Evo i malo humora...
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Evo i malo humora...

31.07.2025 | 23:11
jura22 kaže:
Ne znam zašto Elona Muska nazivaju nacistom?
Nacisti su znali napraviti auto.

Možda i jesu, sad kad ste ih shebali ja moram čekati Tiguana...tko zna koliko, uplaćeno je 15.01 ove godine
01.08.2025 | 13:13
Napisao sam znali su, ne znaci da danas znaju. Danas rade sve gore i gore aute (njemačke tvornice) koji ako prijeđu 150.000km bez ozbiljnih kvarova, treba svijeću zapaliti.
Na žalost, auti iz EU nisu na viskoim mjestima.
12.08.2025 | 18:03
Ne znam je li fejk ili za ozbiljno, ali je ...

www.youtube.com/shorts/XhJEw1Vjgl0
13.08.2025 | 07:49
Audio je sigurno neautentičan i naknadno montiran jer u EU nije dozvoljeno audio snimanje uz videonadzor u javnim prostorima.
21.08.2025 | 10:54
South Park mocks Tim Cook’s golden gift to Donald Trump

Ne znam jel spada u humor ali meni je smiješno.
06.11.2025 | 13:25
qh0qk5ghqlzf1.png
23.11.2025 | 11:45
IMG_0685.jpeg
05.12.2025 | 20:10
psdhl9zeud5g1.jpeg
05.01.2026 | 15:01
HZ.jpg
05.01.2026 | 20:45
Gjuroo kaže:
HZ.jpg

Crni humor, ali znalo je u jednom HZ putovanju biti i vise mrtvih od americke vojne operacije.
05.01.2026 | 21:03
spremite se za izbeglicki talas iz Venecuele!
Prilozi:
10.01.2026 | 00:51
Što te mora nagnati da ovo dovučeš u Starbucks?
P.s. 27" iMac i iPad Pro 12.9"

IMG_0714.jpeg
11.01.2026 | 21:23
Meni su danas bušili u stanu iznad pa sam nakon nekog vremena odlučio otići pješice do 2 km udaljenog dućana koji radi nedjeljom. Bilo je sunčano vrijeme i već par dana nisam nešto puno hodao.

Tko zna što mali ima doma.
11.01.2026 | 21:38
Da se pocepam od smeha.
Zar nije tema humor?
11.01.2026 | 21:55
white house.
Prilozi:
13.01.2026 | 23:37
Memory.jpg
21.01.2026 | 15:19
Off topic postovi obrisani. Tema je humor. Za nadmudrivanja ima tema "kafanska laprdanja", molim preselite se tamo.
21.01.2026 | 16:06
A oblik bazena?
21.01.2026 | 16:33
jura22 kaže:
A oblik bazena?

Ak ti je ono sličilo na pišu, onda je bio jako mali pišo,... al dobro, mašta čini svašta
21.01.2026 | 17:11
PHOTO-2026-01-21-17-09-10.jpg
21.01.2026 | 18:46
Bertone kaže:
jura22 kaže:
A oblik bazena?

Ak ti je ono sličilo na pišu, onda je bio jako mali pišo,... al dobro, mašta čini svašta

Nije vic, nego anegdota. Davno, ima cca 27-28 godina, ljeto, val vrućine, vanjska temperatura cca 40ºC u hladu, ogroman remont, previše posla, premalo vremena, nas četvorica stojimo oko nacrta na stolu i vremenskog plana na zidu, pokušavamo smisliti kako da uklopimo sve poslove u nemoguće kratko vrijeme, kaplje nam znoj sa čela po nacrtu, gladni, nervozni, na rubu incidenta. Ulazi kolegica inženjerka (koja ima svoje projekte, ali nisu na kritičnom putu) vesela i nasmijana i obrati se jednom od nas

"A, tu si! Baš te tražim, imaš li malo vremena, što radiš?"

"AAAAAA!! Šta radim, d*kam ku*ac, šta radim!!" i maše rukama živčano, pokazujući na nacrte i vremenski plan i ostale kolege oko sebe.

"Pa dobro..." (sveudilj s osmijehom na licu) "Maleno je, ali čovjeka veseli!", okrene se na peti i odšeta niz hodnik.

