Kopija ili ne?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Kopija ili ne?

23.10.2012 | 17:41
Kopija,ne postoji ikona video rec,siri ......Isti telefon kao za koji sam postavio link.
23.10.2012 | 17:58
Provjeriti se može i na ovaj način
www.chipmunk.nl/klantenservice/applemodel.html

Slika je rezultat. Po tome je original ali po meni je riječ o vrlo dobroj vizualnoj kopiji, ali bolje informirani neka donesu konkretniji zaključak.

Prestrašno kako te kopije postaju sve vjerodostojnije!!!!
image-b5c0badcfdaa30bdd21fed268d5dbdd7.jpg
12.11.2013 | 23:31
Moze li jos jedna provera. Kazu mi da je IPHONE 4S ?
IMEI 354101120129182

Hvala
13.11.2013 | 00:01
Ili si pogresno napisao IMEI ili je kopija kao kuca
13.11.2013 | 00:11
Na zalost broj sam prepisao tacno, ali na srecu ste mi brzo odgovorili tako da me gospodja koja poseduje to cudo nece zajebati
Hvala puno
13.11.2013 | 00:20
Zbog toga smo tu
13.11.2013 | 11:49
www.imei.info/?imei=354101120129182

Koliko je uopće pouzdana ta stranica? Saint?
13.11.2013 | 11:56
S obzirom da ja svaku provjeru placam,pouzdana je 99.9%.
Mozes i sam provjeriti cak i na Apple support,u bazi ne postoji telefon sa tim IMEI brojem.Mada IMEI nije vise toliko ni bitan,inezi skidaju IMEI bez problema.Nedavno mi je covjek poslao IMEI da mu provjerim da li je telefon otkljucan,info koji sam dobio pokazao je da se radi o iPhone 5 white sim free. Kada mi je donio telefon na provjeru nisam mogao vjerovati kako je uzasna kopija,mislim da imam negdje slike ako nadjem postavim.
13.11.2013 | 11:57
2013_11_13_10.png
13.11.2013 | 12:02
Trebalo bi da izbaci bar ovako

IMEI 012574007873110
Model IPHONE 3GS 8GB BLACK
Activated Yes
Telephone Technical Support Expired
Repairs and Service Coverage Expired
Contract Until None
Carrier Buy carrier check!
SIM lock Locked

a na ovom telefonu izbacuje :

IMEI 354101120129182
Model iPhone
Activated Yes
Telephone Technical Support Expired
Repairs and Service Coverage Expired
Contract Until Unknown
Carrier Buy carrier check!
SIM lock Locked

Obrati paznju da nema modela vec samo iPhone sto nije moguce
13.11.2013 | 12:14
Hm... zanimljivo. I ja obično uvijek provjerim na par strana i imam i stranicu preko koje plaćam provjeru. Unio sam sad ovaj IMEI s plaćanjem i dobijem poruku - REFUND. Što znači da dobijem kredite natrag bez dodatnih objašnjenja... ubiše me ovi kinezići
13.11.2013 | 12:18
Sve je teze kupiti "pravi" mobitel,kod iPhone je jos i relativno lako.Prije par dana sam gledao kopiju galaxy s4,za ne povjerovati kako je uradjeno 100% identican sa originalom.
13.11.2013 | 12:31
E to sam i ja vidio neki dan... i još mi nije jasno. Ali dobro, toga će uvijek biti, kao i prevaranata. Zato volim kupiti sve u dućanu... tako bar imam na koga vikati
13.11.2013 | 12:33
Čisto ovako, iz znatiželje - te iPhone kopije rade na čemu? iOSu? Androidu?
13.11.2013 | 12:37
smayoo kaže:
Čisto ovako, iz znatiželje - te iPhone kopije rade na čemu? iOSu? Androidu?

Biraj!! Potpuno custom rješenje . Kao pimp my ride, samo bez auta ... ipak mislim da su na Androidu najčešće (barem oni koje sam ja vidio).
13.11.2013 | 12:50
31.12.2013 | 22:26
012651007421205

Voleo bih da znam samo dali se radi o Iphone 4 ili 4S ? Ako je obicna cetvorka da ne uzimam jer mi se ne isplati da otkljucavam.
Hvala svima unapred
Nenad
31.12.2013 | 22:36
ajme, pta ste me uplašili!!!

Imamo žena i ja 64GB iPhone 5, i htjeli bi isti 5S.
oboma nam je abterija koma, apple chat mi je usnimio diagnostiku online iz USA i rekli su da odnesemo negdje oba da nam zamijene uređaje ili bateriju, baterijske ćelije da su dijelom otkazale (onio npr s 30% padne na 6% i ugasi se u rku minute. nekad paljenjem kamere se ugasi i na 70% i sl.)
i kako imam garanciju nosio bih VIPu prvo jedan pa drugi.

nemaju zamjenski,
pa sam mislio kupit na njuškalu novi, pa ću nadoknaditi kad prodam ovaj dok se vrati sa servisa....

e sad se ne usudim uzet novi s njuškala.
ima nekih slovenskih prodavatelja itd, stvarno me strah.

Ima li neko nekoga s računom iz HR da je kupljen i radi na vp mreži, hitno mi je za kupit.
garancija istječe 9.1.14. za prvi mobitel...

PS jel moram s kutijom odnijeti u vip i sluuškama i punjačem, ili je dovoljno uređaj s računom i garancijom/ugovorom?
PPS nisam znao da VIP otključava iphone za 400kn i prije ugovornog rok, dok T com to ne daje!
01.01.2014 | 21:29
iPhone 4
16GB Black
IMEI: 012651007421205
Serial Number: 5U1137UMA4S
Activated: Yes
Last Activated SIM: Mobilkom - Austria AUT
Telephone Technical Support: Expired
Repairs & Service Coverage: Expired
Contract: Expired
Carrier: Austria Mobilkom
SIM Lock: Locked

Znaci obicna cetvorka, ne isplati se otkljucavati
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 sati, 31 minuta
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…
  • ZoPaj: RIP! odlaze legende …
  • Gjuroo: Počivala u miru...
  • smayoo: RIP Gabi Novak
  • VanjusOS: možda nije obrisano zbog "piratstva" već zbog toga što se u vikalici ne bi trebamo objašnjavati nego u temama?
  • drlovric: Svi gledamo nesot piratsko. Apsurd je pricati o tome. Ja Hajduku placam pretplatu i clanarinu, a kradem HDTV od 2e, jer ne postoji nacin da ga legalno kupim :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, Ender, Riba, rusty, temeljnik, tino1, Anonimci (741)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.16 Seconds

Provided by iJoomla SEO