Coronavirus / COVID-19
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Coronavirus / COVID-19


05.06.2022 | 10:52
jura22 kaže:
Rasprava s tobom nije moguca jer si indoktriniran.


Rasprava sa mnom nije moguća zato što ti ukazujem na nelogičnosti u tvojim odgovorima?!

Rasprava nije kada ti tvrdiš da je 2+3=4, i kada ja kažem: Bravo care, tako je.

dpasaric kaže:

Da se ubacim, ako mogu!

Miokarditis je očigledno no. 1 nuspojava prema gomili izvora...


Naravno da se možeš ubaciti, zašto ne bi mogao?

Nitko ne spori da nuspojave od cijepljenja postoje, i da je učestalost nekih nuspojava veća od onih koje je naveo proizvođač cjepiva, ali tvrditi da su nuspojave: brojne, izuzetno opasne, i višestruko veće od posljedica oboljenja od covid-a (što najčešće čujemo od "neindoktriniranih" i "nedresiranih"), jednostavno ne stoji, jer, barem za sad, ne primjećujemo te katastrofalne posljedice.

Što se samog miokarditisa tiče, ako je sve to što si rekao točno, onda bi se to moralo odraziti i na broj mrtvih od srčanih bolesti u ovoj godini.
  • Air
  • Korisnik
  • 64
05.06.2022 | 11:41
dpasaric kaže:
Svatko za sebe, uz savjet svojeg liječnika, treba odlučiti što mu je manji rizik i želi li cjepivo ili ne.


Savijet liječnika bi MORAO uključivati sve dobrobiti i sve loše stvari - nuspojave.
Upravo nedostatak tog pristupa je bio kriminalan od strane medicinske struke, uključujući i kriminalno kršenje procedura cijepljenja (o tom smo isto pisali ovdje}.
Zbog toga je po meni najveća odgovornost za sve posljedice na zdravstvenoj struci koja je sve to dupustila, točnije odradila.
05.06.2022 | 11:51
m@xym kaže:

Što se samog miokarditisa tiče, ako je sve to što si rekao točno, onda bi se to moralo odraziti i na broj mrtvih od srčanih bolesti u ovoj godini.


Ne nužno, ako ovo uzimamo kao izvor onda su podaci prikazani po relativno širokom području, odnosno nema preciznih podataka o uzrocima.

S druge strane, posljedica miokarditisa nije nužno smrt, a podaci o broju medicinskih zahvata u svrhu saniranja bolesti nam nisu javno dostupni, pogotovo se ne mogu raditi komparacije za period prije i poslije korone (za ovo se unaprijed ispričavam ako su ti podaci ipak negdje javno dostupni, ja sam ih tražio i nisam našao).

Nadalje, podatke o vrsti miokarditisa nemamo javno dostupne, pogotovo nema podatka o broju evidentiranih "fluminantnih miokarditisa" kod osoba koje su cijepljene, a nisu imale covid (ili drugi virus koji je uzročnik miokarditisa).

Također, ni podaci o razlogu smrti nisu uvijek točni, odnosno jesu, ali su prikazani na jedan čudan način - naime osobi koja je imala karcinom i umre, kao razlog smrti ne mora biti navedeno da je umrla od karcinoma već može biti navedeno da je umrla zbog zatajenja bubrega, a to što su bubrezi otišli zbog karcinoma koji se proširio na više bitnih organa nije bitno (ovo znam iz prve ruke).

*******

I da, apel za sve, dajte se prestanite svađati i brojati tko je kome što rekao, različita stajališta i razmišljanja možete iznositi i bez toga
05.06.2022 | 12:19
Pridružujem se pozivu i dodajem: ne želite jedni drugima smrt i bolest.
05.06.2022 | 12:43
Marginalizira bolest. Valjda misli da je miokarditis kao i kurje oko, pediker može pomoći.
05.06.2022 | 12:45
Neki zaboravljaju da sustav javnog zdravstva nije najbolja zdravstvena zaštita, niti je to moguće. To je farmakoekonomska djelatnost, optimizacija mogućeg s mogućim

Iliti na naški, igra brojeva. Ili ako baš hoćete, neka grana eugenike.
05.06.2022 | 13:15
jura22 kaže:
Oni koji zagovaraju bezuvjetno cjepljenje su ili indoktrinirani ili debelo zaradjuju od cjepljenja. Niti jedno nije vezano za zdravi razum.


