Kako da u mejlu stavim podatke na kraju obrasca
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Kako da u mejlu stavim podatke na kraju obrasca

05.07.2023 | 11:38
Ranije sam znao, ali sada nikako da stavim za stalno svoje podatke, ime, prezime, adresu, telefon i sl. na kraju mejla, obrasca na kome pišem tekst za slanje. Negdje griješim, ali nikako da mi se pojave podaci koji stoje pod Potpisi.

Šta treba da učinim? Kako to da postavim?
05.07.2023 | 11:55
Ako si pod Potpisi upisao nešto, moraš u odlaznom mailu odabrati taj potpis iz padajućeg izbornika
05.07.2023 | 12:01
Ne polazi mi za rukom. Ranije sam to nekako uradio, i svaki put kada bih otvorio novi obrazac za slanje mejla, na dnu dole su bili svi ti podaci. Nešto se poremetilo, a ja to ne znam napraviti kako je bilo.

smayoo kaže:
Ako si pod Potpisi upisao nešto, moraš u odlaznom mailu odabrati taj potpis iz padajućeg izbornika
05.07.2023 | 13:48
Koju aplikaciju za mailove koristiš? I koja je verzija macOSa?
05.07.2023 | 20:55
Mail, verzija 11.5 (3445.9.7)
MacOS High Sieraa, verzija 10.13.6

smayoo kaže:
Koju aplikaciju za mailove koristiš? I koja je verzija macOSa?
06.07.2023 | 10:35
Nemam sad više nijedno računalo s tako starom verzijom pa ti ne mogu staviti slike, a da izgleda kao kod tebe. Kad imaš otvoren prozor u kojem piše novi mail, na vrhu su ti polja primatelja, dodatnih primatelja (CC i BCC), i onda imaš padajući izbornik odakle biraš pošiljatelja (za slučaj da imaš više vlastitih mail accounta - tu su navedene sve tvoje E-mail adrese, a ti iz izbornika biraš jednu od njih). Kad si odabrao svoj account za kojeg imaš definiran makar jedan potpis, onda desno od toga imaš padajući izbornik iz kojeg biraš koji potpis stavljaš (ili možeš izabrati da ne bude potpisa). Tebi je vjerojatno odabrano da nema potpisa. To promijeni i trebalo bi ti nadalje uvijek raditi prema zadnjem odabiru.
06.07.2023 | 10:43
Da, tako radi, ali ne zapamti potpis sa podacima i da svaki put ponovi, nego moram svaki put da odaberem pošiljatelja.

smayoo kaže:
Nemam sad više nijedno računalo s tako starom verzijom pa ti ne mogu staviti slike, a da izgleda kao kod tebe. Kad imaš otvoren prozor u kojem piše novi mail, na vrhu su ti polja primatelja, dodatnih primatelja (CC i BCC), i onda imaš padajući izbornik odakle biraš pošiljatelja (za slučaj da imaš više vlastitih mail accounta - tu su navedene sve tvoje E-mail adrese, a ti iz izbornika biraš jednu od njih). Kad si odabrao svoj account za kojeg imaš definiran makar jedan potpis, onda desno od toga imaš padajući izbornik iz kojeg biraš koji potpis stavljaš (ili možeš izabrati da ne bude potpisa). Tebi je vjerojatno odabrano da nema potpisa. To promijeni i trebalo bi ti nadalje uvijek raditi prema zadnjem odabiru.
06.07.2023 | 11:14
Kad ideš u Mail.app na Preferences, pa odabereš tab "Composing", tamo imaš padajući izbornik
"Send new messages from:". Tu ti je vjerojatno fiksiran onaj drugi account. Probaj odabrati "automatically select best account" pa onda mail predloži s koje adrese šalješ na temelju primatelja koje zadaš (ima pregled kojim primateljima šalješ s koje od svojih adresa uglavnom). Ako ti to ne funkcionira dobro (popravlja se s vremenom, jer se uči na temelju tvojih navika), onda fiksiraj account koji ti odgovara.
06.07.2023 | 11:30
Nažalost, nemamo nigdje nijedan Mac podešen na hrvatski jer nam AutoCAD ne radi ispravno ako os nije na engleskom. Naći će se netko drugi od korisnika tko ima OS i Mail.app na hrvatskom pa će napisati kako se te opcije zovu na hrvatskom.
06.07.2023 | 12:15
Ne znam jesi probao, ali trebalo bi raditi ako u opcijama Mail aplikacije (ne u opcijama OS-a) odabereš za svaki mail account taj potpis koji želiš da ti bude. Ovdje je to kao na ovoj slici (iako je ovo Ventura, slično bi trebalo biti i kod tebe)

Screenshot2023-07-06at13.14.18.png
06.07.2023 | 23:49
Evo mog primjera iz High Siera

S lijeve strane odabereš Account, u srednjem stupcu klikneš na plus a u desnom stupcu upišeš što želiš da ti bude u potpisu.

