02.04.2020 | 12:58
Sad se upravo šutam nogom u dupe što se nikako ne mogu sjetiti koji mi ga je Jabučar preporučio (hvala mu opet), jer mi je zaista dao dobru preporuku. Aplikacija se zove Nebo. Prepoznavanje rukopisa je unutar očekivanog (a to je puno jer su moja očekivanja u tom smjeru jako visoka
), dakle nije savršeno, ali je vrlo pristojno, čak i s vrlo brzim pisanjem i vrlo žvrljastim rukopisom. I kvačice prepoznaje. Meni je najveći problem što se ne uspijevam naviknuti da, kad neku riječ prepozna krivo, ispravim to na način da iz ponuđenog izbora odaberem ispravnu umjesto da križam (što je digitalni ekvivalent brisanju) i pišem ponovno pa me to onda usporava i stvara mi nervozu.
Aplikacija također prepoznaje (i to jako dobro) matematičke formule i (ne toliko dobro, ali ok za nezahtjevne korisnike) dijagrame (krug, kvadrat, trokut, strelica i tako to). Freehand također podržava i to, za moje potrebe, više nego odlično.
Ono što bi bilo nice to have, a trenutno nema je - da moraš unaprijed ručno odabrati kakvo polje otvaraš, tj za kakav tip unosa (HWR, matematika, dijagram, freehand).