Malo povijesti:


Cijepljenje.jpeg
05.06.2022 | 13:32
@Borisone,

Jasno je da ne umire odmah svaki bolesnik obolio od miokarditisa, ali statistički, kada imaš naglo povećanje baze bolesnika (zbog cijepljenja koje navodno izaziva isti taj miokarditis, a cijepili smo polovicu stanovništva), za očekivati je da ti se broj umrlih, tijekom godine dana, poveća u apsolutnom broju.

Da se razumijemo, ne želim nikome niti bolest, niti smrt, niti nuspojavu bilo od cijepljenja, bilo od preboljenja korone.

Samo kažem da su sve ove priče o opasnom cjepivu sa brojnim, nesagledivim, i još nepoznatim nuspojavama, ne samo prenapuhane, nego često i potpuno netočne, a u to ćemo se (iskreno se nadam) uvjeriti kada budu objavljeni podaci o broju umrlih u ovoj godini, jer (osim umrlih od covid-a) ne očekujem bitno veći broj umrlih od broja umrlih iz prethodne godine, kada nismo imali pola cijepljenog stanovništva.
05.06.2022 | 15:16
m@xym kaže:
@Borisone,

Jasno je da ne umire odmah svaki bolesnik obolio od miokarditisa, ali statistički, kada imaš naglo povećanje baze bolesnika (zbog cijepljenja koje navodno izaziva isti taj miokarditis, a cijepili smo polovicu stanovništva), za očekivati je da ti se broj umrlih, tijekom godine dana, poveća u apsolutnom broju.

1. Da se razumijemo, ne želim nikome niti bolest, niti smrt, niti nuspojavu bilo od cijepljenja, bilo od preboljenja korone.

Samo kažem da su sve ove priče o opasnom cjepivu sa brojnim, nesagledivim, i još nepoznatim nuspojavama, ne samo prenapuhane, nego često i potpuno netočne, a u to ćemo se (iskreno se nadam) uvjeriti kada budu objavljeni podaci o broju umrlih u ovoj godini, jer (osim umrlih od covid-a)
2. ne očekujem bitno veći broj umrlih od broja umrlih iz prethodne godine, kada nismo imali pola cijepljenog stanovništva.



1. Nitko nije ni pomislio da se želi ....

2. Vjerujem, da se možemo složiti oko toga, da je u početku pandemije korone,
najviše preminulih bilo zbog toga što su imali razne druge komorbiditete.

To je vjerojatno isto kod pojave svake pandemije, najugroženiji stradaju prvi.
Onda stradaju oni drugi, jer nisu na vrijeme stigli, a nisu ni mogli kod liječnika
koji su htjeli pomoći najugroženijim ... kojima se, nažalost, ponekad nije ni moglo pomoći,
što ne znači da nije trebalo ni pokušati pomoći.

Ukupni broj i postotak preminulih (od zaraze koronom) sada pada, a za dobivanje
prave slike trebalo bi uključiti jako puno faktora ... ako su pak faktori kontra
... vjerojatno niti neće biti uzeti u statistiku ...
(vjerojatno je i među preminulima od korone, uzrok smrti možda bilo
otkazivanje nečeg drugog, ali zapisano je - korona ...)

Je li tako zapisano zbog praktičnosti ili potrebe, da se neki podaci "friziraju",
(javljaju se kojekakve sumnje /nepotvrđene u cijelosti/ o posljedicama cijepljenja)
ili je to uobičajena praksa ...
nadajmo se, jednog dana biti će i to pojašnjeno ...

