06.03.2026 | 07:44
dpasaric kaže:
No, pa tu se, vidim, svi slažemo. Jasno je da ima prljavu prošlost, to smo znali i prije, ali ne u kojem omjeru dok nisu objavljeni Epsteinovi dokumenti. I sada je jasno da ga Bibi drži na uzici i da ovaj mora skakati kako Izrael kaže, a ne u interesu američkih građana. Mislim da ga nakon ovoga s Iranom ništa ne može spasiti na duži rok.
1. Što su to, točno, interesi Američkih građana u Iranu? A, sad kužim, ako u Iranu roknu Ajatolu onda će u Over flight biti asfaltirane ulice, zdravstveno i liječenje dostupno? Wtf ima Iran s Američkim građanima? Siguran sam da 50% Amera nema pojma gdje je j....i Iran!
2. Samo Bibi ga drži na uzici ili i Putin?
Svi ali baš svi Tajnoslužbci imaju sve što piše u Epsteinu! Tako da Budalu svi drže u đepu i uštipnu ga onda kad treba devar da bi se oni sami iskopali iz strašnih sranja.
3. Taj omjer (koji nas je ko sad iznenadio) o kojem pričaš je za mene i one koji nisu potpuno prolupali bio već odavno jasan. Sad je to i dokazano! Prekasno, jer je onih koji su prolupali puno više nego što smo mislili. A taj omjer ili ti razmjeri kriminala, pedofilije i ljigavosti o kojim pričaš bi Kamela isto imala u Portfolio?
4. To, da mu je kraj nakon ovoga s Iranom nisam siguran. Jer on neće tako lako sjašiti. I tu je tragedija, pustili su mu previše i sad ga niko ne može potjerati.