Da se malo pohvalim i podjelim svoje zadovoljstvo
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Da se malo pohvalim i podjelim svoje zadovoljstvo

17.04.2012 | 09:26
Evo da se i ja malo pohvalim.... stigao iCarbon skin za MBA u pozadini nije cijeli setup, Apple cinema 23" je spakirana radi selidbe

IMG_0200-ce0de6dcd7d5c212bfe1d6805dbb7391.jpg
17.04.2012 | 10:15
Odlična fotografija.
17.04.2012 | 11:44
To je folija, ili pravi, echte karbon?
17.04.2012 | 11:51
iskreno nemam pojma

www.icarbons.com/
17.04.2012 | 11:59
Odlicno izgeda,cijeli setup je mrak
17.04.2012 | 13:11
evo još jedna....

IMG_0203.jpg
17.04.2012 | 13:37
Tek sada sam vidio koliko si platio,ja sam kupovao za iPhone neke njemacke i kineske razlika u cijeni je bila ogromna a kvalitet skoro isti.Kakva je ova tvoja,ostaje li ljepilo po laptopu,puca li?
17.04.2012 | 13:41
Ne ostaje apsolutno ništa, a o pucanju ni govora.... A koliko koštaju te njemačko kineske?
17.04.2012 | 13:47
Kineske za macbook pro 13" oko 13$ a njemacke oko 16 eura. Stim da su meni ove kineske bolje za iPhone 4$ i 7eura
17.04.2012 | 13:50
imas li kakav link?
17.04.2012 | 14:02
za kineske : www.ebay.com/sch/i.html?rt=nc&LH_BIN...86.c0.m301&gbr=1

njemacke mi lik salje preko firme tako da nema site.
17.04.2012 | 14:04
Mada siguran sam da je ova tvoja dosta bolja
17.04.2012 | 16:59
saint kaže:
Mada siguran sam da je ova tvoja dosta bolja

THX idem malo pronjuškat, iako sam jako zadovoljan sa ovom koju sam kupio...
17.04.2012 | 18:55
Eto Smayoo je sve objasnio.

radim u stvarno velikoj internacionalnoj tvrtki, kroz koju cirkulira ogroman broj radnika, vendora, suradnika...

Svako svakog stavlja u CC, kada recimo jedan email saljem obicno je to 30-40 primalaca, plus razne distro liste i tome slicno...

Primam JAAAAAAAAAAAAKO puno emailova. Iznenadili bi se koliko puno. Jedan monitor (obicno onaj ravno ispred mene) jednostavno mora biti za Outlook.

Iznenadio sam se kako Exchange super odradjuje taj mailing posao.

U svakom slucaju, hvala svima na savjetu. Zanimljivi su uredjaji...

smayoo kaže:

OK, aj sad šalu na stranu - ali to sve stvarno ovisi o tome što netko radi i na koji način to radi. Ja ne koristim Outlook, nego Mail + iCal (kojeg punim kroz Mail). I ne prođe dan bez barem 200 mailova, a bilo ih je s 1000. Tako da, da ja imam 3 monitora, i meni bi jedan bio trajno dodijeljen Mailu. Jer u uobičajenih 10-12 radnih sati najmanje svakih 6-7 minuta pogledam u Mail. A u nekim periodima i 2-3 puta češće.

Ali mi, s druge strane 100 pixela više na dnu monitora baš ništa ne znači.
17.04.2012 | 19:17
Bez ljutnje, ali ne primaš ti puno mailova nego puno spama

Exchange radi super, ali zbog Microsoftove politike prodaje proizvoda svako malo mijenjaju nekakve certifikate ili što već pa su korisnici jednostavno prisiljeni nadograđivati office pakete na zadnje verzije inače sinkorinizacija između Exchange servera i Outlooka baš i ne radi tako dobro,... no to je za neku drugu priču,...
18.04.2012 | 06:41
Bertone,

svaki email u kojem se nalazis u CC moras otvoriti i pogledati, makar te se i ne ticalo direktno, moras vidjeti da ti se netko nije obratio i nesto trazio od tebe. To Company rule svake velike tvrtke!

Mailovi obicno izgledaju ovako:

ALCON,

do something today

//

John,

have you finished something?

//

Mujo i Suljo

do nothing as usual

Have a nice day!

To je regularna poslovna korespodencija, i ne znam stvarno po kojem kriteriju ti to svrstavas u SPAM

Pa neprimam reklame za Viagru i povecanje penisa
18.04.2012 | 08:05
Te reklame su mi najbolje, a i one o Isusu nisu loše. LOL
18.04.2012 | 08:50
@drlovric

Fala bogu što radim u Hrvatskoj, u maloj firmi od 15-16 000 zaposlenih i što nisam obvezan pogledati baš svaki mail nego samo onih 20-ak s liste pošiljatelja koji su mi u mapi prioriteta,...

