Kako doći do OS 10.11?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Kako doći do OS 10.11?

04.10.2016 | 14:54
Sin bi sad htio kupiti neku aplikaciju za Mac koja traži minimalno 10.11. Ima MBP late 2008, Sierra 10.12 ne ide na njega, a 10.11 više nije dostupan u App Store (jer ga nisam nikad ni na jedan Mac downloadao). Na laptopu je trenutno 10.10.

Kako sad doći do instalacije 10.11? Ima li netko sačuvanu ili downloadanu ranije (pa mu je i dalje dostupna u App Store) pa da mi je stavi negdje na neki server da mogu downloadati?
04.10.2016 | 17:42
može biti za sutra spreman za download ako si zainteresiran?
04.10.2016 | 18:05
Hvala!
04.10.2016 | 18:19
Ako nije problem, pošalji link i meni. Ja imam 10.10.3 pa eto ako nekome bude trebalo. NAravno, svi iz ZG-a, najdemo se i presnimim, sako trebate stick pribaviti.
Hvala unaprijed.
05.10.2016 | 09:02
Imam i ja sve od 10.7 nadalje skinuto, u ZG sam pa ako i dalje treba javite mi se.
05.10.2016 | 09:31
Mene zanima.
05.10.2016 | 10:19
Javi mi na PM što ti treba pa se zaletiš do mene sa stickom / diskom. Ja sam na Ravnicama.
05.10.2016 | 14:34
Evo da se ne navlačite sa USB-ovima:

El Capitan

ako nekome treba našao sam i Mavericksa kako skuplja prašinu

Mavericks

Uživajte
05.10.2016 | 18:11
MEGAsync, malo sutra. Zašto traži klijent za skinuti fajl s interneta? Kao veći og 1GB.
Radije @zoranowsky-ome platim pivu dok se ovo presnimava.
05.10.2016 | 18:15
Joj komplikacija oko nicega

Sta fali starom dobrom torrentu?
05.10.2016 | 18:30
DA, komplikacija oko govanceta koji bi se kotili po disku. Već kad OSX ne sere, nek ga sam zaserem.
05.10.2016 | 18:59
Zabac koji browser koristis? To te trazi jedino ako pristupas preko Safarija, na chromu uredno skida, probao sad na 2 uredaja Treba koji puta i procitati. Kaze install MEGASync, Google Chrome or Opera. Bitni su zarezi
btw primam ja i pivu
ScreenShot2016-10-05at20.00.50.png
05.10.2016 | 19:25
Firefox je u pitanju.
05.10.2016 | 19:54
Ne znma stvarno, evo skinuo upravo Firefox i stisnuo ono download trough your browser i skida najnormalnije...
ScreenShot2016-10-05at20.53.10.png
05.10.2016 | 23:07
@zoranowsky
Na Ravnicama u Zadru?
Aj javi se jer i meni treba El capitan
06.10.2016 | 08:10
Prije će biti na Ravnicama u Zagrebu. Znaš da Zagrepčani uvijek podrazumijevaju da se radi o Zagrebu jer svi ostali koji nisu u Zagrebu - ne postoje.
06.10.2016 | 08:39
Ne znam za Zagrepčane, ja sam Bjelovarac
Je, na Ravnicama u Zagrebu sam.
06.10.2016 | 10:00
Evo link
El capitan 10.11.6

(link izbrisao moderator)
06.10.2016 | 10:22
Hvala ti na dobroj volji, ali nije poanta ovdje prenositi bilo koji link kojeg google izbaci jer među njima ima, odnosno može biti i "tainted" paketa, s namjerno ubačenim malwareom. Zato sam i pitao ovdje, među članovima, da mi se javi netko tko ima OS skinut s Appleovog servera.
06.10.2016 | 10:24
zoranowsky kaže:
Ne znam za Zagrepčane, ja sam Bjelovarac
Je, na Ravnicama u Zagrebu sam.

To što si rođen u Bjelovaru ti svakako služi na čast , ali si ipak Zagrepčan, ako si na Ravnicama. Da si na Vojnoviću, u Vinkovićevom naselju ili sl, onda bi bio Bjelovarac

Mislim, i ja sam rođen u Zagrebu pa nisam Zagrepčan.
06.10.2016 | 11:41
Gle, Zabcu pise u osobnim podacima da je iz Zg-a, dakle, nije bila pretpostavka. Takodjer, dugo sam na ovom forumu, a i na fotozinu gdje je Zabac isto aktivan pa imam neku sliku gdje je tko otprilike..
Ali slažem se da puno Zagrepcana pretpostavlja da su svi iz Zg-a
06.10.2016 | 12:25
Ma ja to više u šali. Ne zamjeram ja to nikome, ljudi to rade nesvjesno.
06.10.2016 | 14:28
Smayoo, sve 5
06.10.2016 | 14:32
06.10.2016 | 16:19
smayoo kaže:
Hvala ti na dobroj volji, ali nije poanta ovdje prenositi bilo koji link kojeg google izbaci jer među njima ima, odnosno može biti i "tainted" paketa, s namjerno ubačenim malwareom. Zato sam i pitao ovdje, među članovima, da mi se javi netko tko ima OS skinut s Appleovog servera.

Ok nisam znao ( treba čitati pravila ponekad)
Iako je link od kolega s Insanlymac-a

Ok kome triba neka je javi na PM
06.10.2016 | 21:05
marko.m kaže:
smayoo kaže:

Ok nisam znao ( treba čitati pravila ponekad)
Iako je link od kolega s Insanlymac-a

Ok kome triba neka je javi na PM

energyman je vec stavio link..
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 35 minuta
  • rak21: Je li netko ulovioacbook pro M5 pro za 2200 u instaru? Baš me zanima jel prošla narudžba ili su stornirali jjer su bili jeftiniji 500€ i više od drugih.
  • smayoo: Ja sam nedavno imao tako raspadnut prikaz oglasa u Firefoxu, ispalo je da je problem bio u Ghosteryju
  • CoffeePod: Probao sam Tahoe na M4 MBP i M2 Airu i ono je sramotno na sto lici i kako performa
  • CoffeePod: Ima netko da i dalje odbija preci na Tahoe i iOS26?
  • drlovric: Na iPadu u Sagari oglasnik se raspao. Tekst se preklapa i necitljiv je ispod fotografije artikla.
  • zoranowsky: Kod mene na firefoxu i safariju sve ok s oglasima
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Jedino na Braveu izgledaju normalno. Firefox, Edge, Safari ne.
  • smayoo: Što se desilo? Meni izgledaju normalno.
  • Yonkis: Što se desilo sa Oglasima? Npr.[link]
  • superstric: obavljeno
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.62 Seconds

Provided by iJoomla SEO