Wow likovi
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Wow likovi

21.10.2006 | 03:05
Pa nije li to Zeko,moj radni kolega,okorjeli WOW-ovac.
25.10.2006 | 02:17
http://ctprofiles.net/3333855
Velicanstveni ja . Ovo sta se prvo otvori je healing gear, pod alternate mozete vidit PvP gear (kojeg trenutacno i koristim)
  • EuCryL
  • Posjetitelj
25.10.2006 | 21:16
ja strpljivo čekam preseljenje, dsl na toj novoj lokaciji pa ću i ja imati nekog lika i guess..
26.10.2006 | 07:11
aj ca ne lose Iman samo me zanima koji server.
30.10.2006 | 20:08
Laughing Skull, ima tamo podosta hrvata, oko 50-ak na serveru aktivnih.
19.04.2007 | 19:56
Shadowhero
Night Elf, Rogue, Level 60
Burning Legion

Na serveru Ragnaros ima masu Hrvata.
Ima tri Hrvatska guilda koliko znam jedan je Croatia, drugi je hmm zaboravio sam, a treci pivo burek zene rakija ako se ne varam : )

Ragnaros je inace zadnji boss u Molten Core-u. old 40-man raid istanca

A moj dragi Burning Legion je znate vec kakva legija koja je nedavno napala azeroth u glasovitom patchu before the storm!
20.04.2007 | 03:06
Moja vilenjakinja je već dugo 70, inače balance druid na Lightbringeru. Trenutno se bavi reputacijom i perfekcioniranjem enchantinga kao najskuplje i najelitnije profesije, ali i najmanje profitabilne.

Evo i karaktera:

armory.wow-europe.com/character-sheet.xm...er&n=Fluxana
21.05.2007 | 23:29
evo da se i ja javim

...igram wow skoro od početka i promijenila sam 3 main lika do sada

...najviše sam se igrala na Kul Tirasu s NE priestom i to mi je još uvijek najdraži lik ...ona mi je na lvl 70, jako dobro opremljena (par komada opreme iz Karzana i Gruls Laira), revered sa svim fakcijama i s preko 1000 golda...

no, nažalost zbog razno raznih problema u gildi (to je jaaaako duga priča) dečko i ja smo odlučili krenuti ispočetka na Mazrigosu na kojem na je frend raid leader...tako da sada levelm malu drainei šamanicu koja je trenutačno lvl 32

...i fali mi moj priest...jako ....

pozdrav svima od nove forumašice
21.05.2007 | 23:34
pozdrav svima..eto ja sam NEWB odlučila na poziv muža i tome da mi je poklonio trial, krenut u otkirvanje novih svijetova..
Flare: ajd ti sa dragim pređi lijepo na Lightbringera, pa da se družimo
Moj novi lik-ica..Nigh Elfica Hunterica..tek sam nam 4levlu..polako ali sigurno..
22.05.2007 | 01:47
Pa kad se već hvalimo... Lightbringer:
armory.wow-europe.com/character-sheet.xm...er&n=Cystorm

čekam novi patch da promjenim specijalizaciju tailoringa, pa će odma biti bolja oprema
22.05.2007 | 02:27
armory.wow-europe.com/character-sheet.xm...ll&n=Jankisa

Da se i ja malo pohvalim ( i updateam ) .

Hm, sto se tice tailoring promjene specijalizacije bojim se da ce i polje patcha jedini nacin bit da se profesija unlerna i ponovo LVL-a .
22.05.2007 | 07:29
u patch notice realisu su napisali izričito da će biti bez unlearnanje... samo promjena specijalizacije, no vidjet ćemo

PS. vidim da imamo full sličan build u talen tree-u i imaš fakat nice shadow DMG.. i ja smjeram kad tad imati orb or souleater al pomalo... doći će vrijeme i za njega
22.05.2007 | 07:51
A kome treba enchanting na Lightbringeru, ekipa s Jabučnjaka može računati na mene (375/375).
  • Dijete
  • Posjetitelj
22.05.2007 | 18:14
nemam se čime hvalit..

Danas su mi oke ko sarmice.. zombie.. undead.. pijem potion da me malo podigne..

ujutro sam drmnuo šef resistant potion da ne čujem kričanje i udaranje po stolu..

kolege pozdravljam mahanjem desne rukice uz glupavi smješak.. na svaku foru skakučem i plješćem ko pijana teenagerica..

puka san ko kokica..
22.05.2007 | 21:26
Kad smo već kod Lightbringera...

armory.wow-europe.com/character-sheet.xm...nger&n=Attor
22.05.2007 | 23:26
A neznam za profesije, ja sam shadow for life i cim sam vidio epic recepte kod vendora na lvl 64 kad sam u shattah doso sam se rastopio .
Sljedeca stvar na horizontu mi je Gladiator main hand i spellstrike hlace .

A sto se tice pucanja, ne sjecam se vise kolko sam puta pito nekoga u rl dal ima par golda za pivu .
12.06.2007 | 21:10
Trial isteko', ali show must go on..i tako se ja navukla i baš mi je lijepo, pogovoto kad imam nekog da mi pomogne..
16.06.2007 | 22:12
Na kojem si serveru? Ime lika?
16.06.2007 | 22:44
Lightbringeru
Bearfaerie/hunterica
17.06.2007 | 06:17
Davore..hvala :*)
17.06.2007 | 18:10
\"/welcome\"
18.06.2007 | 03:26
Da se pohvalim, youres truly je sad u Trauma i siked sam i ne mogu vjerovati ubrzo će nova oprema a i SSC yey happy happy
18.06.2007 | 20:32
znam da se mene ne tiče..ali onako iz puke znatiželje..o čemu ti?
20.06.2007 | 07:05
Guild... jedan od jačih na serveru, nabrijana oprema, endgame...
20.06.2007 | 17:49
(relief) Već sam pomislio da ti se neš dogodilo i da si u Traumi
20.06.2007 | 23:16
tak i ja nekak pomislila..
21.06.2007 | 00:08
mozda je izgubio PVP od nekog i od muke odma u guild trauma
01.08.2007 | 06:09
ja imam lika 46lvl a vi na kojem ste serveru ja sam na Melstromu
i ako ima ko 70lvl da me boost kroz ZF\"\"\"
pozzzz
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 dana, 14 sati
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa