01.05.2025 | 17:08
5.56×45mm NATO zrno. Ispada da je pogođen onaj blesimetar i da su njega okrznule tj "ranile" krhotine tog pleksiglasa.
To što je poginuo jedan lik, 2 što se izvuklo naknadno. I Trump ih nikada posjetio, obišao, samo je zrazio sućut poginuloj obitelji i izrazio molitve i pozive za ujedinjenje. Otprilike tri puta je javno spomenuo taj pokušaj atentata i onda rekao "So many people have asked me what happened... and therefore I will tell you exactly what happened, and you'll never hear it from me a second time, because it's actually too painful to tell"..
Jadan on. Ali zato može desetak puta spominjati kako ga novinari napadaju.
To mi sve smrdi.
Ali cipelu je morao naći, jer bi se vidjelo da nosi platforme. Ili
Ili cipele. I kao što se vidi na videu, ovo zadnje "wait wait wait" i onda šaka u zrak..
Sve mi izgleda kao namještaljka. Plan je da dobije veću podršku jer eto, htjelo ga se ubiti. To što je lik bio republikanac, nemam pojma, ali se očigledno išlo na to da su moguće žrtve. Isto tako, tko bi se žrtvovao da ga se ubije kao atentatora? Ovo na kraju sa šakom u zraku, kao da je dio scenografije. "Moram odraditi šaku u zraku na kraju svega, skoro sam zaboravio na to".
Ne znam, situacija zrela za ove što vole zavjere.
Jebogaja tog što je pucao, trebao je još 15 metaka izvježbati pa da bude sigurniji u pucanju.