Trump i Musk - MAGA ili MASA
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Trump i Musk - MAGA ili MASA

01.03.2026 | 12:37
dpasaric kaže:
Od naših političara trenutno je daleko najbolji Milanović, iako je i on pun mana i slabih točaka, ali u usporedbi s ostalima on je inteligentan, a ima i kičmu i petlje reći istinu i ono što velik dio građana misli. Također, njegovi stavovi o postupci, barem do sada, nemaju karakteristike veleizdaje - a o čemu bi se moglo itekako govoriti u slučaju HDZ-ovih političara koji aktivno podrivaju našu domovinu.

Ne bih htio biti negativan prema tebi ali je odgovornost reagirati na ovakvu glupost.
01.03.2026 | 12:41
to sto je kamala zavrsila neke skole ima znacaja, pogotovo u njenom slucaju. koliko god amerika tolerantna i inkluzivna, ipak bela rasa prolazi bolje. njoj kao pripadnici 'obojene' populacije je sigurno bilo teze da se iskoluje.
a to da li bi je jobs zaposlio je potpuno irelevantno, ne samo u ovom slucaju nego i generalno. on je bio, pokoj mu dusi, impulsivni gonic robova.
jednu njegovu saradnicu je 5 puta zaposljavao i 4 puta otpustao.
tramp tacno govori ne gledajuci u onaj blesimetar (a mozda bi bilo bolje), ali su njegovi govori skakanje s teme na temu, 'ja pa ja...', zaustavio 8 ratova, inflacija najmanja, bajden je glup, robert de niro ima nizak IQ, 'big beatiful law', 'immigrants are criminals', 'uveo sam carine, sad me svi zovu da mi ljube guzicu'... jel ti treba jos?
ajde budi posten pa reci jel to govor i ponasanje dostojno jednog predsednika?
pa tako se ne ponasaju i ne izrazavaju ni seljaci kad piju pivo ispred zadruge.
ali on je naravno manje zlo...
i jos igra starcraft
01.03.2026 | 12:42
jura22 kaže:
HDZ pliva među piranama i da li rade dobro za Hrvatsku? Da i NE.

Isto, ne bih htio biti negativan prema tebi ali je odgovornost reagirati na ovakvu glupost.
Ova je još veća od Davorove.

Je si ti član HDZ-a?

Ako jesi tada je sve jasno.

Ako nisi !!!
01.03.2026 | 12:46
Ender kaže:
to sto je kamala zavrsila neke skole ima znacaja, pogotovo u njenom slucaju. koliko god amerika tolerantna i inkluzivna, ipak bela rasa prolazi bolje. njoj kao pripadnici 'obojene' populacije je sigurno bilo teze da se iskoluje.
a to da li bi je jobs zaposlio je potpuno irelevantno, ne samo u ovom slucaju nego i generalno. on je bio, pokoj mu dusi, impulsivni gonic robova.
jednu njegovu saradnicu je 5 puta zaposljavao i 4 puta otpustao.
tramp tacno govori ne gledajuci u onaj blesimetar (a mozda bi bilo bolje), ali su njegovi govori skakanje s teme na temu, 'ja pa ja...', zaustavio 8 ratova, inflacija najmanja, bajden je glup, robert de niro ima nizak IQ, 'big beatiful law', 'immigrants are criminals', 'uveo sam carine, sad me svi zovu da mi ljube guzicu'... jel ti treba jos?
ajde budi posten pa reci jel to govor i ponasanje dostojno jednog predsednika?
pa tako se ne ponasaju i ne izrazavaju ni seljaci kad piju pivo ispred zadruge.
ali on je naravno manje zlo...
i jos igra starcraft

+ 1

Baš fali palac gore dole.

A da pokušamo sa palac gore dole koji se odnosi samo na dotični post? Kao u 24 sata ili Jutarnjem?
01.03.2026 | 13:15
Air kaže:
+ 1

A da pokušamo sa palac gore dole koji se odnosi samo na dotični post? Kao u 24 sata ili Jutarnjem?

To je na to do popisu.
01.03.2026 | 13:29
Riba kaže:
Air kaže:
+ 1

To je na to do popisu.

evo još jedan palac gore!

+1

može još jedan dodatak?

Opcija da u temi ima opcija da se izlistaju redom postovi sa najviše palčića gore ili najviše palčića dole?
Tako će se u tehničkoj temi koja ima puno stranica lako doći do najcjenjenijih savjeta.
A u političkim temama ćemo lakše znati tko su unutarnju a tko vanjski neprijatelji.

Jel predlažem previše?
01.03.2026 | 13:49
Ne, jedino sto ne mogu obecati nikakav deadline.
01.03.2026 | 14:02
Riba kaže:

Može bar kao petoljetka?
01.03.2026 | 14:22
jura22 kaže:
dok tvoja totalitaristicka narav izlazi na povrsinu. Vjerojatno bi ti i logore otvorio da desnicare potrpas u njih.

jes, i ljevičare i desničare u iste čelije. Jedan ljevičar i jedan desničar.

Bez zvijezda i sličnih indentiteta.

A nadzirati će ih: demiboy/demigirl, non-binary, genderqueer, i žabac.

Pristaješ?

nhf
01.03.2026 | 15:30
dpasaric kaže:
IgorD kaže:
Reći da je Kamala "intelektualno insuficijentna" u razgovoru o Trumpu je totala debilana.

Jesi li ti slušao nju kada ne čita s blesimetra? "Završila je škole", to ne znači ništa, samo se zapitaj bi li Steve Jobs ikada zaposlio jednu Kamalu? Ono bi samo to pokratio i stavio je u "bozos" kategoriju.

A ovako se izražava tvoj voljeni Trump:

Tahoe je najbolji Mac OS ikada, daleko najbolji, mogi to vide i dolaze mi reći da ne vjeruju koliko je Tahoe dobar i bolji a svima koji ga nemaju toplo preporučam da ga što prije nabave jer to će ih preporoditi jer je i Leoardo daVinci kad je secirao mrtve životije, a secirao je i ljude da ne bi bilo zabune, jer on je to radio ne zato što je htio stidirati medicinu već zato da bolje slika tijela, da zna gdje je koji mišić, mnogi to ne znaju, ali evo ja znam mnoge stvari, nije moj tata svojedobno bio uzalud treći na Republičkom natjecanju iz matematike i tako je on dobio stipendiju da bi studirao jer ne kažem da deda nije imao dovoljo novaca da bi mu platio studij, imali smo mi novaca ali je bila čast dobiti državnu stipendiju za studij i moja obitelj je to ostvarila ali istovremeno se dogodila velika tragedija, Vijetnam, mnogomrtvih, svi zamo da se to nije trebalo desiti a ranije kada je bačena bomba na Hirošimu, mnogi su odgovorni za taj nesmotreni događaj kad ja uzalud pobijeno jako puno ljudi, stotine i tisuće mrtvih u jedom danu a znamo d je u Njemačkoj postojao Nuremberg i mnogi su osuđeni a pitanje je treba li još koji Nuremberg i tko bi sve trebao biti osuđen, a istina je da je WW2 donio radar i napredne kompjutere a pitanje je bi li Jobs razvio svoj kompjuter u drugim okolnostima i sad nakon 40 godia razvoja Apple je napravio novi MacOS za koji s ponosom mogu reći da je izvrstan.

Zapravo, nisam mu ni do koljena a Kamale se ne zna izražavati? Nađi nešto poput ovog?

www.c-span.org/clip/campaign-2016/user-c...ump-sentence/4546796

> “Look, having nuclear — my uncle was a great professor and scientist and engineer, Dr. John Trump at MIT; good genes, very good genes, okay, very smart, the Wharton School of Finance, very good, very smart — you know, if you’re a conservative Republican, if I were a liberal, if, like, okay, if I ran as a liberal Democrat, they would say I’m one of the smartest people anywhere in the world — it’s true! — but when you’re a conservative Republican they try — oh, do they do a number — that’s why I always start off: Went to Wharton, was a good student, went there, went there, did this, built a fortune — you know I have to give my like credentials all the time, because we’re a little disadvantaged — but you look at the nuclear deal, the thing that really bothers me — it would have been so easy, and it’s not as important as these lives are (nuclear is powerful; my uncle explained that to me many, many years ago, the power and that was 35 years ago; he would explain the power of what’s going to happen and he was right — who would have thought?), but when you look at what’s going on with the four prisoners — now it used to be three, now it’s four — but when it was three and even now, I would have said it’s all in the messenger; fellas, and it is fellas because, you know, they don’t, they haven’t figured that the women are smarter right now than the men, so, you know, it’s gonna take them about another 150 years — but the Persians are great negotiators, the Iranians are great negotiators, so, and they, they just killed, they just killed us.”
01.03.2026 | 16:55
Air kaže:
Riba kaže:

Može bar kao petoljetka?

