Starcraft II - trilogija!
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Starcraft II - trilogija!

12.10.2008 | 15:40
Čudi me da još nitko nije komentirao!

Blizzard je odlučio igračima ponuditi više, a i sebi povećati zaradu - Starcraft II izlazi kao trilogija!

Ukratko - kažu da nisu mogli utrpati sav sadržaj u jednu igru bez da čekamo još godinu dana. I to im vjerujem. Plan je da Starcraft II u svom multiplayer dijelu izađe kompletan već s prvim dijelom, ali kampanje za jednog igrača izlaze jedna po jedna - prvo svestrani terani, zatim strah i trepet zerga i na kraju moćni protosi.

To znači bogatije single-player kampanje i više cinematicsa, a ono najbitnije - multiplayer i editor mapa dolaze sa svakim dijelom trilogije.

Već se veselim na tri nove kutije na mojoj polici!
12.10.2008 | 20:25
Pridružujem se čekanju. Ima li ikakvih najava kada otprilike izlazi prvi dio van?
12.10.2008 | 20:28
A jedva čekam i utorak!!!
12.10.2008 | 21:24
Hm, nadam se samo da ce i cijenu podjeliti na 3 djela jer inace im to bas i nece proci najbolje
  • Dijete
  • Posjetitelj
12.10.2008 | 21:31
Lako tebi Davore imat tri kutije na polici kad imaš riješenu egzistenciju i drago mi je za to.. ozbach..

Mislim, i nas doma krase po dva komada Wow ekspanzija, al opet..

nego.. mene isto veseli taj utorak.. ali taj utorak mi je baki rodjendan što znači da idem do nje.. što znači da ću kad dodjem doma morat strusit par deci nečeg žeščeg da me vrati u normalu pa ću vjerojatno zaboravit na hepening kojem se veselim..

oće me netko podsjetit?
13.10.2008 | 23:37
Sto je uopce u utorak?

Moj je problem sto nemam prikladan hardver za taj Starcraft...
14.10.2008 | 00:11
U utorak je prema najavama predstavljanje nove Mac book/pro linije. Čudi me da to ne znate. E sad pošto namjeravam opet kupiti Mac (ovoga puta će to biti laptop), jedva čekam novitete i jako se tome veselim. Tada samo treba čekati da dođe u HR. Više o tome na www.mackorisnik.com. Osobno mislim kad je Blizzard u pitanju da mi cijena nije bitna. Mjesec dana ne pijem kave prije posla i na poslu i nova original igra je tu. Kako Davor kaže "na polici". Da bude kompletno. Jedino mi je žao u cijeloj toj priči da Warcraft II i Diablo 1 ne rade na OSX-u (ali zato imam novi PC he, he, he). Dakle, utorak u 19.00 (po našem vremenu).
  • Dijete
  • Posjetitelj
14.10.2008 | 00:52
HA!

Auto je na popravku, ne idem baki
14.10.2008 | 01:54
Ma za cijenu manje-više, nisu to neki veliki iznosi, a tko to voli će uvijek naći gdje uštedjeti da si to priušti - ionako će sigurno proći mjeseci i mjeseci između epizoda, a Blizzard zaslužuje svaku lipu. Mene među ostalim veseli takav rasplet jer to znači da će ponuditi daleko bogatiji sadržaj, a to je dobro. Problem je i što se Blizz sada navikao na pretplatničke igre, a ovo je pay&forget igra, pa su valjda kroz ta 3 dijela nastojali to malo ublažiti - jer naviknuti su na milione mjesečno... ja s time nemam problem jer mislim da ih i zaslužuju.
14.10.2008 | 02:00
Riba je napisao:
Moj je problem sto nemam prikladan hardver za taj Starcraft...

Baš me briga što nemaš, smisli ga do tada, makar složio jednu PC kantu samo za to - ne moraš je niti gasiti, čisto kao SC konzola!

Ma zapravo pazi - znaš da ćemo po tome najviše turpijati u LAN-u, a onda to možemo u Kreativnom, mi barem imamo sirove snage koliko hoćeš... jedino ćemo morati na jednom osmaku izbaciti 2x7300GT koje su unutra i staviti jedan Radeon ili 8800.
14.10.2008 | 11:09
Dijete je napisao:
HA!

Auto je na popravku, ne idem baki

Priznaj da si se po noći iskrao i sam ga sabotirao!
  • Dijete
  • Posjetitelj
14.10.2008 | 12:38
Ma nisam, honor vorton.. oduljio se popravak, trebao je danas bit gotof, ali nije..

kad smo kod hardverskih zahtjeva, ja jos uvijek nisam promijenio onu mizeriju od grafičke, nikak da mi dođe svježnjić novaca koji ne mora otić na nekaj drugo..

evo npr, sad će soma i nekaj otić autoelektričaru, a to je soma više nego kaj sam planiral.. dal bi mu nekaj bez problema.. al opet, to je ženina lova, tak da mi je opet isto..