Budimo strpljivi ....
05.06.2022 | 16:05
Nisam siguran da smrtnost pada. Apsolutno da, ali relativno se vrto oko 1,5%.
Problem (što m@xym) ne želi shvatiti višak smrtnosti biti će (i bio je) pripisan koroni jer ako je smrtnost malena, onda niti strah od korone nije veliki. Kako sam već napisao, znam najmanje 3 osobe koje su statistički umrle od korone, a u stvarnosti su umrle od tumora i srca. Vjerujem da ih ima još.

Gledam da je bilo 1.138.046 slučajeva pozitivnih, a bilo ih je i više jer se vjerujem nisu svi testirali. Umrlo ih je 15.998.
To je oko 1%.


1081263.jpeg
05.06.2022 | 17:21
jura22 kaže:
...

Gledam da je bilo 1.138.046 slučajeva pozitivnih, a bilo ih je i više jer se vjerujem nisu svi testirali. Umrlo ih je 15.998.
To je oko 1%.

1081263.jpeg


Sad gledam tablicu koju si prikvačio i ne mogu naći poveznicu sa koronom jer je to statistika za 2018. godinu
  • Daddo
  • Posjetitelj
05.06.2022 | 18:43
A nema gripe ni u 2018oj? Gle Qrca, već tad je “nestala”.
05.06.2022 | 20:30
jura22 kaže:
Problem (što m@xym) ne želi shvatiti višak smrtnosti biti će (i bio je) pripisan koroni jer ako je smrtnost malena, onda niti strah od korone nije veliki.


Shvaćam ja što ti tvrdiš, ali ti pokušavam objasniti da su tvoje tvrdnje nelogične.

Kada se pojavila korona, nije bilo cjepiva, pa nije ni moglo biti nuspojava, a kada se pojavilo cjepivo, i navodne nuspojave, nismo primijetili nikakav porast smrtnosti od korone, što bi morao biti slučaj, ako je netko odlučio pribrojiti smrti od drugih razloga, koroni. Ili želiš reći da je sasvim slučajno, smrtnost od korone naglo pala nakon pojave cjepiva i nuspojava, upravo toliko da ne možemo primijetiti porast smrtnosti zbog pribrajanja smrti od nuspojava?

Smrtnost od korone (osim kod starih i bolesnih, kod kojih je smrtnost izuzetno velika) nikad nije bio motiv za uvođenje mjera zaštite i cijepljenja, nego broj zaraženih i tempo širenja bolesti.

Kako sam već napisao, znam najmanje 3 osobe koje su statistički umrle od korone, a u stvarnosti su umrle od tumora i srca. Vjerujem da ih ima još.


Ako je netko inače imao tumor ili srčanu bolest, pa onda dobio koronu i umro, pa pripisan koroni, to nije isto kao kada netko umre od neke nuspojave cijepljenja, nema koronu, a pripisan je koroni.

Osim toga, ako (namjerno ili nenamjerno) veliki broj smrti od nekih drugih uzroka (srce, tumori, i sl.) pripišeš koroni, imati ćeš primjetan pad broja umrlih od istih uzroka u godišnjoj statistici. A, toga, koliko smo vidjeli, baš i nema.
05.06.2022 | 20:41
Tko je uopće ozbiljne nuspojave od cjepiva sveo na smrtnost? Nažalost (NAŽALOST!) puno je veći broj onih koji su ozbiljno i trajno narušenog zdravlja, pa i ovisno o tuđoj pomoći, radi cjepiva, nego onih koji su od cjepiva - umrli (po ovom što sam ja pratio, nisam ni primjetio da ima slučajeva gdje je netko baš umro, a da postoji indicija da je radi cjepiva).

