iTunes izbrisao VoiceRecordings
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iTunes izbrisao VoiceRecordings

12.09.2019 | 09:37
Pozdrav!
Imam dva kompjutera. Jedan je stolna mašina a drugi laptop.
Na mašini sam jednom instalirao iTunes da bi prebacio muziku sa kompa na iPhone.
Na iPhonu sam također imao dosta zapisa (VoiceRecordings) koji su mi dosta bitni.
Prekjucer sam instalirao iTunes na laptop da bi prebacio muziku na iPhone.
iTunes mi je javio da ce obrisat sve postojece albume jer kao, iTunesi ne mogu biti instalirani na dva razlicita kompjutera.
Slozio sam se i nastavio dalje i stavio novu muziku na iPhone (izbrisani su svi stari albumi)
Jucer sam nazalost primjetio da je nestalo 100 voice recordings sa iPhona
Ostalo ih je cca. 8 (znaci od 101-108).
Poludio sam.
Otiso na iCloud, međutim ni na njemu nema ni traga moji audio zapisa.....samo slike, brojevi...
Instalirao sam par programa za backup izbrisanih stvari sa iPhona, pokrenuo ih, ali nista.
Ne nalaze niti jedan on onih 100 audio zapisa (voiceRecordingsa).

Nije mi jasno zasto, ako je brisao audio zapise, nije izbrisao sve....vec je ostavio tih 8 komada.....Da li su mozda na staroj "mašini" ostali voicerecordings, unutar itunesa....pitam jer imam feeling da sam se zadnji put spojio sa iTunesom na staroj masini kad sam imao oko 100 audio zapisa......Da stvar bude gora, mašina je crknula i mora na popravak (vec bi provjerio da li su mozda voicerecordings na njemu)

Molim vas pomagajte. (imam iPhone 5)
12.09.2019 | 11:22
Pa ako si se spajao s iTunesom u medjuvremenu i radio backup iPhone-a, audio zapisi bi trebali biti na kompu. Projvjeri u iTunesu na starom kompu.
  • kupus
  • Posjetitelj
12.09.2019 | 11:41
serafin kaže:
Pa ako si se spajao s iTunesom u medjuvremenu i radio backup iPhone-a, audio zapisi bi trebali biti na kompu. Projvjeri u iTunesu na starom kompu.

Ista stvar se i meni desila. Pomoglo je dizanje icloud backupa sa zadnjim mogucim datumom.
12.09.2019 | 12:22
Stari komp mi je crko
Mora na popravak. Ali zanci na itunesu bi trebali bit pohranjeni svi voicerecordings?
12.09.2019 | 12:25
kupus kaže:
serafin kaže:

Ista stvar se i meni desila. Pomoglo je dizanje icloud backupa sa zadnjim mogucim datumom.

Kad otiđem na icloud...kaze za iDrive da je empty....kad idem u opcije restore files...kaze empty.....
Ali tamo vidim neku liniju u kojoj mi piše BACKUP (945mb)...storage
Ne mogu nigdje nac VoiceRecordings
12.09.2019 | 12:29
Pico kaže:
Stari komp mi je crko
Mora na popravak. Ali zanci na itunesu bi trebali bit pohranjeni svi voicerecordings?

Pa kazem, ovisi kako cesto si spajao iphone na komp i radio sinkronizaciju. Voice recordings se isto u tom slucaju prebacuju u itunes datoteku.
Ako ti nije crkao disk, mislim da ne bi trebao biti problem.
12.09.2019 | 17:47
Ovo samo potvrđuje ono što ja stalno govorim.
Sve se čuva na mobitelu i ne dao Bog to spremiti na sigurno (nikakve sigurnosne kopije) nego seljački seljenje u folder i svakako dupliranjenečega što je važno.
12.09.2019 | 23:44
Sta zanci sinkronizacija sa itunesom?
I zasto taj jebe.i iTunes brise sve kad se spajas s drugim kompom....cak mogu skuzit da brise muziku, ali voicerecordingse koji nisu uopce u istom direktoriju=!=!=!
I čemu taj iCloud ako automatski ne sprema sve na njega?
Gdje su postavke da mi i voicerecordings idu na iCloud?
13.09.2019 | 08:18
Sva multimedia je na jednom mjestu.
Obrisano je jer je tako rekao iz neznanja.
13.09.2019 | 09:51
g.Zabac, sta sve spada pod multimediju i molim Vas ako mi mozete reći na koji nacin da iPhone "naredim" da sve voice recordingse uploada na iCould?
Hvala!
13.09.2019 | 15:14
Sve što inače bude u iTunes-u.
Kod sinkronizacije se odabire što se prebacuje a što ne s telefona i na telefon.
Ja isključim sve osim muzike.
Slike, video napravljen telefonom, kontakti, mailovi, sve to kod mene ide preko interneta, samo muzika ide žičano.

Kad spojiš telefon s računalom on napravi sinkronizaciju na način kako si definirao. Ako se sve sinkronizira, onda se obrisana muzika s računala briše i na telefonu, ako je iTunes prazan, onda se sve obriše. Sigurno te pitao što napraviti, da li zadržati ili ne. Stisnuo si ne i sve je obrisao s telefona.

