Prilika u HG Shopu
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Prilika u HG Shopu

09.12.2012 | 11:44
EVo, poštovano mnoštvo, dobra se prilika valja iza brda..... Tehnika je malo starija, ali cijene su jako primamljive....
www.hgshop.hr/akcije/apple-day/
apple.png
09.12.2012 | 12:19
Jesu to napravili akciju da svoju rodbinu opskrbe za blagdane?
09.12.2012 | 13:36
Ho! Mogao bi ovaj iPad za 2 kilokuna vrlo lako ubost!
09.12.2012 | 14:07
Mogao bi pasti ovaj iPod nano,taman mi treba za auto.
  • mileni
  • Posjetitelj
09.12.2012 | 15:01
iPod nano + mac mini koji mi odlicno posluzi doma kao NAS server i torrent stroj. Naravno, ukoliko se sve ne rasporda u roku od 1min
09.12.2012 | 16:35
Ne mogu otvoriti zakaceni link da vidim cijene (blokirana mi je vecina .hr domena), ali ne znam otkuda im prostor da daju popust od cak 70%.

Drago mi je da ljudi koji zele mogu kupiti Apple stvari po normalnim cijenama, ali previse mi je ovo dobro da bi bilo istinito

Mislim da je tih par prozvidoa na akciji, vec rasprodato

Volio bi da grijesim
  • mileni
  • Posjetitelj
09.12.2012 | 16:38
70% je samo za iPod nano. No recimo iPad3 je 2000kn, sto je poprilicno isplativo. Mac mini late 2009 server je 3000kn. MBA je preskup, 2gb rama samo, itd. No MBP je vec jako isplativa investicija, ako se ne varam, to je nanoviji MBP. Cijena je 10 000kn.
09.12.2012 | 16:47
drlovric kaže:
Ne mogu otvoriti zakaceni link da vidim cijene (blokirana mi je vecina .hr domena), ali ne znam otkuda im prostor da daju popust od cak 70%.

Drago mi je da ljudi koji zele mogu kupiti Apple stvari po normalnim cijenama, ali previse mi je ovo dobro da bi bilo istinito

Mislim da je tih par prozvidoa na akciji, vec rasprodato

Volio bi da grijesim

Evo ti naslovnica,ako trebaš još nešto samo javi

09.12.2012 | 20:21
Odlicna prilika za sve one sto vole apple proizvode.. iPad je jako primamljiv
09.12.2012 | 20:58
mileni kaže:
70% je samo za iPod nano. No recimo iPad3 je 2000kn, sto je poprilicno isplativo. Mac mini late 2009 server je 3000kn. MBA je preskup, 2gb rama samo, itd. No MBP je vec jako isplativa investicija, ako se ne varam, to je nanoviji MBP. Cijena je 10 000kn.

MBP je early 2011 model.
11.12.2012 | 18:07
MBP je ENG tipkovnica ... mnogo je tu meni nesto mutno.
  • mileni
  • Posjetitelj
11.12.2012 | 18:22
Meni eng tipkovnica odgovara, posebice ako je US layout
11.12.2012 | 19:48
MBA ima 256GB SSD. To je opaka stvar, ali s druge strane 2GB RAMa je premalo za Lion. Ak je nekom potreban stroj za SnowLeopard, bez virtualizacije i bez nekih memory intensive aplikacija u pitanju je jedinstvena prilika. Za sve ostale i nije nešto.
13.12.2012 | 10:01
Sad bio u HGSpotu, probati ubosti iPad 16GB, ali pushing rodjo .
Stigao u 8:04, unutra guzva kao da dijele stvari. Svejedno usao, bilo dosta stvari po 10-20% snizenja, (bio jedan iMac 10% snizen, sto nije navedeno u letku-ako nekoga zanima), ali ove najatraktivnije stvari otisle u roku odmah. Pitao prodavaca ima li jos tih iPadova sa 50% popusta samo se nasmijao, kaze da ih je bilo 6-7 kom.
13.12.2012 | 10:12
Da, naravno, pa što si očekivao? To je uvijek tako. Klasična navlakuša.
13.12.2012 | 10:53
Eto i ja se pribiljezavam za nagradu naivac godine.
Pokupio sam i njihov "apple day cjenik" ..na SVE je 10% popusta ... no s tim popustom su na cijenama koje se dobiju i drugdje. Navlakusa na kvadrat.
Ja: "dobar dan, oprostite, ja bi kupio ovaj MBPro i7 2.2 sa letka za 11K kn"
prodavac: "nema vise, al imate ovaj malo jaci i7 2.3 za 18.188kn"
ja: (dull)
13.12.2012 | 10:55
smayoo kaže:
Da, naravno, pa što si očekivao? To je uvijek tako. Klasična navlakuša.

