06.06.2025 | 12:52
dpasaric kaže:
Ma nema šanse Tino, pogledaj kakav je mir nastao kada su digitalni huligani ostali bez svog alata-inata, odjednom dobra vibra na forumu!

A ovo je mir, po tebi? Baš gledam mir brate samo takav- harmonija ko kod bogatih za božić! Potrudit ćemo se da ti ne bide toliko dosadno. Unaprijed te opominjem, nemoj mi doć onda Tino vrijeđa i psuje jer bojim se da će toga, u ovom blaženom miru, biti obilatije.
Vrati karmu! Ne seri! Ja te nisam diro ni tebe ni tvoju karmu tako da me boli kurac ko je kome skidao i drkao po karmi. Ti dobro znaš da je to za mene udarac u jaja. Ako si mislio mene osobno udariti u jaja uspjelo ti je.
Ozbiljno ti kažem vrati karmu! Kad nisi ugasio karmu kad je Žabac s dva nika rušio karmu meni i još nekima. Kad nisi ugasio Zabca i Jura 22 jer znaš da su to jedan i drugi Dudekovi nikovi, što sad? Jesu li prijestupi protiv
mene manje vrijedni nego protiv nekoga (koga god ste nagazili sad). Žašto?? Ovo je osobno!
Iskipat ću ti 10 kubika "nule" na ulaz od zgrade, ako neko nešto srao pokazat ću im od tebe potpisanu otpremnicu, pa se čupaj. Je li to osobno dovoljno? A zaboravio sam, posrat ću se na vrh gomile! A i popišat!
Vrti karmu! Odmah! Jebi se! To je moja imaovina i imam pravo na nju!
A ti Dudek nemoj da ti vidim komentar na ovome forumu.