Trump i Musk - MAGA ili MASA
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Trump i Musk - MAGA ili MASA

04.05.2025 | 10:16
drlovric kaže:
Cemu opsesija Trumpom?

Zato jer je bolji od Circus de Soleil
04.05.2025 | 19:55
sve covek i da mu oprosti, ali kako je mogao da ispali naseg prezidenta vucica, koji potegao onoliki put do floride, i jos za tu priliku isao novim aeroplanom - neki 'Falcon', basic varijanta je 53 mil eura.
i onda nam se prezident kao razboleo,nije hteo da ostane tamo, nego u aeroplan i nazad 10 sati onako bolestan.
stvarno nema smisla. i ajde recite, kako onda da volis narandzastog?
04.05.2025 | 21:32
Jaooo, lele...
04.05.2025 | 21:40
i kuku i lele...
evo nema ga na telvizijama vec 2 (i slovima: DVA) dana, sto je nezamislivo za njega, tako da se zaista brinemo za njegovo zdravlje (psihicko, pre svega).
valjda ce da se oporavi do 8. maja, u moskvi ga cekaju, prica se da putin vec kuva cajeve
i da vas ne zamaram dalje.
04.05.2025 | 22:54
Ender kaže:
sve covek i da mu oprosti, ali kako je mogao da ispali naseg prezidenta vucica, koji potegao onoliki put do floride, i jos za tu priliku isao novim aeroplanom - neki 'Falcon', basic varijanta je 53 mil eura.
i onda nam se prezident kao razboleo,nije hteo da ostane tamo, nego u aeroplan i nazad 10 sati onako bolestan.
stvarno nema smisla. i ajde recite, kako onda da volis narandzastog?

Mislim da je ta priča malo... prenapumpana
05.05.2025 | 07:28
Kad ga je zabolio prsni koš, tad je bio s njim Siniša mali i Suzy. Kad je vidio gdje ga boli, navodno je Mali rekao pumpaj, a Suzy otišla kod imenjakinje po pumpu, pa je sve propalo, jer je Trump_ova Suzy mislila da trolaju Trumpa

Sad se vrati doma i onda ga Brnabička pumpa...nije ni njemu lako.

nova.rs/magazin/prica-se/ana-brnabic-bra...koju-kazu-da-je-laz/
16.05.2025 | 07:24
Narančasti negativac ide dalje...

link

www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/trump-ugu..._home_vijesti_vise_1

"Za razliku od Međunarodnog suda pravde (ICJ), koji sudi državama, ICC sudi pojedincima."

A to pojedincima ne odgovara.

"Ovo je ozbiljan udarac protiv Suda, vladavine prava i milijuna žrtava"

Američki predsjednik uveo je sankcije ICC-ju ubrzo nakon preuzimanja dužnosti. Objašnjavajući odluku, Trump je rekao da Sud "poduzima nelegalne i neutemeljene mjere protiv Amerike i njezina bliskog saveznika Izraela".

"Ovo nije prvi put da se Sud sukobio s Trumpom. U prvom mandatu usprotivio se istrazi navodnih zločina američke vojske počinjenih u Afganistanu. Predsjednik Joe Biden ukinuo je sankcije kad je nekoliko mjeseci kasnije preuzeo dužnost."

I sada se pitam kako stručnjaci za realizam nisu prepoznali kakav je lik narančasti i što možemo očekivati od njega?!?

Neki su čak rekli da ima i nešto pozitivno / dobro u njegovim namjerama.
16.05.2025 | 08:13
Trump Wants Apple to Stop Moving iPhone Production to India

> You’d have to be an absolute idiot to believe Apple products could be made in America without insane price inflation.

> His supporters have to be the dumbest people alive to believe his shit.

> Most of them choose to be dumb. That's the power of a personality cult. What I don't get is why people fall into this personality cult in the first place, as I just don't see Trump's charm. He's a charlatan, a pathological liar and a bully, and this is immediately apparent if you listen to him for 30 seconds without even needing to do any research. I can only conclude many people lack the basic skills to perceive charlatans.
17.05.2025 | 06:51
Evo ti Reset, Davore. Boli njega k...c, samo u se, na se i pod a se. A ti o eliti i malom ružnom Schwab-u u planini.

youtu.be/000yxkGXSVM?si=nTyv2q-OUmWkDCNm
17.05.2025 | 20:15
Licemjer!

