Hamas vs. Izrael - "Šestodnevni rat 2"?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Hamas vs. Izrael - "Šestodnevni rat 2"?

07.10.2024 | 16:46
Ovo bi sad već išlo u humoresku, da nisu u pitanju ljudski životi. No, evo, tu je. Mossad natjerao strah u kosti Hezbolahu...

ScreenShot2024-10-07at17.44.01.png
07.10.2024 | 17:30
Djuro genijalac kaže:
Ovo bi sad već išlo u humoresku, da nisu u pitanju ljudski životi. No, evo, tu je. Mossad natjerao strah u kosti Hezbolahu...

ScreenShot2024-10-07at17.44.01.png

A obecane 72 djevice crnih ociju u dzenetskim prostranstvima, to nista a?

Nije ni nevinost sto je nekad bila. Izgleda inflacija na sve utjece danas
07.10.2024 | 18:57
drlovric kaže:

Pa kad zna da ta priča vrijedi samo za sirotinju
07.10.2024 | 20:13
drlovric kaže:

Nije ni nevinost sto je nekad bila. Izgleda inflacija na sve utjece danas

Taj se lik ne mora nadati djevicama u dženetu, on si ih je već odavno nakupovao i potrošio ih.
14.10.2024 | 21:19
Jeffrey Sachs o situaciji na Bliskom istoku, ali i šire:

14.10.2024 | 22:02
Ja mislim da je tu veca teznja Irana da bude regionalna sila i gospodar tog dela.
15.10.2024 | 08:13
Ender kaže:
Ja mislim da je tu veca teznja Irana da bude regionalna sila i gospodar tog dela.

LOL

16.10.2024 | 23:06
ne bi bilo lose na toj mapi dodati jos mesta gde su bili i stradali, kao i imena iranskih generala, uz napomenu sta su tamo radili. koliko znam jos nijedan americki ili izraelski vojnik a kamoli general nije stupio na iransko tlo. a iranski su bili u okolnim zemljama sa ociglednim namerama da napadaju nekog. a jos uvek niko nije napao iran, bez obzira sto su u komsiluku.
17.10.2024 | 02:38
Ender kaže:
ne bi bilo lose na toj mapi dodati jos mesta gde su bili i stradali, kao i imena iranskih generala, uz napomenu sta su tamo radili. koliko znam jos nijedan americki ili izraelski vojnik a kamoli general nije stupio na iransko tlo. a iranski su bili u okolnim zemljama sa ociglednim namerama da napadaju nekog. a jos uvek niko nije napao iran, bez obzira sto su u komsiluku.

Nemoj zaboraviti Iračko-Iranski rat. Tu je maltene cijeli moćni svijet bio uz Saddama.
17.10.2024 | 19:41
nije ni iran tada bio bez podrske nekih drzava.
ali oni su vec tada izasli na zao glas u prvim mesecima nakon ustolicavanja ajatolaha, da li se neko seca kad su usli u americku ambasadu i sve koji se se zatekli tamo su drzali kao taoce ako se ne varam i godinu dana mozda.
tako da nije sve to crno-belo.
17.10.2024 | 19:42
evo sad gledam na tv, izgleda su im maknuli novog vodju hamasa, covek nije bio na tom polozaju ni 3-4 meseci.
18.10.2024 | 07:10
Ender kaže:

Đaba ti podrške kad su na drugoj strani USA, Rusija, pa čak i Kina
Doduše, unatoč tome su uspješno odratovali.

ali oni su vec tada izasli na zao glas u prvim mesecima nakon ustolicavanja ajatolaha, da li se neko seca kad su usli u americku ambasadu i sve koji se se zatekli tamo su drzali kao taoce ako se ne varam i godinu dana mozda.

...a do tada su bili jedna jedina zemlja na svijetu kojima su Ameri ustupili F-14 na korištenje, što im je, vejrujem, donijelo veliku prevagu u zračnoj moći.
18.10.2024 | 08:13
Ender kaže:

Da, ušli su u američku ambasadu u kojoj je CIA uništavala svoju arhivu. Sve koje su tamo zatekli zadržali su kao taoce, pri čemu je bilo par ljudi koji su bili zaposlenici ambasade, administrativno osoblje, a ostali su bili operativci CIA-e. Ambasada my ass.

I nakon toga su, ako se sjećaš, iranski studenti nekoliko tjedana u tajnosti sastavljali natrag rezance od uništenih dokumenata da bi utvrdili točno tko su sve CIA operativci u Iranu (i taoce su držali zapravo zato, da utvrde tko je špijun, a tko obični službenik). Kao posljedica tog njihovog uspjeha, nastala je cross-cut rezalica papira koja radi tako male konfete da ih se pouzdano ne može više rekonstruirati.

Da se razumijemo, nisam ja apologet iranske fundamentalističke političke elite i ne vjerujem u takav stil vladanja, ali oni su izravni povijesni i društveni rezultat prethodne vlasti, šaha Reze Pahlavija, koja je bila najobičnija američka neokolonijalna ispostava.
18.10.2024 | 08:41
naravno to jeste tako bilo, ali u svakoj ambasadi imas te neke atase za kulturu ili poljoprivredu i slicno, a u stvari... gledao sam onaj film o tome i kako su neke izvukli. administracija dzimi kartera je odradila tihu i skrivenu diplomatiju, a posle je reganova administracija pobrala lovorike nakon oslobadjanja taoca.
iran je za vreme saha bio americka benzinska stanica, a sah je imao proviziju od 10%. a posle njega ovi su otisli u drugu stranu.
bio sam u iranu nekoliko puta u poslednjih 10 god i imam neke predstave o tome.

nego me sad interesuje, ko ce da se prihvati vodjstva hamasa, i da li ovo moze da znaci da je hamas sad prakticno eliminisan?
18.10.2024 | 09:45
www.yahoo.com/news/surviving-hamas-leade...d-men-032626149.html

> A man who was raised to be a terrorist but turned his back on Hamas says the death of Hamas leader Yahya Sinwar “is not the end of the war.” Mosab Hassan Yousef says the root of all Middle East violence is in Iran.

> “My eyes are on Tehran, the head of the snake,” said Yousef, the son of a Hamas founder who spent years undercover for Israel. He told NewsNation’s “CUOMO” that Iran and its supreme leader will continue to cause pain until the world has had enough.
18.10.2024 | 09:52
Ender kaže:
administracija dzimi kartera je odradila tihu i skrivenu diplomatiju, a posle je reganova administracija pobrala lovorike nakon oslobadjanja taoca.

Postoje navodi da je zapravo Reagan sabotirao stvar s taocima dok ne postane predsjednik: 1980 October Surprise theory

> Reagan won the election, and on the day of his inauguration—minutes after he concluded his 20-minute inaugural address—the Islamic Republic of Iran announced the release of the hostages.[5]

> According to the allegation, on top of the Carter administration's agreement to unfreeze Iranian assets in U.S. banks in exchange for the release of the embassy hostages, the Reagan administration's practice of covertly supplying Iran with weapons via Israel likely originated as a further quid pro quo for having delayed the release until after Reagan's inauguration, setting a precedent for covert U.S.-Iran arms deals that would feature heavily in the subsequent Iran–Contra affair.
18.10.2024 | 11:15
da, zamalo da zaboravim iran-gate i contra-gate afere i pukovnika olivera norta.
tako da, jeste i iran je imao pomoc sa strane tokom iransko-irackog rata.
18.10.2024 | 12:26
smayoo kaže:
Ender kaže:

Da, ušli su u američku ambasadu u kojoj je CIA uništavala svoju arhivu. Sve koje su tamo zatekli zadržali su kao taoce, pri čemu je bilo par ljudi koji su bili zaposlenici ambasade, administrativno osoblje, a ostali su bili operativci CIA-e. Ambasada my ass.

I nakon toga su, ako se sjećaš, iranski studenti nekoliko tjedana u tajnosti sastavljali natrag rezance od uništenih dokumenata da bi utvrdili točno tko su sve CIA operativci u Iranu (i taoce su držali zapravo zato, da utvrde tko je špijun, a tko obični službenik). Kao posljedica tog njihovog uspjeha, nastala je cross-cut rezalica papira koja radi tako male konfete da ih se pouzdano ne može više rekonstruirati.

Da se razumijemo, nisam ja apologet iranske fundamentalističke političke elite i ne vjerujem u takav stil vladanja, ali oni su izravni povijesni i društveni rezultat prethodne vlasti, šaha Reze Pahlavija, koja je bila najobičnija američka neokolonijalna ispostava.

