Musk kupio Twitter i odmah izbacio top management
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Musk kupio Twitter i odmah izbacio top management


  • Dijete
  • Posjetitelj
28.12.2022 | 06:02
Ja i dalje naivno vjerujem da je WEF nuzno zlo koje ce napravit teknonske promjene (ne nuzno dobre, ne temeljno lose) koje ce biti stepenica blize utopijskom Star Trek ustroju… dobar ili lost katalizator.. fali mi vokabulara i vremena da razjasnim, ali mislim da je dovoljno..

Jbga, kad razmisljam o tom pravcu, WEF mi nije zaista toliko mrzak, i nadam se da ce “ubacit hrpu svojih ljudi u vlade” jer vladama ne vjerujem bas… koorporacije kao u svakom dobrom distopijskom drustvu imaju sve vise ovlasti, drzave imaju sve manje smisla… uglavnom, svijet je zadnja dva desetljeca u poprilicnoj zitkoj masi… tako sa treba neki “reset”… ono sto WEF ima kao svoju zadacu je - ni vrit ni mimo… ali jest pomak i sljedeca iteracija ce bit ona koja bi mogla sjebat sve, ili natjerat stvari na bolje…
28.12.2022 | 08:22
Dijete, tako se moze razmisljati i o nacizmu ili nacional-socijalizmu koji je 20-ih godina proslog stoljeca bio vrlo prihvatljiv i pozeljan sve do kraja 30-ih.
Pa tko ne bi bio za nacio nalno i socijalisticko?
Danas znamo da je to bilo zlo.
Malo guglaj tko je Klaus Martin Schwab. Vuce korjene iz mracnog doba Njemacke.
Zelena agenda isto ide u smjeru totalne kontrole.

Ja mislim da se stara narodna ponavlja da vuk dlaku mojenja ali ne i cud.

Kada sve ogulis ostaje moc i novac. Oni koji vladaju i oni koji su pokoreni.
  • Dijete
  • Posjetitelj
28.12.2022 | 08:33
Guglam ja jako puno. I citam knjige.

Nacizam sredine dvadesetog stoljeca je bio dno dna, ali je opet bio stepenica koja je povela covjecanstvo (barem nakratko) na bolje… (nakon oluje dodje sunce)…

To je neki narativ o kojem razmisljam… i od svih zla koje vidim na horizontu, WEF “agenda” mi je stepenica s koje bih se volio odgurnut iz dna prema povrsini da udahnem novi zivot..

Al boli ikoga qua kaj ja mislim… a svadjat mi se ne da ni sa kim…
28.12.2022 | 09:02
Nacizam nije dno dna. Dno dna je komunizam. Nije bitno.
Nacizam 1920. je bio itekako prihvacen od strane naroda.
Izrodio se u nesto grozno i monstruozno dok se za komunizam to znalo u startu.
Nas komunizam je bio light varijanta, prouci price onih koji su zavrsili na Golom otoku i ZASTO su zavrsili.
Ne treba gledati s odmakom od 100 godina.
  • Dijete
  • Posjetitelj
28.12.2022 | 09:40
Tu se ne slazemo.
Po meni je komunizam najbolji od svih (na papiru).. al ljudski faktor sve ukenja tak da i on na kraju postane govno..
Ti mi dodjes ko neki sused koji mi prijeti prstom da proucim nekaj ko da sam se jucer rodio…

Idem dalje u ljeto i aktivno radit na zelenoj agendi - i uzivat u zivotu.

Pusa!
28.12.2022 | 09:57
Dijete, ma koje dobre namjere, pa vidjeli smo sada koliko su im namjere časne, ljigavi licejmeri, glumci i lažovi, radi se isključivo o krađi, transferu bogatstva od srednjeg sloja njima, o njihovoj potpunoj kontroli i novom "stakeholder kapitalizmu" u kojem elita ima sve i najmi ostalo nižoj kasti. Čisti korporativni neofeudalizam.