Ne razumijem, m@xym, zašto i dalje uporno braniš pfizer i društvo, kad su i sami (dokumentirano i objavljeno!) ovo priznali? U čemu je problem? Ne smiješ sam sebi priznati da si ispao glup što si vjerovao propagandnoj mašineriji i vlasti nesposobnoj da se odupre političkom pritisku iz Bruxellesa? Pa nije to neka sramota. Većina vas je nasjela na to...
05.06.2022 | 21:06
Mora se uzeti u obzir da do druge polovice 2021. cijepljeno je starije stanovništvno, a kada su najavili "mjere" i uveli "prisilno dobrovoljno cjepljenje" tada su građani od 18+ otišli cjepiti se i tek u 2023. su moguće posljedice cijepljenja. Ja sam se odupirao cjepljenju gotovo do kraja i sada me čeka agonija jer ne znam što bude. Tlak mi se ruši. 80/50 je bio par dana nakon cjepljenja, za ostalo ne znam. Prošao sam pretrage i sve je OK. (da kucnem u drvo).

Najavljuju obavezan sistematski jer su svjeani situacije. Zašto bi se to plačalo ako je sve OK?
05.06.2022 | 21:30
smayoo kaže:
Tko je uopće ozbiljne nuspojave od cjepiva sveo na smrtnost?


Ako imamo nagli porast potencijalno smrtonosnih bolest, zašto ne bi bilo logično očekivati porast broja umrlih?!
Naravno da neće umrijeti svi i odmah, ali kad imaš polovicu stanovništva cijepljeno, a to cjepivo navodno utječe na povećanu pojavnost bolesti koje su smrtonosne, valjda je za očekivati da netko i umre od njih.

Evo, kažu ovi "skeptici" da je preboljenje korone znatno manje opasno od nuspojava cijeljenja, pa nam je svejedno umrlo 15.000 ljudi od početka korone.

Nažalost (NAŽALOST!) puno je veći broj onih koji su ozbiljno i trajno narušenog zdravlja, pa i ovisno o tuđoj pomoći, radi cjepiva


Ako je to točno, a cijepili smo uglavnom radno aktivno stanovništvo, onda možemo i očekivati povećani broj invalida u budućim godinama. Misliš li da će to biti lako sakriti ili "frizirati podatke"?!

nisam ni primjetio da ima slučajeva gdje je netko baš umro, a da postoji indicija da je radi cjepiva).


Nisam posebno pratio, ali, u zadnjih godinu dana, kad god bi umrla osoba koja po godinama i zdravlju ne spada u populaciju za koju se očekuje da bi mogla umrijeti, uvijek je bilo pitanje "da li je cijepljen/na" i "skeptici" su redovito tvrdili da je to "od cijepljenja".

Ne razumijem, m@xym, zašto i dalje uporno braniš pfizer i društvo,


Ne branim ja pfizer i društvo, nego zdravstveni sustav, takav kakav jest, pun manjkavosti, nesavršenosti i korupcije, jer su svakako izliječi ili produžili život daleko većem broju ljudi od ekipe na YouTube-i i Facebook-u koji po njima pljuvaju i plaše ljude strašnim posljedicama cijepljenja, a tih strašnih posljedica nigdje za vidjeti.
05.06.2022 | 22:16
Još malo o cjepivima, WEF-u, Schwabu, misiji da WHO preuzme javnozdravstveni suverenitet, a i CEO Pfizera je ovdje koji pokušava opravdati svoje licemjerje, baš lijep tim imaju...

05.06.2022 | 22:20
m@xym kaže:
...
Ako je to točno, a cijepili smo uglavnom radno aktivno stanovništvo, onda možemo i očekivati povećani broj invalida u budućim godinama. Misliš li da će to biti lako sakriti ili "frizirati podatke"?!...


Mislim da će se posljedice (ako ih bude) moći vidjeti tek za par godina ili možda i desetljeća,... međutim, ono što ja trenutno vidim u svojoj mikro sredini u kojoj radim (ima nas oko 150 pa nije neki veliki uzorak, ali je time zanimljiviji), veliki broj kolega i kolegica koji su se cijepili, osim slabosti par dana nakon cijepljenja, sad se žale da nemaju "energije" kao prije, da se brže umaraju, da imaju bolove u donjem dijelu kičme, da zaboravljaju (ono, krenu hodnikom u drugu kancelariju i kad dođu tamo ne znaju po kaj su došli), a većina njih je bila za cijepljenje i jedva su dočekali da dobiju pikicu i uglavnom to kako se trenutno osjećaju ne povezuju sa cijepljenjem, jedan dio njih je imao koronu prije cijepljenja, neki su je dobili nakon cijepljenja no neki je nisu dobili uopće, a kad ih slušaš govore o istim problemima.
06.06.2022 | 02:18
Jesu li se u Wuhanu igrali i s "gain of function" na virusu boginja? Nadajmo se da nisu baš toliki zločinci, ali vidjevši sve što se zbivalo do sada, više ništa ne bi iznenadilo...



