Ukrajina
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Ukrajina


01.09.2022 | 12:39
dpasaric kaže:
Frend gledao JYSK ormarić prije dva mjeseca: 1.999 kn.

Pogledaj sada:

jysk.hr/blagovaonica/komode-i-vitrine/pl...intrup-2-vrata-hrast

Meni to izgleda kao inflacija od 100%.


Ako ti frend još nije kupio ormarić, a zagrijan je još uvijek za njega, sad je opet na "akciji" (po 2.500,00 kn) do 18. rujna,... nije doduše 1.999,00 kn kako si napisao da je bio prije, ali nije ni 3.999,00 kn
01.09.2022 | 18:21
CEO LUK Oila umro nakon pada s prozora šestog kata bolnice. Jebenti, vidiš kakav nesretni slučaj... I koincidencija...
01.09.2022 | 19:11
To samo znači da su ruske bolnice u još gorem stanju od naših, sve drugo je američka propaganda sa twittera i YT-a
01.09.2022 | 19:30
jzelko kaže:
Vidim da je ofenziva propala tj razbijena. Sve mi to liči na propagandu i autogenocid od zelenog. Nažalost!


Što frende nažalost, pa za mnoge na forumu je to "muštuluk"
01.09.2022 | 19:39
smayoo kaže:
CEO LUK Oila umro nakon pada s prozora šestog kata bolnice. Jebenti, vidiš kakav nesretni slučaj... I koincidencija...


Nije to koincidendija, one bitne drže u prizemlju, a onima još bitnijima, oduzimaju žnjirance ili pertle (špigete) da se ne ozljede, a onima koje niti ove mjere na pomažu, šalju na istok gdje će "velesila" održati uskoro manevre, pa ako tu podbace, blizu im je Tajvan.
02.09.2022 | 07:55
smayoo kaže:
CEO LUK Oila umro nakon pada s prozora šestog kata bolnice. Jebenti, vidiš kakav nesretni slučaj... I koincidencija...


Da, on je bio jedan od prvih i (naj)glasnijh u kritikama rata (uopće njegovog pokretanja), a onda i Putina. I evo, zgrada mu se izmaknula pod njim...

Nego, zgodan detalj. Netko je izhakirao najveću moskovsku taxi komapniju i naručio SVE taksije u isto vrijeme u centru da pokupe stranku i nastao je prometni kaos. Zgodan primjer hibridnog ratovanja...

twitter.com/visegrad24/status/1565411452...3w69mvILfEINSponovJQ
02.09.2022 | 08:08
Ok, što je sada ovo, kako ovo objasniti - UN hvali Ruse što štite njihove UN inspektore u nuklearki što su ih uspješno obranili od ukrajinskog napada na elektranu?!

www.bitchute.com/video/uPHDVBxaLySG/

Kojom logikom funkcioniraju uopće te nadzorne snage UN, kada dolaze na teren, po čijem pozivu ili nalogu, kakve ovlasti imaju, ako ikakve?
02.09.2022 | 08:27
Ne mogu odgovoriti na ovo pitanje gore, ali se sjećam fijaska od prije mjesec dana s onim izvještajem....

Nego, budući je totalni blackout s ukrajinske strane, evo opet jednog ruskog izvještaja, onaj Grey zone koji sam tu stavio prije neki dan.

zona1.jpeg



zona2.jpeg



Par detalja koji su mi upali u oči: polagan, metodičan pristup ukrajinskih snaga koje, IMHO, još uvijek zapravo ispipavaju obrambene mogućnosti Rusa i traže slaba mjesta.

Drugi detalj: čini mi se da smo saznali gdje je završila posada Moskve, koja je preživjela potapanje.... Black Sea Fleet Brigade postrojba mornaričkog pješaštva je na području Hersona prema ovom ruskom izvoru.

Dakle, prema ovom na tom području je od tri ukrajinska pravca proboja jedan uspio.