IMG_0405.jpeg

Čekaj… zar nije da Kina plaća tarife?
Kako sad to?
17.05.2025 | 20:20
I malo o Musku.. tino1 će voljeti ovaj link a ostali neka koriste neki translate:
www.zdf.de/nachrichten/politik/trump-musk-putin-100.html
18.05.2025 | 05:26
Mislim, da njih dvojca otvoreno govore i to u 20:15 na javnom njemačkom tv programu.
Ili imaju muda do neba, ili dokaze koji su jebeni.
18.05.2025 | 09:54
3ee2ebaych1f1.jpegcopy.jpg
23.05.2025 | 05:42
Zabranio imatrikulaciju stranaca na Harvard! Svi do sad imatrikulirani stranci moraju tražiti novi Univerzitet ili gube dozvolu boravka! Toliko o slobodi! Pogotovo govora!
23.05.2025 | 13:45
Nismo gotovi sa ucjenama.
www.cnn.com/2025/05/23/economy/trump-threatens-tariff-apple

Trump threatens Americans with 25% tax on iPhones made overseas if billionaire corporation doesn’t fold to demand.

P.s. Ovo sa Harvardom je doslovno ucjena i da će se to desiti i drugima ako ne poslušaju što on želi ili kako se treba ponašati.
23.05.2025 | 14:07
I opet malo tarifa, ovaj put za EU:
www.cnbc.com/2025/05/23/trump-recommends...starting-june-1.html

Veselje.
23.05.2025 | 16:55
izgleda dolazimo u situaciju, da ko je kupio iPhone - kupio je. nisam pametan koliko ce da kosta ako se komplet bude pravio u USA.
23.05.2025 | 17:51
Ma, puste priče. U najboljem slučaju, napravit će za Trumpa manekensku tvornicu u USA, koja će proizvoditi dio količine za unutarnje tržište i radit će s gubitkom.
23.05.2025 | 19:06
Ender kaže:
izgleda dolazimo u situaciju, da ko je kupio iPhone - kupio je. nisam pametan koliko ce da kosta ako se komplet bude pravio u USA.

Za pola dana se prebacis na drugu platformu i sve radi. Vjeruj mi

Meni bi gora muka bila preci na WIN, nego na Andorid.
23.05.2025 | 19:19
verujem i znam
rezervni mobilni mi je google pixel sa custom rom-om - /e/OS, gde je akcenat na security&privacy, lepo to radi, ima look&feel koji podseca na iOS, nema spyware-a i baterija drzi znacajno duze
tako da sam ja vec spreman za transfer.
24.05.2025 | 12:13
www.cnn.com/2025/04/09/tech/apple-iphone...iffs-impact-intl-hnk

iPhone could triple in price to $3,500 if they’re made in the US, analyst warns
26.05.2025 | 04:42
26.05.2025 | 09:56
Yonkis kaže:
I opet malo tarifa, ovaj put za EU:
www.cnbc.com/2025/05/23/trump-recommends...starting-june-1.html

Veselje.

www.cnbc.com/2025/05/25/trump-50percent-...ity.CopyToPasteboard

Trump delays 50% tariffs on EU to July 9.
Manipulacija
26.05.2025 | 16:03
chk9br3mx33f1.jpeg
05.06.2025 | 20:51
www.index.hr/vijesti/clanak/musk-i-trump...vnica_vijesti_prva_d

Za koga se druka...ili samo treba uzeti kokice
06.06.2025 | 16:14
Kako je samo tino1 znao da će ovo postati goruća tema, evo kako se fino papaju kokice
Ja bih tinu vratio karmu samo zbog ovog (shit)showa kojeg možemo komentirati

www.newsweek.com/russia-offers-political...r-trump-feud-2081887

www.thedailybeast.com/trump-is-getting-r...usk-broke-his-heart/

53k39fawta5f1.jpeg

g8xlce8f9a5f1.png

6d1q84f8t55f1.jpeg
06.06.2025 | 16:25
Yonkis kaže:
Kako je samo tino1 znao da će ovo postati goruća tema, evo kako se fino papaju kokice
Ja bih tinu vratio karmu samo zbog ovog (shit)showa kojeg možemo komentirati

www.newsweek.com/russia-offers-political...r-trump-feud-2081887

www.thedailybeast.com/trump-is-getting-r...usk-broke-his-heart/

53k39fawta5f1.jpeg

g8xlce8f9a5f1.png

6d1q84f8t55f1.jpeg

Je si li čuo čovjeka! Davore! Vrati karmu! Sad!
06.06.2025 | 16:28
ni jedan ne popušta! Ovo će sigurno brzo biti po kladionicama! Elon ima jako loše karte! Zanimljiv sudar!

