Pozdrav iz Splita! :)
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Pozdrav iz Splita! :)

01.10.2013 | 17:16
Jedno od zadnjih ovogodišnjih chillanja na trajektu...
image-4754b289daad507fcf61ae92ccc0f149.jpg
01.10.2013 | 17:17
image-04cc72bd09fd9ab7a2ec58a584ee267b.jpg
01.10.2013 | 17:17
image-554f5771290ec1c53482615f55bd541c.jpg
01.10.2013 | 17:51
Pozdrav !
01.10.2013 | 18:23
Pozdrav .
Uhvatio si lijep dan...jučer baš i nije bio.
01.10.2013 | 18:36
mogao si se javit i za coffee
01.10.2013 | 18:55
smayoo kaže:
[quote]
[/quote

UF, kak ti zavidim...
01.10.2013 | 21:00
papittovenga kaže:
mogao si se javit i za coffee

Da sam mogao pouzdanije planirati vrijeme i biti siguran da ću biti slobodan već ovako rano (da stignem na trajekt za Split u 15:30), napisao bi post još jučer pa predložio da ja budem negdje na rivi i da dođe tko od Jabučara ima vremena, da se upoznamo.

Ali ispalo je slučajno da imam viška vremena. U lošijem scenariju, bio bi u Splitu tek u 7 navečer, a u najlošijem tek u 22.
01.10.2013 | 21:04
tonci77 kaže:
Pozdrav .

Pričaj mi. Jučer sam bio na gliseru prema Kornatima, po dosta jakom lebiću, kiša je pljuštala onako... baš muški, čovjek je gazio gas do kraja (jedno 30 čvorova), a brisača na vjetrobranu nema. Pitam - što je s brisačem - a on kaže - "Pâ je..."

I tako... Red šunke, red slanine, što bi rekao Balašević...
02.10.2013 | 00:01
@ smayoo. znači, bio si blizu. A ja u deželi u berbi.
02.10.2013 | 00:02
Zavidim ti!
02.10.2013 | 00:10
Rađe nemoj ! Egzotićno zvući, ali radi se o oko 10 tisuča litara mošta.
Obzirom na moje zdravsteno stanje, debelo sam pretjerao, a to shvatiš nakon par dana presinga. Sad mi treba jedno mjesec dana terapije, barem !
02.10.2013 | 07:13
Pretjerao u iću i piću ili radu?
02.10.2013 | 09:56
E... @ žabac, nisam neki izjelica, piće još da. Ipak se radi o šljaki, fizičkoj.
02.10.2013 | 11:05
smayoo kaže:
tonci77 kaže:
Pozdrav .

Pričaj mi. Jučer sam bio na gliseru prema Kornatima, po dosta jakom lebiću, kiša je pljuštala onako... baš muški, čovjek je gazio gas do kraja (jedno 30 čvorova), a brisača na vjetrobranu nema. Pitam - što je s brisačem - a on kaže - "Pâ je..."

Ne znam ćime se baviš, što si po struci ali po postovima vidim da skupljaš dosta terenskog rada.

Interesantno je kako nas uvijek negdje na putu, pa i po najgorim vremenskim uvjetima, razvesele susreti s domaćim likovima i priroda.

Kao u tvom primjeru, loše vrijeme, na putu si ali čovjek izvali odgovor da te nasmije i ostaviti uspomenu da se uvijek možeš iznova nasmijati. Neprocjenjivo .

Triba cijeniti te male stvari, stvarno živimo u lipoj zemlji, samo da smo malo bolji jedni prema drugima di bi nam bia kraj...kako pisma kaže'...ma koja Amerika...'.

Lp
02.10.2013 | 11:33
tonci77 kaže:
smayoo kaže:
tonci77 kaže:
Pozdrav .

Ne znam ćime se baviš, što si po struci ali po postovima vidim da skupljaš dosta terenskog rada.

Interesantno je kako nas uvijek negdje na putu, pa i po najgorim vremenskim uvjetima, razvesele susreti s domaćim likovima i priroda.

Kao u tvom primjeru, loše vrijeme, na putu si ali čovjek izvali odgovor da te nasmije i ostaviti uspomenu da se uvijek možeš iznova nasmijati. Neprocjenjivo .

Triba cijeniti te male stvari, stvarno živimo u lipoj zemlji, samo da smo malo bolji jedni prema drugima di bi nam bia kraj...kako pisma kaže'...ma koja Amerika...'.