PS. Ako netko želi, mogu zakvačiti i ruski original
02.09.2022 | 08:30
Davore, jbt, gdje si ti živio za vrijeme rata kod nas?
02.09.2022 | 09:40
Ukrajinska strana je objavila prvu službenu kartu koja prikazuje dva pravca proboja ruske obrane. No, ovo je sasvim sigurno karta stara bare, 24, ako ne i 36 sati.

herson1.jpeg


S druge strane, ruski izvori priznaju proboj u tri smjera i navode da je Ukrajina oslobodila mjesto Tomnija Balka koje se nalazi oko 14 km od Hersona.
03.09.2022 | 15:29
herson2.jpeg


Sve što treba znati je ovdje. Ukrajinske snage, mislim da je to pravi izraz, polako melju neprijatelja. Ne napadaju kao partizani na juriš ('hurrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaa') nego polako, sistematski pritišću. Rusi odgovaraju, ali Ukrajina im onemogućuje dostavu pojačanja stalnim udarima po pontonima preko Dnjepra. Rusi pokušavaju pružati izravnu zračnu potporu, ali onda se izlažu ručnim PZO sustavima i već su izgubili jedan SU-25 frogfoot baš na krjanjem sjeveroistoku ove karte gdje je 45. brigada odsječena bez mogućnosti pomoći.
Drugo važan prodor je u smjeru Brušinske. Ukrajina tu pritišće, jer tako prekida sve pravce komunikacije ruskim snagama u Davidovom bridu.

EDIT: sad gledam da Ukrajina tvrdi da su Bayraktari uništili 8 ruskih tenkova. Izuzetno je zanimljivo kako se stvari mijenjaju. Na početku rata su Bayraktari uništavali Ruse. Onda smo imali dva mjeseca u kojima su Rusi doveli PZO bliže i počeli ih skidati pa su ih Ukrajinci čuvali podalje od linije bojišta i tako im umanjili efikasnost. Onda je na scenu stupio HIMARS i Rusi su morali odmaknuti svoju PZO od linije bojišta dobrih 100 km. To znači da su njihovi radari zbog zakrivljenosti Zemlje slijepi na sve ispod nekih 300-400 metara. Kao točka na i došli su AGM88 HARM koje su Ukrajinci pripasali na svoje Migove 29 i sad je svako uključivanje radara za osmatranje u dubinu Ukrajine izazivanje sudbine i ruske posade to znaju.
Bayraktari su se vratili na scenu i počeli/nastavili desetkovati ruske tenkove.
03.09.2022 | 17:13
Evo što Amerikanci pričaju o svojima, da ne bude da linkam ruske izvore (mislim da nikada i nisam, uvijek sve nađem na zapadu, da bi ne bi ispala neobjektivna ruska propaganda).

Video kako je NATO sabotirao mirovne pregovore:

03.09.2022 | 17:16
I evo za Davora, velika karta o razdoblju od 02.06. do 02.09.

fronta.jpeg


Btw, dokumentirano i vizualno potvrđeno te geolocirano je preko 1000 uništenih/izgubljenih (1002) ruskih tenkova.
Jednostavno, nevjerojatno. Baš kak Lovrić veli, samo nakupina stare tehnike, a vojska za q....c

www.oryxspioenkop.com/2022/02/attack-on-...nting-equipment.html
04.09.2022 | 14:04
jura22 kaže:
Njemačka bi se drek oporavila od WWII da je USA nije vagonima novaca zasipao.
Percepcija jake Njemačke je iluzija jer USA $ je taj koji je Njemačku učinio takvom.


Ti su Ameri ili jako zločesti ili jako pametni ? Znači prvo su propali SSSR zasipali vagonima zlata da unište Njemačku, a kad su uništili Njemačku, kolosjek tih vagona je preusmjeren za spas Njemačke. btw. kolosjek svih najnaprednijih umova idu u USA, nitko od tih lumena, nema neki patroitizam usađen u sebe, da veli, e pa ja baš nejdem tamo Što nam to govori, samo po sebi ? Pa nitko od tih ljudi, nejde tamo samo zbog novca, nego tamo ima sve mogućnosti da razvije svoj intelektualni potencijal do kraja.