A jebiga i te je neko kupio, pa zasto da ja ne budem jedan od njih?
Probao, izgubio 1/2h i to je to.
13.12.2012 | 11:03
Što niste kampirali ko sav normalni apple s ijef,pa se sad ne bi żalili
13.12.2012 | 11:11
Bas me zanima jeli itko tko nije djelatnik hgshrota ili njihov rodjo uspio ubost ista od toga.
13.12.2012 | 11:11
Dario15 - da, i te je netko kupio. Zaposlenici. Sinoć. Ili minutu prije nego su otključali vrata. I preprodali nekom na crno.
13.12.2012 | 11:20
Pa kaj nisu oni (HG-Spot) propali?
13.12.2012 | 12:27
jesu ali ovo je "HG Spot Informatika" ili tak nekak !
13.12.2012 | 12:28
Jesu, propali su već više puta. Samo nikako da dotaknu dno, valjda duboko padaju. Nije mi jasno zašto još rade. Izgleda mi kao teška muljaža ( uobičajeni HR biznis). Već davno računi su bili blokirani.
13.12.2012 | 21:41
Evo da se ja pohvalim. Uglavnom, došli smo u HG Spot u 8:15 i uboli iPad 2 16gb wi-fi za 2399 i onda smo još dobili popust 100 kn za gotovinu. Najzanimljiviji je dio bio da iPada new za 2000 kn nije uopce bilo. Meni i curi su rekli da je to tipfeler na letku )
13.12.2012 | 23:37
Prevaranti obični.
  • mileni
  • Posjetitelj
14.12.2012 | 00:54
Mislio sam skociti i kupit mac mini server, no odustao sam. Probudio sam se jutros, minus vanka, jos sam racunao na to da je cijela prica vjerojatno obicna prevara, pa nisam ni otisao na kraju.

Dal je uopce bilo mac minia? Citam komentare po netu i presmijesno je sta su oni prodavali, a sta su reklamirali. Dva razlicita svijeta. Zar im se sav ovaj negativan publicitet isplati?
14.12.2012 | 01:49
tak i nak su propali pa ih valjda bas briga za publicitet bitno je lovu maznut
14.12.2012 | 09:25
A možda se vode onom logikom "Bitno je da se o nama priča, pa makar i dobro."
22.01.2014 | 22:24
Super, vidim da ovaj iPad koji sam kupio prije godinu dana i dalje jednako košta
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 20 sati
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…
  • ZoPaj: RIP! odlaze legende …
  • Gjuroo: Počivala u miru...
  • smayoo: RIP Gabi Novak
  • VanjusOS: možda nije obrisano zbog "piratstva" već zbog toga što se u vikalici ne bi trebamo objašnjavati nego u temama?
  • drlovric: Svi gledamo nesot piratsko. Apsurd je pricati o tome. Ja Hajduku placam pretplatu i clanarinu, a kradem HDTV od 2e, jer ne postoji nacin da ga legalno kupim :)
  • Zdravac: Eto, malo analogije za kraj!
  • Zdravac: Ali ok, svaki privatnik u svome restoranu može svojevoljno određivati cijene, a na nama je opet volja hoćemo li ići u taj restoran ili ne.
  • Zdravac: Shvatite da NIJE ilegalno instalirati Kodi na AppleTV

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.34 Seconds

Provided by iJoomla SEO