12.09.2026 | 15:42
Složio sam komad softvera kakav oduvijek tražim, a ne postoji osim korištenja 3-4 različita.
Kratak eng opis:
A local music library manager that doesn't look like one — switch between a Hi-Fi receiver with real VU meters, a cassette deck, or a turntable. Fixes tags, kills duplicates, organizes files by artist, and streams live internet radio with genre-matching and Shazam-style song ID. macOS, Windows, Linux. Donationware.
Player, konverter, library, internet radio…sve što čovjeku može zatrebati ako drži muziku offline, negdje po diskovima.
Dobro izgleda, dobro radi, popeglao sam sve mušice koje sam uspio naći. Sad tražim dobrovoljce koji bi to koristili neko vrijeme i dali mi feedback.
Nema accounta, ne uzima nikakve informacije, nema reklama.
Kompletno je free / donationware. Planiram ga pustiti u svijet pa ako se skupi nešto sredstava kroz donacije, platiti developers account i staviti ga na app store za neku simboličnu cifru.
I dalje će na ovaj način ostati free.
Ako ima zainteresiranih, pošaljite mi poruku s e-mailom pa vam pošaljem .dmg i upute za instalaciju (unsigned je trenutno, pa treba pokrenuti liniju koda u terminalu prije pokretanja).
Imam i sve na githubu pa ako ste tamo registrirani, mogu vas dodati da pristupite cijelom kodu.
Imam spremnu i Windows i Linux verziju, ali zasad ide samo kao OSX