju nekog MacOS-a jako jako dugo, valjda je zadnji koji je to zaista zaslužio bio 10.6 Snow Leopard! :)
  • IkoIko: Hoćemo li dobiti osvrt na macos golden gate?
  • dpasaric: Eto osvrt na naslovnici, pa komentirajte, baš me zanima tko će ga prvi kupiti na Jabučnjaku! :)
  • dpasaric: Ma ok, to nije ništa novo, i prije su imali to tako, ali da, slažem se da je to pretjerano i jako "američki"... :)
  • m@xym: Ovaj keynote, k'ooo da ga je pisao Trump... svaka druga riječ im je: "amazing".
  • drlovric: I ja isto. Bas se radujem :)
  • IkoIko: Gledat ću, a i popratiti obvezni članak ovdje ;)
  • dpasaric: Ali ovaj bi konačno mogao biti zanimljiv! :) Mene zanima HomePad kao novi hardver za domomatiku!
  • smayoo: Jedva čekam da ga propustim, kao i sve prethodne. :)
  • dpasaric: Večeras u 19h Apple Keynote! :)
  • smayoo: Heto. Mikrofon ocvikan. Precizno. Elektroničarskim cvikama... :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.07 Seconds

Provided by iJoomla SEO