Jabucnjak s iPhone-a.
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Jabucnjak s iPhone-a.

02.08.2016 | 14:04
Ovo mi je problem. Kad hocu pogledati neku temu iz Novo na Jabucnjaku i ako je zadnji valjda napis malo veci, kad se pritisne ne link prvi puta, pojavi se oblacic koji prekrije link. Drugi klick nije moguc.
image_2016-08-02.jpg
02.08.2016 | 14:36
tapatalk
02.08.2016 | 14:55
rusty kaže:
tapatalk

Što ako je želim(o)?
02.08.2016 | 17:57
Radim na updateu Jabučnjaka koji će biti reps...rep....bolje će se prikazivati na mobilnim uređajima. Za prvu pomoć mogu isključiti te tooltipove na iPhoneu. Nisam baš potpuno zadovoljan njima, imao sam plan da ih svatko može uključiti i isključiti po želji u svom profilu ali sada sam posvećen kompletnom "revampu".
02.08.2016 | 18:18
Evo tooltip se ne bi trebao više prikazivati na iPhoneu, neka netko potvrdi, molim.
02.08.2016 | 18:23
Zgašeno, ide direkt na temu.
02.08.2016 | 18:42
Jeeee! Tapatalk malo zeza a bilo je dosta dudo dobro. Svako toliko zrazi logiranje na Jabucnjak, ali zapamti logiranje na sam Tapatalk. Meni ovako draze jer radi zoom (corav sm i to).
02.08.2016 | 18:53
Ne da malo zeza, nego jako zeza. Ne znam u čemu je točno problem, da li je Tapatalk loš ili Jabučnjak nije u skladu s najzadnjom verzijom ili wtf, ali, iskreno, nije me baš ni briga. Tapatalk s Jabučnjakom ne radi, a za drugo mi ne treba.
02.08.2016 | 18:57
Nemoj tako Smayoo. Meni tapatalk uredno radi s jabučnjakom. Ok tu i tamo se znalo zalomiti da koji put nisu teme up to date sa onim što sam stvarno pročitao ili ne, ali ok.

Ono što mene veseli je Ribina izjava da se radi na updateu .

@riba - daj neki hint, screen ili nešto. Kako uvijek Apple stvari cure sve u 16... moglo bi i tu nešto procuriti, ali ne kao ono kada se ova inačica Jabučnjaka radila pa je procurila onda boja foruma u tonovima Tcoma... skoro me srce strefilo.

02.08.2016 | 19:19
Kako "%!#$&" "uredno radi " s Jabučnjakom?

1. *Najmanje* jednom mjesečno se dogodi da neku temu ne zna prikazati kako treba. Prikaže prvih x postova, a do onih novijih ne možeš. Jednostavno - ne pokazuje ih (a zna da ih ima).

2. *SVAKODNEVNO* mi gura kao nepročitane teme koje sam ranije pročitao na Macu.

3. Svakih 2-3 mjeseca prijavi da imam nepročitanu temu, ali mi je ne prikazuje (UNREAD: x, ali u popisu nepročitanih tema nema nijedne). Zaista postoji nepričitana tema, a zašto mi je ne želi prikazati - nemam pojma.

Ima još sitnijih piz... ali ne da mi se sve nabrajati. Taj sw je poluproizvod. Barem što se Jabučnjaka tiče.
02.08.2016 | 19:33
možda je do tvog telefona
02.08.2016 | 20:13
A možda su u šumi...
02.08.2016 | 20:34
rusty kaže:
@riba - daj neki hint, screen ili nešto. Kako uvijek Apple stvari cure sve u 16... moglo bi i tu nešto procuriti, ali ne kao ono kada se ova inačica Jabučnjaka radila pa je procurila onda boja foruma u tonovima Tcoma... skoro me srce strefilo.

Moram napraviti veliki upgrade kompletnog backenda tako da možemo i PHP dignuti na neku normalnu verziju...na kraju moram kompletan template napraviti od nule, ali će se za početak replicirati trenutni izgled, osim što će template biti responsive, ako to nekome išta znači.

