MYST IV i V na Intel based Macu
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

MYST IV i V na Intel based Macu

06.07.2007 | 06:03
Je li netko igrao/pokusao igrati Myst IV i V na Intel based Macu?

Naime, nasla sam na eBayu vrlo povoljno originale IV i V i rado bih ih kupila, ali na netu nalazim da ljudi imaju problema na Intel based Macovima unatoc Ubisofotvom patchu.

Stroj mi je iMac Intel Core Duo 2GHz, sistem 10.4.10

(Please help Obozavam Myst, odigrala sam prva 3, ali dalje nije islo na mom starom iBooku G3 - cak sam i Myst III odigrala na posudjenom eMacu - a sad imam novi stroj, a cini se da mozda opet necu moci igrati Myst... Aaaargh )
  • Dijete
  • Posjetitelj
06.07.2007 | 06:39
aaaaaaaa.. moj najdraži serijal.. i ne daju mi igrat online jer sam iz Hrv.. :o(

al vratimo se tvom problemu.. nisam ga probao instalirati na intelu jer su mi svi ppci, al sad draga ima macbooka pa ćemo lijepo instalirat 4ku i pokušat pa ti javimo..
06.07.2007 | 07:03
Thanks
  • Dijete
  • Posjetitelj
06.07.2007 | 19:25
IV - Isproban na macbook 2.16 i radi.. mozda malo trza kod efekata sa vodom (slap na početku), ali po potrebi se može isključit..

skinuo sam patch 1.00 - 1.03 sa ubisoftove stranice i stvarno ne vidim nikakvih problema, nadam se da će i tebi bit kak treba..

kupi!

Peticu ne mogu probat jer imam samo \"backup\" verziju.. al uskoro će i origigi na policu..
06.07.2007 | 19:32
Great
Bas ti hvala na informacijama. Odmah kupujem IV.

Javi za peticu kad isprobas, pls.
Premda vidim po netu da su okorjeli Myst fanovi prilicno razocarani s peticom. Nadam se da ipak samo pretjeruju.
  • Dijete
  • Posjetitelj
06.07.2007 | 21:11
Meni je IV najbolja, V mu je odmah za petama.. Kupi ti i V, sumnjam da možeš imat problema.. kupit ću i ja - jedina zamjerka mi je što je dost kratka.. potrošio sam ohoho papira na dešifriranje i ta zbog te igrice su me prsti svrbili da si kupim G5 i cinemu neku veliku, ali je li, novac problem..

Mene je jedino razočarala Uru: Ages beyond Myst jer nisam bio ljubitelj igrica iz trećeg lica osim ako nije glavna akterka Lara Croft, ali možda bi mi se sad sviđao da ga ponovo igram s obzirom da mi je WOW promijenio mišljenje..

Baš bi mogao pronaći CD i odigrat na miniju.. kad nam već ne daju online..
06.07.2007 | 21:30
IV je kupljen

V kupujem cim javis da radi na Intelu i Tigeru.

Myst je addictive, ali je mrak dobar, jedini bad je to sto onda nocima ne spavam i nis ne radim osim sto igram Myst dok ne zavrsim. Ne mogu ga igrati na rate, moram odguliti u komadu, s tek kratkim predasima za jelo i par sati sna.
27.07.2007 | 21:27
Kupila sam i V, radi bolje od IV na Intelu, vrlo smooth.
Jedino me se nije pretjerano dojmio izgled same igre: mislim da nije u rangu dosadasnjih Mystova, nego je vise klasicna 3D igra, ali kaj sad, Myst je ipak Myst.

Uglavno, jos nisam odigrala ni IV ni V jer sam u guzvi s poslom pa cekam drugu polovicu kolovoza za \"mystanje\".
  • Dijete
  • Posjetitelj
27.07.2007 | 23:56
Picajzlo

p.s. iskljući si WSAD
iliti

W
ASD

kretanje pa će ti više biti mystlike..
07.08.2007 | 21:44
thanks for the tip
06.09.2008 | 22:47
ja sam nabavio origigi V, ali ga nemogu (ili neznam) instalirati na iMacu 20" ......
kad se pokrene instalacija, pita gdje da instalira i onda stane ?????
pomagajte .... moli ....
  • Dijete
  • Posjetitelj
06.09.2008 | 23:55
Jel ovo pomaže? www.macupdate.com/info.php/id/21479
07.09.2008 | 19:48
Dijete je napisao:

baš i ne .... nemam pojima .... piše psch install i tako stoji
  • Dijete
  • Posjetitelj
07.09.2008 | 19:58
a bemu misha.. kaj bumo sad?

