PowerfulBook
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

PowerfulBook

28.05.2004 | 21:43
Ako sljedeca verzija izgleda ovako, odmah kupujem barem 2 komada.

www.applele.com/home/picture_c_powerfulb_r06a.html
28.05.2004 | 23:51
Nažalost to je "samo" konceptualna umjetnost.

Si vidio ostalo?

www.applele.com/home/picture_01.html
29.05.2004 | 10:30
Ma pregledao sam sve i samo mi sline cure. Bilo bi lijepo da se to moze i nabaviti u stvarnosti.
30.05.2004 | 16:57
Ako sljedeca verzija izgleda ovako, odmah kupujem barem 2 komada.

Previse nalikuje na nekakav koncepcijski Alu-Vaio s Appleovim logom. Nema smisla -- zasto je ekran toliko izdignut iznad baze racunala? Sto ce mu olovka? Apple je ubio Newtona

Meni puno ljepse izgleda sadasnji PowerBook 17"!
Hej, je li netko isprobao ovaj novi, 1.5 GHz model?

Ja jesam. Da citiram rijeci jednog mog dragog prijatelja:
Novi PowerBook je cista transcendencija!
Ultra brz, apsolutno besuman (moj Pismo je u usporedbi s njim motorna pila , hladan, ultratanak, prekrasan za gledanje, predivan za rad. Svaki detalj na njem dizajnerski osmisljen, svrsishodan, savrsen. Najbolji prijenosnik na planetu.

G5 je sigurno sljedeci PowerBookov korak, ali on nece prije sijecnja dogodine. Stoga, nabavite si jednog trenutnog i gustajte bar sljedece tri godine. Nakon njega nece vam pasti na pamet browsati po Internetu za nekakvim koncepcijama i vrucim plasticnim ponudama drugih proizvodjaca.
30.05.2004 | 17:21
Ja, razmažena Appleovska guza, uvijek se iznova ružno iznenadim kada vidim neki PC notebook. Govorim o najnovijim i najskupljim modelima (često i skupljim od PowerBooka!). Uopće mi nije jasno kako netko može imati tolik manjak dobrog ukusa da koristi jednu od tih akrapa - koje uz svu ružnoću, težinu i standardne PC nedostatke ne izdrže duže od sat-sat i pol na bateriji. Naravno, uvijek to opravdam s "ma dobro, treba mu za posao baš PC"... Osobno, umro bih od srama da me netko vidi s PC notebookom u rukama . Najslađa stvar su situacije kada netko ponosno izvadi svoj super-skupi PC notebook, a onda ti izvadiš PowerBook... trenutno njegov ponos izgleda kao rumunjska Dacia kojom je majstor došao srediti puknutu cijev...
31.05.2004 | 17:43
Uopće mi nije jasno kako netko može imati tolik manjak dobrog ukusa da koristi jednu od tih akrapa - koje uz svu ružnoću, težinu i standardne PC nedostatke ne izdrže duže od sat-sat i pol na bateriji.