Kad bu Židovi propali ? Pa kad na vrbi rodi grožđje. Nisu oni to znanje čuvali tisućama godina, za druge, nego za sebe. Tko zna koliko je bilo Rusa u polit-biro_u nakon "Sovjetske Revolucije"? Zašto nikad neće propasti dolar, pa zato što na njemu piše "MI u Boga vjerujemo"
04.09.2022 | 18:07
@Djuro - da, vidim da je Ukrajina pomaknula front sebi u korist na više mjesta od Rusa, ali vidim i da su Rusi u tom periodu opet dobili više, čak 612 km2. Znači pravo pitanje nije koliko km2 je tko osvojio, nego koje od tih pozicija zaista vrijede i imaju strateški značaj.
04.09.2022 | 18:12
Apsolutno. Pustopoljine Donjecka ne vrijede kao grad poput Hersona i kontrola dotoka vode na Krim.
04.09.2022 | 18:20
BTW, osjećaja radi, "čak" 612 km2 je oko 1‰ ukrajinskog teritorija.
05.09.2022 | 19:26
Evo nešto malo drugačije - život u Rusiji nakon 6 mjeseci sankcija iz perspektive Danca koji tamo živi:

05.09.2022 | 19:55
Bila je tu već debata oko vrijednosti HIMARS sustava i zašto je to game changer u Ukrajini. Ovde je zgodan dokaz u prilog tome da Rusi ne mogu ništa protiv HIMARS sustava tj. njegovih raketa kad one dolaze na cilj.

twitter.com/noclador/status/155875348595...EEooLbj0rWvT29o63M1A

Ovo je ruska snimka udara na Antonovski most u Hersonu. Kako piše, prve 4 sekunde otkrivaju sve: tad ruska PZO ispucava svoje rakete u zrak u dva smjera koje detoniraju nakon određenog vremena. Otprilike kao što su PZ topovi djelovali na savezničke bombardere u II svjetskom ratu. A činjenica da ispucavaju rakete u dva smjera je dokaz da uopće ne mogu pratiti profil leta raketa koje dolaze na cilj.
05.09.2022 | 21:59
dpasaric kaže:
Evo nešto malo drugačije - život u Rusiji nakon 6 mjeseci sankcija iz perspektive Danca koji tamo živi:


Ako si potrošio 21 minutu svog života gledajući nekog tko priča jedva razumljiv engleski, daj onda prenesi bitno u 2 rečenice. Ako nisi, zašto spamaš temu nekim videom za koji zapravo ne znaš kakav je?
05.09.2022 | 23:48
smayoo kaže:
dpasaric kaže:
Evo nešto malo drugačije - život u Rusiji nakon 6 mjeseci sankcija iz perspektive Danca koji tamo živi:


Ako si potrošio 21 minutu svog života gledajući nekog tko priča jedva razumljiv engleski, daj onda prenesi bitno u 2 rečenice. Ako nisi, zašto spamaš temu nekim videom za koji zapravo ne znaš kakav je?


Ma razumije ga se dovoljno! Bitno je da u nekim segmentima osjete sankcije (rezervni dijelovi za strojeve npr.), a u drugim ne osjete baš nikakvu razliku ili su im stvari jeftinije, primjerice metali i gorivo - baš ono što je kod nas strašno poskupjelo. I čini se da ih generalno, kao naciju, to uopće ne brine, kao "ma ok, izdržali smo i gore".
06.09.2022 | 08:18
Video je mildly interesting utoliko što prikazuje nešto o čemu znam jako malo - život Bogu iza leđa negdje u Rusiji. S druge strane, skoro da je irelevantan za raspravu o utjecaju sankcija jer i sami akteri vele da je život tamo self-sufficient. Boli njih briga... Otprilike ko da netko zaustavlja bicikliste i pita ih kako poskupljenje goriva utječe na njihov život. Pola će reći nikako a drugi će reći da se sad voze biciklom više nego ranije.

Sankcije su više usmjerene na njihovu industriju i vlastodršce nego prosječne ljude. Putinov glavni izvor njegovih osobnih prihoda je Gazprom. Sad je s tim gotovo.

Isto tako je i ograničena njegova moć diljem svijeta. Prije to nije bilo evidentno, ali mislim da je sad očito da su svi radili za njega - FSB, vojska, nafta i plin, oligarsi, bankarski sektor, ruska mafija, ... svi oni su zapravo bili Putinovi vojnici kombinirajući podmićivanje i uvjeravanje bilo novcem, poklonima i donacijama bilo trovanjem ili premlaćivanjem.