Samo cu citirati pokojnog Douglasa Adamsa:

I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by.
01.03.2026 | 18:45
@IgorD:
palac gore za poslednji post. ovo je esencija mudrosti i inteligencije!
01.03.2026 | 18:57
nego nesto se razmisljam, ovo kako je krenulo ocekujem da narandzasto mirotvorno manje zlo, za mesecipo ili dva spreci jos jedan rad i napadne kubu.
takodje, u uzi izbor ulazi i severna koreja.
verujem da ce na taj nacin biti neprikosnoven kandidat za nobelovu nagradu za mir.
01.03.2026 | 19:25
Pa ako eliminira sve neprijatelje, bit ce mir.
01.03.2026 | 19:39
Svaka akcija ima reakciju.
01.03.2026 | 20:29
IMG_5202.jpeg
01.03.2026 | 23:01
Ender kaže:
@IgorD:
palac gore za poslednji post. ovo je esencija mudrosti i inteligencije!

Misliš, bolju recenziju za Tahoe nisi već dugo pročitao?

Izgleda da su koknuli i Mahmouda Ahmadinejada. Ovo je već opako. On mi je koliko se sjećam u početku čak bio i simpatičan iako se poslije ispostavilo da nije neko cvijeće i mislim da su ljudi tamo protestirali kad je ponovno izabran ali svejedno, nisam siguran da mi se sviđaju ovakvi atentati raketnim projektilima.
02.03.2026 | 09:49
Ameri su "koknuli" vođu jedne velike samostalne države u tijeku pregovora i na to se gleda onako, nekako ležerno, kao to je sasvim uobičajen način vođenja međunarodne politike.

Ne ulazim u to kakav je bio iranski vođa, to bi trebala biti njihova unutarnja stvar, a ovo sada je ništa do samovolja silnika koji divlja u svom interesu bez odobrenja ikakve međunarodne zajednice.

Vidim da je Putin zapravo uglađeni štreber jer mu nije palo na pamet ubijati vođe drugih država po vlastitoj prosudbi. Ameri ovo izvode bez savjeta UN-a, pa čak i bez odobrenja vlastitog Kongresa i takvo potpuno ignoriranje međunarodnog prava će metastazirati negdje drugdje, jasno je da svijet ne može ovako funkcionirati na duge staze jer planet nije samo Amerika.

I da ostanem u naslovu teme - vjerujem da bi se ovo dogodilo i s i bez Trumpa, kao što je i uglađeni nevinašce-look Obama odradio svoje ratove.

Meni izgleda da ovaj rat nema nikakve veze s nuklearnim oružjem, terorizmom ili mrtvim prosvjednicima. Desetljećima je Izrael otvoreno provodio agendu rušenja Iraka, Sirije i Irana. Orkestriraju ove ratove kako bi eliminirali suparnike i stekli potpunu hegemoniju nad Bliskim istokom. Vjerujem da većina poštenih Izraelaca nema želju za ratom niti takve osvajačke porive kao njihova sadašnja vlast.

Grozno, tužno, ljudski porazno i strašno opasno.
02.03.2026 | 10:28
Davore Putin jeste pokusao atentat na Zelenskog. Vise puta. Ali su nesposobni, kao i u svemu ostalom.

Pa taj covjek ubija svoje najblize ljude a da ne bi neprijatelje. Ono WTF

Ne smijem ni zamisliti sta bi Putin radio cijelom planetu da ima na raspolaganu sposobnu i funkcionalnu armiju kakvu ima USA :/

Srecom je Rusija desetljecima udaljena od tih mogucnosti...
02.03.2026 | 10:53
Misliš, da bi se ponašao isto kao USA i Izrael?
02.03.2026 | 12:23
accom kaže:
Misliš, da bi se ponašao isto kao USA i Izrael?

