Trump i Musk - MAGA ili MASA
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Trump i Musk - MAGA ili MASA

03.03.2026 | 23:08
Sarek kaže:
A na tvoje argumente da ja ili netko drugi ne razumijemo širu sliku poput tebe ili nemamo informacija poput tebe u svakoj od tema je više suvišno i komentirati.

Slažem se, suvišno je komentirati jer komentar na to daje vrijeme koje uvijek na kraju pokaže istinu!

I kako se do sada uvijek pokazalo da su moje hipoteze bile ispravne, ispadne da nije nemoguće da sam zaista bolje informiran.
03.03.2026 | 23:25
“S Rusijom sam na početku rekao da nema šanse da će je Ukrajina savladati, a svjedoci smo da je niti u preko četiri godine nije svladala - niti uz svu NATO i EU pomoć. Rusi drže 1/5 Ukrajine i situacija je za njih povoljna, teritorij je pod njima, a ne obrnuto. S druge strane, dobar dio vas je ovdje predviđao slom Rusije godinama unazad i protjerivanje ruske vojske iz Ukrajine, a to se niti ne nazire.”
Na stanu starkraft i to ali mene “muči” ovo. Zanimljivo da Rusiju stalno prikazuješ kroz snažne i opravdavajuće formulacije, dok za Ukrajinu koristiš izraze koji sugeriraju slabost, krivnju ili manjak legitimiteta.
Iako to nije izrečeno otvoreno, izbor riječi jasno pokazuje stranu koju favoriziraš.
I tako stalno pa se ne može reći da si objektivan a “strašno, užasno, grozno” kada završavaš svoj post zvuči neuvjerljivo kad se uzme u obzir tekst napisan prije toga. Ne znam da li je samo do mene ali taj opravdavajući ton koji se nazire mi je malo…
04.03.2026 | 00:07
Ja mislim da iščitavaš ono što želiš iščitati jer, kao i većina ljudi, imaš potrebu emotivno antagonizirati nekog s kim se ne slažeš oko neke temeljne stvari (ili čak možda ne tako temeljne koliko - tebi emotivno važne). Ljudi jednostavno imaju potebu svakog s kim se sukobe verbalno - promatrati kao neprijatelja. To ti je ono - mene su razni ljudi u raznim situacijama, od rata naovamo, podjednako često etiketirali ustaškim šljamom kao i smrdljivom komunjarom jer smatraju da automatski - ako se ne slažem s njihovim (u ovom slučaju - svjetonazorskim i/ili društveno-političkim) stavom - pripadam "neprijateljskom taboru". Ako nisi sa mnom, onda si protiv mene. Totalna polarizacija.

Pokušaj isključiti taj emotivni antagonizam i čitati što piše, s razumijevanjem. Makar parcijalno. Promotri činjenice. Gole činjenice. Ne samo one koje ti se sviđaju, nego sve. Usporedi ih s onim što je tko pisao (ostavi svoju percepciju kako se tebi čini nečiji izbor riječi) i procijeni objektivno tko je bio bliže istini.
04.03.2026 | 06:39
smayoo kaže:
Ja mislim da iščitavaš ono što želiš iščitati jer, kao i većina ljudi, imaš potrebu emotivno antagonizirati nekog s kim se ne slažeš oko neke temeljne stvari (ili čak možda ne tako temeljne koliko - tebi emotivno važne). Ljudi jednostavno imaju potebu svakog s kim se sukobe verbalno - promatrati kao neprijatelja.

Ali ne i kad je Davor u pitanju. On svijesno manipulira činjenicama toliko često da to ne može biti slučajno. Zapravo riječ "često" nije primjerena, riječ "uvijek" je prava riječ:

> Pogledaj malo iskaz Hillary pred komisijom za slučaj Epstein, kako se samo digla i otišla, nije mogla niti slušati što je pitaju...

