Trump i Musk - MAGA ili MASA
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Trump i Musk - MAGA ili MASA

04.05.2025 | 10:16
drlovric kaže:
Cemu opsesija Trumpom?

Zato jer je bolji od Circus de Soleil
04.05.2025 | 19:55
sve covek i da mu oprosti, ali kako je mogao da ispali naseg prezidenta vucica, koji potegao onoliki put do floride, i jos za tu priliku isao novim aeroplanom - neki 'Falcon', basic varijanta je 53 mil eura.
i onda nam se prezident kao razboleo,nije hteo da ostane tamo, nego u aeroplan i nazad 10 sati onako bolestan.
stvarno nema smisla. i ajde recite, kako onda da volis narandzastog?
04.05.2025 | 21:32
Jaooo, lele...
04.05.2025 | 21:40
i kuku i lele...
evo nema ga na telvizijama vec 2 (i slovima: DVA) dana, sto je nezamislivo za njega, tako da se zaista brinemo za njegovo zdravlje (psihicko, pre svega).
valjda ce da se oporavi do 8. maja, u moskvi ga cekaju, prica se da putin vec kuva cajeve
i da vas ne zamaram dalje.
04.05.2025 | 22:54
Ender kaže:
sve covek i da mu oprosti, ali kako je mogao da ispali naseg prezidenta vucica, koji potegao onoliki put do floride, i jos za tu priliku isao novim aeroplanom - neki 'Falcon', basic varijanta je 53 mil eura.
i onda nam se prezident kao razboleo,nije hteo da ostane tamo, nego u aeroplan i nazad 10 sati onako bolestan.
stvarno nema smisla. i ajde recite, kako onda da volis narandzastog?

Mislim da je ta priča malo... prenapumpana
05.05.2025 | 07:28
Kad ga je zabolio prsni koš, tad je bio s njim Siniša mali i Suzy. Kad je vidio gdje ga boli, navodno je Mali rekao pumpaj, a Suzy otišla kod imenjakinje po pumpu, pa je sve propalo, jer je Trump_ova Suzy mislila da trolaju Trumpa

Sad se vrati doma i onda ga Brnabička pumpa...nije ni njemu lako.

nova.rs/magazin/prica-se/ana-brnabic-bra...koju-kazu-da-je-laz/
16.05.2025 | 07:24
Narančasti negativac ide dalje...

link

www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/trump-ugu..._home_vijesti_vise_1

"Za razliku od Međunarodnog suda pravde (ICJ), koji sudi državama, ICC sudi pojedincima."

A to pojedincima ne odgovara.

"Ovo je ozbiljan udarac protiv Suda, vladavine prava i milijuna žrtava"

Američki predsjednik uveo je sankcije ICC-ju ubrzo nakon preuzimanja dužnosti. Objašnjavajući odluku, Trump je rekao da Sud "poduzima nelegalne i neutemeljene mjere protiv Amerike i njezina bliskog saveznika Izraela".

"Ovo nije prvi put da se Sud sukobio s Trumpom. U prvom mandatu usprotivio se istrazi navodnih zločina američke vojske počinjenih u Afganistanu. Predsjednik Joe Biden ukinuo je sankcije kad je nekoliko mjeseci kasnije preuzeo dužnost."

I sada se pitam kako stručnjaci za realizam nisu prepoznali kakav je lik narančasti i što možemo očekivati od njega?!?

Neki su čak rekli da ima i nešto pozitivno / dobro u njegovim namjerama.
16.05.2025 | 08:13
Trump Wants Apple to Stop Moving iPhone Production to India

> You’d have to be an absolute idiot to believe Apple products could be made in America without insane price inflation.

> His supporters have to be the dumbest people alive to believe his shit.

> Most of them choose to be dumb. That's the power of a personality cult. What I don't get is why people fall into this personality cult in the first place, as I just don't see Trump's charm. He's a charlatan, a pathological liar and a bully, and this is immediately apparent if you listen to him for 30 seconds without even needing to do any research. I can only conclude many people lack the basic skills to perceive charlatans.
17.05.2025 | 06:51
Evo ti Reset, Davore. Boli njega k...c, samo u se, na se i pod a se. A ti o eliti i malom ružnom Schwab-u u planini.

youtu.be/000yxkGXSVM?si=nTyv2q-OUmWkDCNm
17.05.2025 | 20:15
Licemjer!

IMG_0405.jpeg

Čekaj… zar nije da Kina plaća tarife?
Kako sad to?
17.05.2025 | 20:20
I malo o Musku.. tino1 će voljeti ovaj link a ostali neka koriste neki translate:
www.zdf.de/nachrichten/politik/trump-musk-putin-100.html
18.05.2025 | 05:26
Mislim, da njih dvojca otvoreno govore i to u 20:15 na javnom njemačkom tv programu.
Ili imaju muda do neba, ili dokaze koji su jebeni.
18.05.2025 | 09:54
3ee2ebaych1f1.jpegcopy.jpg
23.05.2025 | 05:42
Zabranio imatrikulaciju stranaca na Harvard! Svi do sad imatrikulirani stranci moraju tražiti novi Univerzitet ili gube dozvolu boravka! Toliko o slobodi! Pogotovo govora!
23.05.2025 | 13:45
Nismo gotovi sa ucjenama.
www.cnn.com/2025/05/23/economy/trump-threatens-tariff-apple

Trump threatens Americans with 25% tax on iPhones made overseas if billionaire corporation doesn’t fold to demand.