07.06.2022 | 08:47
08.06.2022 | 16:13
Evo najnovijih podataka koji su objavljeni po nalogu suda, a koje je FDA skrivao:







Ukratko:

"While these vaccines appear to be effective in preventing covid-19 illness, their overall effect appears to be counterproductive. They likely cause more deaths than they are preventing."

I ovo je jučerašnji zaključak koji je objavio sam FDA(!!!) na svom YouTube kanalu, da ne bude opet "to su neki mračni izvori i teoretičari zavjere".

08.06.2022 | 16:27
Zalosno je kako se i dalje opcenito uopce ne prati utjecaj na zensku populaciju, bilo cega.
08.06.2022 | 16:32
Riba kaže:
Zalosno je kako se i dalje opcenito uopce ne prati utjecaj na zensku populaciju, bilo cega.


Ima sve to u Pfizer dokumentaciji, ali mediji prešućuju. Još sam ja tu davno objavio Pfizerovu tablicu u kojoj je ispalo da su žene u njihovom uzorku završile u desetak puta rizičnijoj skupini od muškaraca za određene nuspojave, ali naravno da bi to bila noćna mora za PR koji je morao gurati cjepivo po svaku cijenu.
  • Air
  • Korisnik
  • 64
08.06.2022 | 16:53
Nažalost, pored svih objava od FDA/dpasarica još uvijek je muk zdravstvenoj zajednici.
09.06.2022 | 11:15
Zanimljivo je poslušati doktora koji je od početka imao petlje reći da situacija uopće nije onakva kakvom su nam je predstavili. Očigledno postoji niz nuspojava koje se događaju s latencijom i tek sada, kada je prošlo dovoljno vremena da imamo potrebne podatke, čisto statistički se vidi da s ovim cjepivom ima ozbiljnih problema:

rumble.com/v17c84n-global-cv19-vax-absol...y-dr.-ryan-cole.html
11.06.2022 | 21:53
Iscurio je i slide iz interne FDA Powerpoint prezentacije, ovo je staro preko godinu i pol. Lista najvažnijih nuspojava koje ih brinu. Ta lista je kasnije proširena na onih desetak stranica kojima su se svi zgražavali, ali ovo ovdje je ono najopasnije i što se, nažalost, pojavljivalo ipak prečesto.

FDAnuspojave.jpg
11.06.2022 | 23:39
Manipulacija statistikom u korist big-pharma korporacija:



Ovo nas je koštalo gomilu bankrota među malim poduzetnicima i obrtnicima koji nisu imali snage preživjeti lockdowne. I sada na kraju ispada da statistika kaže da su bili upitni, a Švedi koji ih nisu niti imali su najbolje prošli.
11.06.2022 | 23:57
Skandal s placebo cjepivom za "elite" u Španjolskoj - plaćali su da dobiju lažno cjepivo samo kako bi dobili potvrdu, ali bez da se cijepe - jer su smatrali (znali?) da je potencijalno opasno.

14.06.2022 | 19:51
Evo, ne znam kud bi ovo metnuo pa sam tu prikvačio, jer se spominje i Covid u cijeloj priči, iako više kao priloška oznaka vremena...
www.asiamarkets.com/chinese-banks-run/?f...8Tb_P7hliCekLJgRJ-mE

Evo, nikad nisam mislio da bi banke u Kini mogle propadati, ali...
14.06.2022 | 20:30
Nije dobro to što se događa u Kini, a cijeli naš zapad toliko ovisi o njima.