Nikada ne moze biti isto da mocnu armiju ima uredjeno demokratsko drustvo i sujetni diktator.

Pisao sam ovdje prije 10 godina, ponavljam to i sada, da je rat u Iraku bio velika greska i da je tada trebalo napasti Iran.

Ne bi danas imali ni Hutije, ni Hezbolah, ni Hammas. Narod u Gazi bi zivio normalno.

I na kraju dana, zivjeli bi ljudi u samom Iranu puno bolje jer ne bi imali vjerske psihopate na vlasti.

Iranski rezim je inkubator zla i treba da nestane. Sto posto sam uz ovu vojnu operaciju.
02.03.2026 | 12:26
drlovric kaže:
Davore Putin jeste pokusao atentat na Zelenskog. Vise puta.

Konkretno, 12 dosad.
02.03.2026 | 12:30
Sa ili bez kongresa bi se izveo napad jer ima demokarata koji su pobornici izraela i drže štangu kad je izrael i njegove odluke u pitanju.
A nekako mi sve smrdi da Izrael jako dobro drži trampa u šaci, očigledno nešto Benđo zna (ili ima) čime uvjetuje kako će se amerika ponašati. Pa je tako Benđo napao Iran a naravno da je uposlio američke baze i oružje jer zašto ne, neće se valjda tramp protiviti kad izrael ima jače karte u rukama. Kao što je tramp rekao Zelenskom "Don’t tell us what we’re gonna feel. You’re in no position to dictate what we’re going to feel … You’ve allowed yourself to be in a very bad position … You don’t have the cards right now with us." e pa tako sada ni tramp nema karte protiv izraela. Kad ga je njegova pedofilska prošlost (a valjda i sadašnjost, jednom pedofil, uvijek pedofil) ugrizla za guzicu.

hpqqzqhg6jmg1.png

b8upvjnalkmg1.jpeg

sbgy813zhkmg1.jpeg

A ovaj đejdivens je isto gnjida, prodao se za ajlajner i plaću i benefite.
old.reddit.com/r/InBitcoinWeTrust/commen...h_americans_who_are/

p.s. davore, obama se nije proglašavao mirotvorcem, govorio glasačima da ako glasaju za kamalu da će ona ratovati, da je on zreo za nobelovu nagradu za mir jer je spriječio ratove (čekaj, jel spriječio rat rusija-ukrajina, pa što se čeka, rekao je to odmah u tjedan dana srediti), jel obama imao takva obećanja u predsjedničkim izborima? Nemoj molim te... A to da će svaki predsjednik imati barem jedan rat, to sigurno jer prijašnji predsjednici su toliko zakuhali stvari da će kad tad biti ratovanja pa im to ne gine. A i ne gine trampov sin Baron, jadničak, isto ima loše kosti kao i njegov ćaća. I deda. Cijela obitelj nije unovačena kroz 2 svjetska rata, dobro su se izvukli.
02.03.2026 | 13:12
drlovric kaže:
Davore Putin jeste pokusao atentat na Zelenskog. Vise puta. Ali su nesposobni, kao i u svemu ostalom.

Ne vjerujem u to, ništa bitno time ne bi dobio, a spustio bi se na razinu Amera.
02.03.2026 | 13:34
Ti ne vjerujes ni da Rusi ubijaju civile, niti da sistematski unistavaju cijele gradove.

Kao sto nisi vidio pokolj i masakr u Buci.

Iako je rat u Ukrajini najbolje dokumentiran u povijesti ratovanja, ti to ipak ne vidis.

Jbg do tebe je. Sta da ti kazem

P.S. Sama formulacija recenice da se Putin spusti na nivo USA je smijesno nakaradna ali u skladu sa tvojim visegodisnjim narativom.