P.s. Ovo sa Harvardom je doslovno ucjena i da će se to desiti i drugima ako ne poslušaju što on želi ili kako se treba ponašati.
23.05.2025 | 14:07
I opet malo tarifa, ovaj put za EU:
www.cnbc.com/2025/05/23/trump-recommends...starting-june-1.html

Veselje.
23.05.2025 | 16:55
izgleda dolazimo u situaciju, da ko je kupio iPhone - kupio je. nisam pametan koliko ce da kosta ako se komplet bude pravio u USA.
23.05.2025 | 17:51
Ma, puste priče. U najboljem slučaju, napravit će za Trumpa manekensku tvornicu u USA, koja će proizvoditi dio količine za unutarnje tržište i radit će s gubitkom.
23.05.2025 | 19:06
Ender kaže:
izgleda dolazimo u situaciju, da ko je kupio iPhone - kupio je. nisam pametan koliko ce da kosta ako se komplet bude pravio u USA.

Za pola dana se prebacis na drugu platformu i sve radi. Vjeruj mi

Meni bi gora muka bila preci na WIN, nego na Andorid.
23.05.2025 | 19:19
verujem i znam
rezervni mobilni mi je google pixel sa custom rom-om - /e/OS, gde je akcenat na security&privacy, lepo to radi, ima look&feel koji podseca na iOS, nema spyware-a i baterija drzi znacajno duze
tako da sam ja vec spreman za transfer.
24.05.2025 | 12:13
www.cnn.com/2025/04/09/tech/apple-iphone...iffs-impact-intl-hnk

iPhone could triple in price to $3,500 if they’re made in the US, analyst warns
26.05.2025 | 04:42
26.05.2025 | 09:56
Yonkis kaže:
I opet malo tarifa, ovaj put za EU:
www.cnbc.com/2025/05/23/trump-recommends...starting-june-1.html

Veselje.

www.cnbc.com/2025/05/25/trump-50percent-...ity.CopyToPasteboard

Trump delays 50% tariffs on EU to July 9.
Manipulacija
26.05.2025 | 16:03
chk9br3mx33f1.jpeg
05.06.2025 | 20:51
www.index.hr/vijesti/clanak/musk-i-trump...vnica_vijesti_prva_d

Za koga se druka...ili samo treba uzeti kokice
06.06.2025 | 16:14
Kako je samo tino1 znao da će ovo postati goruća tema, evo kako se fino papaju kokice
Ja bih tinu vratio karmu samo zbog ovog (shit)showa kojeg možemo komentirati

www.newsweek.com/russia-offers-political...r-trump-feud-2081887

www.thedailybeast.com/trump-is-getting-r...usk-broke-his-heart/

53k39fawta5f1.jpeg

g8xlce8f9a5f1.png

6d1q84f8t55f1.jpeg
06.06.2025 | 16:25
Yonkis kaže:
Kako je samo tino1 znao da će ovo postati goruća tema, evo kako se fino papaju kokice
Ja bih tinu vratio karmu samo zbog ovog (shit)showa kojeg možemo komentirati

www.newsweek.com/russia-offers-political...r-trump-feud-2081887

www.thedailybeast.com/trump-is-getting-r...usk-broke-his-heart/

53k39fawta5f1.jpeg

g8xlce8f9a5f1.png

6d1q84f8t55f1.jpeg

Je si li čuo čovjeka! Davore! Vrati karmu! Sad!
06.06.2025 | 16:28
ni jedan ne popušta! Ovo će sigurno brzo biti po kladionicama! Elon ima jako loše karte! Zanimljiv sudar!

