Macbook white plastika
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Macbook white plastika

21.08.2010 | 20:17
Pozdrav svima!

prije 3 minute sam prijetio da mi se odlomio dio plastike na macbooku pa me zanimaju vasi savjeti.
Da li ljepiti natrag gore, ostaviti kako je ili nesto trece?

ostavio bi samo tako ali me brine da ne dode prasina il tak nes unutra jer je lagani otvor.a onda opet ako ljepim mozda dode ljepilo unutra.. :/

savjeti?
IMG_1285.jpg
21.08.2010 | 21:21
Apple je to priznavao kao gresku u konstrukciji i mijenjali su cijelo kuciste. E sad, da li ide i izvan garantnog roka, treba kontaktirati servis. Ni prvi, ni zadnji koji je pukao. Ocito od naslanjanja ruku na komp.
21.08.2010 | 22:16
Ide i van garancije, ali ovisno o modelu (ser. broj).
Javi se u servis sa serijskim brojem pa ce ti reci da li moze besplatno ili ne. Ja sam dogovorio prije godisnjeg da naruce pa sad koji dan treba otici do sv. nedjelje na zamjenu.
Inace mijenja se cijeli top case (tipkovnica, trackpad i okolna plastika - sve je u komadu)
21.08.2010 | 23:28
a za to mi ne treba garancija il neki racun,il?
22.08.2010 | 12:40
Samo serijski broj (preko njega skuze).
22.08.2010 | 13:49
Ja imam isti taj problem, ali ja sam pokusavao ljepiti (attack), ali rezltat je, kao sto vidite, los.
S obzirom da mi se to dogodilo izvan garantnog roka, mislio sam da mi nece priznati. Bas cu probat kontaktirat servis. Evo kako to izgleda kod mene:
photo_2.JPG
22.08.2010 | 14:12
uff sada mi je još draže da uvijek koristim wireless keyboard. Baš mi je žao ljudi, nadajmo se da će vam to zamijeniti.

salute
22.08.2010 | 21:06
U principu to nema veze sa tipkovnicom nego sa otvaranjem i zatvaranjem (magneti).
22.08.2010 | 23:57
Ja imam MacBook black i plastika nije popucala. Čini mi se da je plastika kod ovih black malo trajnija.
23.08.2010 | 12:26
Evo ja bas zvao servis u Sv. Nedelju.
Veli cura na centrali da je seviser na godisnjem do iduceg ponedjeljka.
tak da se tek onda moze zvat.

veli da je bila prije ta besplatna zamjena al nezna dal to jos funkcionira il ne.
ugl, ko ima isti problem neg zove iduci pon.
13.09.2010 | 20:30
Bok ljudi!

evo sutra vozim macbook u sv nedelju da mi zamjene top case.

jel bi mogo neko tko je vec bio tamo ukratko reci di se tocno nalazi servis?
trazio sam ulicu na google maps i bas neznam dal sam naso dobru pa da se ne gubim jer idem tek poslije podne pa da mi ne zatvore servis jos

dolazim po autoputu iz smjera varazdin.

Hvala
13.09.2010 | 21:16
Ideš u smjeru Ljubljane. Izađeš na izlaz za Sv. Nedjelju. Ne znam koji je izlaz, ali na čvoru na kojem se odvaja cesta za Maribor i izlaz Zagreb zapad nastaviš ravno za Ljubljanu i onda na izlaz za Sv. Nedjelju. Kad se cesta odvoji, dođeš na semafor na kojem skreneš desno u smjeru Zagreba, tj. suprotno od Samobora (za koji se skreće lijevo). Nakon nekih 300-400 metara, s lijeve strane je benzinska i iza nje je velika zgrada u kojoj se nalazi servis. To ti je malo prije Hoto vila. Uglavnom, nemreš fulat.
Sretno
14.09.2010 | 22:23
E puno ti hvala..naso iy prve.
15.09.2010 | 10:38
Super. Fakat nije teško za naći. A komp sređen ili još čekaš?
15.09.2010 | 19:17
Reko mi je 10 dana negde..i sad sam doma na piceku starom valda 10 godina
ko da sam iy ferrari-a sjeo na bicikl

i y mi je umjesto z _:D
24.09.2010 | 21:52
Evo stigo moj Macbook s popravka i opet je lijepi bijeli kao nov

svima koji imaju probleme nek nazovu servis i provjere dal imaju besplatnu zamjenu..ja sam je imao.

sretno!
24.09.2010 | 22:37
Bravo, drago mi je da si obnovil komp:)
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 8 sati
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa