20.10.2024 | 07:57
Kaj se tiče kurveraja, niti jedan ne opravdavam, samo ima jedna bitna stvar koju nisi napomenuo ( jel namjerno, ne znam ) Radman je čitao poeziju Lavrovu dok se nije naslučio rat, to je ipak priznaj velika razlika. Propagande uvjek ima i u miru, a gdje neće biti sad u ratu. Mi smo premreženi s msn i wef propagandom i žrtva je Rusija. Oni se nikad u svojoj povjesti nisu s tim bavili, pa im je ovo novo
... pa ih puno ne žalim, budu se oni već snašli.
Zašto vrijeđaš Kalinića ? Svaki kotačić je bitan i svaki nema istu cijenu. Zamislimo da ste ti i Jura u toj priči
Ja da dajem lovu tebi bi puno više dao nego Juri. Tako je s svim ostalim sudionicima, svatko dobije koliko vrijedi i koliko daleko njegov glas prodire i koliko ima utjecaja. Nadam se da nije nitko naivan, pa misli da Orban, Fico, Milanče, Dodik vode neku svoju nezavisnu politiku. Milanoviću je jako stalo da Hrvata u BiH, pa je bacao balone da zaustavi Švedsku i Finsku u NATO
Koliko mu je bilo stalo do tih kategorija ljudi, najbolje se vidjelo u istupima njegovog ministra Glavaševića s onim istupima " Kiseljak i Busovača ajd zdravo ", kad im je taj ministar ukinuo neka prava. Što nije tada ukorio svog ministra i pomogao tim kategorijama ljudi u Bosni ?
"Ostalo im je viška nakon što su potplatili ugledne američke profesore, intelektualce i diplomate, pa sada te mrvice rasipaju po jednoj Hrvatskoj..." Pa Hrvatska im je puno interesantnija nego ; Danska, Nizozemska i sl. zemlje, jer su i sami svjesni da tamo ne mogu imati neki utjecaj, kao u našoj zemlji koja im je geo-politički jako interesantna. Btw. zašto misliš da je ta navedena ugledna skupina u tvom citatu nepotkupljiva i to stalno protežeš kao neki argument ? Kad znamo da realno razmišljaš, po pitanju "pravde" u svijetu i kako on funkcionira, onda u tom kontekstu, taj tvoj argument ne možemo shvatiti kao validan.
Svi mi ovdje dajemo neke linkove i komentiramo, možda i nečiju propagandu širimo, a da toga nismo ni svjesni. Da li se zapitaš, zašto nisi dao niti jedan link ili neki komentar, gdje širiš msn propagandu ? Od toliko tvojih upisa i komentara, nema niti jedan, slučajno ? Zato se slučajno uvjek sjetiš u odgovoru, gdje se nešto pravda, druge strane, poput Ursule.