iPhone 4 - voda!
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone 4 - voda!

29.10.2011 | 17:31
Nije mi jasno odakle uopste prica o JB,prvo obratite paznju na slike mobitela.Na njemu je iOS 5 sto znaci da ima samo tetherd JB a cisto sunjam da bi se grave snasla sa tim.Druga stvar error 21 se desava kada se nemogu implementirati recovery fajlovi pa se mobitel treba ubaciti u pravi recovery mod ili DFU ako iz DFU moda neprodje restore onda se brisu recovery fajlovi da bi se skinuli novi preko apple site-a(sto se radi automatski) tako da to nije problem. Znaci ili izbrisati kompletan iTunes pa ponovo instalirati i uraditi restore iz DFU moda ili se nakaciti na drugi racunar i tamo to zavrsiti. Ja sam i dalje siguran da je problem voda i da ce za kratko vrijeme prestati da reaguje skroz tj da ce otoci ploca.Volio bi da grijesim ali sam se i previse nagledao takvih stvari .Da smo blize pogledao bih ja ali ovako

Dok sam pisao ti si izbacila sliku.

Nisam te bezveze "ruzio" sto si dirala iz rize
29.10.2011 | 17:36
ja bi voljela da prestane reagirati ili da se nešto pokrene da znam na čemu sam .. ovo me izluđuje... vjerojatno sam luda, po vama, ali nemam što drugo reć..
29.10.2011 | 17:42
Niko nemisli da si luda,svi mi previse volimo svoje apple igracke pa ludimo ako nesto nije u redu.Tako da te razumijemo.Vazno je da se nisu pojavile crvene tacke,naka se dobro osusi pa kada se nadje garancija odnesi na servis i probaj srediti stvar.
29.10.2011 | 17:54
saint kaže:
Niko nemisli da si luda,svi mi previse volimo svoje apple igracke pa ludimo ako nesto nije u redu.Tako da te razumijemo.Vazno je da se nisu pojavile crvene tacke,naka se dobro osusi pa kada se nadje garancija odnesi na servis i probaj srediti stvar.

da.. senzori nisu crveni.... sad je veći problem garancija..
29.10.2011 | 22:09
Sad ga opet ugasi i stavi ga u rižu, dva dana. Ne pali ga! Probaj onda opet, ako ti se ne pokrene servis. Morali bi ti ga popraviti.
Ali proradit će. Moj je pao u WC šolju, zvonijo pod vodom. Izvadijo sam ga i stavijo u rižu 48 sati i priradijo je. Sve radi normalno.
30.10.2011 | 07:53
tino1 kaže:
Sad ga opet ugasi i stavi ga u rižu, dva dana. Ne pali ga! Probaj onda opet, ako ti se ne pokrene servis. Morali bi ti ga popraviti.
Ali proradit će. Moj je pao u WC šolju, zvonijo pod vodom. Izvadijo sam ga i stavijo u rižu 48 sati i priradijo je. Sve radi normalno.

eee ovo je super pročitat!
30.10.2011 | 11:50
Grave, vjerojatno bi i tvoj do sada sasvim uredno radio da si imala strpljenja sacekati tih 2-3 dana, da se posteno osusi.

Ne mogu jednostavno da shvatim da 2 dana nisi mogla koristiti neki drugi mob
30.10.2011 | 12:16
drlovric kaže:
Grave, vjerojatno bi i tvoj do sada sasvim uredno radio da si imala strpljenja sacekati tih 2-3 dana, da se posteno osusi.