Sankcije su to svele na najmanju moguću mjeru. Znači da djeluju.
06.09.2022 | 09:02
Opet sam malo u Dalmaciji, neki turist u pokusaju, pa ne pratim sve detaljno

Iskreno ne mogu se oteti dojmu da je ova ofanziva podbacila. Ocekivao sam puno vise, s obzirom kako su je pompno najavljivali, te imajuci u vidu da u mjesecima koji dolaze, vremenske prilike rade za Ruse. Njima vise odgovara da se zalede trenutacno pozicije, kao neki temelj za potencijalne mirovne pregovore.

Pratimo dalje sta se desava, nisu borbene operacije ocigledno zavrsene.
06.09.2022 | 09:45
drlovric kaže:
Opet sam malo u Dalmaciji, neki turist u pokusaju, pa ne pratim sve detaljno

Iskreno ne mogu se oteti dojmu da je ova ofanziva podbacila. Ocekivao sam puno vise, s obzirom kako su je pompno najavljivali, te imajuci u vidu da u mjesecima koji dolaze, vremenske prilike rade za Ruse. Njima vise odgovara da se zalede trenutacno pozicije, kao neki temelj za potencijalne mirovne pregovore.

Pratimo dalje sta se desava, nisu borbene operacije ocigledno zavrsene.


Ne znaš koji je cilj pa je nemoguće suditi. Jer, ako je cilj osvajanje teritorija, dinamika je drugačija, nego ako je u pitanju djelovanje protiv sile. Ukrajina ne želi napasti frontalno da izgine puno ljudi kao Rusija, nego ih pomalo umaraju, uskrućuju im logistiku (procurio podatak da ruskim snagama na području Hersona treba 4000 tona DNEVNO da bi funkcionirale, sad prolazi preko pontona i ostalih sredstava maksimalno 1000 tona) i stvar bi mogla završiti jednostavnom predajom ruskih snaga kad ostanu bez streljiva i hran. S druge strane, vidiš da su Rusi prebacili dion snaga tu na jug i sad Ukrajinci napreduju na području Donjecka. Problem je u društvenim mrežama i tome da se sve prati u realnom vremenu pa očekuješ velike vijesti odmah, kao na filmu, jer sve i sliči na film. Ukrajina napreduje i writing is on the wall za Ruse. Nema boljeg dokaza za to od ovih, sad već pomalo očajničkih ponuda za pregovore i prekid neprijateljstava koje nude izravno Rusi ili njihovi glasnogovornici tipa Macron.

EDIT (15:25): Upravo sam vidio da je krenula glasina od strane Rusa (njihove mreže) o napredovanju ukrajinskih snaga na području Harkiva i da su Rusi u šoku, posve zatečeni. Kad bude preciznijih informacija, dojavim.
Povrh toga, Ukrajina je, i opet, prema Ruskim krenula i na istok prema Izijumu i Balakliji. Tu je, navodno, došlo do potpunog kolapsa ruskih snaga, jer se proboj razvija brže nego je itko očekivao. Navodno je pola Balaklije već oslobođeno.
06.09.2022 | 12:37
dpasaric kaže:
smayoo kaže:
dpasaric kaže:
Evo nešto malo drugačije - život u Rusiji nakon 6 mjeseci sankcija iz perspektive Danca koji tamo živi:


Ako si potrošio 21 minutu svog života gledajući nekog tko priča jedva razumljiv engleski, daj onda prenesi bitno u 2 rečenice. Ako nisi, zašto spamaš temu nekim videom za koji zapravo ne znaš kakav je?


Ma razumije ga se dovoljno! Bitno je da u nekim segmentima osjete sankcije (rezervni dijelovi za strojeve npr.), a u drugim ne osjete baš nikakvu razliku ili su im stvari jeftinije, primjerice metali i gorivo - baš ono što je kod nas strašno poskupjelo. I čini se da ih generalno, kao naciju, to uopće ne brine, kao "ma ok, izdržali smo i gore".


