22.01.2023 | 12:21
dpasaric kaže:
Recite da stvari gledam jako crno, ali meni se čini da se i Leopardi i F-16 ne šalju jer će jako loše izgledati njihove olupine (što je čisto Starcraftovski neizbježno) i demoralizirajuća činjenica da i takva vojna tehnika nije pomogla obratu situacije, već moguće samo produžila rat.
I na kraju će opet morati sjesti za stol, prije illi kasnije. Što kasnije, to će biti više mrtivih, više štete i ostat će manje teritorija. No, dok se lova pumpa u prezadovoljne ruke zapadne vojne industrije, sve je baš kako oni žele.
Kako svo to oružje nije poklonjeno, nego se prodaje na kredit i tko zna kakve zaloge, možda su sada došli do razine da su im ovakvi "krediti" ipak postali prerizični i da se boje da neće biti vraćeni. S druge strane, dok je to lova nas, poreznih obveznika, njima je dobro i nemaju razlog stati.
Fali love? Naštancaj koju milijardu $ i € i pošalji industriji oružja, lako za inflaciju... to je i onako "porez sirotinji".
@Davore, tvoji su postovi puni
licemjerja, da ti odmah objasnim zašto.
Koliko si puta u ovoj temi objavio sintagmu da su Ukrajinci "topovsko meso", a koliko puta da su i Rusi "topovsko meso" ? Meni to izgleda da Ruski zatvorenici i razni Ruski Azijati, nisu ljudi kad ih ne spominješ, a svi znamo koliko ih je samo u zadnjoj bitci za Solidar poginulo.
Lažna briga za poreske obveznike i što moraju plaćati ? Nije te briga za Ruske poreske obveznike, koji sad trećinu svog buđeta usmjeravaju u vojsku...što Ruski buđet je beskonačan i njima je to šala...nakon što pobjede budu u Rusiji svi dobili kanalizaciju, wc u stanu ili kući ?
Da smo bar platili sve što smo trebali 1938, možda se 1939 nebi niti dogodila.
Ja ne mogu ući u tvoju glavu i znati razloge zbog čega ovo radiš.Nisam "šaman", kao su neki Ruski šamani ušli u glavu Madeleine Albright i plasirali tezu da je ona izjavila;
da nije prirodno da je Rusija toliko velika i da posjeduje sve to bogatstvo, samo za sebe, nego je to bogatsvo cijelog svijeta. Srpski bezbenjak Trifunović, je istraživao ovaj njen citat na Internetu i nigdje to nije mogao pronaći ?
Ako on nije mogao pronaći...na kraju je bilo objašnjenje da su neki šamani ušli u njenu glavu i znali što ona misli...možda ti imaš nekakav izvor te imformacije ?
Izgleda da ti je sad zadnja crta obrane, naš Milanović, koji btw. to možda radi i po nekom dogovoru, koji nije za javnost, zbog mogućih raznih ugroza koji nam se mogu dogoditi.
Ti nemaš nikakve ugroze, imaš slobodnu volju i relativno si anonimam, kao i ja. Da li ti to radiš zbog svog ega, da možeš reći, evo viditi da sam ja u pravu ili zbog svoje igrice Starcraft, koja nikad ne griješi, prepuštam odgovor svim pratiteljima ovog foruma i njihovom raciu.