Koliko sam uspio sve pohvatati s pandemijom kod nas na zapadu, motive, greške, neznanje, korupciju... zadnjih mjeseci mi Kina uopće nije jasna - sve ono što izvode s luđačkim lockdownima, ograđivanjem zgrada, odvođenjem ljudi u covid logore, ubijanjem pasa i mačaka i slično... potpuno je kontraproduktivno i štetno za njih. Zašto to čine? Sve se čini kao neka bezumna igra treniranja strogoće. Gomile velikih tvornica radi s tek 1/3 kapaciteta i onda imamo što imamo u IT industriji.
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 7 sati, 41 minuta
  • smayoo: @mbp2009, imaš točno tu temu u forumu od prije par mjeseci
  • smayoo: Natrijeve baterije postoje u tzv. REDOX izvedbi već 30 godina, prvenstveno za stacionarne sustave, ali nisu bile pogodne za mobilne jer su bitno manje gustoće pohrane od litijevih, a i veće mase, jer su tekućinske. Velika im je prednost to što su ekološki neutralne, jednostavne za proizvesti i požarno nerizične.
  • m@xym: @Zdravac, OD otkrića nečega u laboratoriju do dolaska na tržište (ako se to upće dogodi) prođe između 5 i 10 godina
  • drlovric: O da. Jako veliko dan. Ljudi nisu svjesni bitnosti ali vrijeme ce polazati.
  • Zdravac: @drlovric, jesu, baš je lijepo danas pratiti HRT4 i live prijenos! :)
  • Zdravac: jel senzacionalizam ili ima nešto u ovoj tehnologiji da bi uskoro moglo i u praksu?
  • Zdravac: [link]
  • drlovric: Stigli Rafali ❤️????
  • mbp2009: Ekipa, treba mi preporuka za neki usb-c dongle za M1. Potreban je ulaz za SD karticu, HDMI ili DP (TB2), barem 2 Usb-a i ako je moguće jedan usb-c
  • smayoo: Funkcionalna zamjena je push notifikacija koja preko 5G ide po generičkom protokolu, samo aplikacija na mobitelu mora to podržavati
  • smayoo: Upozorili su me ljudi koji rade u toj branši, radi nekih telemetrijskih rješenja gdje nadzorni sustav SMSom šalje obavijesti korisniku
  • ZeljkoB: smayoo, odakle ti ova informacija za SMS?
  • smayoo: SMS poruke su phase-out. Znači, neki ih operateri više ne nude, niti omogućavaju njihovo slanje. Određen je neki krajnji rok, nakon kojeg više nijedan operater u EU nije dužan osigurati propagiranje SMS poruka. Probaj ručno promijeniti operatera (pretpostavljam da si u roamingu)
  • Matija klc: Ekipa, pomoc. Nalazim se u Rumunjskoj. Primam poruke normalno, no ne mogu poslati poruku. Pricam o obicnoj. Sve drugo radi najnormalnije. Sta napraviti?
  • MoschuS: Ma svugdje ali sve neka mala mjesta ili sela po Hr ili Slo
  • JOHN: Jesu to oni iz Imotski?
  • MoschuS: Ako netko kupuje rabljeno racunalo pripazite se prevaranata na Njuskalu i Bolhi. Otkrio sam ih par, slicni oglasi i kada ih kontaktirate salju iste/slicne racune i serijske brojeve kao potvrdu i onda odjednom obrisu oglas, naprave novi account i pokusavaju dalje uloviti nekoga.
  • Zdravac: :) Na kraju će ispasti da nas ima dosta koji vozimo motore!
  • rkrosl: prodao triumpha, kupio triumpha
  • JOHN: Honda CB650R
  • FiFi: Skoro sam ga jednom zamijenio za Bandita 1200 , ali sam ipak odustao.
  • Zdravac: ...ili Suzuki Bandit :)
  • Zdravac: E, taj motor je nekad bio moj san, da nije uletila yamaha, sigurno bih toga sad vozio :)
