Safari 9.0.2 i YB
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Safari 9.0.2 i YB

11.12.2015 | 19:08
Imam problem sa Youtubeom na Safari 9.0.2 i to nakon ovog zadnjeg updejta.

Naime, ako kliknem na fullscreen, on resajza video kao da će ga proširiti na fullscreen ali ostavi ga malenog a okolo je skroz crna prodloga.
Ako zaustavim video i naglo pokrenem on onda video pokrene u fullscreenu i onda je sve ok.
Svaki put kada se pokrene fullscreen on pokaže video minimalno.

Chrome radi normalno, ne izgleda mi da je hardverski problem. Brisao sam cache, resetirao pluginove ali ništa ne pomaže.

Može netko ovo provjeriti?
(Yosemite 10.10.5, Safari 9.0.2, Adobe Flash Player 20.0.0.235)
11.12.2015 | 21:16
Probaj odvući Safari u smeće i nastaviti koristiti neki drugi browser.
11.12.2015 | 23:40
Navukao sam se na njega Čekam da isprave, izgleda da je bug.

Evo ovako izgleda:
12.12.2015 | 01:09
Safari 9.0.2 je developer preview, bug koji si prikazao se događa i na 9.0.1 na yosemite i na capitanu; jedan i drugi nagograđeni najnovijim update-om.

Upravo odradio update capitan-a, instalirao se safari 9.0.2 mada nigdje ne piše da će se nadograditi; kad u malom prozoru namjestiš veću rezoluciju(npr. kod dubioze na 1080) pa povećaš prikaz na cijeli ekran tada to odradi bez greške, ako ostane manja(kod mene na 480) resize na cijeli ekran ima opisani bug dok se ne zaustavi reprodukcija - ništa riješeno, ali barem znamo na koji način resize radi bez bug-a; odoh u sleep mode
13.12.2015 | 21:26
Evo danas se meni isto javi. Pomogne ako zaustavim video i ponovo kliknem play kad je fullscreen, onda odma prebaci video po cijelom ekranu. Prijavio sam bug odma, kolko vidim dosta ljudi to ima
18.12.2015 | 17:40
ne koristim Safari,ali sam malopre probao,i takodje bug....
29.12.2015 | 19:03
Danas upalim YB i sve opet radi normalno.
Nikakav update nije mi prošao da ga vidjeh.
Popravilo se samo od sebe
29.12.2015 | 21:07
Canonian kaže:
Danas upalim YB i sve opet radi normalno.
Nikakav update nije mi prošao da ga vidjeh.
Popravilo se samo od sebe

kod mene i dalje isto, trenutno sam na Chrome-u zbog toga
19.01.2016 | 22:04
Updejtao na 10.11.3, dosao safari 9.0.3, updejtao flash, obrisao keš safarija i flasha - i dalje ne radi fullscreen, mislim stvarno..

EDIT:
Postoji privremeno rjesenje;
s.preferences-->general-->show scrool bars i ovdje postaviti na "when scrolling"; sada se YT u full screenu otvara normalno..
20.01.2016 | 19:01
rak21 kaže:
Updejtao na 10.11.3, dosao safari 9.0.3, updejtao flash, obrisao keš safarija i flasha - i dalje ne radi fullscreen, mislim stvarno..

EDIT:
Postoji privremeno rjesenje;
s.preferences-->general-->show scrool bars i ovdje postaviti na "when scrolling"; sada se YT u full screenu otvara normalno..

Rak super ovo šljaka, jučer vidio na YB fix.
Tnx
20.01.2016 | 19:53
nema na čemu.. Ovo je ocigledno problem Safarija, očekivao sam da ce apple to rijesiti ovim apdejtom..
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 dana, 8 sati
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Borisone, dperec, Riba, temeljnik, Anonimci (682)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.14 Seconds

Provided by iJoomla SEO