26.01.2026 | 17:54
Promijenio internet providera pa umjesto odlicnog FritzBox routera dobio neka Zyxel smece. Zyxel smece ima i prisilni password policy koji sam morao zaobilaziti debugiranjem javaskript koda u browseru. E sad, zasto ovo nije u forumu Internet nego u humor....zato jer mi je privuklo paznju da se funkcija zove "checkPasswordStrenth" pa sam isao malo bolje poglesati u taj kod. Evo samo dio c&p iz komentara unutar koda.

- false - password length or strength is inviald, and gui would pop warring window to inform the user
- @return valut which type is number - score of password.
- Check mail address is vaild. If it is error, it will show "Wrong Email Format. Please enter again".
- Check IPv4 IP is valid pritate IP and only allow user to set 10.0.0.0/8, 172.16.0.0/12 and 192.168.0.0/16.
- get customized warnning message from config.
26.01.2026 | 18:34

Bar znamo da kôd nije napisao AI
01.02.2026 | 10:18
Pita Mujo Sulju: Piše li se "ne znam" zajedno ili odvojeno?
Na to Suljo: Ah...? Napiši "znam".
18.02.2026 | 18:19
dpasaricm - da pitam koji je model i pošto je?

IMG_4878.JPEG
28.02.2026 | 01:43
Data.jpg
28.02.2026 | 09:21
28.02.2026 | 11:38
Ovo sa Schrödingerovim podatcima je top jer upućuje na Schrödingerovu mačku.
Nisam siguran koliko ih je to shvatilo.
28.02.2026 | 17:20
Nećeš znati sve dok osobno ne provjeriš.
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 sati, 3 minuta
  • Bertone: Ma znam kako diktiranje funkcionira ali iskreno se ne sjećam kada sam zadnji put čuo tišinu :(
  • smayoo: To naravno da ne funkcionira ako više ljudi priča u glas ili ako ti radio svira dok pričaš.
  • Bertone: Ma to sa diktiranjem je pušiona, nevezano za poruke nekidan vozim mamu doma i trebam nešto ženu pa je pokušam nazvati no auto ponavlja da ne razumije,... na kraju sam morao reći mami da malo zašuti :D
  • smayoo: Ne smiješ diktirati kako normalno pričaš. Kad se priča usporeno i jasno razdvaoja riječi, točnost je ≥90%
  • smayoo: :-D
  • Bertone: Znam, zato često i dobijem haiku od poruka :D
  • smayoo: Diktiraj poruke u vožnji. Radi sve bolje.
  • Yonkis: Bertone, ne mogu, vozim. :)
  • Bertone: Eto današnje mladeži, vozi i piše poruke,... ajd se sad sam kazni :)
  • Yonkis: "obaviti", pobjeglo mi, naletio sam na šaht u vožnji.
  • Yonkis: Kloba, ne možemo ti ga MI aktivirati, to moraš sam bavi
  • Kloba: Pozdrav ekipa ima neki znalac da mi aktivira whats app?
  • smayoo: A propos smještanja konektora... :P
  • smayoo: U Beogradu ulazi stari deda sa štapom, klimavo i s mukom u gradski autobus, obrati se vozaču: "Mladiću reci mi gde bih mogao da smestim kosti...?", a vozač na to skoči ljutito: "Nemoj da tebi Kosta smesti!" :D
  • Bertone: Bolje i straga nego kad ga Apple smjesti ispod :D
  • jura22: I smjestila ga straga.
  • smayoo: To je sve EU standardizirala na USB-C. :D
  • jura22: Izgleda da mora biti više od dva konektora!
  • jura22: Landtag Brandenburg ih ke nabrojao: Gejevi, lezbijke, androgini, birodne osobe, trans muškarci, trans žene, rodno promjenjive osobe, rodno kvir osobe, interseksualne osobe, interseksualne žene, interseksualni muškarci, transseksualne osobe, transseksualne žene, transseksualni muškarci, trans osobe, transmuške osobe, transženske osobe, rodno fluidne osobe, panrodne osobe, osobe s dva duha (