Slažem se s Emilovim komentarom. Ajmo ga malo uprostiti, prvo boldano za ambasade, vrijedi za sve ambasade države, koja se osjeća nadmoćno u odnosu za domicilnu zemlju.

Drugo boldano, je izbor svake države, da li želi biti slobodnoljubljiva, poput S. Koreje i zanemariti sve, ili biti nečija "kujica" poput Južne Koreje. Ovo pitanje je zapravo za vas, što bi vi izabrali ?
18.10.2024 | 12:58
Gjuroo kaže:
Ender kaže:

Đaba ti podrške kad su na drugoj strani USA, Rusija, pa čak i Kina
Doduše, unatoč tome su uspješno odratovali.

Malo se zna o ovome, ali pomoć Izraela im je bila ključna u nekim situacijama:

en.wikipedia.org/wiki/Israeli_support_fo...ran%E2%80%93Iraq_war
18.10.2024 | 15:11
Iran i Izrael su imali jako napredan joint raketni program, pa kada su ovi islamski ekstremisti dosli na vlast sve palo u vodu. Izrael kasnije dovrsio te rakete sa Francuzima i uveo ih u operativnu uporabu.

Sta se tocno dogodilo da postanu smrtni i zakleti neprijatelji nije mi jasno. Nisam nesto detalno ni proucavao.

Danas je glavna svrha postojanja Irana teznja da unisti Izrael, kao da nista drugo nije bitno. I kao da bi svi njihovi problemi nestali.

Skupina obicnih idiota zaludjenih mrznjom koja naftom financira regionalne teroristicke skupine.

Kako vrijeme prolazi sve su im vece sanse za laser guided democracy
19.10.2024 | 00:45
Kalinić se isto osvrnuo na etničko čišćenje Gaze:

19.10.2024 | 17:39
dpasaric kaže:

Davore, vidim nisi baš pratio lik i djelo dotične individue dok je bio u vlasti grada Zagreba sve ove godine...
Sad ćete me opet napasti da idem ad hominem, ali to je lik koji je htio nabaviti na trošak grada borbeno oklopno vozilo (mislim da se radilo o Patriji) na kotačima da ima za slučaj hitnih situacija. Koje bi to trebale biti u nekom gradu, nisam uspio shvatiti.
Čisto da odmah raščistimo i to, sve nabave takvog i sličnog tipa su ond aišle preko odgovarajućih firmi koje su bile povezane s odličnicima tog doba. Recimo, pouzdano znam da je rolba (vozilo-uređaj za čišćenje leda) umjesto iskličnih 100 tisuća eura koliko je bila nabavna vrijednost plaćena milijun i pol kuna, jer Grad nije mogao kupit izravno, nego je moralo ići preko nekog.
Sad si zamislite koliki bi ušur bio pri nabavi BOV-a. Tako da mi okorjeli kriminalac, lupež i mutikaša nije ni izbliza neki autoritet čije bi mišljenje bilo relevantno po bilo kojem mjerilu.
Ne idem ad hominem, nego idem ad executionem, a vjerujem da je to relevantno ako netko poziva na neke akcije ili proziva nekog zbog nekih drugih akcija tj. učinaka.

Pa sad udrite...
19.10.2024 | 18:44
Ok, tvoje informacije su da njegovo mišljenje treba diskvalificirati jer postoji opravdana sumnja da je želio nabaviti za grad interventno oklopno vozilo putem koruptivnog lanca? To je svakako loše ako je istina, ali kako se nije dogodilo, očigledno tu svašta nedostaje od informacija.

No, ako ti je on problematičan zbog toga, kako onda gledaš na Ursulu koja je smijenjena s mjesta Ministrice obrane Njemačke zbog dokazane korupcije, a onda su je WEF-ovci instalirati na čelo EU? To je ok?
19.10.2024 | 20:08
Pavle Kalinić je držao lojtru Milanu Bandiću sve godine. A tamo su svi bili udruženi u zločinački kartel. I to je common knowledge. To što on nema sudsku presudu govori sve o našem pravosuđu.
BOV nije nabavljen(o), jer se javnost podigla do te mjere da je to na koncu stornirano pred jedne izbore (kad je procurilo u javnost o kojim se novcima radi), jer je (i) Miletu postalo jasno da mu to šteti.
Ursulu nisam nikad spominjao, nekmoli citirao...
19.10.2024 | 20:09
Djuro genijalac kaže:
Pa sad udrite...

