PowerfulBook
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

PowerfulBook

28.05.2004 | 21:43
Ako sljedeca verzija izgleda ovako, odmah kupujem barem 2 komada.

www.applele.com/home/picture_c_powerfulb_r06a.html
28.05.2004 | 23:51
Nažalost to je "samo" konceptualna umjetnost.

Si vidio ostalo?

www.applele.com/home/picture_01.html
29.05.2004 | 10:30
Ma pregledao sam sve i samo mi sline cure. Bilo bi lijepo da se to moze i nabaviti u stvarnosti.
30.05.2004 | 16:57
Ako sljedeca verzija izgleda ovako, odmah kupujem barem 2 komada.

Previse nalikuje na nekakav koncepcijski Alu-Vaio s Appleovim logom. Nema smisla -- zasto je ekran toliko izdignut iznad baze racunala? Sto ce mu olovka? Apple je ubio Newtona

Meni puno ljepse izgleda sadasnji PowerBook 17"!
Hej, je li netko isprobao ovaj novi, 1.5 GHz model?

Ja jesam. Da citiram rijeci jednog mog dragog prijatelja:
Novi PowerBook je cista transcendencija!
Ultra brz, apsolutno besuman (moj Pismo je u usporedbi s njim motorna pila , hladan, ultratanak, prekrasan za gledanje, predivan za rad. Svaki detalj na njem dizajnerski osmisljen, svrsishodan, savrsen. Najbolji prijenosnik na planetu.

G5 je sigurno sljedeci PowerBookov korak, ali on nece prije sijecnja dogodine. Stoga, nabavite si jednog trenutnog i gustajte bar sljedece tri godine. Nakon njega nece vam pasti na pamet browsati po Internetu za nekakvim koncepcijama i vrucim plasticnim ponudama drugih proizvodjaca.
30.05.2004 | 17:21
Ja, razmažena Appleovska guza, uvijek se iznova ružno iznenadim kada vidim neki PC notebook. Govorim o najnovijim i najskupljim modelima (često i skupljim od PowerBooka!). Uopće mi nije jasno kako netko može imati tolik manjak dobrog ukusa da koristi jednu od tih akrapa - koje uz svu ružnoću, težinu i standardne PC nedostatke ne izdrže duže od sat-sat i pol na bateriji. Naravno, uvijek to opravdam s "ma dobro, treba mu za posao baš PC"... Osobno, umro bih od srama da me netko vidi s PC notebookom u rukama . Najslađa stvar su situacije kada netko ponosno izvadi svoj super-skupi PC notebook, a onda ti izvadiš PowerBook... trenutno njegov ponos izgleda kao rumunjska Dacia kojom je majstor došao srediti puknutu cijev...
31.05.2004 | 17:43
Uopće mi nije jasno kako netko može imati tolik manjak dobrog ukusa da koristi jednu od tih akrapa - koje uz svu ružnoću, težinu i standardne PC nedostatke ne izdrže duže od sat-sat i pol na bateriji.

Ljudi ne znaju za bolje, i tako je bilo oduvijek. Cak i kad znaju, eto, mnogi prijatelji i poznanici priznaju i uvjereni su u jedinstvenost Mac platforme, ali nisu dovoljno "hrabri" (ili ludi?, poput nas) odluciti se za nju. Centrifugalna sila vecine ih vuce i valjda se tako osjecaju sigurnim, zasticenim.
Medjutim mnogi i zele racunalo, prijenosnika narocito, ali im financijske (ne)prilike uvjetuju da prihvacaju najjeftiniju PC ponudu. Ne krivim ih.
Netko ce reci da sam lud ako ovo kazem, ali ima necega u tome: jedna narodna poslovica kaze da Bog sam bira one koji ce mu doci. Parafrazirajuci tu izreku mozemo reci da racunala onda biraju svog vlasnika. Pa je tako, u biti, vec sve odluceno, odavna
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 4 sati
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?
  • VanjusOS: evo ja sam isprobao i radi! na A1 je moguće sa fizičke SIM prebaciti se na e-SIM na samom telefonu..
  • Borisone: Jer je gladan!
  • jura22: Zasto Jabucnjak guta komentare?
  • smayoo: :D
  • Borisone: Kako prebacuješ eSIM između moba za koji žena smije i za koji ne smije znat?
  • VanjusOS: ali bravo drlovric, nekad su najjednostavnija rješenje i najbolja!
  • VanjusOS: hahaha, problem je što imam službenu SIM karticu, pa ako mi se sjebe moram tražiti od firme da mi šalju novu...
  • drlovric: Pa probas i samo ce ti se kazati jbt. Sta je najgore sto se moze dogoditi? :)
  • VanjusOS: pitam da li je to itko isprobao?
  • VanjusOS: u iphoneu sa fizičkom sim karticom se pojavila opcija da se prebaci ta fizička sim u e-sim
  • VanjusOS: niste me shvatili, očito
  • miomika: na A1 ti samo pošalju na mail/sms ili putem aplikacije Moj A1 i to je to
  • rusty: Prije jedno 3 godine na Tmobile. u 22h navečer putem supporta jer se u protivnom trebalo ići u poslovnicu
  • VanjusOS: da li je netko isprobao funkciju konvertiranja SIM u e-SIM, i na kojoj mreži?
  • ZoPaj: ha ha, nisu li usbC isforsirali upravo radi štednji na punjačima:)
  • dpasaric: I bez punjača... :(
  • Borisone: Danas najavljeni novi iPad Pro, Vision Pro i MacBook Pro 14-inch. Sve s M5 procesorima (bez Pro i Max varijanti).
  • Air: Veliko priznanje Fedora našem Filipoviću - pozvao ga je na boksački meč.
  • Air: Taj pc laptop je imao cijenu cca 800 eura što nije malo
  • Air: Mislio sam da su se malo pomakli u tom smjeru, ali jok
  • Air: trackpad je... hm...
  • Bertone: Rekao sam ti da je kvaliteta izrade loša, ali sam CPU je brži od CPU-a iz MBP 2014/2015,... stavi na njega LinuxMint pa ćeš vidjeti da nije spor ;)
  • Air: Moj MBP 2014 je ferari / Bentley za usporedbu...
  • Air: Moj utisaK da sam ga platio 100-150 eura plakao bi što nisam dao još 150 za MBP 2014 - 2016 godište.
  • Air: Samo da javim, na kraju sam dobio laptop od frenda. Nije htio čuti za nikakve pare. Skro smo se posvađali ali eto pametniji popušta ;)
  • hal9000: Steve Jobs, vrati se! Sve ti je oprošteno! [link]
  • hal9000: Kakva pizdarija: [link]
  • drpongrac23: Meni onaj sa uzorkom krzna leoparda
  • hal9000: @Bertone: Da, jedan od najdražih Wallpapera ikad.
  • Bertone: 5k [link] i 6k [link]
  • Bertone: ... kojeg rado koristim
  • Bertone: Na stranu sad brzina i ispeglenost OS-a ali mom oku je najljepši i najugodniji bio Mac OS X 10.4 Tiger, a nativni Aqua wallpaper mi je i dan danas jedan od nesmetajućih wallpapera.
  • Air: RIP otišao je i HALID...

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.91 Seconds

Provided by iJoomla SEO