A sad pogledaj (tj. pročitaj) kako je manjinama koje nemaju izbora, nego idu u rat kao plaćenici...

twitter.com/ChrisO_wiki/status/156708031...8eUx3cdXxMhCtiQulakw
06.09.2022 | 15:26
Djuro genijalac kaže:
dpasaric kaže:
smayoo kaže:
dpasaric kaže:
Evo nešto malo drugačije - život u Rusiji nakon 6 mjeseci sankcija iz perspektive Danca koji tamo živi:


Ako si potrošio 21 minutu svog života gledajući nekog tko priča jedva razumljiv engleski, daj onda prenesi bitno u 2 rečenice. Ako nisi, zašto spamaš temu nekim videom za koji zapravo ne znaš kakav je?


Ma razumije ga se dovoljno! Bitno je da u nekim segmentima osjete sankcije (rezervni dijelovi za strojeve npr.), a u drugim ne osjete baš nikakvu razliku ili su im stvari jeftinije, primjerice metali i gorivo - baš ono što je kod nas strašno poskupjelo. I čini se da ih generalno, kao naciju, to uopće ne brine, kao "ma ok, izdržali smo i gore".


A sad pogledaj (tj. pročitaj) kako je manjinama koje nemaju izbora, nego idu u rat kao plaćenici...

twitter.com/ChrisO_wiki/status/156708031...8eUx3cdXxMhCtiQulakw


Nesto kao pripadnici afroamericke i hispanjolske zajednice u americkoj vojsci?
06.09.2022 | 17:43
Malo povijesti, koje se valjda u 21 stoljeću na jabučnaku, neće izbrisati. Znači samo činjenice. 01. 09. 1941 je Njemačka napala Poljsku ( tad je objavljen WW2, u početku neki tihi, skoro nevidljivi rat) Dva tjedna nakon toga Drug Joža ( Staljin) napada Poljsku s istoka i tamo u Katinskoj šumi rješava "buduće naciste " Poljake, njih 30-60 tisuća, nije bitan broj, koji možda nije niti točan, ali je točna vizija velikih vođa koji problem mogu prepoznati u korijenu.

Nakon toga dok krvare zemlje beneluxa, GB i Francuska, se pravi mutav i kao da veli da to nije njegov rat !!! U međuvremenu je porobio Baltičke republike i vratio se je podvijenog repa iz Finske, gdje je ipak malo terotorija osvojio.

Tak kad su ga napali Njemci 22.06.1941, je postao svijestan svog ANTIFAŠIZMA...čak niti to nije vjerovao, prvih par dana.

Ovo napisano je istina i to mora znati svatko. Znam i ja da to nisam učio u školi, ali nije škola kriva za to ,nego oni koji su je vodili.
06.09.2022 | 17:55
Ako uzmemo u obzir Talijane, oni su za mene puno veći anti-fašisti, nego Rusi. Oni su bar tijekom rata svog Dućea objesili naglavačke i kao priznali neku krivnju...dok se je u SSSR ista bagra na čelu s "jožom" drmala do kraja rata i sad su oni najveći anti-fašisti i kao su najzaslužniji za smrt fažizma, to vidimo po njihovim paradama 09.05....ok, ja priznajem da ih je najviše poginulo u toj borbi u odnosu na druge, ali da li su ti jadnici svijesni za što su poginuli.

Ako je išta cinizam, onda je cinizam da Rusi ili SSSR svojataju neki anti-fažizam i da od njega oslobađaju Ukrajinu.
06.09.2022 | 18:29
cariblanco kaže:
kad su ga napali Njemci 22.06.1941, je postao svijestan svog ANTIFAŠIZMA...čak niti to nije vjerovao, prvih par dana.

Ovo napisano je istina i to mora znati svatko. Znam i ja da to nisam učio u školi, ali nije škola kriva za to ,nego oni koji su je vodili.


