Kopija ili ne?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Kopija ili ne?

23.10.2012 | 17:41
Kopija,ne postoji ikona video rec,siri ......Isti telefon kao za koji sam postavio link.
23.10.2012 | 17:58
Provjeriti se može i na ovaj način
www.chipmunk.nl/klantenservice/applemodel.html

Slika je rezultat. Po tome je original ali po meni je riječ o vrlo dobroj vizualnoj kopiji, ali bolje informirani neka donesu konkretniji zaključak.

Prestrašno kako te kopije postaju sve vjerodostojnije!!!!
image-b5c0badcfdaa30bdd21fed268d5dbdd7.jpg
12.11.2013 | 23:31
Moze li jos jedna provera. Kazu mi da je IPHONE 4S ?
IMEI 354101120129182

Hvala
13.11.2013 | 00:01
Ili si pogresno napisao IMEI ili je kopija kao kuca
13.11.2013 | 00:11
Na zalost broj sam prepisao tacno, ali na srecu ste mi brzo odgovorili tako da me gospodja koja poseduje to cudo nece zajebati
Hvala puno
13.11.2013 | 00:20
Zbog toga smo tu
13.11.2013 | 11:49
www.imei.info/?imei=354101120129182

Koliko je uopće pouzdana ta stranica? Saint?
13.11.2013 | 11:56
S obzirom da ja svaku provjeru placam,pouzdana je 99.9%.
Mozes i sam provjeriti cak i na Apple support,u bazi ne postoji telefon sa tim IMEI brojem.Mada IMEI nije vise toliko ni bitan,inezi skidaju IMEI bez problema.Nedavno mi je covjek poslao IMEI da mu provjerim da li je telefon otkljucan,info koji sam dobio pokazao je da se radi o iPhone 5 white sim free. Kada mi je donio telefon na provjeru nisam mogao vjerovati kako je uzasna kopija,mislim da imam negdje slike ako nadjem postavim.
13.11.2013 | 11:57
2013_11_13_10.png
13.11.2013 | 12:02
Trebalo bi da izbaci bar ovako

IMEI 012574007873110
Model IPHONE 3GS 8GB BLACK
Activated Yes
Telephone Technical Support Expired
Repairs and Service Coverage Expired
Contract Until None
Carrier Buy carrier check!
SIM lock Locked

a na ovom telefonu izbacuje :

IMEI 354101120129182
Model iPhone
Activated Yes
Telephone Technical Support Expired
Repairs and Service Coverage Expired
Contract Until Unknown
Carrier Buy carrier check!
SIM lock Locked

Obrati paznju da nema modela vec samo iPhone sto nije moguce
13.11.2013 | 12:14
Hm... zanimljivo. I ja obično uvijek provjerim na par strana i imam i stranicu preko koje plaćam provjeru. Unio sam sad ovaj IMEI s plaćanjem i dobijem poruku - REFUND. Što znači da dobijem kredite natrag bez dodatnih objašnjenja... ubiše me ovi kinezići
13.11.2013 | 12:18
Sve je teze kupiti "pravi" mobitel,kod iPhone je jos i relativno lako.Prije par dana sam gledao kopiju galaxy s4,za ne povjerovati kako je uradjeno 100% identican sa originalom.
13.11.2013 | 12:31
E to sam i ja vidio neki dan... i još mi nije jasno. Ali dobro, toga će uvijek biti, kao i prevaranata. Zato volim kupiti sve u dućanu... tako bar imam na koga vikati
13.11.2013 | 12:33
Čisto ovako, iz znatiželje - te iPhone kopije rade na čemu? iOSu? Androidu?
13.11.2013 | 12:37
smayoo kaže:
Čisto ovako, iz znatiželje - te iPhone kopije rade na čemu? iOSu? Androidu?

Biraj!! Potpuno custom rješenje . Kao pimp my ride, samo bez auta ... ipak mislim da su na Androidu najčešće (barem oni koje sam ja vidio).
13.11.2013 | 12:50
31.12.2013 | 22:26
012651007421205

Voleo bih da znam samo dali se radi o Iphone 4 ili 4S ? Ako je obicna cetvorka da ne uzimam jer mi se ne isplati da otkljucavam.
Hvala svima unapred
Nenad
31.12.2013 | 22:36
ajme, pta ste me uplašili!!!