Schwab je sociopat i zločinac James Bond razine, kakva crna Star Trek utopija. Sada nam prodaju svoj lažni ekološki fundamentalizam dok tvornice u njihovom vlasništvu su te koje stvaraju gotovo 80% zagađenja, a ne zemljoradnici, osobni automobili i ostale kulise koje nam prodaju kako bi izveli potpunu kontrolu China-style.
28.12.2022 | 13:24
Dijete, ja sam zivio u drzavi u kojoj si zavrsio na golom otoku zbog benigno izgovorene rijeci i to na vise godina.
Goli otok je nesto kao Alcatraz ali u Hrvatskoj.
  • Dijete
  • Posjetitelj
28.12.2022 | 19:42
Hehe, ja šumom, vi Jadranom

Nacrtat cu gif da objasnim kaj mislim kad dodjem doma za par dana…
30.12.2022 | 00:14
30.12.2022 | 00:59
30.12.2022 | 22:19
Iako je bio teški zločinac, imao je jednu istinitu misao:

"Propaganda becomes ineffective the moment we become aware of it." - Joseph Goebbels

Elon je pomogao da mnogi progledaju, makar s kojom godinom latencije.

beckernews.com/despite-fbi-denials-agent...arely-keep-up-48283/
01.01.2023 | 12:33
Dijete kaže:
Ja i dalje naivno vjerujem da je WEF nuzno zlo koje ce napravit teknonske promjene (ne nuzno dobre, ne temeljno lose) koje ce biti stepenica blize utopijskom Star Trek ustroju… dobar ili lost katalizator.. fali mi vokabulara i vremena da razjasnim, ali mislim da je dovoljno..

Jbga, kad razmisljam o tom pravcu, WEF mi nije zaista toliko mrzak, i nadam se da ce “ubacit hrpu svojih ljudi u vlade” jer vladama ne vjerujem bas… koorporacije kao u svakom dobrom distopijskom drustvu imaju sve vise ovlasti, drzave imaju sve manje smisla… uglavnom, svijet je zadnja dva desetljeca u poprilicnoj zitkoj masi… tako sa treba neki “reset”… ono sto WEF ima kao svoju zadacu je - ni vrit ni mimo… ali jest pomak i sljedeca iteracija ce bit ona koja bi mogla sjebat sve, ili natjerat stvari na bolje…


Naivno ili ne, to je sve toliko kompleksno da treba neka platforma koji bi služila za dogovore. Tako da se s tobom slažem. Ne znam zašto su se okomili na Švaba?
To da je potrebno neki reset je vidljivo svima (skoro svima).
Društvo koje je načetkano na rast a sve ima što je potrebno nema odakle generirati rast. Sve jedno se sve bazira na rastu BDP-a. To bi ti bilo kao da puniš nešto u neku posudu i dokumentiraš koliko si toga nečeg napunio u % i nekom vremenskom periodu, ali kad je posuda puna ne možeš ništa više napuniti a ti bi sve jedno neki % punio.
Neki mali procenat ljudi ima većinu love u svom posjedu na planeti, a ostali nemaju što jesti.
Velike korporacije kao, Paypal, Amazon, Twiter, FB ne plaćaju nikakav porez dok normalan šljaker mora oteguti i do 50% svog OD-a.
Itd. Itd.
  • Daddo
  • Posjetitelj
01.01.2023 | 13:03
dpasaric kaže:
Iako je bio teški zločinac, imao je jednu istinitu misao:

"Propaganda becomes ineffective the moment we become aware of it." - Joseph Goebbels

Elon je pomogao da mnogi progledaju, makar s kojom godinom latencije.

beckernews.com/despite-fbi-denials-agent...arely-keep-up-48283/


Ček imaš sličicu? Ne da mi se čitat jer znam da nisi ni ti.
03.02.2023 | 00:37
03.02.2023 | 21:55
13.02.2023 | 00:59
Twitter cenzori došli na roštilj:

31.03.2023 | 22:25
Elon se drži riječi i napravio je nešto što bi malo tko izveo od giganata među društvenim mrežama:

objavio je kao open source algoritam (koji je s razlogom bio tajna) kojim Twitter servira preporučene tvitove:

github.com/twitter/the-algorithm

Tako da nema političkih manipulacija, "ghostanja" i cenzure.
02.04.2023 | 08:52
Ipak, uvjetno rečeno, ima. Pogledaj analizu. Spominjanje Ukrajine se penalizira.

twitter.com/aakashg0/status/1641976869460275201?s=20
02.04.2023 | 09:48
Zaista, zanimljivo, tko zna što je iza toga, ali u svakom slučaju je pohvalno da to sve javno objavi na diskusiju. Prije nismo znali ništa, a cenzura je bila žestoka u pandemiji.
13.05.2023 | 10:10


Ima više teorija što se zbiva, a meni izgleda još najvjerojatnija da su ga ucijenili, možda životom njegove djece ili nešto slično, pa je morao popustiti i pristati na WEF-ovu kontrolu. Ili je potpuni licemjerni lažov koji je cijelo vrijeme njihov igrač, ali to mi nema logike jer im onda ne bi napravio sve ove probleme od kada je kupio Twitter - a kupio ga je od WEF-ovi igrača.

