channel editor za phillips tv
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

channel editor za phillips tv

18.12.2013 | 21:05
imam neki philips serija pfl5008, ubacio u njega kabel iz satelita (3 LNB-a). skenira on to sve lijepo, i izvuce preko 3k kanala. od te siline kanala 70% njih je kodirano, 29% ne gledam, i ostaje mi 30etak kanala koje vrtim.
sve bi bilo ok da UI televizije nije KATASTROFALAN. za prebaciti jedan program sa pozicije 2528 na poziciju 1, ne mogu utipkati broj nove pozicije nego trebam kanal vuci kroz 500 zaslona dok ga ne dovucem do pozicije 1. treba mi jedno mjesec dana da to organiziram.

ima li neki nacin da si sredim listu programa preko kompa i da je importam?
iskustva?
18.12.2013 | 21:57
A da zapišeš podatke od tih programa (ako ih ima 30) i ručno ih odabetreš bez autoscan-a?
18.12.2013 | 22:35
da to bi bila daleko najbolja opcija kada bi uspio izbjeci autoscan, ali kad krene traziti koje satelite lovi, odmah krene skenirati i programe...
mozda nesto krivo radim, taman imam malo mira pa cu sad pogledati.
ali svejedno bi mi neki editor dobro dosao.
18.12.2013 | 22:41
A nemaš opciju da neki kanal "mark as favorite" ili "move to group"?
18.12.2013 | 23:05
mogu dodavati favorite, i za sada tako koristim stvar, ali glupo je jer ih ne mogu poslagati svojim redoslijedom. u biti mogu ali onda moram peglati preko svih programa pa mi dodje na isto.
a i zivcira me kad mi pise "kanal 2052".
mislio sam da je sucelje na samsungovim "pametnim" televizijama govno kakvog nema, ali ovo mu parira bez grca na licu!

zasto uopce dodaje tonu kodiranih programa kada telka nema dekoder?!?!
njah...
19.12.2013 | 06:11
pa ne zna Satelit,na cemu ti gledas kanale...da li na Tv,ili Sat Boxu na kome se gledaju kodirani i fta kanali....
nisam se posebno interesovao za tvoju opciju,ali znam prijatelje po BG-u,koji koriste Module sa Originalnim karticama,za gledanje digitalnih kablovskih kanala....mozda postoji i opcija za Sat na Tv-u...verujem da tvoj tv ima slot za modul
19.12.2013 | 13:48
pitao sam neke likove sa SatForuma....mogu odredjeni Moduli sa odredjenim karticama,zavisno od Sat provajdera,da otvaraju kodirane kanala,isto kao i na Sat Box-u....ovo ne vazi za TotalTv...
19.12.2013 | 16:04
da, nije mi pao na pamet modul. dobra fora, ali ionako razmisljam o nekom dreamboxu u buducnosti pa se necu time baviti.

svejedno mora postojati mogucnost da prilikom skeniranja odaberes da lovi samo FTA kanale a ne kodirane. svaki resiver kojeg sam do sada imao, pa i onaj najjeftiniji to ima, a ova telka koja je kao "smart" to nema. ne mozes obrisati kanal!!! znaci ubacim transponder na kojemu ima 10 kanala od kojih me zanimaju 2, i ovih 8 ne mogu obrisati!

netko na forumu bi rekao da nemam pravo kenjati jer ne radimo televizije, ali mislim da je razumno ocekivati mogucnost brisanja pojedinih kanala

na kraju sam uspio napraviti ovo sto je predlozio zabac (ne bez komplikacija), ali opet imam 200 nepotrebnih ili kodiranih kanala.

stvarno bi apple trebao uci na trziste telki da malo razmrda iz sna ove velike igrace koji peglaju samo po estetici i 3D glupostima, a sucelje i interakcija sa uredjajem je na razini igracke.

hvala vam na pomoci u svakom slucaju.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 15 sati
  • Air: Ja sam u Zg, reci što i kada trebaš?
  • drlovric: Ima li neka dobra dusa iz Zagreba da mi preuzme hedan mali paket i preusmjeri ga na paketomat ili kakogod u Zupanju? :)
  • imjasminh: 399 - ispod toga stvarno nemogu...
  • imjasminh: Apple Watch Ultra 2, 49mm Titanium Blue/Black - 450 eur - bump
  • smayoo: [link]
  • ydrea: @Vanjuška - imamo! Poslao sam ti pp ;)
  • drlovric: Akom znate nekoga da prodaje SteamDeck, ja bih to kupio...
  • Piko: Zašto WP ? .... ima .... samo ja radim u Laravelu, no WP mi nije stran.. što konkretno treba ?
  • dpasaric: Svi otišli u keramičare. Naš ex-voditelj weba radi s mramorom sada. :)
  • Vanjuška: Imamo li na Jabučnjaku ikoga tko je vičan WordPressu i općenito web hokus pokus?
  • Riba: Anker ili Baseus i na miru si.
  • drlovric: Ja vjerujem Ankeru. Godinama bez problema
  • dpasaric: Ne kupuj nikada jeftine punjače za auto, gomila je uništenih iPhonea na taj način.
  • Yonkis: ima netko za preporučiti autopunjač a da ima USB C i USB A? Ne vjerujem ovima ovim artiklima od 5€.
  • zvone: Vrhunski. Moj prvi OS je 7.5. Digao ga i igrao Sim Tower satima. Kao u stara dobra vremena.
  • smayoo: Evo stavio sam ja [link]
  • dpasaric: To je vrijedan link, nemoj da se izgubi na Vikalici, imamo u forumu grupu MacOS Classic, pa ostavi tamo da ostane
  • IgorD: Da, mogao bih nekom to amjestit full scree da se šokira kad se vrati a komp
  • smayoo: hvala!
  • drlovric: Ovo je tako cool. Svaka cast!!
  • Ender: @IgorD: ovo je sjajno! hvala!
  • IgorD: > Infinite Mac is a collection of classic Macintosh and NeXT system releases and software, all easily accessible from the comfort of a web browser
  • IgorD: Upravo otkrio: [link]
  • m@xym: RIP Deajn Ristanović, jedan od rijetkih koji je postao legenda još za svog života (barem nama koji smo pratili same početke kompjuterizacije u bivšoj državi.
  • smayoo: :(
  • IgorD: Računari itd. RIP
  • Yonkis: Zar Apple nije mogao napraviti bolji emoji za miša, tj za magic mouse?
  • Miro Spiro: Umro Dejan Ristanović :( RIP
  • MacSin: OS stari do X je bio cool
  • MacSin: na poslu su svi na win lenovo aliu kad dodem doma je melem za oci ali kad treba nesto upgarde napravit tad je vec probelm
  • MacSin: OS je i dalje miljama od ostalih no sto se tice hardware to je vec diskutabilno
  • VanjusOS: neki mi javi se privatno, barem ako može kratko posuditi na probu
  • VanjusOS: ljudi, ima li možda netko viška Thunderbolt 2 to Thunderbolt 2 Cable
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.59 Seconds

Provided by iJoomla SEO