ja nemam ideju..
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 sati, 42 minuta
  • hal9000: Sretan rođendan i dobrodošao u klub!
  • drpongrac23: Hvala svima!
  • ping: Sretan rođendan
  • dpasaric: Sretan ti! :)
  • zoranowsky: Sretan ročkas!
  • Yonkis: Sretno ti rođendanovo!
  • smayoo: Sretan ti rođendan! :)
  • drpongrac23: Danas sam ušao u 5-u DEKADU ŽIVOTA!!! Živjeli svi!!!
  • hal9000: [link]
  • Riba: Odnio vrag prisu!
  • hal9000: Za 30-ak godina većina nas ni neće više biti živo pa koga briga za responsive site! :D
  • Borisone: Ma nije to, nego se sada početna stranica učita u tren oka. Treba bar 3-4 sekunde da bi bilo moderno.
  • Riba: Uostalom, nije Jabucnjak neresponsivan nego je vama ekran premalen! :-D
  • dpasaric: I nisi boomer, ti si gen X! :)
  • dpasaric: Zašto bi itko išao na ovaj tip weba s mobitela? :)
  • Riba: Hoce, vec je u pripremi godinama ali je implementacija malo zapela...plus sto ne pomaze sto ja boomer nikada ne idem na jabucnjak sa mobilnog uredjaja. :)
  • CoffeePod: Jabucnjak*
  • CoffeePod: Hoce li Jabuvnjak ikad dobit reponsive sajt?
  • cariblanco: Danas smo u Osijeku, možda shebali turističku sezonu :D
  • dpasaric: Slijedi uskoro osvrt na naslovnici...
  • Air: ...a Applevom slučaju iako te fore drugi telefoni imaju već godinama, ali kad to Apple napravi mi bi se trebali diviti tome kao toploj vodi.
  • Air: Meni Keynote izgleda kao kad Trum hvali samo sebe i svoje odluke kao ono baš najbolje, iako ga je cijeli Svijet popljuvao...
  • drlovric: Na Mac, Spotlight je odlican, kao i boja foldera (konacno) :)
  • drlovric: iPad je odlicno profitirao. Ako sve ovo ne zakljucaju za najnovije modele only :)
  • Riba: Keynote mi je kao neka epizoda Teletubbiesa.
  • Riba: Gledam taj WWDC i razmisljam kako su teme o umiranju mozda privlacnije. :-D
  • dpasaric: Idemo mi na ljepše teme, WWDC je za sat vremena! :)
  • dpasaric: Sve pet, ali nije li zanimljiva statsitika da je od zadnjih 30-ak (toliko pratimo na jednoj internoj grupi objave u medijima) sportaša, umjetnika i ostalih poznaith osoba koje su iznenada umrle, uzorak cijepljenih 100%. A znamo da je kod nas situacija bila cca 50:50, znači nešto lomi statistiku. Evo, samo to primjećujem.
  • smayoo: To što nije u javnosti poznato što je prethodilo njegovoj smrti, ne znači da nije prethodilo ništa čega bi ta smrt bila logičan i sasvim vjerojatan ishod. Moj pokojni stari je umro u 59. godini i svima koji ga nisu jako dobro znali je to bilo "iznenada". Nas koji smo mu bili bliski nije baš *iznenadilo*, iako nam je bilo teško i bolno.
  • Riba: Obrati paznju na nepoznate osobe poput mog oca koji ne uzima lijekove kako je propisano, odbija ici na kontrole, jedva je izvukao zivu glavu nakon srcanog udara pred par godina i jos hoda naokoo unatoc tome sto se cak i cijepio. Znanost bi se trebala na takve slucajeve usredotociti. :)
  • dpasaric: Samo primjećujem uzorak. Do sada je 100% kod domaćih i stranih poznatih osoba koje su iznenada umrle. Ponavljam, možda je zaista slučajnost, ali sada već postaje statistički zanimljivo.
  • Riba: Covjek je vjerojatno pocinio suicid ili izravno ili neizravno alkoholom, nije tu potrebna velika znanost.
  • dpasaric: Sjajan umjetnik je to bio. Velika šteta.:( I gle, opet moramo primjetiti slučajnost koja povezuje sve "prerano" umrle. :( Nadam se da će znanost potražiti uzroke takvoj statistici.
  • smayoo: RIP, Matija :(. Stvarno prerano.
  • dpasaric: Večeras u 19 sati po našem vremenu Appleov #WWDC25 keynote!
  • Maxxy: RIP Matija Dedić :(
  • smayoo: RIP :(
  • dpasaric: Umro Bill Atkinson! :(
  • drpongrac23: @Zdravac - Nemoj ići lijevo ako semafor je desno :) :)
  • Zdravac: hahahah
  • Zdravac: A da se, umjesto palac dolje/gore, uvede palac lijevo/desno?!
  • tino1: Gjuro, bola, Mazlum i to s veliko "M".
  • Gjuroo: Možda "mamlaz"?
  • tino1: Mazlum- na Herceg- Bolansanski- Budala.
  • Yonkis: Mazlum - Mazlum (maẓlūm) is an Arabic term for "oppressed, ill-treated, injured, sinned-against" (the antonym being ẓālim "oppressor"; root ẓlm "to oppress";).
  • tino1: Riba! Vraćaj karmu! Ej ne ćeš se imat kamo vratit.
  • tino1: Ej ukinuo Mazlum Karmu!! Šta vam je odmah vraćaj karmu Riba!!
  • smayoo: :(
  • drpongrac23: Napustio nas je Ivan Piko Stančić. RIP
  • Borisone: Logika kaže da bi verzija trebala biti od godine u kojoj se izdaje. Ima smisla godina plus jedan jer u posljednjih nekoliko godina obećanja dolaze s bar nekoliko mjeseci odmaka (ili nikad).

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

hal9000, Hodzyc, iAnte, marioart, Riba, yawn pong, Anonimci (429)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.76 Seconds

Provided by iJoomla SEO