Ovo je jedna tipična Davorova izjava, na taj način prezentira sve događaje. U stvarnosti, počela je iznositi stvari koje im se nisu sviđale pa su napravili diverziju da je prekinu i u tome su uspjeli. I sad umjesto da se stvari prikažu kakve jesu, Davor to izvrne u suprotnost, kako se samo digla i otišla.

Uz samo malo veću dozu mašte i pretjerivanja, moglo bi se reći da je prije dvije godine kad si je raskrvario uho, Trump samo digao i otišao.
04.03.2026 | 08:02
Nego, sad imamo i pismeni dokaz da je F-15 najbolji avion svih vremena dosad. Naime, sad mu je K2D (kill 2 down) omjer 104:3. Prvi put je F-15 srušen i to odjednom ih je 3 komada posmicao kuwaitski F-18. Dakle, da bi se srušilo F-15 bila je potrebna prijateljska vatra iza leđa. To, posredno, govori sve što je potrebno znati o ovoj 'posebnoj vojnoj operaciji' i ekipi koja ju vodi.
Nema jasnog cilja, nema jasne strategije, sve smrdi na Vietnam 2 u nastajanju. Iako, zapravo, Iran bi se trebao samo predati i pregovarati, jer ga napada nuklearna sila (zapravo dvije) i nema nikakve šanse. Navodno to tako ide.
04.03.2026 | 08:17
BTw, glede nesposobnosti da Netko obnaša funkciju predsjednika SAD (jer, navodno, Biden to nije bio od samog početka), ovo je odgovor Trumpa na pitanje zašto nisu evakuirana američka veleposlanstva/konzulati na području koje je sad zahvaćeno vojnim sukobima. Izazivam sve ovdje da pročitate svih 835 riječi bez da vas zapeče čeoni režanj mozga i bez da pomislite da bi čak i Goran Grlić Radman bio sposoban sročiti suvisliju izjavu na skriptu koju mu je u zadnji čas podmetnuo Bačić na svojem jeziku.
HCgQA-pW8AAv6zk.png
04.03.2026 | 09:17
IgorD kaže:
Ovo je jedna tipična Davorova izjava, na taj način prezentira sve događaje. U stvarnosti, počela je iznositi stvari koje im se nisu sviđale pa su napravili diverziju da je prekinu i u tome su uspjeli. I sad umjesto da se stvari prikažu kakve jesu, Davor to izvrne u suprotnost, kako se samo digla i otišla.

Hahaha, molim te... ona je kvarna i licemjerna valjda oduvijek, a ovdje se trebala suočiti s fotografijama gdje se jasno vidi da je otvoreno lagala po pitanju Epsteina. Zato se digla i otišla.
04.03.2026 | 09:22
Djuro genijalac kaže:
Nema jasnog cilja, nema jasne strategije, sve smrdi na Vietnam 2 u nastajanju. Iako, zapravo, Iran bi se trebao samo predati i pregovarati, jer ga napada nuklearna sila (zapravo dvije) i nema nikakve šanse. Navodno to tako ide.

Vidim na što ciljaš, ali opet uspoređuješ neusporedivo, Rusija VS Ukrajina strateški nema blage veze s ratom USA VS Iran! Sasvim običan prelet preko "Starcraft mape" tamo ti govori da je to neusporedivo i da ovaj rat Ameri ne mogu dobiti - osim da zaista unište cijelu zemlju nuklearnim oružjem, a to valjda neće dozvoliti razumni ljudi kojih još ima.
04.03.2026 | 09:40
Koliko vidim većina komentatora i analitičara kaže da ovo nema nikakve logike osim da je Bibi ucijenio Trumpa i da ovaj to izvodi iz tog razloga, nema nekog drugog suvislog razloga...

www.youtube.com/shorts/RC_eCPKwr9E

04.03.2026 | 09:52
Djuro genijalac kaže:
Izazivam sve ovdje da pročitate svih 835 riječi
HCgQA-pW8AAv6zk.png

Kako taj čovjek išta dogovara? Očigledno svi pristanu na štogod on blebeće jer samo žele da mučenje prestane.