Mi smo učili u školi. Sporazum Riebentropp-Molotov, 23. kolovoza 1939. Drugi srednje, povijest. Sjećam se jako dobro jer je 23. kolovoza moj rođendan pa su me odmah uhvatili u mlinac kolege iz razreda, kako “jedna nesreća nikad ne dolazi sama”

Prije bih rekao da ti nisi u školi pazio pa sad pod stare dane otkrivaš toplu vodu jer sigurno nisi išao u školu prije 1948 (da jesi, ne bi više radio u Končaru, ako bi uopće bio živ )
06.09.2022 | 18:37
Naravno, govoriti o tome da je današnja ruska vlast licemjerna jer se deklarira antifašističkom, a Staljin je prije 83 godine potpisao s Hitlerom pakt jednako je šupalj argument kao da kažeš da je licmjerno što se današnje vlade Njemačke i Francuske smatraju osnovom stabilnosti i razvoja EU, a u prošlosti su najmanje 12 puta ratovali.

Ljudi koji su vladali nekad nekom zemljom ne moraju nužno imati ništa zajedničko s onima koji danas vladaju.

Pri tom, da naglasim, ne dajem za pravo Putinu i njegovom deklarativnom antifašizmu, ali takvi prazni argumenti (povlačenje Staljina i nečeg od prije 80 godina) ne mogu nikog diskreditirati.
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 11 sati, 30 minuta
  • accom: O muziki nemam pojma, surfanje je o.k., gaming - isto nemam pojma. :)
  • Krehacro: Dj-ing...Netflix,surfanje i neki gaming :)
  • accom: @Krehacro: meni ne uspjeva koliko bih željeo. Ali je iPad super alat, i sve više mi je neophodan (ajde, navika). Najviše ovisi o tome, što želiš radit.
  • lucija: Dosta ih je uspjesno preslo na iPad.
  • lucija: Nisam no ima na YouTubeu dosta recenzija ljudi koji jesu.
  • Krehacro: Planiram preci sa MacBook air na iPad da koristim kao svoj primarni uredjaj...jel netko to još pokušao i kako mu ide :)?
  • smayoo: Pa zar još to nisi riješio?
  • smayoo: :D
  • mbp2009: Doslovno sam ju ja otvorio hahaha
  • smayoo: @mbp2009, imaš točno tu temu u forumu od prije par mjeseci
  • smayoo: Natrijeve baterije postoje u tzv. REDOX izvedbi već 30 godina, prvenstveno za stacionarne sustave, ali nisu bile pogodne za mobilne jer su bitno manje gustoće pohrane od litijevih, a i veće mase, jer su tekućinske. Velika im je prednost to što su ekološki neutralne, jednostavne za proizvesti i požarno nerizične.
  • m@xym: @Zdravac, OD otkrića nečega u laboratoriju do dolaska na tržište (ako se to upće dogodi) prođe između 5 i 10 godina
  • drlovric: O da. Jako veliko dan. Ljudi nisu svjesni bitnosti ali vrijeme ce polazati.
  • Zdravac: @drlovric, jesu, baš je lijepo danas pratiti HRT4 i live prijenos! :)
  • Zdravac: jel senzacionalizam ili ima nešto u ovoj tehnologiji da bi uskoro moglo i u praksu?
  • Zdravac: [link]
  • drlovric: Stigli Rafali ❤️????
  • mbp2009: Ekipa, treba mi preporuka za neki usb-c dongle za M1. Potreban je ulaz za SD karticu, HDMI ili DP (TB2), barem 2 Usb-a i ako je moguće jedan usb-c
  • smayoo: Funkcionalna zamjena je push notifikacija koja preko 5G ide po generičkom protokolu, samo aplikacija na mobitelu mora to podržavati
  • smayoo: Upozorili su me ljudi koji rade u toj branši, radi nekih telemetrijskih rješenja gdje nadzorni sustav SMSom šalje obavijesti korisniku
  • ZeljkoB: smayoo, odakle ti ova informacija za SMS?
  • smayoo: SMS poruke su phase-out. Znači, neki ih operateri više ne nude, niti omogućavaju njihovo slanje. Određen je neki krajnji rok, nakon kojeg više nijedan operater u EU nije dužan osigurati propagiranje SMS poruka. Probaj ručno promijeniti operatera (pretpostavljam da si u roamingu)