Edit!: Davore! Znaš ti dobro šta!
08.06.2025 | 11:42
LA city enters the game.
08.06.2025 | 14:20
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 16 sati, 34 minuta
  • dpasaric: Novi mega-članak na naslovnici! Nije za svakoga, ali za one koji to vole bit će poslastica! :)
  • zoranowsky: Također!
  • vicko: Pridružujem se čestitkama!
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • roPeD: Pokrenuo temu u Softver forumu
  • smayoo: Piši u forum i probaj biti jasniji
  • roPeD: Lijepo molim
  • roPeD: Jel bi netko znao prebaciti onaj nas stari Mini Rijecnik da ga mozemo koristiti sa novim operativnim sustavima i M chipovima
  • roPeD: Pozdrav svima
  • drlovric: Zasto instalirate bete na aktivne uredjaje koje koristite svaki dan :/ Mozda je bolje da ti je bankarstvo prestalo raditi, nego da radi nesto sto ne znas :)
  • ZeljkoB: iOS18 dev beta kad je izasao nije polomio nista, ali 17ica je ubila ZABA app...
  • dpasaric: Meni to zvuči kao logična prva stvar koja će se polomiti.
  • ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
  • hal9000: Sretan rođendan i dobrodošao u klub!
  • drpongrac23: Hvala svima!
  • ping: Sretan rođendan
  • dpasaric: Sretan ti! :)
  • zoranowsky: Sretan ročkas!
  • Yonkis: Sretno ti rođendanovo!
  • smayoo: Sretan ti rođendan! :)
  • drpongrac23: Danas sam ušao u 5-u DEKADU ŽIVOTA!!! Živjeli svi!!!
  • hal9000: [link]
  • Riba: Odnio vrag prisu!
  • hal9000: Za 30-ak godina većina nas ni neće više biti živo pa koga briga za responsive site! :D
  • Borisone: Ma nije to, nego se sada početna stranica učita u tren oka. Treba bar 3-4 sekunde da bi bilo moderno.
  • Riba: Uostalom, nije Jabucnjak neresponsivan nego je vama ekran premalen! :-D
  • dpasaric: I nisi boomer, ti si gen X! :)
  • dpasaric: Zašto bi itko išao na ovaj tip weba s mobitela? :)
  • Riba: Hoce, vec je u pripremi godinama ali je implementacija malo zapela...plus sto ne pomaze sto ja boomer nikada ne idem na jabucnjak sa mobilnog uredjaja. :)
  • CoffeePod: Jabucnjak*
  • CoffeePod: Hoce li Jabuvnjak ikad dobit reponsive sajt?
  • cariblanco: Danas smo u Osijeku, možda shebali turističku sezonu :D
  • dpasaric: Slijedi uskoro osvrt na naslovnici...
  • Air: ...a Applevom slučaju iako te fore drugi telefoni imaju već godinama, ali kad to Apple napravi mi bi se trebali diviti tome kao toploj vodi.
  • Air: Meni Keynote izgleda kao kad Trum hvali samo sebe i svoje odluke kao ono baš najbolje, iako ga je cijeli Svijet popljuvao...
  • drlovric: Na Mac, Spotlight je odlican, kao i boja foldera (konacno) :)
  • drlovric: iPad je odlicno profitirao. Ako sve ovo ne zakljucaju za najnovije modele only :)
  • Riba: Keynote mi je kao neka epizoda Teletubbiesa.
  • Riba: Gledam taj WWDC i razmisljam kako su teme o umiranju mozda privlacnije. :-D
  • dpasaric: Idemo mi na ljepše teme, WWDC je za sat vremena! :)
  • dpasaric: Sve pet, ali nije li zanimljiva statsitika da je od zadnjih 30-ak (toliko pratimo na jednoj internoj grupi objave u medijima) sportaša, umjetnika i ostalih poznaith osoba koje su iznenada umrle, uzorak cijepljenih 100%. A znamo da je kod nas situacija bila cca 50:50, znači nešto lomi statistiku. Evo, samo to primjećujem.
  • smayoo: To što nije u javnosti poznato što je prethodilo njegovoj smrti, ne znači da nije prethodilo ništa čega bi ta smrt bila logičan i sasvim vjerojatan ishod. Moj pokojni stari je umro u 59. godini i svima koji ga nisu jako dobro znali je to bilo "iznenada". Nas koji smo mu bili bliski nije baš *iznenadilo*, iako nam je bilo teško i bolno.
  • Riba: Obrati paznju na nepoznate osobe poput mog oca koji ne uzima lijekove kako je propisano, odbija ici na kontrole, jedva je izvukao zivu glavu nakon srcanog udara pred par godina i jos hoda naokoo unatoc tome sto se cak i cijepio. Znanost bi se trebala na takve slucajeve usredotociti. :)
  • dpasaric: Samo primjećujem uzorak. Do sada je 100% kod domaćih i stranih poznatih osoba koje su iznenada umrle. Ponavljam, možda je zaista slučajnost, ali sada već postaje statistički zanimljivo.
  • Riba: Covjek je vjerojatno pocinio suicid ili izravno ili neizravno alkoholom, nije tu potrebna velika znanost.
  • dpasaric: Sjajan umjetnik je to bio. Velika šteta.:( I gle, opet moramo primjetiti slučajnost koja povezuje sve "prerano" umrle. :( Nadam se da će znanost potražiti uzroke takvoj statistici.
  • smayoo: RIP, Matija :(. Stvarno prerano.
  • dpasaric: Večeras u 19 sati po našem vremenu Appleov #WWDC25 keynote!
  • Maxxy: RIP Matija Dedić :(
  • smayoo: RIP :(

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

1v@n, Air, Bip, tino1, Anonimci (414)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.92 Seconds