Ne kužim kako to ne kužiš... Ako nisi u stanju argumentirano raspravljati, nego se uvijek postavljaš na takav način da pljuješ i blatiš nekog s kim se ne slažeš (i sam si svjestan da ti ovo nije prvi put) - zapravo ponižavaš sebe.
19.10.2024 | 22:02
dpasaric kaže:

Još jedan koji sve zna i zna kako će se sve završiti. Dobar mi je Davorev odgovor Djuri, ok ako je ovaj lopov a što je s Ursulom To je jednostavno jače od njega, na svaki način pokušava zaštititi komentatora koji mu paše po narativu. Sve ovo što priča Pavle, se podudara s komentarima ruskih trolova na našim mrežama, slučajno ili ne, procjenite sami.
20.10.2024 | 00:09
Evo, osim što su Putinovi agenti potplatili Predsjednika RH, po novome i Šprajca, oni uvijek nalaze vremena i dovoljno zlata da potplate i tamo nekog Kalinića da priča njihove laži!

Jedino me zbunilo ono kada HDZ-ov licemjer čita poeziju Lavrovu... kakav je to kurveraj u pitanju?

Ostalo im je viška nakon što su potplatili ugledne američke profesore, intelektualce i diplomate, pa sada te mrvice rasipaju po jednoj Hrvatskoj...
20.10.2024 | 07:57
Kaj se tiče kurveraja, niti jedan ne opravdavam, samo ima jedna bitna stvar koju nisi napomenuo ( jel namjerno, ne znam ) Radman je čitao poeziju Lavrovu dok se nije naslučio rat, to je ipak priznaj velika razlika. Propagande uvjek ima i u miru, a gdje neće biti sad u ratu. Mi smo premreženi s msn i wef propagandom i žrtva je Rusija. Oni se nikad u svojoj povjesti nisu s tim bavili, pa im je ovo novo ... pa ih puno ne žalim, budu se oni već snašli.

Zašto vrijeđaš Kalinića ? Svaki kotačić je bitan i svaki nema istu cijenu. Zamislimo da ste ti i Jura u toj priči Ja da dajem lovu tebi bi puno više dao nego Juri. Tako je s svim ostalim sudionicima, svatko dobije koliko vrijedi i koliko daleko njegov glas prodire i koliko ima utjecaja. Nadam se da nije nitko naivan, pa misli da Orban, Fico, Milanče, Dodik vode neku svoju nezavisnu politiku. Milanoviću je jako stalo da Hrvata u BiH, pa je bacao balone da zaustavi Švedsku i Finsku u NATO Koliko mu je bilo stalo do tih kategorija ljudi, najbolje se vidjelo u istupima njegovog ministra Glavaševića s onim istupima " Kiseljak i Busovača ajd zdravo ", kad im je taj ministar ukinuo neka prava. Što nije tada ukorio svog ministra i pomogao tim kategorijama ljudi u Bosni ?

"Ostalo im je viška nakon što su potplatili ugledne američke profesore, intelektualce i diplomate, pa sada te mrvice rasipaju po jednoj Hrvatskoj..." Pa Hrvatska im je puno interesantnija nego ; Danska, Nizozemska i sl. zemlje, jer su i sami svjesni da tamo ne mogu imati neki utjecaj, kao u našoj zemlji koja im je geo-politički jako interesantna. Btw. zašto misliš da je ta navedena ugledna skupina u tvom citatu nepotkupljiva i to stalno protežeš kao neki argument ? Kad znamo da realno razmišljaš, po pitanju "pravde" u svijetu i kako on funkcionira, onda u tom kontekstu, taj tvoj argument ne možemo shvatiti kao validan.

Svi mi ovdje dajemo neke linkove i komentiramo, možda i nečiju propagandu širimo, a da toga nismo ni svjesni. Da li se zapitaš, zašto nisi dao niti jedan link ili neki komentar, gdje širiš msn propagandu ? Od toliko tvojih upisa i komentara, nema niti jedan, slučajno ? Zato se slučajno uvjek sjetiš u odgovoru, gdje se nešto pravda, druge strane, poput Ursule.
20.10.2024 | 10:27
smayoo kaže:
Djuro genijalac kaže:
Pa sad udrite...