  • Matija klc: Ekipa, pomoc. Nalazim se u Rumunjskoj. Primam poruke normalno, no ne mogu poslati poruku. Pricam o obicnoj. Sve drugo radi najnormalnije. Sta napraviti?
  • MoschuS: Ma svugdje ali sve neka mala mjesta ili sela po Hr ili Slo
  • JOHN: Jesu to oni iz Imotski?
  • MoschuS: Ako netko kupuje rabljeno racunalo pripazite se prevaranata na Njuskalu i Bolhi. Otkrio sam ih par, slicni oglasi i kada ih kontaktirate salju iste/slicne racune i serijske brojeve kao potvrdu i onda odjednom obrisu oglas, naprave novi account i pokusavaju dalje uloviti nekoga.
  • Zdravac: :) Na kraju će ispasti da nas ima dosta koji vozimo motore!
  • rkrosl: prodao triumpha, kupio triumpha
  • JOHN: Honda CB650R
  • FiFi: Skoro sam ga jednom zamijenio za Bandita 1200 , ali sam ipak odustao.
  • Zdravac: ...ili Suzuki Bandit :)
  • Zdravac: E, taj motor je nekad bio moj san, da nije uletila yamaha, sigurno bih toga sad vozio :)
  • FiFi: Honda CB900F2 Hornet, 2002. Evo radim servis i nadam se registraciji prvi put nakon tri godine stajanje (djeca ti promijene raspored vožnje)
  • Riba: Problem je sto "sezona" u Irskoj trtaje tjedan dana. :-D Moram vidjeti ima li kakav nacin da ga registriram u Hr.
  • Zdravac: @ZeljkoB Odličan motor, takvi motori su baš po mom guštu! Lijep i ugodan za voziti.
  • Zdravac: @Riba Pa što čekaš, daj, zamjeni ulje, filtere i svječice, napuni bateriju, i lagano pranje. To će biti dovoljno, siguran sam! :)
  • Zdravac: Ajd, super, nisam jedini! Sad ide sezona, i gušt! Polako plan za moto trip na more...
  • ZeljkoB: Honda NC750X, ali sve manje vremena imam za voznje.....
  • Riba: Imam ja BMW 650CS, mozda ga reaktiviram nakon 10 godina stajanja u garazi. A imam i Vespu iz 1959, ta malo duze stoji. :)
  • Zdravac: Evo, ja ću prvi: YAMAHA XJ900 S Diversion, classic iz 1998., ide ko švicarski sat, čista mehanika, pouzdano do bola! :)
  • Zdravac: Jel imamo ovdje kolega ili kolegica, da voze motor? Ako da, koji?
  • zoranowsky: @air, u biti isti je pricnip, samo si sam sebi target :)
  • Air: Polako, polaku, kuda žurba, daj mi prvo link na to kako pročitati vlastite misli :)
  • smayoo: Za one koji ne znaju čitati misli - [link] :D
  • Borisone: Za one koji ne znaju čitati misli, koja je konfiguracija?
  • VanjusOS: pozdrav, treba li netko Mac mini M2, nekorišteno?
  • kupus: Ima takvih naravno. Iz mog skromnog iskustva takvi su u manjini.
  • smayoo: većina online trgovaca odbija slati na poste restante pa čak i na poštanski pretinac
  • kupus: zasto na osobnu adresu*
  • kupus: Zasto na adresu? Naruci na adresu postanskog ureda, tamo ce te cekat

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

dpasaric, Gjuroo, iAnte, JOHN, Maxxy, tino1, VanjusOS, Anonimci (495)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Poruke

Anketa

Kupujete li profesionalni Mac?

Čekam novi modularni Mac Pro - 48.5%
Novac nije problem, kupujem iMac Pro - 0.7%
Kupujem Valjak, baš je lijep i tih! - 0%
Kupujem polovni Mac Pro tower - 11.8%
Nadogradit ću postojeći Mac Pro tower - 2.9%
Običan iMac 27" mi je dovoljan za posao - 5.9%
Skromnih sam potreba, Mac mini je zakon! - 7.4%
Radim na terenu, mora biti MacBook Pro - 3.7%
Ne diram ništa, stari Mac služi me odlično - 10.3%
Kupujem PC kantu i prelazim na Windowse! - 8.8%

Ukupno glasova: 136
Anketa je završena dana: 08 Svi 2018 - 12:17
Page Speed 1.38 Seconds

Provided by iJoomla SEO