Hillary, kvarna i licemjerna i to je loše ali zašto nisu NIJEDNU osobu iz fileova pozvali na takvo ispitivanje? Nego nju? I što su time republikanci dokazali? Da je branila svog supruga, predsjednika laganjem? A to što su oteli Madura, napali i bombardirali Venezuelu i sada Iran, to se može u tajnosti ali pedofile nećemo dirati ali ćemo zato razapeti demokrate i pokazati da je lagala i skrivala istinu? A Elon? Nije znao? On kao nema snimke? Zašto on ne objavi podatke koje je skupio sa svojim Dodgeom, nego sada time ucjenjuje, “if I’m going down then all of you are going down with me”. Ali on je stvorio rakete i EV i sad je good guy? Jel’ hitler good guy jer je napravio mrežu autoputeva u Njemačkoj?
04.03.2026 | 09:54
Yonkis kaže:

A nekako mi sve smrdi da Izrael jako dobro drži trampa u šaci, očigledno nešto Benđo zna (ili ima) čime uvjetuje kako će se amerika ponašati. Pa je tako Benđo napao Iran a naravno da je uposlio američke baze i oružje jer zašto ne, neće se valjda tramp protiviti kad izrael ima jače karte u rukama.

02.03.2026.
04.03.2026 | 11:17
dpasaric kaže:
Djuro genijalac kaže:

Vidim na što ciljaš, ali opet uspoređuješ neusporedivo, Rusija VS Ukrajina strateški nema blage veze s ratom USA VS Iran!

Pa daj me prosvjetli, molim te. Može i neka usporedbena tablica pa da vidim(o) koje su to ključne razlike? Hvala unaprijed
04.03.2026 | 12:08
Pa na prvu bih rekao da ne graniče. A i Rusija graniči sa Kinom koju ju podupire. Ameri imaju interes od nafte a u Ukrajini mooožda nešto minerala iako je sad to pod ruskom okupacijom. Iranci su druge boje kože od Ukrajinaca i većina Amera se ne može poistovjetiti sa Irancima ali sa Ukrajincima može. Ne znam, pišem ovo na WCu, kako bi rekli ameri, talking out of my ass.
04.03.2026 | 13:02
dpasaric kaže:
Hahaha, molim te... ona je kvarna i licemjerna valjda oduvijek, a ovdje se trebala suočiti s fotografijama gdje se jasno vidi da je otvoreno lagala po pitanju Epsteina. Zato se digla i otišla.

Što si ti? Umjetna inteligencija sa slabim poznavanjem engleskog? Kakve fotografije? Vidio si naslov gdje piše PHOTO i sad si nešto pomiješao?

Ona MAGA ludara Boebert je NJU slikala i pustila sliku/slike van na internet iako je to trebalo biti zatvorena rasprava i zato je Clinton prekinula (na trenutak) sve. A prije su ju iziritirali s glupostima sa Pizzagate teorijom zavjere. Da mene policija 6 sati ispituje jesam li ja odgovoran za chemtrailse iznad Zagreba vjerojatno bih i ja ustao i rekao da idem doma a oni me slobodno mogu upucati ako žele.

(*) - Pizzagate is a widely discredited, far-right conspiracy theory from the 2016 US presidential election, falsely claiming high-ranking Democrats were involved in a child sex ring operating out of a DC pizzeria. Based on hacked emails, the theory was debunked by law enforcement, yet led to real-world violence.
04.03.2026 | 15:29
Logicno da rat u Ukrajini i rat u Iranu nemaju nista zajednicko. Tehnoloska razlika u izvedbi je minimum 50 godina.

Rusija se godinama pripremala, pa zapocela rat u svom susjedstvu i zaglavila u njemu 4 godine. Zadnje dvije nikakvih pomaka nemaju na bojnom polju. Krvava blamaza iz koje ne mogu da se izvuku.

S druge strane, USA (sa Izraelom) projicira vojnu snagu na drugi kraj planete i protivniku za 3 dana ukloni cijeli vrh vojne i civilne strukturu. Eliminirali su i njihove naredne dvije zamjene u nizu.