ScreenShot2023-07-07at00.41.38copy.jpg
07.07.2023 | 06:45
To je već napravio. Screenshotaj prvi susjedni tab s lijeve strane i označi gdje se odabire defaultni account za nove mailove
07.07.2023 | 09:23
Bravo, momci. Hvala. Proradilo, ali mi sada privitke stavlja ispod potpisa. Trebalo bi iznad, na završetku teksta u mejlu.
07.07.2023 | 12:00
Ne. Treba ovako kako radi. Ne brini, samo peglaj.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 18 sati, 21 minuta
  • VanjusOS: ovo lasersko graviranje izgleda odlično, nikakve naljepnice!
  • Bertone: ... i da, mislim da je sad graviranje oko 20€
  • Bertone: Lasersko graviranje, baci oko na [link] , ovako izgleda na T14s koji sam nosio kod njih s time da nisam htio baš sve znakove nego samo par osnovnih, tipkovnica je isto bila DE [link]
  • jura22: Radije kupi naljepnice. Ima ih na oglasniku: [link]
  • Riba: Puno, jer ako se ne varam mora se mijenjati kuciste.
  • CoffeePod: Kupio MBP16" M4, al tipkovnica je njemacka. Zna li se koliko bubvrega dode zamjena tipki da mi bude HR?
  • Soffoklo: Misliš bravo retardirana EU birokracija
  • drpongrac23: Bravooo Apple, super!!!
  • m@xym: a evo i pojašnjenja: [link]
  • Yonkis: In iOS 26.2, Wi-Fi network synchronization between iPhone and Apple Watch will no longer be available in the EU.
  • hal9000: HAHAHAHAHAHA: [link]
  • dpasaric: Iskreno, i meni Liquid Glass ide na živce i nije im to trebalo. Srećom barem se na iPhoneu lako ugasi u onim opcijama za invalidne osobe.
  • Borisone: Ne znam što su se svi uspuhali oko Liquid Glass, a tragediju od prikaza UI-a na ne-retina ekranima se tolerira više od desetljeća.
  • CoffeePod: Dyeovog odlazak je mozda najbolja stvar. Racunam da ce implementirat malo nazad Mavericks draži i da će utišat Liquid Glass gimmick. Apple se stvarno mora sjetiti da ljudi vole Apple upravo radi blenda vrhunskog hardware i software koji je funkcionalna koliko i lijepo izgleda. Liquid Glass je form over function 101.
  • Yonkis: Sa novim WApp updateom funkcionalan WhatsApp app na Apple Watchu.
  • IgorD: Zašto ne bi bilo istina? O tom se govori danima, neki ljudi slave što je Dye otišao. Trebao si otvoriti temu
  • Djuro genijalac: Sve mi se čini da je ovo istina..?
  • Djuro genijalac: [link]
  • IgorD: ovo je bilo na 17
  • IgorD: [link]
  • IgorD: Meni radi paste, iPhone Max 15, nije zadnji ios
  • smayoo: Ne možeš s iphonea
  • Djuro genijalac: Jbm, kak se pastea link u vikalicu?
  • Djuro genijalac: Ne znam jel ovo istina, ali....
  • Air: Ja sam u Zg, reci što i kada trebaš?
  • drlovric: Ima li neka dobra dusa iz Zagreba da mi preuzme hedan mali paket i preusmjeri ga na paketomat ili kakogod u Zupanju? :)
  • smayoo: [link]
  • ydrea: @Vanjuška - imamo! Poslao sam ti pp ;)
  • drlovric: Akom znate nekoga da prodaje SteamDeck, ja bih to kupio...
  • Piko: Zašto WP ? .... ima .... samo ja radim u Laravelu, no WP mi nije stran.. što konkretno treba ?
  • dpasaric: Svi otišli u keramičare. Naš ex-voditelj weba radi s mramorom sada. :)
  • Vanjuška: Imamo li na Jabučnjaku ikoga tko je vičan WordPressu i općenito web hokus pokus?
  • Riba: Anker ili Baseus i na miru si.
  • drlovric: Ja vjerujem Ankeru. Godinama bez problema
  • dpasaric: Ne kupuj nikada jeftine punjače za auto, gomila je uništenih iPhonea na taj način.
  • Yonkis: ima netko za preporučiti autopunjač a da ima USB C i USB A? Ne vjerujem ovima ovim artiklima od 5€.
  • zvone: Vrhunski. Moj prvi OS je 7.5. Digao ga i igrao Sim Tower satima. Kao u stara dobra vremena.
  • smayoo: Evo stavio sam ja [link]
  • dpasaric: To je vrijedan link, nemoj da se izgubi na Vikalici, imamo u forumu grupu MacOS Classic, pa ostavi tamo da ostane
  • IgorD: Da, mogao bih nekom to amjestit full scree da se šokira kad se vrati a komp
  • smayoo: hvala!
  • drlovric: Ovo je tako cool. Svaka cast!!
  • Ender: @IgorD: ovo je sjajno! hvala!
  • IgorD: > Infinite Mac is a collection of classic Macintosh and NeXT system releases and software, all easily accessible from the comfort of a web browser
  • IgorD: Upravo otkrio: [link]
  • m@xym: RIP Deajn Ristanović, jedan od rijetkih koji je postao legenda još za svog života (barem nama koji smo pratili same početke kompjuterizacije u bivšoj državi.
  • smayoo: :(
  • IgorD: Računari itd. RIP
  • Yonkis: Zar Apple nije mogao napraviti bolji emoji za miša, tj za magic mouse?
  • Miro Spiro: Umro Dejan Ristanović :( RIP

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.77 Seconds

Provided by iJoomla SEO