Ja tebe ne kapiram pa malo gore ti je lepo objasnila da se radi o Zeni,valida ima u blizini slicu ili malo razlicitu u sustini su isti,pozdrav i nadamse da proradi konecno.
30.10.2011 | 12:20
drlovric kaže:

1. nemam mobitel u koji ide mikro kartica
2. nemam adapter za mikro karticu
3. mobitel mi je iznimno važan za posao, zbog toga ga i imam, da ne radim na poziciji na kojoj radim, ne bi ga nikada dobila.
4. je**ga...
30.10.2011 | 17:30
1. morat češ imat mobitel u koji ide Micro sim
2. Ili adapter
3. neće ti proraditi dok iz njega ne izvuče svu vlagu.
4. da si u mojoj firmi na takvoj poziciji, ja bi ti kupijo novi mobitel.
5. Je**ga
30.10.2011 | 19:14
Meni je ovo da puknes od smjeha. Ako ti je mobitel od zivotne vaznosti i ako si "na poziciji" odi i kupi novi iPhone ili ti bu firma uzela drugi (ili imas visoku placu ili si vazna firmi). eol
31.10.2011 | 12:26
Nemrem više ovo čitati

Voljan sam pokušati osposobiti tvoj telefon. Ako si zainteresirana javi se na PM, ja sam u Zagrebu.

Pozdrav,
Filip
31.10.2011 | 12:44
tino1 kaže:
1. morat češ imat mobitel u koji ide Micro sim
2. Ili adapter
3. neće ti proraditi dok iz njega ne izvuče svu vlagu.
4. da si u mojoj firmi na takvoj poziciji, ja bi ti kupijo novi mobitel.
5. Je**ga

Respect

U kompletnom topicu no1 post

Uljepsao si mi dan
31.10.2011 | 14:02
Gotovo riješeno.. Hvala svima!

Možete Lockat!

mah mah...
31.10.2011 | 14:53
Mislim da bi bilo fer da kazes sta je uradjeno i na koji nacin je rijeseno.
31.10.2011 | 15:53
saint kaže:
Mislim da bi bilo fer da kazes sta je uradjeno i na koji nacin je rijeseno.

nista spektakularno, danas je vip poslao cityex donjeli su adapter za micro i pričekali da im spakiram mob i to je to..