Ljudi ne znaju za bolje, i tako je bilo oduvijek. Cak i kad znaju, eto, mnogi prijatelji i poznanici priznaju i uvjereni su u jedinstvenost Mac platforme, ali nisu dovoljno "hrabri" (ili ludi?, poput nas) odluciti se za nju. Centrifugalna sila vecine ih vuce i valjda se tako osjecaju sigurnim, zasticenim.
Medjutim mnogi i zele racunalo, prijenosnika narocito, ali im financijske (ne)prilike uvjetuju da prihvacaju najjeftiniju PC ponudu. Ne krivim ih.
Netko ce reci da sam lud ako ovo kazem, ali ima necega u tome: jedna narodna poslovica kaze da Bog sam bira one koji ce mu doci. Parafrazirajuci tu izreku mozemo reci da racunala onda biraju svog vlasnika. Pa je tako, u biti, vec sve odluceno, odavna
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 12 sati
  • Yonkis: Bijah u Smart Doctoru, zamjenska je 100€ a originalna je 170€
  • smayoo: @Yonkis, pitao si kome vjerujemo :)
  • marioart: @Yonkis ovisno o aparatu koji imas, nije ti zgorega ni provjeriti cijene u sluzbenom servisu... ja sam u mediamarktu u njemackoj platio zamjenu za 13pro 88eura ... spojis ugodno sa korisnim i u Graz u shoping i servis
  • Yonkis: A ovi u Rijeci, Smart Doctor? Evo linka:[link]
  • Yonkis: Novi firmware ako nekome treba: [link]
  • Yonkis: Nevjerovatno da je cijena skočila na 150€ a znam da je prije 2 godine bila cca 70€. Prestrašno!
  • smayoo: @Yonkis - nažalost, u Rijeci više nikom. :( U Zagrebu je Davor više puta spomenuo da ima dobra iskustva s Agramservisom
  • VanjusOS: pa ti vratim
  • VanjusOS: ako imaš kabl kojeg trebaš isprobati možeš poslati meni da isprobam spojiti Mac pro
  • VanjusOS: i ja tražim već thunderbolt 2 kabel, iz Osijeka sam
  • zoranowsky: Jel ima netko u ZG za posuditi thunderbolt 2 kabel? Imam issue sa minijem M4 i thunderbolt 27 displayem pa trebam testirati neke kombinacije...
  • Yonkis: Kome vi u Rijeci vjerujete za zamjenu baterije na iPhonu jer u iStyleu je 150 € i čeka se par tjedana
  • Yonkis: :(
  • smayoo: [link]
  • smayoo: RIP Scott Adams :(
  • Gjuroo: Za sad to može zvučati i kao Affinity priča. Not great but not that bad.
  • Soffoklo: Za to vrijeme Apple se lagano pretvara u Adobe - [link]
  • drlovric: Sve je bolje od ove blamaze sa Apple AI i cekanja pametnije Siri koja nikako da dodje :)
  • IkoIko: Apple i Google sklopili ugovor o korištenju Gemini AI... Zanimljiv razvoj situacije
  • ZeljkoB: Spigen - [link]
  • Riba: Moza zato da mozes koristiti BT tipkovnicu i mouse i dok je zaklopljen?
  • user: glupo: zatvorim laptop, BT i dalje upaljen, što ne bi trebalo ovo **** se ugasit kad ga poklopim
  • rusty: date hack je samo na par sekundi. vratiš datum, startaš app čisto da se digne i vratiš datum opet. To je to. Čisto da loada profile i postavke
  • smayoo: Date hack nisam htio raditi jer potrga druge stvari. Krenuo sam instalirati staru verziju LogiOptions preko homebrewa, ali riješili su problem prije nego sam dospio to napraviti
  • rusty: Osobno mislim da je 12h predugo za cert problem I nisam mogao doć na sebe kakav su problem napravili. Ono što je još gore, ovo im nije prvi put za taj isti slučaj. Dakle kako ne naučiš nešto iz ovoga. Dodano, date hack rješava problem da se ne mora drugi put čekati 12h
  • Bertone: A jučer nisam koristio MBP nego T14s pa nisam iskusio veselje sa certifikatima :D
  • Bertone: Imam MXMastera već godinama [link] i jedina dobra stavr kod njega je što ga mogu koristiti sa MBP, Tnink Padom i desktop računalom bez pretjeranog petljanja, no da je (pre)skup za ono što nudi, je.
  • smayoo: I, na kraju, ako za neki komad hardvera koji sam u životu kupio mogu reći da NIJE preskupo plaćen, to je sigurno Logitech MX Master 3. Jučer ujutro jesam bio spreman popi... na njih, ali činjenica je da su problem riješili unutar cca 12h otkad se pojavio.
  • smayoo: Osim toga, hardver radi s bazičnim postavkama, ali svi tweakovi i custom podešenja - ne.
  • smayoo: Radi se o softveru koji mora dobiti dozvolu korisnika da zakopa dosta duboko pod haubu radi komunikacije s periferijom.
  • smayoo: Ne mora biti spojeno na internet. Sigurnosni certifikat aplikacije je bio istekao i Apple ga je blokirao, a Logitech nije pazio na datum isteka certifikata i nije izdao update s novim certifikatom na vrijeme
  • Bertone: Ček malo, preskupo plaćeni hardver ne dela na Apple računalu ako računalo nije spojeno na internet (na stranu sad istekli certifikat) ili sam propustio nešto
  • smayoo: Da, jučer sam imao natezanje oko toga. Ali moram im priznati da su brzo riješili.
  • Yonkis: [link]
  • smayoo: @mrobert, forum, tema "eOI - opet diskriminacija"
  • stefanjos: SRETNA NOVA!
  • drlovric: [link]
  • signout: Sretna Nova!
  • zoranowsky: Sretna Nova!
  • dpasaric: Sretno nam svima! :)
  • Borisone: Sretna vam 2026-ta godina!
  • Gjuroo: Sretna i berićetna 2026.!
  • smayoo: SRETNAAAAAAAA!!! :D
  • Borostef: Sretna Nova godina!!! :)
  • Air: Sretna i uspješna nova!
  • drpongrac23: Sretna nova 2026. svima!!!
  • pontmax1: Ima li šampanjac ili samo Pepsi bez šećera :D
  • Yonkis: Sretan Božić svima!
  • vjeko1: Sretan Božić svima!
  • jura22: Sretan Božić i blagoslovljeni mi bili svi bez obzira na sve!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.87 Seconds

Provided by iJoomla SEO