Edit!: Davore! Znaš ti dobro šta!
08.06.2025 | 11:42
LA city enters the game.
08.06.2025 | 14:20
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 dana, 12 sati
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?
  • VanjusOS: evo ja sam isprobao i radi! na A1 je moguće sa fizičke SIM prebaciti se na e-SIM na samom telefonu..
  • Borisone: Jer je gladan!
  • jura22: Zasto Jabucnjak guta komentare?
  • smayoo: :D
  • Borisone: Kako prebacuješ eSIM između moba za koji žena smije i za koji ne smije znat?
  • VanjusOS: ali bravo drlovric, nekad su najjednostavnija rješenje i najbolja!
  • VanjusOS: hahaha, problem je što imam službenu SIM karticu, pa ako mi se sjebe moram tražiti od firme da mi šalju novu...
  • drlovric: Pa probas i samo ce ti se kazati jbt. Sta je najgore sto se moze dogoditi? :)
  • VanjusOS: pitam da li je to itko isprobao?
  • VanjusOS: u iphoneu sa fizičkom sim karticom se pojavila opcija da se prebaci ta fizička sim u e-sim
  • VanjusOS: niste me shvatili, očito
  • miomika: na A1 ti samo pošalju na mail/sms ili putem aplikacije Moj A1 i to je to
  • rusty: Prije jedno 3 godine na Tmobile. u 22h navečer putem supporta jer se u protivnom trebalo ići u poslovnicu
  • VanjusOS: da li je netko isprobao funkciju konvertiranja SIM u e-SIM, i na kojoj mreži?
  • ZoPaj: ha ha, nisu li usbC isforsirali upravo radi štednji na punjačima:)
  • dpasaric: I bez punjača... :(
  • Borisone: Danas najavljeni novi iPad Pro, Vision Pro i MacBook Pro 14-inch. Sve s M5 procesorima (bez Pro i Max varijanti).
  • Air: Veliko priznanje Fedora našem Filipoviću - pozvao ga je na boksački meč.
  • Air: Taj pc laptop je imao cijenu cca 800 eura što nije malo
  • Air: Mislio sam da su se malo pomakli u tom smjeru, ali jok
  • Air: trackpad je... hm...
  • Bertone: Rekao sam ti da je kvaliteta izrade loša, ali sam CPU je brži od CPU-a iz MBP 2014/2015,... stavi na njega LinuxMint pa ćeš vidjeti da nije spor ;)
  • Air: Moj MBP 2014 je ferari / Bentley za usporedbu...
  • Air: Moj utisaK da sam ga platio 100-150 eura plakao bi što nisam dao još 150 za MBP 2014 - 2016 godište.
  • Air: Samo da javim, na kraju sam dobio laptop od frenda. Nije htio čuti za nikakve pare. Skro smo se posvađali ali eto pametniji popušta ;)
  • hal9000: Steve Jobs, vrati se! Sve ti je oprošteno! [link]
  • hal9000: Kakva pizdarija: [link]
  • drpongrac23: Meni onaj sa uzorkom krzna leoparda
  • hal9000: @Bertone: Da, jedan od najdražih Wallpapera ikad.
  • Bertone: 5k [link] i 6k [link]
  • Bertone: ... kojeg rado koristim
  • Bertone: Na stranu sad brzina i ispeglenost OS-a ali mom oku je najljepši i najugodniji bio Mac OS X 10.4 Tiger, a nativni Aqua wallpaper mi je i dan danas jedan od nesmetajućih wallpapera.
  • Air: RIP otišao je i HALID...

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, jura22, skunic, temeljnik, tino1, zorsim, Anonimci (762)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.38 Seconds

Provided by iJoomla SEO