Polupaju im mornaricu. Treba li da usporedjujem sa ruskom flotom u Crnom moru?

Avioni slobodno lete iznad Teherana (znaci ostvarena za zracna premoc). Lete li ruski avioni iznad Kijeva?

Znaci da je polupana i PZO. Polupali su im banke i financijski sektor. Ugasili im internet. Hakirali video nadzor i gledaju gdje se krecu.

Ruski vojnici za to vrijeme u ukrajinskom kokosinjcu kradu kokosi

Amerika koristi blizu 200 zracnih tankera za opskrbu gorivom u zraku. Rusi koriste zeljeznicu na svojoj granici, pa im vojska krade hranu po ducanima i cijele jedinice ostaju bez goriva u vozilima.

Dok se Kina ne dokaze u nekom stvarnom sukobu (najmoderniji kineski PZO sustavi su zakazali i u Venezueli i u Iranu), mi imamo jednu super silu.

Rusija je obican regionalni nasilnik koji tesko da ce biti nesto vise od benzinske pumpe, nakon sto se unormale i zavrse rat u Ukrajini.
04.03.2026 | 15:40
Djuro genijalac kaže:
Pa daj me prosvjetli, molim te. Može i neka usporedbena tablica pa da vidim(o) koje su to ključne razlike? Hvala unaprijed

Pogledaj ovog kineskog analitičara, odličan je, oko sat vremena, intro od 10 minuta možeš preskočiti:

youtu.be/jIS2eB-rGv0?si=lkQB0hrEk86Px1Jm
04.03.2026 | 16:32
drlovric kaže:
Rusi koriste zeljeznicu na svojoj granici, pa im vojska krade hranu po ducanima i cijele jedinice ostaju bez goriva u vozilima.

Nemojmo zaboraviti da su u prvim mjesecima rata ruski vojnici uzimali krali ukrajinske vešmašine i wc-e a neki su se doslovno čudili zašto imaju wc u kući a ne na polju. Zamisli da američki vojnici takvo što rade.
Kad smo kod toga, vrhovni zapovjednik pedofil im je rekao da je bog rekao da je sada vrijeme za napad i da će biti armagedon i da će se Isus pojaviti na kraju svega.. Ok. Pametnome dosta.
I zasad je 5 mrtvih vojnika a očekuju u nedjelju / ponedjeljak da bi mogle i američke trupe preći u napad.
Sve jer debil ne želi reći da je dirao djecu na epsteinovom otoku. i tko zna gdje još. Gnjusni debil, i manje zlo od Kamale. O da.
04.03.2026 | 16:36
[quote="Yonkis" post=236466]drlovric kaže:
Sve jer debil ne želi reći da je dirao djecu na epsteinovom otoku. i tko zna gdje još. Gnjusni debil, i manje zlo od Kamale. O da.

Kamala je nebitna, mogla bi biti i Beyonce, to je tek bila simpatično odabrana marioneta ekipe koja je daleko opasnija za čovječanstvo od američkog Keruma. Sada nam preostaje gledati dokle će Ameri tolerirati da im državom upravlja strani lobi...
04.03.2026 | 17:30
Amerikom već dugo vlada strani lobi. Izrael. South Park je to dobro pokazao. Kao što si mogao vidjeti, Izrael je napokon dočekao svojih 5 min i sada ucjenjuje pedofila da radi posao za njih. Sve to sad ima smisla, i čišćenje Gaze, i rivijera itd. Samo je pedofil toliko zaglibio u vlastita govna da se ne može izvuči iz njih već će cijeli svijet spaliti jer je idiot. A ameri su ionako upoznati sa židovskom vladavinom, ali nisu imali kriminalca (i pedofila) za predsjednika.
Za njegov prvi mandat Izraelci nisu bili spremni, kvragu, nitko nije bio spreman za tog idiota, pa ni on sam da će postati predsjednik. Ali kad su vidjeli da se opet kandidirao, Židovi su se pokrenuli i zasigurno pomogli (u neku ruku) da pobjedi jer Benđo ima mokri san da napadne Iran već 40 godina i nije mogao propustiti priliku da pedofila izlovati jednom kad postane predsjednik (po drugi put) i eto. Tko ne riskira ne profitira. Narančasti pedo je veća marioneta od Bidena koji jest bio star ali nije se okružio nacističkim šljamom i rasističkom kaljužom kao wannabe hitler.
Naravno da Kamala nema veze, za tebe, ja bih rado htio vidjeti taj paralelni svijet u kojem je Kamala predsjednica. Ali ti i dalje misliš da je pedofil bolj izbor. Pa vidi se, na rubu smo WW3 ali on je ok.
04.03.2026 | 20:51
dpasaric kaže:

