Pozdrav. Znaci svaki puta kad posjetim forum moram upisat lozinku da se prijavim na forum. To se događa poslje nadogradnje na zadnji ios i rijec je o ip8. Jel trba na nesto obratit paznju ili je samo tako. Kvačica na zapamti me je postavljena
Bome i ja. Pogotovo kad su odgovori na engleskom. A sirotinja ucila njemacki u skoli prije trideset i vise god tak da neznam ni engleski ni njemacki a danasnja mladez to smatra normalnim da znas. Veliko hvala ipak je pomoglo puno.
बोम और आई. खासकर जब उत्तर अंग्रेजी में हों। और गरीब तीस साल या उससे अधिक साल पहले स्कूल में जर्मन पढ़ाते थे इसलिए मुझे न तो अंग्रेजी आती है और न ही जर्मन और आज के युवा इसे जानना सामान्य समझते हैं। बहुत बहुत धन्यवाद हालांकि इससे बहुत मदद मिली।
Na ti tvoja kuknjava na Hindi jeziku. S Google Translate svatko može biti poliglot.
A viđe korejski:
보메와 나. 특히 답변이 영어로 되어 있는 경우에는 더욱 그렇습니다. 그리고 가난한 사람들은 30년 이상 전에 학교에서 독일어를 가르쳤기 때문에 나는 영어도 독일어도 모릅니다. 그리고 오늘날의 젊은이들은 그것을 아는 것이 정상이라고 생각합니다. 많은 도움이 되었지만 정말 감사합니다.
drpongrac23: Sutra stiže update - novi iOS i novi MacOS!!!
m@xym: Ne znam kako je na kontinentu, ali mi na moru već zadnjih desetak godina nemamo ni jesen ni proljeće, nego iz ljeta u zimu (i nazad) prelazimo u roku od 7 do 15 dana.
zoranowsky: Ovakvog prelaska sa hladnog gemišta na kuhano vino ne sjećaju se ni najstariji
Kloba: Ali da stoji kako se tamo za ženu kaže riba, stoji. Isprika svim ženama i ljudima koji upravo klopaju. Jednostavno nisam mogao vjerovati šta čitam pa reko da prenesem...
Kloba: Ovo je napisao Ribafish, prenjele neke naše novine - a mene čisto zanima zna li itko ima li istine u tome. Da je Bora Đorđević htio grupu još tamo u Jugi nazvati "Menstruacija". Kako to nije moglo proć u "samoupravljanju" - dosjetio se beogradskog žargona za istu stvar. Rublja Čorba. Iskreno, uvijek sam se pitao kako ljudi iz Beograda dođoše na to ime, kada su im ribe u Dunavu toksične
Kloba: Smayoo - nisam ga ja tako nazvao, već sam prenio informaciju. Gruba ili ne, Poljacima je očito dojam takav. Nisam ovdje pročitao, samo sam upisao grubu riječ i Poljaci i izašlo mi je xyz tekstova jer su svi prenjeli isto. [link]
drlovric: @Kloba: Nisam ni ja isao. Nekakva me prehlada zeza par dana, pa nisam bas bio za put. Kartu sam poklonio, pa neka uziva ko moze
smayoo: Kod Varge u Bilju sam više puta jeo odličan čobanac. Osijek je lijep i zanimljiv grad. Svašta se može još uljepšati, ali nazvati ga zapuštenim - to je baš grubo. Zagreb ima puno zapuštenijih dijelova, makar se novac cijele zemlje slijeva u njega.
drpongrac23: Jedino što me veže za Osijek je prilično loš čobanac, nažalost...
Kloba: Kako bilo, sretno ti bilo i nadam se da ćeš svjedočiti konačno nekoj pobjedi naše reprezentacije. Zadnju smo imali još tamo prije EURO-a.
Kloba: @drlovric - ja bih rado, ali niti imam kartu niti prijevoz. Da ti budem iskren, nikada nisam niti bio u Osijeku. Bio sam u Đakovu. Rado bih vidio taj grad. Čitam da su Poljaci u nevjerici koliko je grad zapušten, odnosno star i neenoviran. Za OPUS Arenu nemaju primjedbi, ali se čude kontrastu.
drpongrac23: Čorbu ću pamtiti po izvanrednim albumima do 1989, a kasnije po glupostima zbog kojih se mnogima zamjerio. Sve u svemu , o pokojniku samo ono najbolje, a za loše i ružne stvari suditi će valjda netko drugi.
cariblanco: Istina je, uvjek sve najbolje za pokojnika...kad će umrjeti putin da otvorim šampanjac
Ender: bilo je konacno jasno da je izdao sebe kad je poceo da se nesto sredjuje i da se farba pre nekoliko godina. tad je neko rekao - srpski r'n'r je izgubio rokera, a estrada je dobila pevacicu.
Ender: nazalost, moram da se slozim. navodno je bio rekao skoro - da mu telo sahrane u Cacku, a srce u Sloveniji.
drlovric: Umro kod konjusara koje je pljuvao cijeli zivot. Veliki umjetnik ali populisticko govno od covjeka.
smayoo: Ode Bora Čorba. Da se nije upustio u low end politiku, ostao bi zauvijek high end rocker...