Dashboard widget-za vrijeme
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Dashboard widget-za vrijeme

09.02.2016 | 12:42
U zadnjih cca mjesec dana sam primjetio da mi widget za vrijeme više ne radi nego radi. Pokazuje i tjedan dana staro stanje ili kad ga podesim uopće se ne aktivira. Pitam zato jel je to samo kod mene ili se i drugima to događa.
Slikazaslona2016-02-09u12.38.34.png

Slikazaslona2016-02-09u12.38.20.png
09.02.2016 | 13:26
Ista situacija i kod mene
09.02.2016 | 14:44
Isto je i kod mene - sada kad znam da nas je više, mogu reć s nekom većom sigunošću da je u pitanju bug, a ne loše upravljanje kompjutorom...
Prilozi:
09.02.2016 | 15:39
Evo jednog odgovora.github.com/gonzalorodrigo/osxcalendarwidget
našao sam još dva za OS X ali mi nisu po volji.

Slikazaslona2016-02-09u15.47.35.png

Slikazaslona2016-02-09u15.47.16.png

Wunderground Weather
12.02.2016 | 12:03
Eto danas primjetih da standardni widget (Yahoo) za vrijeme radi.
12.02.2016 | 15:19
Prekojučer mi je radio tj od srijede pokazuje isto, znači opet ne radi.
12.02.2016 | 21:26
kad si u rijeci znas da pada kisa, i to je to. ne treba ti widget!
12.02.2016 | 21:34

E, ali s Yahoo Weather Widgetom najprije moraš znati da nije Rijeka, nego Sankt Veit am Flaum da bi vidio da je kiša.
12.02.2016 | 21:52
Jučer kad sam pokušavao mi je izbacio na Yahoo stranici umjesto Jelse "Vergoraz". Očito im nije sve poštimano.
12.02.2016 | 22:22
Bit će da se Jelsa tako zvala u doba Marije Terezije
13.02.2016 | 08:04
Figu, to bi bio Vrgorac. Tko zna kako locira i odabire lokaciju. Na njihovoj stranici se nakon upisa pojavi toćna lokacija a i na mobu mi uredno funkcionira, samo u Dašboardu ne.
19.02.2016 | 10:30
smayoo kaže:

E, ali s Yahoo Weather Widgetom najprije moraš znati da nije Rijeka, nego Sankt Veit am Flaum da bi vidio da je kiša.

Nisi upravu, bolje provjeri slijedeći put. Već duže vrijeme je Rijeka (Primorsko-Goranska, Croatia), a to dobiješ čak i ako upišeš nekadašnji naziv koji si ti naveo.

Pred malo samo probao i opet ne radi za Rijeku i okolicu dok radi za npr. Zagreb, Split itd. Očito da tu nešto umire
19.02.2016 | 12:21
Ma znam da su Rijeku nedavno ispravili, šalio sam se. Ali hrpu drugih gradova i dalje nisu. A ono radi čega ja ne želim više s Yahoo weather imati posla ikad je - primili su desetke tisuća pritužbi na svom forumu, godinama unatrag, radilo se o ispravku koji zahtijeva u najboljem slučaju 20-ak čovjek sati, ali ih nije bilo briga to riješiti do nedavno, a i sada samo djelomično.
19.02.2016 | 15:33
ja sam to resio ubacivanjem malog programa 'Weather Guru'..integrise se gore u Bar,na klik otvara detaljniju prognozu,na klik,se zatvara....
itunes.apple.com/us/app/weather-guru-acc...2&ign-mpt=uo%3D4
19.02.2016 | 16:37
Yahoo polako umire
19.02.2016 | 17:35
Ako tko nađe kakav kvalitetan weather widget za alternativu, neka javi ovdje!

Mada... to je dio Appleove instalacije, morali bi se oni pobrinuti da radi...
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 dana, 8 sati
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Borisone, dperec, Riba, temeljnik, Anonimci (682)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.18 Seconds

Provided by iJoomla SEO