... i super je što me niko ne pita jesam li što završio danas, čak mi ni neposredno nadređeni ne vise za vratom jesam li poštovao rokove koje su zadali,... jednostavno znaju da jesam,...

A ni ja ne pušem za vratom 60-ak ljudi koji su meni podređeni jer znam koliki su njihovi radni kapaciteti, koliko sam im posla dao, koliko im treba da to obave,... od koga mogu očekivati izmotavanje,...

I nek mi neko kaže da mladi i pametni trebaju ići raditi van jer je tamo bolje, jest vraga,... možda je manje kunica, ali nema John-a koji tri puta dnevno zaspama 100 podređenih s mailom: "Have you finished today" i onda dobije natrag 300 mail-ova s odgovorom: "Not yet, something little or Yes, I'm finished",... wtf, pa neko je u tvojoj firmi plaćen samo da šalje i čita mail-ove cijeli radni dan
19.04.2012 | 05:14
Bertone:

Bas ti zavidim Iako me tih 15-16K oborilo s nogu. OK, impozantna je cifra za HR uvjete. Respect!

Lijepo je imati pouzdani downline u poslovanju...

Kada Indijac ili Kenijac ili Afganistanac dobije email (ne daj Boze telefonom ga zvati), i kada mu se kaze da skine prednji lijevi tocak na dzipu (jer nesto lupa), a on zamijeni zadnja desna vrata (i to na pogresnom vozilu, slicna vrata, ne mogu se bas lijepo zatvoriti ), onda se jaaaaaaaako puno ljudi ukljuci u korespondenciju i pita se tko tu nije normalan

Svaki dan je neki cirkus s njima. A mi vodimo racuna o par tisuca vozila i strojeva. I ti bi na mom mjestu citao mailove, vjeruj mi

Eto neki dan dosao nov Vibratory Roller (po naski, valjak za beton), sa praznim akumulatorom. Strucnjaci isli da ga upale na kabele i zapalili ga. Doslovce izgorio.

Ode 300K zelembaca poreznih obveznika. Odgovor je bio u smislu "pa sta ima veze gdje ide plava, a gdje crvena boja"

Ni trunke kajanja, srama, odgovornosti...

A takvih "strucnjaka" su primili na destine tisuca. Barem nije dosadno s njima

I sta ti mislis, da li njima trebas slati mailovi kao sto sam ti gore naveo?

Ali ovo je vec debeli OT i nema zive veze sa Apple, niti sa mojim pitanjem...
19.04.2012 | 08:13
Daj još malo štikleca, ovo mi je dosta zabavno. Uvijek sam se divio ljudskoj gluposti (koja je beskonačna).
A je li taj debil (koji je probao napuniti akumulator) zna uzeto nobce i potrošiti?
23.04.2012 | 13:08
hajde da se i ja pohvalim i izrazim svoje zadovoljstvo.Danas sam dobio novi iMac u zamjenu za onaj koji je skoro godinu star,ali imao problem sa budjenjem iz sleepa. Jos k tome dobijem i 50€ itunes karticu. Usluga im je super.prezadovoljan sam. I to sve u novom Apple Storeu. slika je malo tamna ali sta da radim.ovdje je danas pravo oblacno.
Prilozi:
23.04.2012 | 13:10
Evo ga novi
foto-b6b4827b697a360efe49fb8407c15852.JPG
23.04.2012 | 14:13
Neka ti je sa srećom!
23.04.2012 | 16:30
Da te sluzi kako treba i samo bolji da uzmes iMac je iMac
23.04.2012 | 17:59
hvala. evo do sada nije imao problema sa sleepom.ali stvarno je usluga u apple store za 10. prije kad sam kupovao u ovlastenoj prodavnici, nikad mi nisu dali poklon ,iako sam tamo pazario oko 4000€. a sam uvijek pitao jer je to ovdje obicaj . a ovi sami nude. cudno ali istinito.
23.04.2012 | 23:42
gz
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2
  • 3