I to je prilično crn scenario za ovu našu civilizaciju.

Opet, ako ćemo biti optimisti, možda je unajmio Lindu Yaccarino jer je navodno jako sposobna dobro prodavati oglasni prostor, ali meni se čini da je to uspješno radila upravo jer je bila WEF-ova igračica, pa su svi po "partijskom zadatku" morali oglašavati gdje im se kaže. Kako to ide znamo barem mi koji smo radili u nekoj televizijskoj kući.

Uglavnom "lajna" je vrlo negativna oko Linde i svi su zabrinuti. Komentara je na desetke tisuća. Musk je na sve to jučer odgovorio:

"I hear your concerns, but don’t judge too early. I am adamant about defending free speech, even if it means losing money."

Tvitnuo sam mu, kao u šali, "Just tweet an empty tweet if you've been blackmailed into doing this!"

Ništa, pratimo dalje, ovakav direktan napad na Twitter nisam očekivao, ali sasvim je zamislivo da su to izveli jer im je bio velik trn u globalističkom oku.

www.mediaite.com/online/elon-musk-gave-t...eyre-turning-on-him/

www.dailymail.co.uk/news/article-1207911...vaxx-campaigner.html
13.05.2023 | 21:16
Mozda objasnjenje lezi u tome da ni WEF ni Elon Musk nisu "mi".
14.05.2023 | 10:59
Riba kaže:
Mozda objasnjenje lezi u tome da ni WEF ni Elon Musk nisu "mi".


Ekipa je malo istražila i Linda nije "tamo neka žena koja se petljala s WEF-om", ono tipa "ok, priznajem bila sam u HDZ-u 90-tih, ali više nisam" style, to je super-bitch WEF-ovka, jedna od njihovih vodećih figura koja je vodila pandemijski propagandni rat. Gledao sam njene izjave i razgovore. Ona je zločesta osoba.

I nema nikakve šanse da bi Elon govorio što je prije govorio o WEF-u, da bi izveo cijelu super skupu avanturu s kupnjom Twittera od BlackRocka i Vanguard ekipe (jezgra WEF-a), sve naivno položio na slobodu govora, što je zaista i učinio i omogućio, i da bi onda na kraju, od svih mogućih CEO-a Twittera, on odabrao visoku časnicu WEF-a! I zato vjerujem da je to bila neka gadna ucjena.

Orwellovo "Ministarstvo istine" odlično radi svoj posao.

Sada ćemo pratiti razvoj situacije i kada će doći do prve nove cenzure svega što ne odgovara interesu korporacija koje vode WEF igru. Taj WEF se može zapravo zamisliti i objasniti neupućenima kao "globalni HDZ", imaju vrlo sličan sustav funkcioniranja, hijerarhije i provedbe politike. A korupcija i otvoren kriminal u izigravanju zakona im je dozvoljen modus operandi.
14.05.2023 | 13:34
evo recimo sta je sa ovim danasnjim popustanjem twittera na zahtjeve turske vlade, dakle erdogana, da pred njihove izbore blokiraju odredjene tvitove i korisnike?
musk je to prokomentirao sa dosta banalnim, mogli smo birati izmedju nedostupnosti twittera u turskoj ili blokiranju odredjenog sadrzaja.

a nema par mjeseci da je servirao twitter filese kako bi raskrinkao blokiranje tvitova vezanih za vijesti oko hunter bidenovog laptopa pred americke izbore...
14.05.2023 | 17:26
Riba kaže:
Mozda objasnjenje lezi u tome da ni WEF ni Elon Musk nisu "mi".


Nego stalno si postavljam pitanje zašto se nekome sve vjeruje čak i nešto di ti mozak stane, a nekom drugom ništa, kad svi dolaze iz istog tora i služe istom zlatnom teletu.
14.05.2023 | 20:47
Ja ne vjerujem nikome nista sto je posebno jednostavno kod stvari na koje i tako nemam nikakav utjecaj.
15.05.2023 | 15:08
Ne pričaj gluposti, Musk je za slobodu govora, zato je otključao sve fašiste i šoviniste koji su bili blokirani, pa zatim razne rasiste i desničare. Erdogan je zna se tko, tako da ako on kaže gasimo Twitter ako ne buš slušao, nema izlaza. Oporba ima da bude ušutkana.