Pogledaj ovog kineskog analitičara, odličan je, oko sat vremena, intro od 10 minuta možeš preskočiti:

youtu.be/jIS2eB-rGv0?si=lkQB0hrEk86Px1Jm

This him: youtu.be/ihh1fdW4-cA ?
Lik iskače i iz paštete odjednom.
U njegovom slučaju bih rekao da je i pokvareni sat točan dvaput u danu.
05.03.2026 | 00:27
Yonkis kaže:
Amerikom već dugo vlada stani lobi. Izrael.

U to ime...

Netan.jpg
05.03.2026 | 22:12
Yonkis kaže:
drlovric kaže:

Kamala je nebitna, mogla bi biti i Beyonce, to je tek bila simpatično odabrana marioneta ekipe koja je daleko opasnija za čovječanstvo od američkog Keruma. Sada nam preostaje gledati dokle će Ameri tolerirati da im državom upravlja strani lobi...

Ej Davore, đe si ti? Na kojoj Planeti? Raja je silovala djecu i žene i koliko ja vidim narančasti se najviše spotaknuo o svoje preveliko spalilo. Sad radi sranja samo da ga ne provale i linčuju.
Narančasti i njegovi prijatelji iz doline se obogatili u godinu dana više nego svi Židovi zajedno i ti meni nešto o prati lovu! Pa prati ju više!
06.03.2026 | 01:24
No, pa tu se, vidim, svi slažemo. Jasno je da ima prljavu prošlost, to smo znali i prije, ali ne u kojem omjeru dok nisu objavljeni Epsteinovi dokumenti. I sada je jasno da ga Bibi drži na uzici i da ovaj mora skakati kako Izrael kaže, a ne u interesu američkih građana. Mislim da ga nakon ovoga s Iranom ništa ne može spasiti na duži rok.
06.03.2026 | 06:30
“Duži rok” je relativan pojam. Ja bih htio da danas pročitam kako je umro od kolesterola. Za mene je to dugačak rok. A za Netanjahua je to barem 5-6 godina.
I sad on nije marioneta? Oduvijek bio. Smrdio mi je još u prvoj utrci za predsjednika. Meni nije jasno kako Amerikanci mogu birati predsjednike sa kriminalnom prošlošću. Jedini filter je da je rođen/a u SADu.
06.03.2026 | 07:44
dpasaric kaže:
No, pa tu se, vidim, svi slažemo. Jasno je da ima prljavu prošlost, to smo znali i prije, ali ne u kojem omjeru dok nisu objavljeni Epsteinovi dokumenti. I sada je jasno da ga Bibi drži na uzici i da ovaj mora skakati kako Izrael kaže, a ne u interesu američkih građana. Mislim da ga nakon ovoga s Iranom ništa ne može spasiti na duži rok.