Ne kužim kako to ne kužiš... Ako nisi u stanju argumentirano raspravljati, nego se uvijek postavljaš na takav način da pljuješ i blatiš nekog s kim se ne slažeš (i sam si svjestan da ti ovo nije prvi put) - zapravo ponižavaš sebe.

Ovo je moj zadnji post na ovu argumentaciju koja je ili nije. Možda sam doista glup, ali po mojem shvaćanju stvari, nečiji stav ima snagu ako on iza njega stoji djelom i primjerom. Nadam se da se razumijemo što to znači? Kad netko tko je čitavi svoj život bio oportunista koji je savijao sve pravne mehanizme kad su mu išli u prilog, pa makar i djelomično, a sprdao se s njima kad mu nisu išli u prilog (neka institucije rade svoj posao, mislim na tu sintagmu), onda svaki njegov stav oko bilo čega promatram u tom svjetlu da ga on ne iznosi zato što on vjeruje u njega ili ga smatra ispravnim (pa čak ako on to, barem načelno i jest) nego ga iznosi iz nekog svoje parcijalnog interesa (da dođe u javnost, recimo, i stekne neku popularnost pred dijelom puka), jer je to u tom trenutku zanimljiva tema.
Da se vratim na početak priče; sad više ne zazivlje nabavu BOV-a za gradske službe, jer on više nije u njima tj. nije pri kopanji, iako bi, globalno gledano (kad se već dotičemo globalnih tema) sad to, zapravo, imalo i više smisla. Ali, sad on tu nema osobnog interesa pa se za to više ne zalaže, iako su mu onda bila puna usta javne sigurnosti koju će taj BOV povećati. Što sad javna sigurnost više nije bitna?
Evo, na taj način ja tu javno, pred svima vama, ponižavam sebe.

Sori na duljem postu, ali nadam se da sam sad obrazložio svoj stav koji ti smatraš ad hominem napadom. Jednostavno, radi se ovom u najkraćim crtama. Svoje bi novce (dobar primjer cariblanca) dao tebi i Davoru (njemu sam čak i dao ) bez puno razmišljanja, jer znam da što bi dogovorili, to bi bilo ispoštovano s obje strane pa taman sjekire padale s neba.
Ovom žmukleru ne bih dao niti centa za bilo što što bi on sad obeća(va)o, jer osobi koja tako prijetvorno mijenja stavove ili uspješno zaboravlja svoju izrečenu riječ tj. bila je dugi niz godina dio klike koja je pljačkala grad Zagreb bez imalo krzmanja, ne bih vjerovao niti da mi za sunčanog dana kaže da je vani sunce; uzeo bih kišobran sa sobom.
Kako rekoh, to nije ad hominem, nego ad executionem napad, ako ga nekako moramo etiketirati.
20.10.2024 | 15:00
Djuro genijalac kaže:

Ne idem ad hominem, nego idem ad executionem, a vjerujem da je to relevantno ako netko poziva na neke akcije ili proziva nekog zbog nekih drugih akcija tj. učinaka.

Pa sad udrite...

100% se slažem s tobom, jednostavno, da smo normalno društvo, takvi likovi ne bi više nikad nigdje bili citirani ili da ih se sluša.