  • FiFi: Honda CB900F2 Hornet, 2002. Evo radim servis i nadam se registraciji prvi put nakon tri godine stajanje (djeca ti promijene raspored vožnje)
  • Riba: Problem je sto "sezona" u Irskoj trtaje tjedan dana. :-D Moram vidjeti ima li kakav nacin da ga registriram u Hr.
  • Zdravac: @ZeljkoB Odličan motor, takvi motori su baš po mom guštu! Lijep i ugodan za voziti.
  • Zdravac: @Riba Pa što čekaš, daj, zamjeni ulje, filtere i svječice, napuni bateriju, i lagano pranje. To će biti dovoljno, siguran sam! :)
  • Zdravac: Ajd, super, nisam jedini! Sad ide sezona, i gušt! Polako plan za moto trip na more...
  • ZeljkoB: Honda NC750X, ali sve manje vremena imam za voznje.....
  • Riba: Imam ja BMW 650CS, mozda ga reaktiviram nakon 10 godina stajanja u garazi. A imam i Vespu iz 1959, ta malo duze stoji. :)
  • Zdravac: Evo, ja ću prvi: YAMAHA XJ900 S Diversion, classic iz 1998., ide ko švicarski sat, čista mehanika, pouzdano do bola! :)
  • Zdravac: Jel imamo ovdje kolega ili kolegica, da voze motor? Ako da, koji?
  • zoranowsky: @air, u biti isti je pricnip, samo si sam sebi target :)
  • Air: Polako, polaku, kuda žurba, daj mi prvo link na to kako pročitati vlastite misli :)
  • smayoo: Za one koji ne znaju čitati misli - [link] :D
  • Borisone: Za one koji ne znaju čitati misli, koja je konfiguracija?
  • VanjusOS: pozdrav, treba li netko Mac mini M2, nekorišteno?
  • kupus: Ima takvih naravno. Iz mog skromnog iskustva takvi su u manjini.
  • smayoo: većina online trgovaca odbija slati na poste restante pa čak i na poštanski pretinac
  • kupus: zasto na osobnu adresu*
  • kupus: Zasto na adresu? Naruci na adresu postanskog ureda, tamo ce te cekat
  • drlovric: Imamo li koga iz Zupanje na forumu da bih mogao naruciti paket na njegovu adresu? :)
  • ecvis17: ok, tnx
  • smayoo: Piši u forum
  • ecvis17: pozdrav svima, imam stari MBP koji maksimalno moze voziti BigSur ... malo nisam vise u toku, gdje se danas mogu pronaci Combo installeri? Tnx
  • cariblanco: Čekao je da Hajduk osvoji prvenstvo i na kraju je odustao ;)
  • Yonkis: Od sada ćemo mjeriti vrijeme pre-JM and post-JM time
  • JOHN: Ako je vjerovao, neka mu dragi Bog pomogne i uzme sebi. Ako nije, opet nema veze……sve u svemu mislim da je živio dobar život!
  • smayoo: Ljudi... ode nam Joža Manolić... Nije šala.
  • accom: ne nadjem...

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, Riba, temeljnik, ZeljkoB, Anonimci (732)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Poruke

Anketa

Kupujete li profesionalni Mac?

Čekam novi modularni Mac Pro - 48.5%
Novac nije problem, kupujem iMac Pro - 0.7%
Kupujem Valjak, baš je lijep i tih! - 0%
Kupujem polovni Mac Pro tower - 11.8%
Nadogradit ću postojeći Mac Pro tower - 2.9%
Običan iMac 27" mi je dovoljan za posao - 5.9%
Skromnih sam potreba, Mac mini je zakon! - 7.4%
Radim na terenu, mora biti MacBook Pro - 3.7%
Ne diram ništa, stari Mac služi me odlično - 10.3%
Kupujem PC kantu i prelazim na Windowse! - 8.8%

Ukupno glasova: 136
Anketa je završena dana: 08 Svi 2018 - 12:17
Page Speed 1.53 Seconds

Provided by iJoomla SEO