Ive odlazi?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Ive odlazi?

• User
  • Posjetitelj
28.02.2011 | 11:11
www.macrumors.com/2011/02/27/apples-jona...ing-back-to-england/ www.appleinsider.com/articles/11/02/27/a...move_back_to_uk.html

Špekulira se o odlasku Jonathana Ivea iz Apple-a, čovjeka koji je zaslužan za Apple-ov dizajn još od prvog iMaca. Bilo bi zanimljivo vidit kako će se stvari odigrat bez njega...
28.02.2011 | 12:22
To bi zaista bio zanimljiv razvoj događaja. Ja sam za!
28.02.2011 | 12:34
I ja sam za, ali samo zato jer čovjek hoće više kvalitetnog vremena provesti sa svojom obitelji u UK.
28.02.2011 | 13:14
Apple bi mu trebao davati placu da zivi u UK i ne radi za nikoga drugog

Lik je sposoban i karizmatican. Skidam kapu
28.02.2011 | 20:38
Ovo mi se nimalo nasviđa . Razumijem to šta čovik želi imat više vremena, ali stvarno bi mi bilo žao ako appleove proizvode ne bi više on potpisivao. Ja inače imam 14 godina i želim postati dizajner, a Jonathan Ive mi je definitivno veliki uzor i iako ima još puno dobrih dizajnera, nevjerujem da appleovi proizvodi mogu biti toliko prekrasni da u tome nema Jonyove ''čarolije''
28.02.2011 | 21:17
Galan kaže:
Ovo mi se nimalo nasviđa . Razumijem to šta čovik želi imat više vremena, ali stvarno bi mi bilo žao ako appleove proizvode ne bi više on potpisivao. Ja inače imam 14 godina i želim postati dizajner, a Jonathan Ive mi je definitivno veliki uzor i iako ima još puno dobrih dizajnera, nevjerujem da appleovi proizvodi mogu biti toliko prekrasni da u tome nema Jonyove ''čarolije''

ha, čuj... čovjek zna posao i odličan je. navikli smo na njegove dizajnerske izražaje, ali isto tako, ima puno kreativnih dizajnera još. možda je vrijeme za svježu krv jer se uvijek može napraviti nešto novo i svježe. istina, problem je u toj jednostavnosti. nekada je teško napraviti nešto clean & simple. ja sam, kao i riba, isto za. da vidimo i druge mlade nade.
28.02.2011 | 21:30
ha, čuj... čovjek zna posao i odličan je. navikli smo na njegove dizajnerske izražaje, ali isto tako, ima puno kreativnih dizajnera još. možda je vrijeme za svježu krv jer se uvijek može napraviti nešto novo i svježe. istina, problem je u toj jednostavnosti. nekada je teško napraviti nešto clean & simple. ja sam, kao i riba, isto za. da vidimo i druge mlade nade.

Bilo bi najbolje da Apple otvori neki natječaj za dizajn pa da izaberu one koji im najviše odgovaraju, ja bih bio prvi koji bi se uputio na takvo nešto:) , inače da se pohvalim, u mojoj obitelji ima više dizajnera a stric mi je prije dvije godine proglašen za dizajnera godine u sloveniji, a te iste godine i moj djed za bezvremenskog dizajnera u sloveniji:)
28.02.2011 | 21:38
Meni svejedno, vanjski izgled mi je najmanje važan, doduše ne i nevažan.
28.02.2011 | 22:54
Mozda ubuduce mishevi budu malo bolji
  • User
  • Posjetitelj
01.03.2011 | 00:06
Ja imam raznoliko misljenje, iMacovi su od lampe definitivno krenuli nizbrdo, uz iznimku što su zadnje serije iMaca ipak korak naprijed. Bijeli G5 i Core (2) Duo mi je definitivno bio ljepši od prvih aluminijskih serija.

Zato su laptopi postajali sve ljepsi sa svakom generacijom, a unibody-ji su vrh

Što se iPoda tiče, classic mi je definitivno lijep oduvijek, shuffle-i su mi uglavnom OK, zadnji nano je katastrofa, a touch mi je tako tako, kao i iPhone-i do 4-ke koja je perverzija. Tipkovnice su od prvog macbooka do stolnih aluminijskih najbolje na kojima sam ikad imao prilike tipkat, ali ergonomija miševa je dosta patila nauštrb dizajna.

