Trump i Musk - MAGA ili MASA
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Trump i Musk - MAGA ili MASA

04.05.2025 | 10:16
drlovric kaže:
Cemu opsesija Trumpom?

Zato jer je bolji od Circus de Soleil
04.05.2025 | 19:55
sve covek i da mu oprosti, ali kako je mogao da ispali naseg prezidenta vucica, koji potegao onoliki put do floride, i jos za tu priliku isao novim aeroplanom - neki 'Falcon', basic varijanta je 53 mil eura.
i onda nam se prezident kao razboleo,nije hteo da ostane tamo, nego u aeroplan i nazad 10 sati onako bolestan.
stvarno nema smisla. i ajde recite, kako onda da volis narandzastog?
04.05.2025 | 21:32
Jaooo, lele...
04.05.2025 | 21:40
i kuku i lele...
evo nema ga na telvizijama vec 2 (i slovima: DVA) dana, sto je nezamislivo za njega, tako da se zaista brinemo za njegovo zdravlje (psihicko, pre svega).
valjda ce da se oporavi do 8. maja, u moskvi ga cekaju, prica se da putin vec kuva cajeve
i da vas ne zamaram dalje.
04.05.2025 | 22:54
Ender kaže:
sve covek i da mu oprosti, ali kako je mogao da ispali naseg prezidenta vucica, koji potegao onoliki put do floride, i jos za tu priliku isao novim aeroplanom - neki 'Falcon', basic varijanta je 53 mil eura.
i onda nam se prezident kao razboleo,nije hteo da ostane tamo, nego u aeroplan i nazad 10 sati onako bolestan.
stvarno nema smisla. i ajde recite, kako onda da volis narandzastog?

Mislim da je ta priča malo... prenapumpana
05.05.2025 | 07:28
Kad ga je zabolio prsni koš, tad je bio s njim Siniša mali i Suzy. Kad je vidio gdje ga boli, navodno je Mali rekao pumpaj, a Suzy otišla kod imenjakinje po pumpu, pa je sve propalo, jer je Trump_ova Suzy mislila da trolaju Trumpa

Sad se vrati doma i onda ga Brnabička pumpa...nije ni njemu lako.

nova.rs/magazin/prica-se/ana-brnabic-bra...koju-kazu-da-je-laz/
  • Air
  • Korisnik
  • 78
16.05.2025 | 07:24
Narančasti negativac ide dalje...

link

www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/trump-ugu..._home_vijesti_vise_1

"Za razliku od Međunarodnog suda pravde (ICJ), koji sudi državama, ICC sudi pojedincima."

A to pojedincima ne odgovara.

"Ovo je ozbiljan udarac protiv Suda, vladavine prava i milijuna žrtava"

Američki predsjednik uveo je sankcije ICC-ju ubrzo nakon preuzimanja dužnosti. Objašnjavajući odluku, Trump je rekao da Sud "poduzima nelegalne i neutemeljene mjere protiv Amerike i njezina bliskog saveznika Izraela".

"Ovo nije prvi put da se Sud sukobio s Trumpom. U prvom mandatu usprotivio se istrazi navodnih zločina američke vojske počinjenih u Afganistanu. Predsjednik Joe Biden ukinuo je sankcije kad je nekoliko mjeseci kasnije preuzeo dužnost."

I sada se pitam kako stručnjaci za realizam nisu prepoznali kakav je lik narančasti i što možemo očekivati od njega?!?

Neki su čak rekli da ima i nešto pozitivno / dobro u njegovim namjerama.
16.05.2025 | 08:13
Trump Wants Apple to Stop Moving iPhone Production to India

> You’d have to be an absolute idiot to believe Apple products could be made in America without insane price inflation.

> His supporters have to be the dumbest people alive to believe his shit.

> Most of them choose to be dumb. That's the power of a personality cult. What I don't get is why people fall into this personality cult in the first place, as I just don't see Trump's charm. He's a charlatan, a pathological liar and a bully, and this is immediately apparent if you listen to him for 30 seconds without even needing to do any research. I can only conclude many people lack the basic skills to perceive charlatans.
17.05.2025 | 06:51
Evo ti Reset, Davore. Boli njega k...c, samo u se, na se i pod a se. A ti o eliti i malom ružnom Schwab-u u planini.

youtu.be/000yxkGXSVM?si=nTyv2q-OUmWkDCNm
17.05.2025 | 20:15
Licemjer!

IMG_0405.jpeg

Čekaj… zar nije da Kina plaća tarife?
Kako sad to?
17.05.2025 | 20:20
I malo o Musku.. tino1 će voljeti ovaj link a ostali neka koriste neki translate:
www.zdf.de/nachrichten/politik/trump-musk-putin-100.html
18.05.2025 | 05:26
Mislim, da njih dvojca otvoreno govore i to u 20:15 na javnom njemačkom tv programu.
Ili imaju muda do neba, ili dokaze koji su jebeni.
18.05.2025 | 09:54
3ee2ebaych1f1.jpegcopy.jpg
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 5 sati
  • stefanjos: airpods 2 pro a da mu fale slusalice. Meni treba samo charging case?
  • stefanjos: Ima li tko
  • IgorD: Imam ja VMWare od malena ali nemam Win 11 licencu
  • Borisone: Pa besplatni su od negdje kad ih je preuzeo Broadcom. [link]
  • IgorD: Unutar VMWare, naravno
  • IgorD: Ja razmišljam o tom već mjesecima ali nikako da kupim licencu i krenem u to
  • VanjusOS: ljudi, da otvaram temu ili ne - da li netko stavio Windows 11 na Macbook sa intel procesorima..?
  • Bertone: *ćeš
  • Bertone: Ja sretan što ste Vi sretni,... di žeš bolji početak dana ;)
  • Tomek: I sad vidio rješenje problema sa keyboardom... :D
  • Tomek: Hvala Bertone...
  • Tomek: Sad sam skužio da sam i ja pisao u toj temi... :D E sad, još da se ne pali na bilo koji pritisak tipkovnice...
  • miomika: Hvala ti Bertone. KONAČNO!!! :)
  • smayoo: Ae. Hvala, Bertone! Ovo nisam ni upratio. :)
  • Bertone: Ima tema: [link] i ima rješenje od samog Apple-a (zadnji moj post u temi)
  • Tomek: :'(
  • smayoo: ima tema, nema rješenja :(
  • Tomek: Pozdrav svima, prije nego pokrenem temu, da li je možda obrađeno pitanje automatskog "Power on" na MacBook PRO M4 kad takneš tipkovnivu ili ga otvoriš?? To me užano živcira... Nemrem očistiti tipkovnicu a da ga ne upalim...
  • dpasaric: Spremam novi članak za pro usere Macova! :)
  • cariblanco: bijeli dim..MVGA ;)
  • drlovric: Jel imamo slucajno ovdje nekoga da je uposlenik hrvatskog telecoma?
  • Gjuroo: Ipak se kreće. aiPhone. [link]
  • dpasaric: Ja sam danas naručivao što se još može od lagera s QWERTY, pa ćemo vidjeti što ću dobiti! :)
  • zvone: Zvao istyle da interveniraju da ostavw qwerty posto ionako prave tipkovnice posebno za ht trziste. Krajnje su nezainteresirani. Ali kazu da se ljudi jako žale.
  • Bertone: Sused, ni to tema za vikalicu, trebao si to pitati u temi o budućnosti čovječanstva ;)
  • cariblanco: [link]
  • cariblanco: Vidi komentare ispod ovog teksta !!
  • cariblanco: Zadatak za smayoo...zašto je nestalo struje
  • dpasaric: Vidim da će stare QWERTY tipkovnice odjednom dobiti na cijeni! :)
  • zvone: Nervira me jer mijenjaju bez veze.
  • smayoo: Ali zašto je to takav stress? Ako su potpuno ukinuli stari layout, posložiš si kako ti paše pomoću Ukelele
  • smayoo: QWERTZ je uvijek i oduvijek hrvatski standard tipkovnice, a ovaj apple QWERTY hibrid je izmišljotina iz nekadašnjeg "zastupnika" PEL Velebit.
  • IgorD: Prvo su prebacili @ pa sad stalno stišćem ™ a od zadnjeg sistema ni € nije gdje je bio
  • IgorD: Ja na iOSu ionako uvijek imam EN tipkovnicu, samo kad mi treba đ prebacim na hr. Frka je što su i s Macovima krenule qwertz tipkovnice
  • zvone: Ako se vrati u postavkama automatski se vraca na qwertz. Iritantno do bola.
  • zvone: Kupio novu tipkovnicu za m4 ipad pro. Hrvatska je ali vise nije qwerty nego qwertz. Razocaran.
  • drlovric: Ja nemam dres Osijeka :)
  • VanjusOS: ako ćeš obući dres Osijeka, ja ti nabavim kartu bez problema
  • VanjusOS: drlovric, nema više karata za Hajduka
  • drlovric: Ako ima neko iz Osijeka molim da mi se privatno javi. Trebam uslugu. Hvala puno :)
  • JOHN: Počivao u miru Božjem :(
  • Borisone: U oglasniku mini Pro ako nekog zanima.
  • Gjuroo: Počivao u miru.
  • smayoo: Ode nam Papa Franjo, na Uskrsni ponedjeljak. Počinak je zaslužio, i više od toga. Neka se Crkvi primi barem nešto od njegovog nasljeđa.
  • VanjusOS: Sretan Uskrs!
  • Damirst: Srstan Uskrs!
  • smayoo: Sretan Uskrs svima! :)
  • Tomek: Sretan Uskrs !!
  • ping: Sretan Uskrs
  • dpasaric: Mira i ljubavi! :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Tomek, zvone, Anonimci (380)

Novo na Jabučnjaku

Teme