Ako nista dosljedan si, nisi neki tamo-amo preletac
02.03.2026 | 15:54
samo bih dodao, da je tramp kao putin, do sada bi i kamala i bajden odavno popili neki caj ili skocili kroz prozor
tako da nije to da se putin spusta na nivo trampa, nego se narandzasti mirotvorac ne spusta na nivo putina. bar za sada.
jel tako ili nije?
02.03.2026 | 16:26
drlovric kaže:
Ti ne vjerujes ni da Rusi ubijaju civile, niti da sistematski unistavaju cijele gradove. Kao sto nisi vidio pokolj i masakr u Buci. )

U svakom ratu ima ratnih zločina, ali tamo ne ratuju Ameri protiv "bradonja u sandalama", već Slaveni koji su isprepleteni, a još je u istočnim oblastima većinom i ruska manjina. I to nije zemlja koju ćeš spaliti i da te baš briga kasnije, nego je jasno da će tamo prije ili kasnije morati doći do mira i da će ti ljudi opet morati živjeti zajedno. Nitko u vojnom vodstvu nije toliko glup da bi dozvolio da se tako nešto radi namjerno, da se "čisti" stanovništvo kao što su Izraelci etnički gotovo očistili Gazu da bi proširili svoju aparthejd državu.

Što se Buče tiče, to smo detaljno popratili u onoj drugoj temi, samo ću reći jedno: ako si napravio potpuno besmislen i taktički i vojno nepotreban genocid civila pri povlačenju iz grada, tada ne zoveš UN inspektore da utvrde istinu i ponudiš svu silu dokaza što se tamo zapravo dogodilo.

Ameri su akciju u Iranu mudro zamislili:

1) faza prva: raketirat ćemo Iran i pobiti im vodstvo
2) faza druga: booo, nemamo pojma, štogod bude!
3) faza treća: dovest ćemo novi režim koji će podržati naše interese

Samo ta druga faza može biti jako zeznuta, pogotovo za njihove saveznike tamo...
02.03.2026 | 16:43
@Davor:

Kako bih ja volio imati te tvoje ruzicaste naocale

Gaza je svjetska i muslimanska sramota. Nije moja, niti tvoja. Ali svejedno, ja sam uvjeren da je vise Hrvatska izgubila stanovnika u zadnje 3 godine nego Gaza. I to kada uracunas i sve poginule borce Hamasa. Toliko o tom etnickom ciscenju...
02.03.2026 | 19:30
Tamo u veljači 2022 linkovi su bili živi, tj. bio sam na ruskim ćirilićnim dokumentima u kojima su opisane ove stvari:

> In September 2021, Russia has adopted a state technical standard for digging and maintaining mass graves amid wartime. It took effect on Feb 1st 2022.

> Summary: it appears that Russia planned a quick victory over the Ukrainian army, complete occupation of Ukraine, and a genocide, including mass executions of Ukrainian civil society leaders, politicians, cultural leaders, clergy, etc. The scale of the planned genocide was unprecedented since World War II

> According to experts, the size of the mass graves envisaged by this new Russian technical standard “can only be imagined for a nuclear war or a pandemic.” It seems that these graves were also envisaged for Ukrainians, as the Russians published their official article on the “victory” on February 26.

Sad se još mogu naći samo slike a postoji i paywalled članak pa ako netko zna kako do njega slobodno: www.thetimes.com/world/russia-ukraine-wa...in-ukraine-bcvcl5g6x