Dođi do starog računala i diska i ako si radio sinkronizaciju, zapisi bi trebali biti na disku u folderi od iTunes-a.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 9 sati
  • dpasaric: Spremam novi članak za pro usere Macova! :)
  • cariblanco: bijeli dim..MVGA ;)
  • drlovric: Jel imamo slucajno ovdje nekoga da je uposlenik hrvatskog telecoma?
  • Gjuroo: Ipak se kreće. aiPhone. [link]
  • dpasaric: Ja sam danas naručivao što se još može od lagera s QWERTY, pa ćemo vidjeti što ću dobiti! :)
  • zvone: Zvao istyle da interveniraju da ostavw qwerty posto ionako prave tipkovnice posebno za ht trziste. Krajnje su nezainteresirani. Ali kazu da se ljudi jako žale.
  • Bertone: Sused, ni to tema za vikalicu, trebao si to pitati u temi o budućnosti čovječanstva ;)
  • cariblanco: [link]
  • cariblanco: Vidi komentare ispod ovog teksta !!
  • cariblanco: Zadatak za smayoo...zašto je nestalo struje
  • dpasaric: Vidim da će stare QWERTY tipkovnice odjednom dobiti na cijeni! :)
  • zvone: Nervira me jer mijenjaju bez veze.
  • smayoo: Ali zašto je to takav stress? Ako su potpuno ukinuli stari layout, posložiš si kako ti paše pomoću Ukelele
  • smayoo: QWERTZ je uvijek i oduvijek hrvatski standard tipkovnice, a ovaj apple QWERTY hibrid je izmišljotina iz nekadašnjeg "zastupnika" PEL Velebit.
  • IgorD: Prvo su prebacili @ pa sad stalno stišćem ™ a od zadnjeg sistema ni € nije gdje je bio
  • IgorD: Ja na iOSu ionako uvijek imam EN tipkovnicu, samo kad mi treba đ prebacim na hr. Frka je što su i s Macovima krenule qwertz tipkovnice
  • zvone: Ako se vrati u postavkama automatski se vraca na qwertz. Iritantno do bola.
  • zvone: Kupio novu tipkovnicu za m4 ipad pro. Hrvatska je ali vise nije qwerty nego qwertz. Razocaran.
  • drlovric: Ja nemam dres Osijeka :)
  • VanjusOS: ako ćeš obući dres Osijeka, ja ti nabavim kartu bez problema
  • VanjusOS: drlovric, nema više karata za Hajduka
  • drlovric: Ako ima neko iz Osijeka molim da mi se privatno javi. Trebam uslugu. Hvala puno :)
  • JOHN: Počivao u miru Božjem :(
  • Borisone: U oglasniku mini Pro ako nekog zanima.
  • Gjuroo: Počivao u miru.
  • smayoo: Ode nam Papa Franjo, na Uskrsni ponedjeljak. Počinak je zaslužio, i više od toga. Neka se Crkvi primi barem nešto od njegovog nasljeđa.
  • VanjusOS: Sretan Uskrs!
  • Damirst: Srstan Uskrs!
  • smayoo: Sretan Uskrs svima! :)
  • Tomek: Sretan Uskrs !!
  • ping: Sretan Uskrs
  • dpasaric: Mira i ljubavi! :)
  • Gjuroo: Sretan Uskrs!
  • Yonkis: Sretan Uskrs svima!
  • Zdravac: Sretan Uskrs!
  • drpongrac23: Sretan Uskrs svima koji slave!
  • Tomek: sad dok se ja ponovo uštekam u MACOS sustav, imat ću pitanja pa ću biti malo dosadniji :D
  • Tomek: Hvala svima... Kakav je stroj, računam s njime barem 10 godina...
  • dpasaric: Welcome back! :)
  • smayoo: Eeeej, Tomek! :)
  • Zdravac: Tomek, dobrodošao nazad! Nek te dobro i dugo služi! :)
  • Tomek: Eto nakon dugo godina, ponovo na Macu... Pozdrav svima
  • Borisone: Rekao političar i otišao krkati s generalima dok je vojska na paštetama i prekuhanim jajima.
  • Junuz: ko nehrani svoju vojsku hraniće tuđu
  • Yonkis: Apple Maps kamera naprtnjača: [link]
  • m@xym: ...nikakvu vojnu naobrazbu.
  • m@xym: Za dva mjeseca možeš naučiti rukovati pješačkim naoružanjem (od rastavljanja, sastavljana i čišćenja, do toga kako ga otkočiti, zakočiti, napuniti, sve do pucanja). Čovjek koji nema nikakvu vojnu naobrazbu, je glineni golub u slučaju rata, osoba koja je dva mjeseca nešto učila, i naučila, svakako nije. Zamisli koliko bi tek žrtava bilo da nitko od ljudi sa kojima si bio nije imao
  • Maxxy: Mi imamo malu aktivnu podobnu vojsku. A za 2 mjeseca će samo naučiti biti lijepa meta na ratištu. Proveo sam u ratu malo manje od 5 godina, i sve što ću još reći na ovu temu je da smo imali više žrtava od neznanja (igranje sa raznim zanimljivim spravicama i puškama) nego od neprijatelja! Srećom u ono vrijeme nije bilo dronova!
  • drlovric: Ja sam bio 10-11 mjeseci cini mi se. Pola vremena smo aktivno nesto ucili, pola smo ribali hodnike, kupili lisce i smarali se po vojarni. Ja sam bio 11107 (prepisali JNA VES oznaku) vojna policija, antiterosticke aktivnosti.
  • drlovric: Nekakav ustroj sa 3 mjeseca temeljne obuke da vojnik zna koirsititi pusku i kretati se unutar svoje formacije je bolje nego nista. I mozda neki modus za dodatna 2-3 mjeseca specijalisticke obuke tko to zeli. Kao neki vid nadgradnje znanja.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

damir1, Ender, mmolnar, Riba, tino1, Vanjuška, Anonimci (443)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.36 Seconds

Provided by iJoomla SEO