1. Što su to, točno, interesi Američkih građana u Iranu? A, sad kužim, ako u Iranu roknu Ajatolu onda će u Over flight biti asfaltirane ulice, zdravstveno i liječenje dostupno? Wtf ima Iran s Američkim građanima? Siguran sam da 50% Amera nema pojma gdje je j....i Iran!
2. Samo Bibi ga drži na uzici ili i Putin?
Svi ali baš svi Tajnoslužbci imaju sve što piše u Epsteinu! Tako da Budalu svi drže u đepu i uštipnu ga onda kad treba devar da bi se oni sami iskopali iz strašnih sranja.
3. Taj omjer (koji nas je ko sad iznenadio) o kojem pričaš je za mene i one koji nisu potpuno prolupali bio već odavno jasan. Sad je to i dokazano! Prekasno, jer je onih koji su prolupali puno više nego što smo mislili. A taj omjer ili ti razmjeri kriminala, pedofilije i ljigavosti o kojim pričaš bi Kamela isto imala u Portfolio?
4. To, da mu je kraj nakon ovoga s Iranom nisam siguran. Jer on neće tako lako sjašiti. I tu je tragedija, pustili su mu previše i sad ga niko ne može potjerati.
06.03.2026 | 10:16
Nego, objavljeni novi dokumenti FBI-ja gdje se Pedolf poimence spominje u izjavama nesretnih žena koje su u trenutku kad se to događalo bile itekako maloljetne. Pedolf je redestilirano čisto zlo najgore vrste, nikako manje zlo.
06.03.2026 | 11:23
nova.rs/vesti/svet/objavljeni-dokumenti-...napad-protiv-trampa/

al ne bi on to, on je manje zlo, uopste ne verujem, neko mu podmece
06.03.2026 | 15:32
IMG_5390.jpeg
06.03.2026 | 16:05
Djuro genijalac kaže:
Nego, objavljeni novi dokumenti FBI-ja gdje se Pedolf poimence spominje u izjavama nesretnih žena koje su u trenutku kad se to događalo bile itekako maloljetne. Pedolf je redestilirano čisto zlo najgore vrste, nikako manje zlo.

Ajde, ajde, sad tako govoriš, ali ćeš vremenom shvatiti da si bio u zabludi pa ćeš svom dobrom prijatelju slati poruke u inbox kako je bio u pravu
06.03.2026 | 20:30
Zbog ovog rata sam naučio dvije meni zanimljive stvari.

Onaj vrh Musandam poluotoka gdje su Dubai i Abu Dhabi zapravo pripada Omanu koji je dolje niže istočno ali iz nekog razloga je ovaj komadić isto njihov. Nešto kao Dubrovačka županija koje je odvojena od ostatka Hrvatske.