ah, jos par tjedana pa će valjda i meni svanut sunce.. i onda ću opet vagat između Atija i envidije.. ja bi Atija..
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 17 sati
  • dpasaric: Ja sam danas naručivao što se još može od lagera s QWERTY, pa ćemo vidjeti što ću dobiti! :)
  • zvone: Zvao istyle da interveniraju da ostavw qwerty posto ionako prave tipkovnice posebno za ht trziste. Krajnje su nezainteresirani. Ali kazu da se ljudi jako žale.
  • Bertone: Sused, ni to tema za vikalicu, trebao si to pitati u temi o budućnosti čovječanstva ;)
  • cariblanco: [link]
  • cariblanco: Vidi komentare ispod ovog teksta !!
  • cariblanco: Zadatak za smayoo...zašto je nestalo struje
  • dpasaric: Vidim da će stare QWERTY tipkovnice odjednom dobiti na cijeni! :)
  • zvone: Nervira me jer mijenjaju bez veze.
  • smayoo: Ali zašto je to takav stress? Ako su potpuno ukinuli stari layout, posložiš si kako ti paše pomoću Ukelele
  • smayoo: QWERTZ je uvijek i oduvijek hrvatski standard tipkovnice, a ovaj apple QWERTY hibrid je izmišljotina iz nekadašnjeg "zastupnika" PEL Velebit.
  • IgorD: Prvo su prebacili @ pa sad stalno stišćem ™ a od zadnjeg sistema ni € nije gdje je bio
  • IgorD: Ja na iOSu ionako uvijek imam EN tipkovnicu, samo kad mi treba đ prebacim na hr. Frka je što su i s Macovima krenule qwertz tipkovnice
  • zvone: Ako se vrati u postavkama automatski se vraca na qwertz. Iritantno do bola.
  • zvone: Kupio novu tipkovnicu za m4 ipad pro. Hrvatska je ali vise nije qwerty nego qwertz. Razocaran.
  • drlovric: Ja nemam dres Osijeka :)
  • VanjusOS: ako ćeš obući dres Osijeka, ja ti nabavim kartu bez problema
  • VanjusOS: drlovric, nema više karata za Hajduka
  • drlovric: Ako ima neko iz Osijeka molim da mi se privatno javi. Trebam uslugu. Hvala puno :)
  • JOHN: Počivao u miru Božjem :(
  • Borisone: U oglasniku mini Pro ako nekog zanima.
  • Gjuroo: Počivao u miru.
  • smayoo: Ode nam Papa Franjo, na Uskrsni ponedjeljak. Počinak je zaslužio, i više od toga. Neka se Crkvi primi barem nešto od njegovog nasljeđa.
  • VanjusOS: Sretan Uskrs!
  • Damirst: Srstan Uskrs!
  • smayoo: Sretan Uskrs svima! :)
  • Tomek: Sretan Uskrs !!
  • ping: Sretan Uskrs
  • dpasaric: Mira i ljubavi! :)
  • Gjuroo: Sretan Uskrs!
  • Yonkis: Sretan Uskrs svima!
  • Zdravac: Sretan Uskrs!
  • drpongrac23: Sretan Uskrs svima koji slave!
  • Tomek: sad dok se ja ponovo uštekam u MACOS sustav, imat ću pitanja pa ću biti malo dosadniji :D
  • Tomek: Hvala svima... Kakav je stroj, računam s njime barem 10 godina...
  • dpasaric: Welcome back! :)
  • smayoo: Eeeej, Tomek! :)
  • Zdravac: Tomek, dobrodošao nazad! Nek te dobro i dugo služi! :)
  • Tomek: Eto nakon dugo godina, ponovo na Macu... Pozdrav svima
  • Borisone: Rekao političar i otišao krkati s generalima dok je vojska na paštetama i prekuhanim jajima.
  • Junuz: ko nehrani svoju vojsku hraniće tuđu
  • Yonkis: Apple Maps kamera naprtnjača: [link]
  • m@xym: ...nikakvu vojnu naobrazbu.
  • m@xym: Za dva mjeseca možeš naučiti rukovati pješačkim naoružanjem (od rastavljanja, sastavljana i čišćenja, do toga kako ga otkočiti, zakočiti, napuniti, sve do pucanja). Čovjek koji nema nikakvu vojnu naobrazbu, je glineni golub u slučaju rata, osoba koja je dva mjeseca nešto učila, i naučila, svakako nije. Zamisli koliko bi tek žrtava bilo da nitko od ljudi sa kojima si bio nije imao
  • Maxxy: Mi imamo malu aktivnu podobnu vojsku. A za 2 mjeseca će samo naučiti biti lijepa meta na ratištu. Proveo sam u ratu malo manje od 5 godina, i sve što ću još reći na ovu temu je da smo imali više žrtava od neznanja (igranje sa raznim zanimljivim spravicama i puškama) nego od neprijatelja! Srećom u ono vrijeme nije bilo dronova!
  • drlovric: Ja sam bio 10-11 mjeseci cini mi se. Pola vremena smo aktivno nesto ucili, pola smo ribali hodnike, kupili lisce i smarali se po vojarni. Ja sam bio 11107 (prepisali JNA VES oznaku) vojna policija, antiterosticke aktivnosti.
  • drlovric: Nekakav ustroj sa 3 mjeseca temeljne obuke da vojnik zna koirsititi pusku i kretati se unutar svoje formacije je bolje nego nista. I mozda neki modus za dodatna 2-3 mjeseca specijalisticke obuke tko to zeli. Kao neki vid nadgradnje znanja.
  • m@xym: Mi to (malu sposobnu aktivnu vojsku) već imamo. Ovih 2 mjeseca je sasvim dovoljno da mladići nauče osnove baratanja oružjem.
  • Maxxy: Vojnirok od 2 mjeseca je sprdnja. Ili lupite godinu dana, ili financirajte malu sposobnu aktivnu vojsku. Ovako se samo bacaju novci bez ikakve koristi
  • Yonkis: A što ne otvorite temu nego ovdje tipkate :)
  • Szguri: Ono što želim reći je da ljudi mogu živjeti nevjerojatno sigurne i udobne živote zato što je njihova država spremna za loše scenarije.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, drpongrac23, pontmax1, Riba, robee, tino1, Anonimci (637)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.20 Seconds

Provided by iJoomla SEO