  • jura22: Misliš da se smiju stavljati samo muški ili ženski konektori?
  • smayoo: :D
  • Riba: Po muskim i zenskim konektorima.
  • jura22: Zašto ženski robot mora imati sise? U stvari, zašto uopće postoje muški i iženski roboti? Kako ih tazlikovati?
  • smayoo: @bbosnjak, otvori temu u forumu pa pitaj da ti se jave jabučari iz Zagreba ili okolice koji imaju monitor iz te generacije da probaš s njihovom ciglom
  • smayoo: Aha, to ima vanjsku ciglu za napajanje? Pa da, onda svakako treba probati s drugom ciglom prije ikakvog servisa.
  • jura22: Sumnjam. Rekoi su neka nabavim nateriju i onda je budu zamijenili. U stvari, trebao sam je nabaviti, sam zamijeniti i inda njima odnjeti novce.
  • dpasaric: Za Cinemu 23 prvo provjeri da nije samo napajanje, 90% slučajava bude to.
  • Riba: Vjerojatno su pretrpani poslom kao i svi.
  • jura22: Vidim hvalite RAM servis. Ja sam ih pitao za promjenu baterije pa su poceli kolutati s ocima. Kao da su me htjeli otpiliti.
  • jura22: Jok, Ludbreg je centar svijeta.
  • bbosnjak: Jbg. mi Zagrebčani mislimo da smo u cetru svijeta. Hvala na linku.
  • Riba: Kad ljudi ne kazi lokaciju obicno se radi o Zagrebu. :) U tom slucaju preporuka za [link]
  • Riba: A gdje se nalazis?
  • bbosnjak: Imam Apple Cinema Display 23-Inch. Radio je ok do prije mjesec dana i prekrasan je. Imao je jednu crtu mrtvih pisela po sredini ali koga briga kad je tako elegantan i dobru sliku ima. I onda je prestao raditi. Ima li igdje servis koji bi to mogao pogledati i možda popraviti ili bi to možda netko udomio pa se time pozabavio. Ne mogu se natjerati da ga odnesem na glomaznni otpad ko da je neki šte
  • smayoo: [link]
  • Pongy75: Meni se čini i jedno i drugo, app šema. A vaditi se na bilesnu djecu, ako je to uopće istina je krajnje bezobrazno. Ovo mjesto nikad nije bila takva zajednica.
  • drlovric: Ja sam slab na djecu i radio bih pomogao i u ovom konkretnom slucaju. Vec sam to radio ovdje. Samo nisam shvatio kakvu pomoc on ocekuje konkretno. Da skupimo pare za M4 ili da mu ga nekako nadjemo unutar njegovog budzeta. Taj dio mi nije jasan...
  • Pongy75: Napad je najbolja obrana - kad te uberu!
  • Sarek: I stvarno mu nitko nije ništa loše napisao, a on je odmah krenuo u neke obrambene teze
  • Sarek: Meni je isto bilo čudno da na jasno postavljeno pitanje krenu traktati nečega što nema veze s pitanjem. Dva su moguća scenarija ili se čovjek pogubio u svemu i samo se krivo izrazio ili je stvarno neka muljaža. U svakom slučaju trebalo bi objašnjenje od dotičnog člana ili ako je ovo drugo u pitanju neka admini reagiraju
  • jura22: Tu je pitao nesto za MacMini M4 > M4 Pro
  • jura22: [link]
  • Pongy75: Avioni, milioni. kamioni
  • matijazx: -- to je bila prevara. Kolega forumaš mu je htio posuditi svoj Mac, al ovaj nije htio. Scammer.
  • Pongy75: Malo popratiti postove, sve je bez logike. Šarena priča, ima svega.
  • jura22: 8.2.2025. Pise da je sve prebacio s M4 na M4 Pro, ne znam tko je ovdje lud?
  • jura22: Cijela prića je čudna. Pošto se radi o bolesnom djetetu ne želim griješiti dušu.
  • marioart: izgelda da je obrisana... ja sam se ponudio za pomoc dvaput, ali sam izignoriran... cudna situacija
  • jura22: Gdje je tema o M4 MM za onu curicu?
  • Gjuroo: @Yonkis: Otvori temu... :D

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.61 Seconds

Provided by iJoomla SEO