Macbook white plastika
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Macbook white plastika

21.08.2010 | 20:17
Pozdrav svima!

prije 3 minute sam prijetio da mi se odlomio dio plastike na macbooku pa me zanimaju vasi savjeti.
Da li ljepiti natrag gore, ostaviti kako je ili nesto trece?

ostavio bi samo tako ali me brine da ne dode prasina il tak nes unutra jer je lagani otvor.a onda opet ako ljepim mozda dode ljepilo unutra.. :/

savjeti?
IMG_1285.jpg
21.08.2010 | 21:21
Apple je to priznavao kao gresku u konstrukciji i mijenjali su cijelo kuciste. E sad, da li ide i izvan garantnog roka, treba kontaktirati servis. Ni prvi, ni zadnji koji je pukao. Ocito od naslanjanja ruku na komp.
21.08.2010 | 22:16
Ide i van garancije, ali ovisno o modelu (ser. broj).
Javi se u servis sa serijskim brojem pa ce ti reci da li moze besplatno ili ne. Ja sam dogovorio prije godisnjeg da naruce pa sad koji dan treba otici do sv. nedjelje na zamjenu.
Inace mijenja se cijeli top case (tipkovnica, trackpad i okolna plastika - sve je u komadu)
21.08.2010 | 23:28
a za to mi ne treba garancija il neki racun,il?
22.08.2010 | 12:40
Samo serijski broj (preko njega skuze).
22.08.2010 | 13:49
Ja imam isti taj problem, ali ja sam pokusavao ljepiti (attack), ali rezltat je, kao sto vidite, los.
S obzirom da mi se to dogodilo izvan garantnog roka, mislio sam da mi nece priznati. Bas cu probat kontaktirat servis. Evo kako to izgleda kod mene:
photo_2.JPG
22.08.2010 | 14:12
uff sada mi je još draže da uvijek koristim wireless keyboard. Baš mi je žao ljudi, nadajmo se da će vam to zamijeniti.

salute
22.08.2010 | 21:06
U principu to nema veze sa tipkovnicom nego sa otvaranjem i zatvaranjem (magneti).
22.08.2010 | 23:57
Ja imam MacBook black i plastika nije popucala. Čini mi se da je plastika kod ovih black malo trajnija.
23.08.2010 | 12:26
Evo ja bas zvao servis u Sv. Nedelju.
Veli cura na centrali da je seviser na godisnjem do iduceg ponedjeljka.
tak da se tek onda moze zvat.

veli da je bila prije ta besplatna zamjena al nezna dal to jos funkcionira il ne.
ugl, ko ima isti problem neg zove iduci pon.
13.09.2010 | 20:30
Bok ljudi!

evo sutra vozim macbook u sv nedelju da mi zamjene top case.

jel bi mogo neko tko je vec bio tamo ukratko reci di se tocno nalazi servis?
trazio sam ulicu na google maps i bas neznam dal sam naso dobru pa da se ne gubim jer idem tek poslije podne pa da mi ne zatvore servis jos

dolazim po autoputu iz smjera varazdin.

Hvala
13.09.2010 | 21:16
Ideš u smjeru Ljubljane. Izađeš na izlaz za Sv. Nedjelju. Ne znam koji je izlaz, ali na čvoru na kojem se odvaja cesta za Maribor i izlaz Zagreb zapad nastaviš ravno za Ljubljanu i onda na izlaz za Sv. Nedjelju. Kad se cesta odvoji, dođeš na semafor na kojem skreneš desno u smjeru Zagreba, tj. suprotno od Samobora (za koji se skreće lijevo). Nakon nekih 300-400 metara, s lijeve strane je benzinska i iza nje je velika zgrada u kojoj se nalazi servis. To ti je malo prije Hoto vila. Uglavnom, nemreš fulat.
Sretno
14.09.2010 | 22:23
E puno ti hvala..naso iy prve.
15.09.2010 | 10:38
Super. Fakat nije teško za naći. A komp sređen ili još čekaš?
15.09.2010 | 19:17
Reko mi je 10 dana negde..i sad sam doma na piceku starom valda 10 godina
ko da sam iy ferrari-a sjeo na bicikl

i y mi je umjesto z _:D
24.09.2010 | 21:52
Evo stigo moj Macbook s popravka i opet je lijepi bijeli kao nov

svima koji imaju probleme nek nazovu servis i provjere dal imaju besplatnu zamjenu..ja sam je imao.