Lp

• totalni oftopik.•
lijepo si zaokružio priču. meni je tužno da se nigdje u medijima nije spomenulo da se ovog tjedna na otoku visu održava drugi po redu međunarodni simpozij ”anatomija otoka“, ne kojemu sudjeluju i najznačajniji arhitekti održive gradnje poput Ko Nakamure (inače zvijezda u rangu bred pita u svijetu arhitekture), Lorenzo Guzzardi, Philippe Revault, Davisi Boontharm,…
taj Nakamura je dofuro i svoje studente koji su mjesec dana radili projekte za konzervatorske i idejne radove za grad vis. i kujac od ovce. nigdi niko da to zabilježi. lex perković.
02.10.2013 | 13:59
A zar to mainstream raju zanima? Jbg, medijima je lakše podilaziti masi, nego je educirati.

Tonci77, projektant sam. A takvih anegdota o susretima s lokalnim likovima, kao i o susretima zapadnjaka (koje sam vodio nakolo) s lokalnim likovima imam za cijelu jednu knjigu. Samo da još nađem vremena da je napišem.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 16 sati
  • Air: Ja sam u Zg, reci što i kada trebaš?
  • drlovric: Ima li neka dobra dusa iz Zagreba da mi preuzme hedan mali paket i preusmjeri ga na paketomat ili kakogod u Zupanju? :)
  • imjasminh: 399 - ispod toga stvarno nemogu...
  • imjasminh: Apple Watch Ultra 2, 49mm Titanium Blue/Black - 450 eur - bump
  • smayoo: [link]
  • ydrea: @Vanjuška - imamo! Poslao sam ti pp ;)
  • drlovric: Akom znate nekoga da prodaje SteamDeck, ja bih to kupio...
  • Piko: Zašto WP ? .... ima .... samo ja radim u Laravelu, no WP mi nije stran.. što konkretno treba ?
  • dpasaric: Svi otišli u keramičare. Naš ex-voditelj weba radi s mramorom sada. :)
  • Vanjuška: Imamo li na Jabučnjaku ikoga tko je vičan WordPressu i općenito web hokus pokus?
  • Riba: Anker ili Baseus i na miru si.
  • drlovric: Ja vjerujem Ankeru. Godinama bez problema
  • dpasaric: Ne kupuj nikada jeftine punjače za auto, gomila je uništenih iPhonea na taj način.
  • Yonkis: ima netko za preporučiti autopunjač a da ima USB C i USB A? Ne vjerujem ovima ovim artiklima od 5€.
  • zvone: Vrhunski. Moj prvi OS je 7.5. Digao ga i igrao Sim Tower satima. Kao u stara dobra vremena.
  • smayoo: Evo stavio sam ja [link]
  • dpasaric: To je vrijedan link, nemoj da se izgubi na Vikalici, imamo u forumu grupu MacOS Classic, pa ostavi tamo da ostane
  • IgorD: Da, mogao bih nekom to amjestit full scree da se šokira kad se vrati a komp
  • smayoo: hvala!
  • drlovric: Ovo je tako cool. Svaka cast!!
  • Ender: @IgorD: ovo je sjajno! hvala!
  • IgorD: > Infinite Mac is a collection of classic Macintosh and NeXT system releases and software, all easily accessible from the comfort of a web browser
  • IgorD: Upravo otkrio: [link]
  • m@xym: RIP Deajn Ristanović, jedan od rijetkih koji je postao legenda još za svog života (barem nama koji smo pratili same početke kompjuterizacije u bivšoj državi.
  • smayoo: :(
  • IgorD: Računari itd. RIP
  • Yonkis: Zar Apple nije mogao napraviti bolji emoji za miša, tj za magic mouse?
  • Miro Spiro: Umro Dejan Ristanović :( RIP
  • MacSin: OS stari do X je bio cool
  • MacSin: na poslu su svi na win lenovo aliu kad dodem doma je melem za oci ali kad treba nesto upgarde napravit tad je vec probelm
  • MacSin: OS je i dalje miljama od ostalih no sto se tice hardware to je vec diskutabilno
  • VanjusOS: neki mi javi se privatno, barem ako može kratko posuditi na probu
  • VanjusOS: ljudi, ima li možda netko viška Thunderbolt 2 to Thunderbolt 2 Cable
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.64 Seconds

Provided by iJoomla SEO