10.06.2025 | 15:15
Mišljenja sam ako su kreatori i oni koji održavaju ovaj forum odlučili da se "palac" ukine, onda bi to trebalo i poštivati. Ne treba zaboraviti ni činjenicu da se ovaj forum ne financira nikakvim reklamama ni donacijama, već je izgledno da se u njega ulaže volja, zalaganje i trud pojedinaca. A i vjerojatno njihova osobna financijska sredstva.
Vezano uz sve navedeno, nije lijepo okomiti se na osobu koja nam je svima omogućila korištenje ovog foruma, druženje i rasprave o formalnim i onim manje formalnim temama.
Ovo je mjesto za koje se očekuje da bude platforma na kojoj se može zatražiti bilo kakva pomoć vezana uz hardverske ili softverske probleme, no ne i mjesto na kojem bi čovjek očekivao takvu razinu uvreda.
Na kraju krajeva, za sve uvijek postoji neko konstruktivno rješenje i dogovor, a vjerujem da je Davor uvijek spreman izaći u susret i prodiskutirati o svim problemima i potrebama korisnika ovog foruma.
Osobno, karma mi je nebitna, a svoj account sam u posljednjih mislim skoro 19 godina mijenjao nekoliko puta. I naravno, svaki puta mi je nestala karma, i nikom ništa, još sav živ i donekle zdrav. Bitno je samo da znam da postoji mjesto gdje ću dobiti pomoć, zadovoljštinu i satisfakciju vezanu uz Apple uređaje.
Očuvajmo ovaj forum, na način da svi surađujemo u slozi, a ne da se svađamo i vrijeđamo jedni druge, pogotovo da ne vrijeđamo one koji su nam i omogućili da ovdje pišemo i razmjenjujemo iskustva.