sretno!
24.09.2010 | 22:37
Bravo, drago mi je da si obnovil komp:)
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 5 dana, 2 sati
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?
  • VanjusOS: evo ja sam isprobao i radi! na A1 je moguće sa fizičke SIM prebaciti se na e-SIM na samom telefonu..
  • Borisone: Jer je gladan!
  • jura22: Zasto Jabucnjak guta komentare?
  • smayoo: :D
  • Borisone: Kako prebacuješ eSIM između moba za koji žena smije i za koji ne smije znat?
  • VanjusOS: ali bravo drlovric, nekad su najjednostavnija rješenje i najbolja!
  • VanjusOS: hahaha, problem je što imam službenu SIM karticu, pa ako mi se sjebe moram tražiti od firme da mi šalju novu...
  • drlovric: Pa probas i samo ce ti se kazati jbt. Sta je najgore sto se moze dogoditi? :)
  • VanjusOS: pitam da li je to itko isprobao?
  • VanjusOS: u iphoneu sa fizičkom sim karticom se pojavila opcija da se prebaci ta fizička sim u e-sim
  • VanjusOS: niste me shvatili, očito
  • miomika: na A1 ti samo pošalju na mail/sms ili putem aplikacije Moj A1 i to je to
  • rusty: Prije jedno 3 godine na Tmobile. u 22h navečer putem supporta jer se u protivnom trebalo ići u poslovnicu
  • VanjusOS: da li je netko isprobao funkciju konvertiranja SIM u e-SIM, i na kojoj mreži?
  • ZoPaj: ha ha, nisu li usbC isforsirali upravo radi štednji na punjačima:)
  • dpasaric: I bez punjača... :(
  • Borisone: Danas najavljeni novi iPad Pro, Vision Pro i MacBook Pro 14-inch. Sve s M5 procesorima (bez Pro i Max varijanti).
  • Air: Veliko priznanje Fedora našem Filipoviću - pozvao ga je na boksački meč.
  • Air: Taj pc laptop je imao cijenu cca 800 eura što nije malo
  • Air: Mislio sam da su se malo pomakli u tom smjeru, ali jok
  • Air: trackpad je... hm...
  • Bertone: Rekao sam ti da je kvaliteta izrade loša, ali sam CPU je brži od CPU-a iz MBP 2014/2015,... stavi na njega LinuxMint pa ćeš vidjeti da nije spor ;)
  • Air: Moj MBP 2014 je ferari / Bentley za usporedbu...
  • Air: Moj utisaK da sam ga platio 100-150 eura plakao bi što nisam dao još 150 za MBP 2014 - 2016 godište.
  • Air: Samo da javim, na kraju sam dobio laptop od frenda. Nije htio čuti za nikakve pare. Skro smo se posvađali ali eto pametniji popušta ;)
  • hal9000: Steve Jobs, vrati se! Sve ti je oprošteno! [link]
  • hal9000: Kakva pizdarija: [link]
  • drpongrac23: Meni onaj sa uzorkom krzna leoparda
  • hal9000: @Bertone: Da, jedan od najdražih Wallpapera ikad.
  • Bertone: 5k [link] i 6k [link]
  • Bertone: ... kojeg rado koristim
  • Bertone: Na stranu sad brzina i ispeglenost OS-a ali mom oku je najljepši i najugodniji bio Mac OS X 10.4 Tiger, a nativni Aqua wallpaper mi je i dan danas jedan od nesmetajućih wallpapera.
  • Air: RIP otišao je i HALID...

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, skunic, temeljnik, Anonimci (865)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.25 Seconds