Jobs je vrhunski CEO, ali nije savršen. Isto tako je i Ive vrhunski dizajner, ali mjesta za poboljšanja uvijek ima. A promjene se kad-tad moraju desit ionako...
01.03.2011 | 09:39
A ja mislio, po naslovu, Ive odlazi? Kaj odlazi, već je otišel i sad se odmara u Salzburgu:blink:
Još da se riješimo ostatka sabora i vlade........
01.03.2011 | 11:16
Defou kaže:
Mozda ubuduce mishevi budu malo bolji

Možda da izbace neki ergonomski miš, to nebi bilo loše.
Ja da koristim njihove miševe imao bih ozbiljnih problema sa šakom, kako sam i imao i prije nego sam nabavio dobar miš.

Od te ekipe koja dizajnira hardware u Appleu, skupa s Iveom, najviše mi se sviđaju MacBook Pro i MacBook Air, i jedva čekam da vidim kako će izgledati MB Pro kad izbace optički drive.
01.03.2011 | 16:17
Ja jedva čekam da kompovi budu tanki ko mlinci.
03.03.2011 | 20:44
Kad je Sokrat popio svoj vrč otrova, mnogi njegovi suvremenici su ustvrdili da je toga dana umrla i filozofija. A onda je došao Platon. A sve one velikane poslije njega da i ne nabrajam.

Kult ličnosti, kult ličnosti, kult ličnosti...
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 21 sati, 26 minuta
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?
  • VanjusOS: evo ja sam isprobao i radi! na A1 je moguće sa fizičke SIM prebaciti se na e-SIM na samom telefonu..
  • Borisone: Jer je gladan!
  • jura22: Zasto Jabucnjak guta komentare?
  • smayoo: :D
  • Borisone: Kako prebacuješ eSIM između moba za koji žena smije i za koji ne smije znat?
  • VanjusOS: ali bravo drlovric, nekad su najjednostavnija rješenje i najbolja!
  • VanjusOS: hahaha, problem je što imam službenu SIM karticu, pa ako mi se sjebe moram tražiti od firme da mi šalju novu...
  • drlovric: Pa probas i samo ce ti se kazati jbt. Sta je najgore sto se moze dogoditi? :)
  • VanjusOS: pitam da li je to itko isprobao?
  • VanjusOS: u iphoneu sa fizičkom sim karticom se pojavila opcija da se prebaci ta fizička sim u e-sim
  • VanjusOS: niste me shvatili, očito
  • miomika: na A1 ti samo pošalju na mail/sms ili putem aplikacije Moj A1 i to je to
  • rusty: Prije jedno 3 godine na Tmobile. u 22h navečer putem supporta jer se u protivnom trebalo ići u poslovnicu
  • VanjusOS: da li je netko isprobao funkciju konvertiranja SIM u e-SIM, i na kojoj mreži?
  • ZoPaj: ha ha, nisu li usbC isforsirali upravo radi štednji na punjačima:)
  • dpasaric: I bez punjača... :(
  • Borisone: Danas najavljeni novi iPad Pro, Vision Pro i MacBook Pro 14-inch. Sve s M5 procesorima (bez Pro i Max varijanti).
  • Air: Veliko priznanje Fedora našem Filipoviću - pozvao ga je na boksački meč.
  • Air: Taj pc laptop je imao cijenu cca 800 eura što nije malo
  • Air: Mislio sam da su se malo pomakli u tom smjeru, ali jok
  • Air: trackpad je... hm...
  • Bertone: Rekao sam ti da je kvaliteta izrade loša, ali sam CPU je brži od CPU-a iz MBP 2014/2015,... stavi na njega LinuxMint pa ćeš vidjeti da nije spor ;)
  • Air: Moj MBP 2014 je ferari / Bentley za usporedbu...
  • Air: Moj utisaK da sam ga platio 100-150 eura plakao bi što nisam dao još 150 za MBP 2014 - 2016 godište.
  • Air: Samo da javim, na kraju sam dobio laptop od frenda. Nije htio čuti za nikakve pare. Skro smo se posvađali ali eto pametniji popušta ;)
  • hal9000: Steve Jobs, vrati se! Sve ti je oprošteno! [link]
  • hal9000: Kakva pizdarija: [link]
  • drpongrac23: Meni onaj sa uzorkom krzna leoparda
  • hal9000: @Bertone: Da, jedan od najdražih Wallpapera ikad.
  • Bertone: 5k [link] i 6k [link]
  • Bertone: ... kojeg rado koristim
  • Bertone: Na stranu sad brzina i ispeglenost OS-a ali mom oku je najljepši i najugodniji bio Mac OS X 10.4 Tiger, a nativni Aqua wallpaper mi je i dan danas jedan od nesmetajućih wallpapera.
  • Air: RIP otišao je i HALID...

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, Bertone, drlovric, grgaa, moragd, Riba, robee, Anonimci (758)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.07 Seconds

Provided by iJoomla SEO