Naravno, siguran sam da će te napasti drvljem i kamanjem, najviše oni koji ne žive u ZG niti znaju lik i djelo dotičnog mutikaše.
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan
  • Gjuroo: Freehand FTW. Koristio sam ga do prije par godina kad sam odlučio da ipak moram krenuti dalje.
  • Air: Pa su ga koristili oni kojima je AI težak
  • Air: Freehand je tada bio nešto između Pagemakera i Illustratora. Ni vamo ni tamo.
  • mbp2009: Da bar vrate Aperture, Pixelmator je ok ali fali mi to
  • MoschuS: Ja im ne mogu oprostiti sto su ubili Color :/
  • accom: Freehand je bio odličan. Imao je svoje cake, ali je bio neusporedivo brži od Frustratora. Znam nekoliko jako renomiranih dizajnera, koji još uvijek rade i zarade s njim!
  • Air: Freehand genijalan?
  • dpasaric: Aperture je bio odličan program. Šteta da su ga ubili. S druge strane tako je Adobe kupio genijalan Freehand i isto ga ubio.
  • zoranowsky: Samo da ne završi kao Aperture :(
  • dpasaric: Tako i ja to vidim.
  • drlovric: Mi korisnici mozemo samo profitirati tim potezonom, ako Apple uzme njihovu tehnologiju i pokloni je korisnicima u Photos
  • rusty: Nastavim ja koristiti Pixelmator u verziji koja je dok ide ide
  • rusty: Ako Apple nastavi razvijati app super, ako su ih samo kupili kako bi "ubili" konkureciju i iskoristili to u svojim "Photos" aplikacijama... ne hvala
  • Zdravac: friška vijest: "Apple Acquires Photo Editing App Maker Pixelmator" :)
  • ping: Neeee. Kaj fakat?
  • Zdravac: Jeste znali da ima WinBox od Mikrotika nativno za Mac OS X?! Ne treba više preko Wine-a! Yeee! :)
  • Bertone: ... usput ne razumijem politiku cijena, stari ulazni 14" MBP M3 je 110€ skuplji od novog ulaznog 14" MBP M4
  • Bertone: Ahhh, sad vidim,... koja ciganija od firme, kad ideš direktno na Mac hardver imaš u ponudi samo stare modele
  • Borisone: [link]
  • Bertone: Gdje? Ja vidim samo stari nedostupni M2 za 799
  • stefanjos: 799
  • stefanjos: a evo ih
  • stefanjos: dobro sto ovaj istyle ceka sa ponudom...
  • Zdravac: na Apple Mađarska su cijene kao u DE, a može se odabrati HR tipkovnica
  • m@xym: Naravno, sve to ne vrijedi za naše tržište jer kod nas vrijede neka druga pravila.... Kod nas je Air sa 8 GB 200 € skuplji of Air-a sa 16 GB u Njemačkoj.
  • m@xym: Zašto bi inače Apple davao "besplatan" i tihi upgrade za baš sve strojeve iz game (Studio čak počinje sa 32 GB RAM-a i M2 MAX procesorom!!!)
  • m@xym: S obzirom da nitko ne daje nešto što ne mora, postavlja se pitanje kako će novi strojevi raditi sa 16 GB RAM-a i uključenim AI dijelom OS-a.... Možda su 32 GB upravo postala ono što je bilo 16 GB na starim strojevima...
  • Yonkis: Mora biti 16GB da bi korisnici imali UX za AI, sve manje od toga ne zadovoljava. Sami su si "jamu" iskopali, baš mi ih je žao :)
  • m@xym: Još samo da shvate da umjesto 256 GB trebaju staviti 1 TB SSD... za istu cijenu... :o)
  • m@xym: Ne samo Air-ovi, nego i svi ostali... Očito je Apple AI veliki potrošač memorije.
  • Piko: Ne znam da li je itko uočio ... Ali svi Airovi dolaze po defaultu sa 16 GB RAM-a .... a cijena ista kao i prije za 8 :)
  • dpasaric: Evo i MacBook Pro M4...
  • mbp2009: nece ni biti jos
  • stefanjos: na istyleeu i dalje nema cijena....
  • dpasaric: Eto osvrt na Mac mini M4 na naslovnici...
  • kupus: Evo, otvorit ću temu pa da ne pisemo ovdje
  • kupus: Hvala Bertone
  • Bertone: *ništ
  • Bertone: @kupus, pa nije to nišz novo oko audio izlaza s prednje strane, HDMI će otpeljati zvuk u monitor, a večina današnjih monitora ima audio out priključak.
  • stefanjos: mea culpa
  • stefanjos: kupus, sada kuzim sto si mislio. mislio sam na ovu ogavnu naslovnicu koju su stavili ovi lol
  • imar: Imam osjećaj da će se ovaj novi Mac Mini prodavati ko' vruće kifle.. :D
  • dpasaric: Top model Mac minija = 4.700 € hahahahahah
  • dpasaric: [link]
  • dpasaric: Evo novi Mini je vani!
  • MoschuS: DE Store ima cijene 699, 929, 1159 i 1649 za Pro
  • MoschuS: Bas i ja gledam taj 3.5mm jack i pitam se zasto je naprijed!?
  • kupus: Minusi : ista cijena storage upgradea, headphone jack s prednje strane? Kako misle spojiti zvucnike na to?
  • kupus: Plusevi : 3 monitora, gigabit ethernet kao standard, ista početna cijena, 16gb ram
  • kupus: Legit je :) Jonny Ive je već dugo na aparatima, navodno i na lifesupportu otkad je vidio novi iMac :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.08 Seconds

Provided by iJoomla SEO