hvala svima na trošenju vremena na ovaj problem!
07.04.2013 | 11:45
Apple iPhone 4 pao u vodu (more) prije 15 h, 42 m
Dobar dan
Ovako kupujem iphon 4 16 gb
bio je u pederusi u kojoj se namocio od kise bivši vlasnik ga je stavio u rizu i nece da se više upali.evo slike koje mogu priložiti.
molim malo pomoci dali je mogu popraviti mob
07.04.2013 | 11:46
slika-- radio je prije nego je otvoren i bio u rizi.
sada nece da se upali
DSC00039-c3cc5559acdb540c0e7bd6e262f31f8b.jpg
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 sati, 7 minuta
  • Yonkis: Bijah u Smart Doctoru, zamjenska je 100€ a originalna je 170€
  • smayoo: @Yonkis, pitao si kome vjerujemo :)
  • marioart: @Yonkis ovisno o aparatu koji imas, nije ti zgorega ni provjeriti cijene u sluzbenom servisu... ja sam u mediamarktu u njemackoj platio zamjenu za 13pro 88eura ... spojis ugodno sa korisnim i u Graz u shoping i servis
  • Yonkis: A ovi u Rijeci, Smart Doctor? Evo linka:[link]
  • Yonkis: Novi firmware ako nekome treba: [link]
  • Yonkis: Nevjerovatno da je cijena skočila na 150€ a znam da je prije 2 godine bila cca 70€. Prestrašno!
  • smayoo: @Yonkis - nažalost, u Rijeci više nikom. :( U Zagrebu je Davor više puta spomenuo da ima dobra iskustva s Agramservisom
  • VanjusOS: pa ti vratim
  • VanjusOS: ako imaš kabl kojeg trebaš isprobati možeš poslati meni da isprobam spojiti Mac pro
  • VanjusOS: i ja tražim već thunderbolt 2 kabel, iz Osijeka sam
  • zoranowsky: Jel ima netko u ZG za posuditi thunderbolt 2 kabel? Imam issue sa minijem M4 i thunderbolt 27 displayem pa trebam testirati neke kombinacije...
  • Yonkis: Kome vi u Rijeci vjerujete za zamjenu baterije na iPhonu jer u iStyleu je 150 € i čeka se par tjedana
  • Yonkis: :(
  • smayoo: [link]
  • smayoo: RIP Scott Adams :(
  • Gjuroo: Za sad to može zvučati i kao Affinity priča. Not great but not that bad.
  • Soffoklo: Za to vrijeme Apple se lagano pretvara u Adobe - [link]
  • drlovric: Sve je bolje od ove blamaze sa Apple AI i cekanja pametnije Siri koja nikako da dodje :)
  • IkoIko: Apple i Google sklopili ugovor o korištenju Gemini AI... Zanimljiv razvoj situacije
  • ZeljkoB: Spigen - [link]
  • Riba: Moza zato da mozes koristiti BT tipkovnicu i mouse i dok je zaklopljen?
  • user: glupo: zatvorim laptop, BT i dalje upaljen, što ne bi trebalo ovo **** se ugasit kad ga poklopim
  • rusty: date hack je samo na par sekundi. vratiš datum, startaš app čisto da se digne i vratiš datum opet. To je to. Čisto da loada profile i postavke
  • smayoo: Date hack nisam htio raditi jer potrga druge stvari. Krenuo sam instalirati staru verziju LogiOptions preko homebrewa, ali riješili su problem prije nego sam dospio to napraviti
  • rusty: Osobno mislim da je 12h predugo za cert problem I nisam mogao doć na sebe kakav su problem napravili. Ono što je još gore, ovo im nije prvi put za taj isti slučaj. Dakle kako ne naučiš nešto iz ovoga. Dodano, date hack rješava problem da se ne mora drugi put čekati 12h
  • Bertone: A jučer nisam koristio MBP nego T14s pa nisam iskusio veselje sa certifikatima :D
  • Bertone: Imam MXMastera već godinama [link] i jedina dobra stavr kod njega je što ga mogu koristiti sa MBP, Tnink Padom i desktop računalom bez pretjeranog petljanja, no da je (pre)skup za ono što nudi, je.
  • smayoo: I, na kraju, ako za neki komad hardvera koji sam u životu kupio mogu reći da NIJE preskupo plaćen, to je sigurno Logitech MX Master 3. Jučer ujutro jesam bio spreman popi... na njih, ali činjenica je da su problem riješili unutar cca 12h otkad se pojavio.
  • smayoo: Osim toga, hardver radi s bazičnim postavkama, ali svi tweakovi i custom podešenja - ne.
  • smayoo: Radi se o softveru koji mora dobiti dozvolu korisnika da zakopa dosta duboko pod haubu radi komunikacije s periferijom.
  • smayoo: Ne mora biti spojeno na internet. Sigurnosni certifikat aplikacije je bio istekao i Apple ga je blokirao, a Logitech nije pazio na datum isteka certifikata i nije izdao update s novim certifikatom na vrijeme
  • Bertone: Ček malo, preskupo plaćeni hardver ne dela na Apple računalu ako računalo nije spojeno na internet (na stranu sad istekli certifikat) ili sam propustio nešto
  • smayoo: Da, jučer sam imao natezanje oko toga. Ali moram im priznati da su brzo riješili.
  • Yonkis: [link]
  • smayoo: @mrobert, forum, tema "eOI - opet diskriminacija"
  • stefanjos: SRETNA NOVA!
  • drlovric: [link]
  • signout: Sretna Nova!
  • zoranowsky: Sretna Nova!
  • dpasaric: Sretno nam svima! :)
  • Borisone: Sretna vam 2026-ta godina!
  • Gjuroo: Sretna i berićetna 2026.!
  • smayoo: SRETNAAAAAAAA!!! :D
  • Borostef: Sretna Nova godina!!! :)
  • Air: Sretna i uspješna nova!
  • drpongrac23: Sretna nova 2026. svima!!!
  • pontmax1: Ima li šampanjac ili samo Pepsi bez šećera :D
  • Yonkis: Sretan Božić svima!
  • vjeko1: Sretan Božić svima!
  • jura22: Sretan Božić i blagoslovljeni mi bili svi bez obzira na sve!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.60 Seconds

Provided by iJoomla SEO