Ono najzanimljivije, gledati ga kako ozbiljno sluša i komentira twitove raznioh redikula i njihove ideje, čovjek je podilkanio pod stare dane. Baš žalosno.
15.05.2023 | 23:50
Vanjuška kaže:
Ne pričaj gluposti, Musk je za slobodu govora, zato je otključao sve fašiste i šoviniste koji su bili blokirani, pa zatim razne rasiste i desničare. Erdogan je zna se tko, tako da ako on kaže gasimo Twitter ako ne buš slušao, nema izlaza. Oporba ima da bude ušutkana.


Ja sam ti to vrlo detaljno pratio i moram ti reći da ne vidim situaciju tako. Većina blokiranih i cenzuriranih su bili savjesni liječnici i znanstvenici koji su govorili istinu o pandemiji. Nadalje, otključao je one koji su podržavali kanadske kamiondžije i bili ušutkani po nalogu WEF-ove lutke tamo, pa onda svi koji su bili ušutkani oko Bidenovog laptopa, a i to je sve ispala istina i sada po "Twitter files" znamo da je to tražila CIA itd...

BBC-ijev novinar je nedavno imao sličan nastup "ali otključali ste one koji podržavaju govor mržnje", pa ga je Musk pitao da mu navede *barem jednog* takvog, pa je ovaj ostao bez teksta. I lijepo mu je u facu rekao da laže i izmišlja.

Imaš li ti ijedan primjer tog fašiste koji je sada otključan?
16.05.2023 | 00:14
Musk kupio traktora...
16.05.2023 | 01:21
Gjuroo kaže:
Musk kupio traktora...


Prije da su mu ga kupili kao znak da se vrati svojim autićima i raketama, a da se ne miješa u propagandni stroj WEF oligarhije.
16.05.2023 | 16:50
dpasaric kaže:
Imaš li ti ijedan primjer tog fašiste koji je sada otključan?


