apple music
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

apple music

06.01.2017 | 12:58
Pozdrav, zanima me jel netko od Vas aktivirao tri mjeseca besplatno apple music?
Hvala unaprijed..
06.01.2017 | 14:47
Odmah na početku, a sad sam već duže vrijeme i pretplatnik za 9,99$ mjesečno. Naravno to mi je preko US računa.
06.01.2017 | 17:23
Jel mi možeš reći kako da aktiviram na iphonu?
06.01.2017 | 19:49
Moraš imati US račun otvoren, ako nemaš onda ga možeš otvoriti pomoću ovih uputa:
support.apple.com/en-us/HT204034
Ne sjećam se više može li se Apple Music aktivirati s ovom none opcijom ili moraš imati US kreditnu, probaj pa vidi.

Nakon toga dalje samo otvoriš Music app na iPhoneu i aktiviraš si Apple Music 3 mjeseca besplatno.

Ukoliko te traži US kreditnu, onda je procedura kompliciranija, jer trebaš negdje nači za kupiti US kreditnu karticu i onda naravno upisati neku lažnjak US adresu. S obzirom da sam to sebi radio prije par godina iskreno sam zaboravio gdje i što, jer mi kreditna još uvijek vrijedi do 2020. godine.
Postoji i ova opcija za virtualnu US kreditnu karticu koja košta 4$ mjesečno - www.statespay.com .
Sve u svemu procedura je nakon što nabaviš US kreditnu dalje ista, registriraš se pomoću nje na US iTunes account i aktiviraš si 3 mjeseca Apple Musica, moraš jedino paziti da se po isteku 3 mjeseca odjaviš s Apple Musica, jer će ti u suprotnom automatski zaračunati 9,99$ za sljedeći mjesec slušanja.
07.01.2017 | 12:17
Hvala ti lega
07.01.2017 | 17:32
Meni sada nekad u sijecnju zavrsava to probno razdoblje, i necu produziti pretplatu. Naime, nisam 100 pjesama svega preslusao, i to prvih dana dok sam malo vise cackao i gledao cega sve tu ima.

Generalno ne slusam puno glazbu, ali iznenadio sam se cega sve mozes naci
12.05.2017 | 19:04
Da li ima neko zainteresovan da podijelimo troskove apple music servisa preko family sharinga?
13.05.2017 | 10:32
Teško da budeš ikoga našao. 70kn mjesečno i nije puno za nekoga koji sluša muziku. Teško da ti bude netko dao family sharing.
16.05.2019 | 13:43
Jel netko uspio upogonit Apple Music, tj. family sharing? Vec sam se ranije bavio tom problematikom jer zahtjeva podesen nacin placanja (ne moze preko gift cardova) i uspio sam nekako rijesit preko US PayPal racuna, ali mi je sad i to prestalo raditi. Ne zeli mi vise autorizirati karticu kad zelim uparit PayPay s iTunesom, iako na PayPalu kaze da je sve aktivno i ok.
16.05.2019 | 15:11
yawn pong kaže:
Jel netko uspio upogonit Apple Music, tj. family sharing? Vec sam se ranije bavio tom problematikom jer zahtjeva podesen nacin placanja (ne moze preko gift cardova) i uspio sam nekako rijesit preko US PayPal racuna, ali mi je sad i to prestalo raditi. Ne zeli mi vise autorizirati karticu kad zelim uparit PayPay s iTunesom, iako na PayPalu kaze da je sve aktivno i ok.

Cigtam sinoc da se sada mogu Apple usluge placati i preko ApplePay. Pa pokusaj u tom smjeru nesto, nisam puno istrazivao, ali znam da su mijenjali koncept naplate pa mozda sada mognes neki workaround napraviti
17.05.2019 | 00:54
Napisao sam bas da imam postavljeno preko US PayPala i da mi je radilo do nedavno, al evo vise nece. Sad mi javlja da ne moze autorizirati payment methodu i da ju promijenim.

Jel moguce da Apple moze dobit podatke kartice s PayPala i da vidi da nije US kartica, jer PP kaze da sve uredno radi na njegovoj strani?
17.05.2019 | 09:18
Vidim da na Apple stranicama piše da za plaćanje PayPalom moraš verificirati kodom preko SMS. Ne znam otkad je to.
17.05.2019 | 14:31
Ako trebas verificirati nesto kodom dacu ti ja moj US broj. Nek meni posalju i ja ti fwd, cisto da prodje tu autorizaciju ako je neophodno...
17.05.2019 | 14:58
Vidim sad, da. Bas cudno jer ne znam kako je do sad radilo.

drlovric kaže:
Ako trebas verificirati nesto kodom dacu ti ja moj US broj. Nek meni posalju i ja ti fwd, cisto da prodje tu autorizaciju ako je neophodno...

To bi bilo odlicno i nadam se da je samo do toga! Hvala puno!
Ako nije problem u velikoj sam guzvi, sutra se selim za Zagreb, pa ti se javim u pon preko PM?
17.05.2019 | 15:57
Slobodno...
03.10.2019 | 00:38
Soffoklo kaže:
Odmah na početku, a sad sam već duže vrijeme i pretplatnik za 9,99$ mjesečno. Naravno to mi je preko US računa.

Ima netko da je koristio i Apple Music i Google Play music? Koja je bolja usluga?
03.10.2019 | 10:07
Google Play (odnosno sam Google) ce tocno zapisivati koju glazbu, u koje vrijeme i na kojoj lokaciji si slusao i to prodati "najboljem ponudacu" odnosno bilo kome ko plati. Apple Music to nece ciniti...
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 dana, 11 sati
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…
  • ZoPaj: RIP! odlaze legende …
  • Gjuroo: Počivala u miru...
  • smayoo: RIP Gabi Novak
  • VanjusOS: možda nije obrisano zbog "piratstva" već zbog toga što se u vikalici ne bi trebamo objašnjavati nego u temama?
  • drlovric: Svi gledamo nesot piratsko. Apsurd je pricati o tome. Ja Hajduku placam pretplatu i clanarinu, a kradem HDTV od 2e, jer ne postoji nacin da ga legalno kupim :)
  • Zdravac: Eto, malo analogije za kraj!
  • Zdravac: Ali ok, svaki privatnik u svome restoranu može svojevoljno određivati cijene, a na nama je opet volja hoćemo li ići u taj restoran ili ne.
  • Zdravac: Shvatite da NIJE ilegalno instalirati Kodi na AppleTV
  • Zdravac: Pomalo je frustrirajuće kad znaš da nisi napisao apsolutno ništa ilegalno, a svejedno su ti postovi čak i u vikalici pobrisani jer, eto, moderatori smatraju kao "neprikladno" :?
  • VanjusOS: probao sam preko Xcode neki način ali trebam apple develpper acc
  • VanjusOS: da li je netko instalirao KODI na Apple TV 4K?
  • ZeljkoB: Kakvih problema? Ja koristim public beta vreziju i nikakvih problema.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, Riba, skunic, Anonimci (588)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.13 Seconds

Provided by iJoomla SEO