a5.png

a6.png

a10.png
02.03.2026 | 20:44
i ti verujes u to, to je MSM zapadna propaganda, nema tu logike
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 5 sati, 48 minuta
  • Performita: Omogućuje lako postavljanje novih uređaja, sigurnost podataka i poslovni email bez velikog IT odjela. Cilj je da tvrtke rade jednostavnije i sigurnije na Apple uređajima.
  • drlovric: U cemu je fora sa ti Business? Imamo li mi mali smrtnici neku korist od toga ili je to samo za velike tvrtke?
  • Performita: Kalimera, Dobro jutro... ovo za Apple Business rolls zvuči kao izvrsna vijest!!!
  • Borisone: Apple Business rolls out to 200 countries today - brace for impact - even Croatia!
  • Yonkis: iOS 26.4.1 and iPadOS 26.4.1 This update has no published CVE entries.
  • stefanjos: Treba mi as u rukavu kada me netko pita gdje da ide haha :D
  • smayoo: Ima ih nekoliko koji se oglašavaju kao iPhone serviseri, nijedan mi nije baš ulio povjerenje, ali nemam neposrednih loših iskustava.
  • stefanjos: gdje nositi iphone na popravak u rijeci kada nema jm elektronike?
  • Yonkis: @smayoo Nema na čemu, evo ja upisah.
  • smayoo: @Yonkis, evo, otključano, hvala na upozorenju!
  • dpasaric: Booo?
  • Yonkis: “ Lažu li nas :) ...nastavak sa vikalice.” - tema zaključana a zadnji post završava sa pitanjem?
  • smayoo: Sretan Uskrs!
  • Yonkis: Sretan Uskrs braćo! I sestre!
  • zoranowsky: Sretan Uskrs!
  • Gjuroo: Sretan Uskrs!
  • Miro Spiro: sretan Uskrs
  • user: da bar je propao kao što su Microsoft i ostali predviđali, hvala što si pokrenuo najgori trend u techu Steve.
  • Yonkis: [link] Who’s in Apple’s top 10? Here’s the full list of the most influential people of all time
  • Yonkis: [link] netko fino složio povijest svih modela iPhonea, jako lijepo.
  • Yonkis: Apple employee #8 Chris Espinosa on working his whole life at one company: [link]
  • Ender: vrlo moguce, ja video to na nasem sajtu 02. apr. sorry.
  • Yonkis: @ender članak je prekopiran odavdje [link] i po tome ispada da je 1.april šala.
  • Ender: AMD kupuje Intel: istorijski preokret koji menja čitavu x86 industriju [link]
  • dpasaric: Super je prošlo! :) Sretno im!
  • miomika: Možda glupo pitanje, dal će se vidjeti putovanje te rakete iz .hr prema mjesecu? zasada nije oblačno
  • Ender: USA lansiranje rakete sa ljudskom posadom ka mesecu
  • Ender: [link]
  • Ender: [link]
  • CoffeePod: @yonkis iStyle takvo ruglo od firme. Pogotovo dućan u Splitu. Osoblje nema pojma, morao sam ih sve školovat :P
  • dpasaric: Večeras tko je u Rijeci u Piki na proslavu 50 godina! :)
  • Borisone: Onaj dan u godini?
  • Yonkis: zato iStyle daje popust od 2.27% ne od 3% ne od 2.5% nego 2.27% Presmiješno.
  • Tito: Kupio sam 3 MBA i 2 iphonea
  • ZoPaj: 50% off all Apple products in all Apple stores for Apple's 50th anniversary... today only! apple.com
  • dpasaric: [link]
  • dpasaric: 50 godina Applea u srijedu u 19.30 u Pikiju!
  • jura22: Nema mjesta za ekspanziju jer je tako Apple odlucio. Sigurno bi se mogla graficka ustekati ili vise njih. Mozda memorija i nema smisla.
  • vjeko1: Realno me ne čudi ovo za Mac Pro jer desktop lineup nije imao previše smisla sa Studio i Pro. S druge strane, arhitektura sa Apple Silicon je takva da nema previše mjesta za expanziju tako da.. RIP
  • Piko: Samo da velim da sam "ukrao" ideju za vikalicu .... i napravio svoju implementaciju na [link] ....
  • Soffoklo: Apple odustaje od Mac Proa - [link]
  • Yonkis: @CoffeePod koristiš li ono punjenje do 80% ili si light user? Moj iPhone 15 je nakon 26 mj izgubio samo 6% a 2 različita SIMa (priv posl). Tako da 1% je sasvim ok.
  • drlovric: @Coffe: Po gruboj racunici moze ti trajati do kraja stoljeca taj telefon. Nista ne azuriraj :)
  • CoffeePod: Ja sqm i dalje na iOS18 i ne planiram jos updejtat. Nakon 9 mjeseci baterija na 16PRO pala je samo za 1% od max kapaciteta
  • ZoPaj: eh, da je bar više tih OS updatea bez novih featuresa:) optimiziranih i očišćenih od bugova pored famoznih sigurnosnih patcheva.. mislim da Snow Leopard nije imao ni jednu jedinu novost? 26.4 mi se čini brz i stabilan...
  • miomika: 26.4 je vani, ali ništa od Geminija. Samo APlle Music i fora s koncertima. Neznam dal je vrijedno i skidati
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Jel to Apple MD dostupan od 14.4. u HR? [link]
  • zoranowsky: @rak21, ja nisam, upravo sam dobio info da mi je narudžba stornirana zbog ograničenih količina. Netko je očito zeznuo kalkulaciju...
  • Yonkis: WWDC26 June 8–12, 2026 [link]

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.76 Seconds

Provided by iJoomla SEO