13.06.2020 | 21:54
Ja sam također imao PS2, pa skočio na PS4 Pro. Prva igrica Assassin's Creed Origins. Toliko me oduševila da sam kupio cijeli serijal, a sada na 2 TB imam sve ovo:
Assassin's Creed 2 +
Assassin's Creed: Brotherhood +
Assassin's Creed: Revelations +
Assassin's Creed 3 Remastered +
Assassin's Creed 4 Black Flag +
Assassin's Creed: Rogue
Assassin's Creed: Unity
Assassin's Creed: Syndicate
Assassin's Creed: Chronicles
Assassin's Creed: Origins +
Assassin’s Creed Odyssey
PES 2018 +
PES 2019 +
PES 2020 +
God of War III Remastered
God of War IV +
Call of Duty WW2
Shadow of the Tomb Raider
Red Dead Redemption 2
Far Cry 5
Far Cry New Dawn
The Last of Us
Uncharted: The Nathan Drake Collection
Uncharted 4: The Thief’s End +
Horizon Zero Dawn +
The Witcher 3: Wild Hunt +
Fallout 4
Bloodborne
Stavio pluseve na odigrano ili ono što se još igra.
Još sam daleko od dovršavanja kolekcije jer sam počeo igrati na najtežim nivoima i pokušati dohvatiti sve trofeje pa doći do 100 %.
Za sada sam najveće uspjehe napravio na God of War (91%) ali na nekoj normalnoj "težini, dok mi je podvig i do sada najbolja odigrana igrica Witcher 3 The Wild Hunt Game of the Year Edition, tu sam završio na 100% na ultra hard. Sada sam na Horizon Zero Dawn. Uncharted IV sam odigrao, ali slabo sam se uživio pa sam došao do kraja igre i dovršio ni 40 %. Imam spiku da odigram neku igricu tipa God of War, pa kako je izlazila edicija Assassin's Creed piknem nastavak koji mi slijedi, pa onda neku koja nije iz te serije (Bloodborne) i tako. A nogomet je tu baš za čisto opuštanje na pola sata.
Uglavnom, od gore navedenih igrara dovršio sam AC Black Flag (znači tri iz The Ezio collection, AC III, AC IV Black Flag i AC Origins), God of War, Witcher 3, sada sam na HZD, pa ću na RDR2 - a onda slijede Bloodborne, FarCry i tako...
Nogomet pada godišnje, uvijek Konami.
Tako da mi nije dosadno...
Uglavnom, ne možeš fulati koliko god išao u prošlost kupuješ li igre godine te godine. Toliko sam naučio. A grafika između danas i PS2, ja sam se smrzo kada sam nakon PS2 stavio prvu igricu u PS4 Pro (AC Origins). Kasnije sam vidio da je i priča jako bitna - a tu Rockstar ide do takvih detalja i u najmanjem side questu (tko je Mirror man nego tip koji sjedne sa Geraltom u intru igre na piće, a srećemo ga tek u DLC-u Heart of Stone), koliko neke igre ne idu u cijelom izdanju. Da ne pričamo o kartaškoj igrici Gwent, koja je tako dobra da su napravili posebnu igru samo od toga. Zamisli, igraš igru unutar igre. Predobro... (Da ne pričamo da se igra zasniva na poljskim knjigama i tematika je slavenska kultura i predaja straha kroz imaginarni srednji vijek, pa ima i naših imena i gradova - tipa Maribor...)
Kolega - slažem se za gamepad - vidjet ćemo kako će izgledati u praksi.
EDIT:
Također nisam tip za vožnje. Imam neke motore, nisam ih niti stavio gore na popis. Volim ovo iznad, da me izaziva, a stvarno neke igrice tek shvatiš na najtežem nivou jer inače je samo šetnja kroz priču bez pravog uživljavanja.
EDIT 2:
Što se Uncharted IV tiče, ono kada se tip penje ili skače s užetom... Pokreti su snimani sa pravim penjačima cliff climberima obučenim u zeleno s onim točkama na strateškim dijelovima tijela. Sve kako bi bilo što uvjerljivije.
Ma ta grafika je od zgodnog evoluirala do pravog crtanog filma na PS4, a sudeći po RDR2 sada će se igrati igrice ravne filmovima. Industrija igara odavno dere Hollywood po zaradi, ne znam sada sa svim tim streaming servisima koliko su se uspjeli filmaši povratiti - no to je druga tema...