Dodat ću konačno da se slike u tekstovima mogu zumirati, ide i nova verzija Tapatalk plugina. Ima posla za usrat se, ali pokušavam to zgotoviti do kraja kolovoza jer do onda imam nešti više slobodnog vremena nego inače.
02.08.2016 | 20:54
Nadam se kako ikone ne budu imale razlicitu zelenu!
02.08.2016 | 20:57
Go Riba!
03.08.2016 | 12:56
Pretpostavljam u kakvim si problemima, i sam bih trebao jedan Joomla 1.5.x site upgradeati na nešto 6, 7 godina novije.
03.08.2016 | 20:33
Ubio me bootstrap, nisam baš planirao još i to svladavati, ali hajde, prihvatit ću to kao još jedan izazov.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 16 sati, 41 minuta
  • dpasaric: Novi mega-članak na naslovnici! Nije za svakoga, ali za one koji to vole bit će poslastica! :)
  • zoranowsky: Također!
  • vicko: Pridružujem se čestitkama!
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • roPeD: Pokrenuo temu u Softver forumu
  • smayoo: Piši u forum i probaj biti jasniji
  • roPeD: Lijepo molim
  • roPeD: Jel bi netko znao prebaciti onaj nas stari Mini Rijecnik da ga mozemo koristiti sa novim operativnim sustavima i M chipovima
  • roPeD: Pozdrav svima
  • drlovric: Zasto instalirate bete na aktivne uredjaje koje koristite svaki dan :/ Mozda je bolje da ti je bankarstvo prestalo raditi, nego da radi nesto sto ne znas :)
  • ZeljkoB: iOS18 dev beta kad je izasao nije polomio nista, ali 17ica je ubila ZABA app...
  • dpasaric: Meni to zvuči kao logična prva stvar koja će se polomiti.
  • ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
  • hal9000: Sretan rođendan i dobrodošao u klub!
  • drpongrac23: Hvala svima!
  • ping: Sretan rođendan
  • dpasaric: Sretan ti! :)
  • zoranowsky: Sretan ročkas!
  • Yonkis: Sretno ti rođendanovo!
  • smayoo: Sretan ti rođendan! :)
  • drpongrac23: Danas sam ušao u 5-u DEKADU ŽIVOTA!!! Živjeli svi!!!
  • hal9000: [link]
  • Riba: Odnio vrag prisu!
  • hal9000: Za 30-ak godina većina nas ni neće više biti živo pa koga briga za responsive site! :D
  • Borisone: Ma nije to, nego se sada početna stranica učita u tren oka. Treba bar 3-4 sekunde da bi bilo moderno.
  • Riba: Uostalom, nije Jabucnjak neresponsivan nego je vama ekran premalen! :-D
  • dpasaric: I nisi boomer, ti si gen X! :)
  • dpasaric: Zašto bi itko išao na ovaj tip weba s mobitela? :)
  • Riba: Hoce, vec je u pripremi godinama ali je implementacija malo zapela...plus sto ne pomaze sto ja boomer nikada ne idem na jabucnjak sa mobilnog uredjaja. :)
  • CoffeePod: Jabucnjak*
  • CoffeePod: Hoce li Jabuvnjak ikad dobit reponsive sajt?
  • cariblanco: Danas smo u Osijeku, možda shebali turističku sezonu :D
  • dpasaric: Slijedi uskoro osvrt na naslovnici...
  • Air: ...a Applevom slučaju iako te fore drugi telefoni imaju već godinama, ali kad to Apple napravi mi bi se trebali diviti tome kao toploj vodi.
  • Air: Meni Keynote izgleda kao kad Trum hvali samo sebe i svoje odluke kao ono baš najbolje, iako ga je cijeli Svijet popljuvao...
  • drlovric: Na Mac, Spotlight je odlican, kao i boja foldera (konacno) :)
  • drlovric: iPad je odlicno profitirao. Ako sve ovo ne zakljucaju za najnovije modele only :)
  • Riba: Keynote mi je kao neka epizoda Teletubbiesa.
  • Riba: Gledam taj WWDC i razmisljam kako su teme o umiranju mozda privlacnije. :-D
  • dpasaric: Idemo mi na ljepše teme, WWDC je za sat vremena! :)
  • dpasaric: Sve pet, ali nije li zanimljiva statsitika da je od zadnjih 30-ak (toliko pratimo na jednoj internoj grupi objave u medijima) sportaša, umjetnika i ostalih poznaith osoba koje su iznenada umrle, uzorak cijepljenih 100%. A znamo da je kod nas situacija bila cca 50:50, znači nešto lomi statistiku. Evo, samo to primjećujem.
  • smayoo: To što nije u javnosti poznato što je prethodilo njegovoj smrti, ne znači da nije prethodilo ništa čega bi ta smrt bila logičan i sasvim vjerojatan ishod. Moj pokojni stari je umro u 59. godini i svima koji ga nisu jako dobro znali je to bilo "iznenada". Nas koji smo mu bili bliski nije baš *iznenadilo*, iako nam je bilo teško i bolno.
  • Riba: Obrati paznju na nepoznate osobe poput mog oca koji ne uzima lijekove kako je propisano, odbija ici na kontrole, jedva je izvukao zivu glavu nakon srcanog udara pred par godina i jos hoda naokoo unatoc tome sto se cak i cijepio. Znanost bi se trebala na takve slucajeve usredotociti. :)
  • dpasaric: Samo primjećujem uzorak. Do sada je 100% kod domaćih i stranih poznatih osoba koje su iznenada umrle. Ponavljam, možda je zaista slučajnost, ali sada već postaje statistički zanimljivo.
  • Riba: Covjek je vjerojatno pocinio suicid ili izravno ili neizravno alkoholom, nije tu potrebna velika znanost.
  • dpasaric: Sjajan umjetnik je to bio. Velika šteta.:( I gle, opet moramo primjetiti slučajnost koja povezuje sve "prerano" umrle. :( Nadam se da će znanost potražiti uzroke takvoj statistici.
  • smayoo: RIP, Matija :(. Stvarno prerano.
  • dpasaric: Večeras u 19 sati po našem vremenu Appleov #WWDC25 keynote!
  • Maxxy: RIP Matija Dedić :(
  • smayoo: RIP :(

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, Bip, tino1, Anonimci (442)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.73 Seconds