Odgovor na ovi i sva druga pitanja dati ce ti Jacob i Wilhelm Grimm!
Oni su pisali bajke za djecu prije 230 godina,
a ovi pišu bajke za odrasle danas.
Bajke su bajke, ali oni su bili na novcanici od 1000DEM!
Kada mi je nesto nejasno onda mi oni objasne da kakve god bajke slusali na dnu je uvijek i stalno hrpa novaca.
Mito i korupcija postoje od kada su Fenicani izmislili “novac”.
@yvann11, ovo je posljednje upozorenje. Ako smatraš da je ovo kaljuža, ne dolazi više ovamo i ne uključuj se u diskusije. Zašto se valjaš po toj kaljuži dobrovoljno?
Ne znam koliko stignete pratiti objavljene mailove iz Epstein afare, količina je ogromna, a čak i onako cenzurirani govore toliko toga o cijelom jednom paralelnom sustavu vlasti i moći koji je upravljao društvom i ekonomijom, a sve to uz devijacije koje zalaze u psihopatsku i kriminalnu zonu...
No, da ne širim temu, evo samo nešto što se tiče teme pandemije:
Obratite pažnju na godinu...
Kako ono - "ma to su opet glupi teoretičari zavjere"!
Melinda Gates je prekjučer rekla: "I Think We're Having A Reckoning As A Society."
Kako se vidi iz sudski objavljenih mailova, stari dobrotvori, Gates i Epstein, planirali su pandemiju, a sve to kako bi zaštitili nas, sirote građane!
Blago nama s takvim anđelima čuvarima! Kakva nesebičnost i altruistična vidovidost!
Hoće li ih netko konačno uhititi i suditi?
"Jeffrey Epstein quotes a question to Bill Gates: "How do we get rid of poor people as a whole?" I have an answer writes Epstein - The real origin of Covid-19?"
"This email is authentic. It was unsealed in February 2026 as part of over 3 million pages of Epstein files released by the US Department of Justice under the Epstein Files Transparency Act. The exchange is between Epstein and producer Barry Josephson, referencing a question allegedly asked of Bill Gates. Gates has denied any deeper involvement with Epstein."
Jeffrey Epstein was personally handed the pandemic blueprint years before anyone heard of COVID. This wasn’t science. This was premeditated tyranny dressed up as public health.
THE EMAIL THAT CHANGES EVERYTHING:
Date: March 20, 2015
To: Jeffrey Epstein
Subject: Preparing for Pandemics
Key line: “Please find attached a draft agenda for the meeting on preparing for pandemics, as requested. Let’s discuss next steps, for example how to officially involve the WHO and ICRC (i.e. co-branding).”
Epstein — the pedophile blackmail kingpin with zero medical credentials — gets invited to shape global pandemic strategy and decide how the WHO would be used as the public face. That single word “co-branding” exposes the whole game: fake legitimacy for a manufactured crisis. They weren’t preparing for a virus. They were preparing the world for control.
THE TIMELINE THEY CAN’T HIDE ANYMORE
- 2015: Epstein receives the elite pandemic agenda straight from Geneva insiders pushing WHO cover.
- 2017-2019: Epstein’s island and New York mansion host biotech billionaires, AI surveillance freaks, and “pandemic gaming” sessions with the exact people who later ran the show.
- Early 2020: The scripted “outbreak” hits. WHO declares pandemic on cue. Lockdowns roll out worldwide.
- 2025: Trump forces millions of sealed Epstein pages into daylight.
- 2026: This email surfaces. The mask is off. The people see the strings
They rehearsed it. They branded it with corrupt global bodies. They used Epstein's resources to keep every elite player in line. And when the time came, they unleashed hell on humanity — destroyed small businesses, forced experimental shots, tracked every movement, transferred trillions to BlackRock and Pfizer cronies, all while laughing from their bunkers.
WHY EPSTEIN? BECAUSE HE WAS THE ENFORCER
He wasn’t there for science. He was there to guarantee compliance. Island parties, underage girls, hidden cameras, private jets — the leverage that made sure no one stepped out of line when the “plandemic” launched. Send your pandemic proposal through Epstein and you knew it would reach the real decision-makers without leaks. That’s how tight the cabal ran the operation.
O ovome smo ovdje pričali 2021. godine. I sada, pet godina nakon prvih prijava čudnih elastičnih vlakana koja začepljuju žile kao nuspojava mRNA tretmana, a što je primjećeno kod autopsija i pri balazamiranju pokojnika, sada imamo i prvi znanstveni rad koji potvrđuje da to nije bila tek "teorija zavjere iz horor filma", već nažalost stvarnost od koje su mnogi ljudi stradali.
Ostaje otvoreno je li to bilo namjerno ili neplanirana nuspojava. Nakon ovih zadnjih objava Epsteinovih mailova gdje s Gatesom planira kako profitirati od pandemije, više ništa ne bi iznenadilo...
Zašto bi ih uhitili? Za što da im sude? Pa ti si Davore glup, oni su pravi akademici i stručljaci, samo njih se treba slušati! Idi sad po 87. booster i šuti! Što se ti imaš miješati u struku?
jura22: Nema mjesta za ekspanziju jer je tako Apple odlucio. Sigurno bi se mogla graficka ustekati ili vise njih. Mozda memorija i nema smisla.
vjeko1: Realno me ne čudi ovo za Mac Pro jer desktop lineup nije imao previše smisla sa Studio i Pro. S druge strane, arhitektura sa Apple Silicon je takva da nema previše mjesta za expanziju tako da.. RIP
Piko: Samo da velim da sam "ukrao" ideju za vikalicu .... i napravio svoju implementaciju na [link] ....
Yonkis: @CoffeePod koristiš li ono punjenje do 80% ili si light user? Moj iPhone 15 je nakon 26 mj izgubio samo 6% a 2 različita SIMa (priv posl). Tako da 1% je sasvim ok.
drlovric: @Coffe: Po gruboj racunici moze ti trajati do kraja stoljeca taj telefon. Nista ne azuriraj
CoffeePod: Ja sqm i dalje na iOS18 i ne planiram jos updejtat. Nakon 9 mjeseci baterija na 16PRO pala je samo za 1% od max kapaciteta
ZoPaj: eh, da je bar više tih OS updatea bez novih featuresa optimiziranih i očišćenih od bugova pored famoznih sigurnosnih patcheva.. mislim da Snow Leopard nije imao ni jednu jedinu novost? 26.4 mi se čini brz i stabilan...
miomika: 26.4 je vani, ali ništa od Geminija. Samo APlle Music i fora s koncertima. Neznam dal je vrijedno i skidati
rak21: Je li netko ulovioacbook pro M5 pro za 2200 u instaru? Baš me zanima jel prošla narudžba ili su stornirali jjer su bili jeftiniji 500€ i više od drugih.
smayoo: Ja sam nedavno imao tako raspadnut prikaz oglasa u Firefoxu, ispalo je da je problem bio u Ghosteryju
CoffeePod: Probao sam Tahoe na M4 MBP i M2 Airu i ono je sramotno na sto lici i kako performa
CoffeePod: Ima netko da i dalje odbija preci na Tahoe i iOS26?
drlovric: Na iPadu u Sagari oglasnik se raspao. Tekst se preklapa i necitljiv je ispod fotografije artikla.
zoranowsky: Kod mene na firefoxu i safariju sve ok s oglasima