Mail app
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Mail app

28.01.2019 | 17:00
Budući da se sve više susrećem s problemima s custom mail app-om, šteka mi i svašta nešto, ne učitava nove mailove,..
Sve to traje povremeno, te me zanima koju aplikaciju bi mi preporucili za korištenje maila-a? Koristim hotmail, gmail mailove (ne aplikacije, jer također nisu dobre..) Nešto tipa Spark, samo da ne sprema mailove na svoje servere..
Kakva je myMail app za iOS: itunes.apple.com/us/app/mymail-email-app/id722120997?mt=8 ?
28.01.2019 | 20:25
Htio si reći da imaš probleme sa stock mail appom? Dakle, ovim uobičajenim od iPhonea? Probleme koje ti navodiš ja sam jedno vrijeme imao vrlo intenzivno i ispalo je da nije bio problem u appu, nego u serveru i mom načinu korištenja. Naime, koristio sam IMAP protokol, a inbox na serveru mi je bio narastao na preko 12 GB pa je indeksiranje trajalo jako dugo i kad god bi otišlo u timeout problem bi se manifestirao tako (da šteka, ne prikazuje nove mailove, i slično). Provjeri da nije sličan slučaj kod tebe. Ako jest, probaj najprije inbox podijeliti po bilo kojem ključu u par foldera. Dakle, ne moraš ništa micati sa servera, NA SAMOM SERVERU napravi par foldera IZVAN inbox foldera i u njih razdijeli dio mailova.
Ako ispada da ti je zaista problem u Mail appu, nažalost, ne mogu ti pomoći, meni je fakat stock app bolji od bilo kojeg drugog, kako na iOSu, tako i na Macu, pa nisam nikad nijedan dulje koristio.

Ovaj myMail za kojeg pitaš ima neki fine print u opisu. To si vidio?
myMail uses AdChoices. More information can be found here m.facebook.com/ads/ad_choices
28.01.2019 | 20:56
Outlook za iOS je OK. Imam privatni Hotmail i službeni na Exchange serveru. Sve radi odlično, boje nego Mail.app od iOS-x.
Na MAil-u imam Gmail i iCloud račun. To isto radi OK.
Inaće redovito čistm foldere na serverima i ne dozvoljavam da mi se mailbox napuni. Ono što mi je važno jednostavno arhiviram na disk.
Mail star dvije godine mi je nepotreban i brišem ga.
29.01.2019 | 09:40
iOS-x lol

Također preporuka za Outlook.
29.01.2019 | 20:36
@Žabac i @energyman:
www.skolded.com?sid=xjAmP3M6MoN
29.01.2019 | 22:15
Meni je Macov Mail app jedan od najpozudanijih softvera ikada, koristim ga s istom bazom od Beta verzije OS X-a, nikada problem. No, kada mi se netko javi da ima problem, onda se to obično svede na totalni kaos u inboxu (npr. sve poruke ikada neki ljudi drže u inboxu), ne brišu, ne sortiraju, ništa, potpuno su bez informatičke kulture! A neki pak imaju korumpiranu bazu ili neki oštećeni file u attachmentu ili nešto slično što se dogodi s greškom na disku ili sa zeznutim permissionima. Ako je na Macu sve uredno i Mail radi bez greške.
31.01.2019 | 09:42
Joj joj

Nego, slažem se oduvjek sam preferirao stock aplikacije i na Macu i na iPhoneu. Jednostavno rade. No i one imaju svoje mušice pa mi je recimo Mail.app izbacivao 2 Exchange accounta stalno van sa liste računa. Ja dodam, on opet nestane i tako se igramo i lovimo. Mail app na iOS mi je odličan, ali Gmail (koristim 5 različitih accounta) nema podršku za Push. Ne mogu editirati i koristiti HTML formatirani potpis nego plain text. Nema nekih naprednih opcija kod ubacivanja slike u mail, formatiranja teksta...

Smayoo što ti koristiš?
31.01.2019 | 10:09
I na Macu, i na iPhoneu koristim stock app. Kako reče Davor, probleme sam imao jedino kad IMAP server nije mogao savladati veličinu inboxa.

dpasaric kaže:
totalni kaos u inboxu (npr. sve poruke ikada neki ljudi drže u inboxu), ne brišu, ne sortiraju, ništa, potpuno su bez informatičke kulture!

Taj sam! Naime, svi raniji pokušaji sortiranja pokazali su mi se nefunkcionalni kad mailove moram grupirati i pretraživati i filtrirati sad po ovom, sad po onom kriteriju. Zato su mi svi mailovi u inboxu i koristim tagove za dinamičku organizaciju. Tako da su problemi nastali jednom, u bivšoj firmi, kad je inbox narastao preko 12 GB. I to ne zbog mail.app, nego zbog IMAP servera.

Ono što NE koristim je:

Gmail (oduvijek, to jest, nisam ga nikad koristio)
M$ Exchange (since 2010™ ), i osjećam se puno bolje, tegobe su nestale, više nemam manijakalne ubilačke porive, ne urlam na informatičko osoblje i ne gađam ih 19" CRT monitorima...

EDIT:
Za privatni mail account koristim zoho.com
Za poslovni mail i document server imam zakupljen virtualni server kod jednog hrvatskog data centra (koji inače ne radi s tako malim firmama kao što je moja, ali direktor mi je dobar prijatelj pa sam se "ugurao preko veze"
01.02.2019 | 17:19
Evo da se javim opet i ja, idući dan opet sve normalno.. tako da ne znam do čega je bio problem ali se samo popravilo Što se tiče foldera na mailu, imam ih sigurno 5-6 tako da ne vjerujem da je do toga, nebitne mailove brišem, ali imam i mailova od prije 6 godina koji mi ponekad zatrebaju pa bolje da ih neka

I ja isto kao i energyman volim originalne aplikacije, jer jednostavno su očišćene od svega nebitnog, a u 99% slučajeva to radi sjajno sve skupa..
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 dana, 8 sati
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

dperec, drpongrac23, Riba, robee, temeljnik, Anonimci (737)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.35 Seconds

Provided by iJoomla SEO