I druga stvar, Siri je otočić u Perzijskom zaljevu, preko puta Dubaija, malo zapadnije od Hormuškog tjesnaca i pripada Iranu.
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 6 sati, 15 minuta
  • Yonkis: The iOS 26.4.2, iPadOS 26.4.2, iOS 18.7.8, and iPadOS 18.7.8 updates that Apple released today address a security vulnerability that the FBI recently used to extract Signal message previews from an iPhone even after the app was deleted.
  • drlovric: Ja sam zadnji put cuo nikada da mi neko kaze, jao jest mi spor SSD na Mac :) To samo forsiraju ovi YT recenzenti. Nama normalnim smrtnicima totalno nebitna stavka na modernim M Macovima...
  • Yonkis: Zato jer mac diktira koliko će brzo SSD raditi. Ako radi max onda ce se i trošiti max. Ovako radi laganica pa traje dulje. Ovo pričam iz guzice. Možda ima smisla.
  • ZoPaj: mjerim s blackmagic disk speed test: mac studio m4 1tb disk 6380 mb/s read, 5200 write vanjski tb5 samsung 9100pro 4tb u acasis 80gps 6430 mb/s read, 6000 write znači vanjski brži od ugrađenog mac ssd
  • jura22: Uz TB5 i dobro kućište dobiju se velike brzine prijenosa podataka, ne kao interni SSD (otprilike duplo manje).
  • jura22: RAM se ne da "odlemiti" jer je sastavni dio SoC-a.
  • Ender: @cavarovobrdo: ... ili barem SSD.
  • cavarovobrdo: Nadam se da će novi CEO odlemiti RAM ;)
  • cavarovobrdo: Muštuluk: John Ternus to become Apple CEO
  • imenso: John Ternus novi CEO
  • CoffeePod: @yonkis jos me macOS 26 nije vidio a tko zna hoce li 27. Sequioa mi je toliko dobra da nemam razloga updejtati, a cijela prica sa Liquid Glass mi je odvratna.
  • Yonkis: The upcoming macOS 27 release will be compatible with Apple silicon Macs only.
  • dpasaric: Možeš uz search naći svaki
  • dpasaric: Pa zadnji intervju je na naslovnici, a ostali raspršeni tijekom godina
  • Ender: @dpasaric: a gde su ti razgovori? mislim gde se mogu naci?
  • Performita: Omogućuje lako postavljanje novih uređaja, sigurnost podataka i poslovni email bez velikog IT odjela. Cilj je da tvrtke rade jednostavnije i sigurnije na Apple uređajima.
  • drlovric: U cemu je fora sa ti Business? Imamo li mi mali smrtnici neku korist od toga ili je to samo za velike tvrtke?
  • Performita: Kalimera, Dobro jutro... ovo za Apple Business rolls zvuči kao izvrsna vijest!!!
  • Borisone: Apple Business rolls out to 200 countries today - brace for impact - even Croatia!
  • Yonkis: iOS 26.4.1 and iPadOS 26.4.1 This update has no published CVE entries.
  • stefanjos: Treba mi as u rukavu kada me netko pita gdje da ide haha :D
  • smayoo: Ima ih nekoliko koji se oglašavaju kao iPhone serviseri, nijedan mi nije baš ulio povjerenje, ali nemam neposrednih loših iskustava.
  • stefanjos: gdje nositi iphone na popravak u rijeci kada nema jm elektronike?
  • Yonkis: @smayoo Nema na čemu, evo ja upisah.
  • smayoo: @Yonkis, evo, otključano, hvala na upozorenju!
  • dpasaric: Booo?
  • Yonkis: “ Lažu li nas :) ...nastavak sa vikalice.” - tema zaključana a zadnji post završava sa pitanjem?
  • smayoo: Sretan Uskrs!
  • Yonkis: Sretan Uskrs braćo! I sestre!
  • zoranowsky: Sretan Uskrs!
  • Gjuroo: Sretan Uskrs!
  • Miro Spiro: sretan Uskrs
  • user: da bar je propao kao što su Microsoft i ostali predviđali, hvala što si pokrenuo najgori trend u techu Steve.
  • Yonkis: [link] Who’s in Apple’s top 10? Here’s the full list of the most influential people of all time
  • Yonkis: [link] netko fino složio povijest svih modela iPhonea, jako lijepo.
  • Yonkis: Apple employee #8 Chris Espinosa on working his whole life at one company: [link]
  • Ender: vrlo moguce, ja video to na nasem sajtu 02. apr. sorry.
  • Yonkis: @ender članak je prekopiran odavdje [link] i po tome ispada da je 1.april šala.
  • Ender: AMD kupuje Intel: istorijski preokret koji menja čitavu x86 industriju [link]
  • dpasaric: Super je prošlo! :) Sretno im!
  • miomika: Možda glupo pitanje, dal će se vidjeti putovanje te rakete iz .hr prema mjesecu? zasada nije oblačno
  • Ender: USA lansiranje rakete sa ljudskom posadom ka mesecu
  • Ender: [link]
  • Ender: [link]
  • CoffeePod: @yonkis iStyle takvo ruglo od firme. Pogotovo dućan u Splitu. Osoblje nema pojma, morao sam ih sve školovat :P
  • dpasaric: Večeras tko je u Rijeci u Piki na proslavu 50 godina! :)
  • Borisone: Onaj dan u godini?
  • Yonkis: zato iStyle daje popust od 2.27% ne od 3% ne od 2.5% nego 2.27% Presmiješno.
  • Tito: Kupio sam 3 MBA i 2 iphonea
  • ZoPaj: 50% off all Apple products in all Apple stores for Apple's 50th anniversary... today only! apple.com

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.86 Seconds

Provided by iJoomla SEO