10.11.2020 | 17:12
Ma super. Izgleda da su stvarno obratili pažnju na tolike žalbe usera na veliku buku koju su proizvodili PS4 modeli.
Najmanje bučan je bio PS4 Pro koji je napravljen iste godine (2019) kada i igra Red Dead Redemption 2.
Znači, mijenjali su od svakog primjerka četvorke (prva generacija, Slim, Pro) po dva ili tri modela (to se vidi po CUH oznakama ispod serijskog broja) zbog loše riješenih hlađenja. Svaki noviji model je bio malo manje bučan, ali ne nužno i hladniji od prošloga pod punim opterećenjem.
Primjerice, ja sam 2018. kupio drugi od tri moguća PS4 Pro modela. Izašao je paralelno sa God of War igrom. Taj je još koliko toliko igriv, i ukoliko se nalazi u rukama osobe koja ne puši i pazi na prašinu, potrajaće mu ta kolika tolika "tišina".
No, u usporedbi sa ovim što si ti napisao Davore, i to je onaj dvomotorac iz prošlog stoljeća.
EDIT:
A što se učitavanja igrica tiče, šta da kažem - trenutno igram Assassin's Creed Unity, igru staru jedno četiri ili pet godina, i svaki nivo ili priču učitava i po 25 sekundi.
Imam RDR 2. Odustao sam od igranja te igre jer bih htio osvojiti sve, a to zahtjeva veliki broj ponavljanja, što u mom slučaju vodi do puno izgubljenih sati učitavanja te igre. Mislim da ću tu igru ili odigrati zadnju na četvorci, ili na petici.