iPhone 5S i 5C - rasprava
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone 5S i 5C - rasprava

13.10.2013 | 13:20
ne zovu se ti nesretnici early adopteri bez razloga
14.10.2013 | 00:01
Hja... Ako mene pitaš, to im je kazna za glupost. Svaka se glupost kažnjava. Samo je pitanje koliko je kazna teška.
14.10.2013 | 00:34
citam da su smanjili narudjbe 5C. slaba prodaja totalno. nije me iznenadilo, jer bih uvijek dodao 100€ i kupio 5S. mislim da su fulali sa plastikanerom.
14.10.2013 | 00:39
scarface32 kaže:
citam da su smanjili narudjbe 5C. slaba prodaja totalno. nije me iznenadilo, jer bih uvijek dodao 100€ i kupio 5S. mislim da su fulali sa plastikanerom.

Fulali su s cijenom plastikanera
14.10.2013 | 05:45
Ne znam zasto smanjuju proizvodnju 5C, neka smanje cijenu na pola. I opet ce imati 60% marze
14.10.2013 | 05:51
john_st kaže:
ne zovu se ti nesretnici early adopteri bez razloga

Ne slazem se uopce da su kupci iPhone S serija Early adopters. Prije bi rekao da bas oni kupuju stabilan proizvod koji je evolucija prethodnog modela iste generacije :/

Ali nema pravila...

Ja sam bio early early adopter sa Retina MBP Nisam se nikada pokajao, niti sekundu jednu. Ne pada mi na pamet kupovati bilo koji drugi laptop koji nema retina screen.

Ili situacija sada sa Mac Pro. Ljudi su godinama cekali Pro stroj i sada trebaju cekati jos da izadje revizija i otkloni greskice
14.10.2013 | 06:33
Navodno će i to čudo predstaviti zajedno s Mavericksom za 12 dana...
Baš me zanima kako će izvesti cijelu prezentaciju, sjetite se kada je Gil Amelio pri svršetku prelaska s PowerPC-a na Intel izašao iz izmaglice na stage s ogromnim (šatro) CPU-om...
E, to je bila najava
14.10.2013 | 19:22
@Kloba:

Ako ne donese neko osjetno poboljsanje baterije (kao optimizirano je na nivou samog sustava), meni Mavericks ne donosi nista revolucionarno :/

Mozda je do mene, ali premalo novosti za potpuno novu inacicu OS X.

Killer feature Tabovi u Finder......WTF
14.10.2013 | 20:26
drlovric kaže:
Ne znam zasto smanjuju proizvodnju 5C, neka smanje cijenu na pola. I opet ce imati 60% marze

Apple nikad nece ponuditi jeftin iPhone. Tome se ne trebamo nadati
16.10.2013 | 06:59
drlovric:
Ne zaboravi i iBooks !
20.10.2013 | 13:18
Stigao ljuti stroj
IMG_2490.JPG
20.10.2013 | 13:51
I AM SO JEALOUS
20.10.2013 | 14:04
Wite/Silver ili Kardashian Gold?
Tako su navodno u Appleu posprdno zvali zlatni model za vrijeme osmišljvanja,dizajniranja, proizvodnje...
20.10.2013 | 15:09
@Kloba:

Space Gray.

Zlatni su preko 1000$ u USA.
20.10.2013 | 15:25
I, dojmovi?
20.10.2013 | 16:42
Jos sam pod dojmom kako sam ga prodao za $900
21.10.2013 | 09:44
A, znači - sebi ga nisi priuštio? Ostao si na četvorci, ako se ne varam?
21.10.2013 | 13:55
@Kloba:

Ma sebi kupio. Stojao mi na stolu, kolega vidio i navalio da prodam (jer se ne mogu kupiti ni na Apple.com, nema ih) i eto. Ode.

Saint je kriv Nagovorio me na Skype da prodam...

Drugi cu poruciti danas, bice tu za tjedan... Ne zuri mi se, je imam cetvorku koja radi. Kilavo na iOS7, ali radi
21.10.2013 | 15:23
Tesko ribu u vodu natjerati
21.10.2013 | 15:27
Ljudi, pokrenuo sam temu - ali ne pojavljuje se nikako.
Kako da maknem aplikaciju subler s Maca?
Molim pomoć i naprijed hvala
21.10.2013 | 15:29
saint kaže:

Saint prestani da lazes ovaj napaceni narod
21.10.2013 | 16:13
drlovric kaže:
saint kaže:

Saint prestani da lazes ovaj napaceni narod

to su udbaške metode i ti drlovric, ti si jedan kriminalac i ne pereš se i smrdiš i mrziš sve hrvatsko.
22.10.2013 | 03:13
LAMBORGHINI VENENO ROADSTER:
Ovo je najskuplji auto na svijetu!
Proizvest će se samo devet primjeraka jurilice koja iz 6,5 V12 motora izvlači 750 KS, a do 100 km/h dođe za 2,9 sekundi.
Cijena, prava sitnica - 3.3 milijuna Eura, iliti 4.5 milijuna USD-a, iliti 25 milijuna kuna
Je li najkvalitetniji - ne znam, treba pitati šeika iz Qatara, on će ga znati...
ovo_je_najskuplji_auto_svijetu_slika_1361147.jpg

Kako bi rekao Jobs, izgleda bolje straga nego konkurencija sprijeda:)
22.10.2013 | 03:15
drugi kut...
ovo_je_najskuplji_auto_svijetu_slika_1361146.jpg
22.10.2013 | 03:16
pa zadnji kut...
ovo_je_najskuplji_auto_svijetu_slika_1361148.jpg
22.10.2013 | 04:19
Poruka moderatoru: - ove posljednje tri poruke sam postavio pod pogrešnu temu. Molim Te, prebaci ih ako možeš u "MB Air 13" vs MBP Retina" i obriši ovaj posljednji post upućen tebi.
Unaprijed hvala
22.10.2013 | 04:19
Kloba kaže:
pa zadnji kut...

nije za mene, imam dva ležeća ispred zgrade
22.10.2013 | 09:41
http://www.jabucnjak.hr/media/kunena/attachments/legacy/images/Ferrari_250_GTO_HD_Wallpapers.jpeg

Mislim kako je ovaj mrvicu skuplji!
Prilozi:
22.10.2013 | 09:42
Ferrari 250 GTO
22.10.2013 | 13:43
Puno ljepši
Moderatori: jupi, Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 41 minuta
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Ender, iAnte, Riba, temeljnik, VanjusOS, Anonimci (728)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.29 Seconds

Provided by iJoomla SEO