Naletio na RTove kao primjer prije par tjedana, al nisam sejvao. Ako naletim opet, pošaljem ti DM. Cijenio sam Muska prije, tako da me zbilja neugodno iznenadilo ovo njegovo zakretanje u desničarenje.
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 15 sati, 40 minuta
  • m@xym: Pa otprilike tako je i u RH. Ali, ono što je interesantno je, da, barem neki primatelji tih poruka, stvarno čekaju isporuku pakete od Hrvatske pošte (koji će, naravno, biti uredno isporučen primatelju), što upućuje na možebitno "curenje" podataka sa nekog. HP-ovog servera.
  • Ender: ma to vec par meseci u SR stizu te poruke, mislim da smo pisali o tome vec ranije.
  • amsterdamxxx: i meni ta prevara stigla juce u Srb na sms..poruka broja iz Indonezije
  • m@xym: čuj imali su dva pokušaja isporuke ali nisu uspjeli zbog nepotpune adrese. Ali zato imaju broj tvog mobitela i traže da odogovriš na poruku sa Y (klasična navlakuša na telefonske "servisese" koji se masno naplaćuju pošiljatelju... Ma diivota.
  • Yonkis: Kakvi pokušaji muljaže. Ali otkud im broj? Ili adresa? [link]
  • Bertone: :D
  • smayoo: X-D
  • zoranowsky: LOL! :)
  • Gjuroo: :D
  • Ender: na eurosongu ima vise golotinje, al pornic ima bolju muziku :-)
  • Ender: koja je razlika izmedju eurosong-a i pornica?
  • Ender: evo sta kruzi po forumima sada.
  • JOHN: ……naravno uz par iznimki
  • JOHN: Markec je pobjednik bez obzira na brojke! Jako dobra promocija njega kao mladog umjetnika, tradicije, kraja i države od kuda dolazi. Za ostalo/e sam bez komentara. Bilo je tu svega i svačega :)
  • Ender: da ne budem pogresno shvacen, da sam rasista ili sta vec, ali jedan od malog broja normalnih nastupa.
  • Ender: cestitke iz srbije za uspeh i nastup!
  • smayoo: Slažem se!
  • Gjuroo: Saka čast malom na energiji koju je prenio na ljude. Napokon malo masovne pozitive.
  • Zdravac: U svakom slučaju, čestitam mu. Što se mene tiče, on je pobjednik!
  • Zdravac: čini mi se da sam sad u dokumentarcu vidio da Marko ima doma iMac (?), pa si mislim možda je član našeg foruma?
  • Gjuroo: Ma win-win. Kak se već veli, Lazanja je osvojio srca ljudi, a Oni nek si organiziraju Euroviziju u Švici. Ima se, može se :)
  • smayoo: Ja mislim da je HRT okolo lobirao da žiriji ne daju Marku previše bodova jer HRT nema kinte za organizirati natjecanje iduće godine :D
  • cariblanco: Da je Marko nosio suknju, bili bi pobjednici ;)
  • Gjuroo: Rim tim tagi dim!
  • Yonkis: Krehacro, pa ne zove se uzalud Pro.
  • Krehacro: Uh gledam sad usporedbu...pro bolji
  • drlovric: Ma samo Pro. Neka ide zivot :)
  • Krehacro: iPad air m2 ili iPad pro m2?
  • zoranowsky: Isto sam uzeo novog svojevremeno
  • zoranowsky: Išao sam ja pogledati health na svom 12.9 ii gen, ali nema health podatka, inače ok radi, nema problema.
  • drlovric: Pa da, uzeo sam ga cim je izasao. Ne znam sta bih ti rekao za bateriju. Nemam nekih problema, pojma nemam ni na koliko je health. Provjerim pa javim.
  • Yonkis: drlovric: a kakva ti je baterija na njemu, ako pretpostavimo da si ga kupio kad je bio "objavljen"?
  • drlovric: Ja imam iPad Pro (2nd gen). Niti najmanji razlog nemam za upgrade. Oni ubacuju najjace cipove, dok je najveci problem iPada u biti software :)
  • MAK: iPad Air plus Pencil Pro
  • smayoo: Svim Splićanima čestitam dan Sv. Duje! :)
  • cariblanco: kako nogomet može biti okrutan, zaslužili ste najmanje bod
  • cariblanco: Riječani, jeste li spremni za derbi, danas bi trebao biti praznik nogometa na Rujevici
  • smayoo: Možda je to popis po abecedi. ;)
  • cariblanco: Danas čitam VL i koja je najsigurnija zemlja u slučaju holokausta...1 Antartika 2 Argentina ;)
  • Yonkis: Evo, prodajem i neke slušalice, one za u uho. iPhone i sluške, 200€. I nije to sve, one more thing...
  • Mislav2222: ima i 2K 27inca dell monitor, u top stanju na prodaju :D
  • Yonkis: prodao bih iPhone 8 Plus, mijenjao mu bateriju prije cca godinu dana, moram provjeriti, pa ako ima zainteresiranih da ne pišem oglasnik.. Zapravo pišem anyway, valjda tamo netko lurka :)
  • mbp2009: Smayoo riješio sam, nego sad nije za mene, nego nekog drugog
  • accom: O muziki nemam pojma, surfanje je o.k., gaming - isto nemam pojma. :)
  • Krehacro: Dj-ing...Netflix,surfanje i neki gaming :)
  • accom: @Krehacro: meni ne uspjeva koliko bih željeo. Ali je iPad super alat, i sve više mi je neophodan (ajde, navika). Najviše ovisi o tome, što želiš radit.
  • lucija: Dosta ih je uspjesno preslo na iPad.
  • lucija: Nisam no ima na YouTubeu dosta recenzija ljudi koji jesu.
  • Krehacro: Planiram preci sa MacBook air na iPad da koristim kao svoj primarni uredjaj...jel netko to još pokušao i kako mu ide :)?
  • smayoo: Pa zar još to nisi riješio?

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, drlovric, MacSlavko, smayoo, tino1, Anonimci (246)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Poruke

Oglasi

Anketa

Kupujete li profesionalni Mac?

Čekam novi modularni Mac Pro - 48.5%
Novac nije problem, kupujem iMac Pro - 0.7%
Kupujem Valjak, baš je lijep i tih! - 0%
Kupujem polovni Mac Pro tower - 11.8%
Nadogradit ću postojeći Mac Pro tower - 2.9%
Običan iMac 27" mi je dovoljan za posao - 5.9%
Skromnih sam potreba, Mac mini je zakon! - 7.4%
Radim na terenu, mora biti MacBook Pro - 3.7%
Ne diram ništa, stari Mac služi me odlično - 10.3%
Kupujem PC kantu i prelazim na Windowse! - 8.8%

Ukupno glasova: 136
Anketa je završena dana: 08 Svi 2018 - 12:17
Page Speed 1.11 Seconds

Provided by iJoomla SEO