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 2 sati
  • smayoo: O, brate, kakav pacijent.. :)
  • dpasaric: Joj on je inače lud tip, ali ovo je skroz fora! :)
  • drlovric: Kakva bolest od videa :) [link]
  • dpasaric: Novi mega-članak na naslovnici! Nije za svakoga, ali za one koji to vole bit će poslastica! :)
  • zoranowsky: Također!
  • vicko: Pridružujem se čestitkama!
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • roPeD: Pokrenuo temu u Softver forumu
  • smayoo: Piši u forum i probaj biti jasniji
  • roPeD: Lijepo molim
  • roPeD: Jel bi netko znao prebaciti onaj nas stari Mini Rijecnik da ga mozemo koristiti sa novim operativnim sustavima i M chipovima
  • roPeD: Pozdrav svima
  • drlovric: Zasto instalirate bete na aktivne uredjaje koje koristite svaki dan :/ Mozda je bolje da ti je bankarstvo prestalo raditi, nego da radi nesto sto ne znas :)
  • ZeljkoB: iOS18 dev beta kad je izasao nije polomio nista, ali 17ica je ubila ZABA app...
  • dpasaric: Meni to zvuči kao logična prva stvar koja će se polomiti.
  • ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
  • hal9000: Sretan rođendan i dobrodošao u klub!
  • drpongrac23: Hvala svima!
  • ping: Sretan rođendan
  • dpasaric: Sretan ti! :)
  • zoranowsky: Sretan ročkas!
  • Yonkis: Sretno ti rođendanovo!
  • smayoo: Sretan ti rođendan! :)
  • drpongrac23: Danas sam ušao u 5-u DEKADU ŽIVOTA!!! Živjeli svi!!!
  • hal9000: [link]
  • Riba: Odnio vrag prisu!
  • hal9000: Za 30-ak godina većina nas ni neće više biti živo pa koga briga za responsive site! :D
  • Borisone: Ma nije to, nego se sada početna stranica učita u tren oka. Treba bar 3-4 sekunde da bi bilo moderno.
  • Riba: Uostalom, nije Jabucnjak neresponsivan nego je vama ekran premalen! :-D
  • dpasaric: I nisi boomer, ti si gen X! :)
  • dpasaric: Zašto bi itko išao na ovaj tip weba s mobitela? :)
  • Riba: Hoce, vec je u pripremi godinama ali je implementacija malo zapela...plus sto ne pomaze sto ja boomer nikada ne idem na jabucnjak sa mobilnog uredjaja. :)
  • CoffeePod: Jabucnjak*
  • CoffeePod: Hoce li Jabuvnjak ikad dobit reponsive sajt?
  • cariblanco: Danas smo u Osijeku, možda shebali turističku sezonu :D
  • dpasaric: Slijedi uskoro osvrt na naslovnici...
  • Air: ...a Applevom slučaju iako te fore drugi telefoni imaju već godinama, ali kad to Apple napravi mi bi se trebali diviti tome kao toploj vodi.
  • Air: Meni Keynote izgleda kao kad Trum hvali samo sebe i svoje odluke kao ono baš najbolje, iako ga je cijeli Svijet popljuvao...
  • drlovric: Na Mac, Spotlight je odlican, kao i boja foldera (konacno) :)
  • drlovric: iPad je odlicno profitirao. Ako sve ovo ne zakljucaju za najnovije modele only :)
  • Riba: Keynote mi je kao neka epizoda Teletubbiesa.
  • Riba: Gledam taj WWDC i razmisljam kako su teme o umiranju mozda privlacnije. :-D
  • dpasaric: Idemo mi na ljepše teme, WWDC je za sat vremena! :)
  • dpasaric: Sve pet, ali nije li zanimljiva statsitika da je od zadnjih 30-ak (toliko pratimo na jednoj internoj grupi objave u medijima) sportaša, umjetnika i ostalih poznaith osoba koje su iznenada umrle, uzorak cijepljenih 100%. A znamo da je kod nas situacija bila cca 50:50, znači nešto lomi statistiku. Evo, samo to primjećujem.
  • smayoo: To što nije u javnosti poznato što je prethodilo njegovoj smrti, ne znači da nije prethodilo ništa čega bi ta smrt bila logičan i sasvim vjerojatan ishod. Moj pokojni stari je umro u 59. godini i svima koji ga nisu jako dobro znali je to bilo "iznenada". Nas koji smo mu bili bliski nije baš *iznenadilo*, iako nam je bilo teško i bolno.
  • Riba: Obrati paznju na nepoznate osobe poput mog oca koji ne uzima lijekove kako je propisano, odbija ici na kontrole, jedva je izvukao zivu glavu nakon srcanog udara pred par godina i jos hoda naokoo unatoc tome sto se cak i cijepio. Znanost bi se trebala na takve slucajeve usredotociti. :)
  • dpasaric: Samo primjećujem uzorak. Do sada je 100% kod domaćih i stranih poznatih osoba koje su iznenada umrle. Ponavljam, možda je zaista slučajnost, ali sada već postaje statistički zanimljivo.
  • Riba: Covjek je vjerojatno pocinio suicid ili izravno ili neizravno alkoholom, nije tu potrebna velika znanost.
  • dpasaric: Sjajan umjetnik je to bio. Velika šteta.:( I gle, opet moramo primjetiti slučajnost koja povezuje sve "prerano" umrle. :( Nadam se da će znanost potražiti uzroke takvoj statistici.
  • smayoo: RIP, Matija :(. Stvarno prerano.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, temeljnik, Anonimci (484)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.99 Seconds

Provided by iJoomla SEO