Imamo žena i ja 64GB iPhone 5, i htjeli bi isti 5S.
oboma nam je abterija koma, apple chat mi je usnimio diagnostiku online iz USA i rekli su da odnesemo negdje oba da nam zamijene uređaje ili bateriju, baterijske ćelije da su dijelom otkazale (onio npr s 30% padne na 6% i ugasi se u rku minute. nekad paljenjem kamere se ugasi i na 70% i sl.)
i kako imam garanciju nosio bih VIPu prvo jedan pa drugi.

nemaju zamjenski,
pa sam mislio kupit na njuškalu novi, pa ću nadoknaditi kad prodam ovaj dok se vrati sa servisa....

e sad se ne usudim uzet novi s njuškala.
ima nekih slovenskih prodavatelja itd, stvarno me strah.

Ima li neko nekoga s računom iz HR da je kupljen i radi na vp mreži, hitno mi je za kupit.
garancija istječe 9.1.14. za prvi mobitel...

PS jel moram s kutijom odnijeti u vip i sluuškama i punjačem, ili je dovoljno uređaj s računom i garancijom/ugovorom?
PPS nisam znao da VIP otključava iphone za 400kn i prije ugovornog rok, dok T com to ne daje!
01.01.2014 | 21:29
iPhone 4
16GB Black
IMEI: 012651007421205
Serial Number: 5U1137UMA4S
Activated: Yes
Last Activated SIM: Mobilkom - Austria AUT
Telephone Technical Support: Expired
Repairs & Service Coverage: Expired
Contract: Expired
Carrier: Austria Mobilkom
SIM Lock: Locked

Znaci obicna cetvorka, ne isplati se otkljucavati
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 4 sati
  • MacSin: OS stari do X je bio cool
  • MacSin: na poslu su svi na win lenovo aliu kad dodem doma je melem za oci ali kad treba nesto upgarde napravit tad je vec probelm
  • MacSin: OS je i dalje miljama od ostalih no sto se tice hardware to je vec diskutabilno
  • VanjusOS: neki mi javi se privatno, barem ako može kratko posuditi na probu
  • VanjusOS: ljudi, ima li možda netko viška Thunderbolt 2 to Thunderbolt 2 Cable
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?
  • VanjusOS: evo ja sam isprobao i radi! na A1 je moguće sa fizičke SIM prebaciti se na e-SIM na samom telefonu..
  • Borisone: Jer je gladan!
  • jura22: Zasto Jabucnjak guta komentare?
  • smayoo: :D
  • Borisone: Kako prebacuješ eSIM između moba za koji žena smije i za koji ne smije znat?
  • VanjusOS: ali bravo drlovric, nekad su najjednostavnija rješenje i najbolja!
  • VanjusOS: hahaha, problem je što imam službenu SIM karticu, pa ako mi se sjebe moram tražiti od firme da mi šalju novu...
  • drlovric: Pa probas i samo ce ti se kazati jbt. Sta je najgore sto se moze dogoditi? :)
  • VanjusOS: pitam da li je to itko isprobao?
  • VanjusOS: u iphoneu sa fizičkom sim karticom se pojavila opcija da se prebaci ta fizička sim u e-sim
  • VanjusOS: niste me shvatili, očito
  • miomika: na A1 ti samo pošalju na mail/sms ili putem aplikacije Moj A1 i to je to
  • rusty: Prije jedno 3 godine na Tmobile. u 22h navečer putem supporta jer se u protivnom trebalo ići u poslovnicu
  • VanjusOS: da li je netko isprobao funkciju konvertiranja SIM u e-SIM, i na kojoj mreži?
  • ZoPaj: ha ha, nisu li usbC isforsirali upravo radi štednji na punjačima:)
  • dpasaric: I bez punjača... :(
  • Borisone: Danas najavljeni novi iPad Pro, Vision Pro i MacBook Pro 14-inch. Sve s M5 procesorima (bez Pro i Max varijanti).
  • Air: Veliko priznanje Fedora našem Filipoviću - pozvao ga je na boksački meč.
  • Air: Taj pc laptop je imao cijenu cca 800 eura što nije malo
  • Air: Mislio sam da su se malo pomakli u tom smjeru, ali jok
  • Air: trackpad je... hm...
  • Bertone: Rekao sam ti da je kvaliteta izrade loša, ali sam CPU je brži od CPU-a iz MBP 2014/2015,... stavi na njega LinuxMint pa ćeš vidjeti da nije spor ;)
  • Air: Moj MBP 2014 je ferari / Bentley za usporedbu...
  • Air: Moj utisaK da sam ga platio 100-150 eura plakao bi što nisam dao još 150 za MBP 2014 - 2016 godište.
  • Air: Samo da javim, na kraju sam dobio laptop od frenda. Nije htio čuti za nikakve pare. Skro smo se posvađali ali eto pametniji popušta ;)
  • hal9000: Steve Jobs, vrati se! Sve ti je oprošteno! [link]
  • hal9000: Kakva pizdarija: [link]
  • drpongrac23: Meni onaj sa uzorkom krzna leoparda

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (961)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa