Macbook white plastika
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Macbook white plastika

21.08.2010 | 20:17
Pozdrav svima!

prije 3 minute sam prijetio da mi se odlomio dio plastike na macbooku pa me zanimaju vasi savjeti.
Da li ljepiti natrag gore, ostaviti kako je ili nesto trece?

ostavio bi samo tako ali me brine da ne dode prasina il tak nes unutra jer je lagani otvor.a onda opet ako ljepim mozda dode ljepilo unutra.. :/

savjeti?
IMG_1285.jpg
21.08.2010 | 21:21
Apple je to priznavao kao gresku u konstrukciji i mijenjali su cijelo kuciste. E sad, da li ide i izvan garantnog roka, treba kontaktirati servis. Ni prvi, ni zadnji koji je pukao. Ocito od naslanjanja ruku na komp.
21.08.2010 | 22:16
Ide i van garancije, ali ovisno o modelu (ser. broj).
Javi se u servis sa serijskim brojem pa ce ti reci da li moze besplatno ili ne. Ja sam dogovorio prije godisnjeg da naruce pa sad koji dan treba otici do sv. nedjelje na zamjenu.
Inace mijenja se cijeli top case (tipkovnica, trackpad i okolna plastika - sve je u komadu)
21.08.2010 | 23:28
a za to mi ne treba garancija il neki racun,il?
22.08.2010 | 12:40
Samo serijski broj (preko njega skuze).
22.08.2010 | 13:49
Ja imam isti taj problem, ali ja sam pokusavao ljepiti (attack), ali rezltat je, kao sto vidite, los.
S obzirom da mi se to dogodilo izvan garantnog roka, mislio sam da mi nece priznati. Bas cu probat kontaktirat servis. Evo kako to izgleda kod mene:
photo_2.JPG
22.08.2010 | 14:12
uff sada mi je još draže da uvijek koristim wireless keyboard. Baš mi je žao ljudi, nadajmo se da će vam to zamijeniti.

salute
22.08.2010 | 21:06
U principu to nema veze sa tipkovnicom nego sa otvaranjem i zatvaranjem (magneti).
22.08.2010 | 23:57
Ja imam MacBook black i plastika nije popucala. Čini mi se da je plastika kod ovih black malo trajnija.
23.08.2010 | 12:26
Evo ja bas zvao servis u Sv. Nedelju.
Veli cura na centrali da je seviser na godisnjem do iduceg ponedjeljka.
tak da se tek onda moze zvat.

veli da je bila prije ta besplatna zamjena al nezna dal to jos funkcionira il ne.
ugl, ko ima isti problem neg zove iduci pon.
13.09.2010 | 20:30
Bok ljudi!

evo sutra vozim macbook u sv nedelju da mi zamjene top case.

jel bi mogo neko tko je vec bio tamo ukratko reci di se tocno nalazi servis?
trazio sam ulicu na google maps i bas neznam dal sam naso dobru pa da se ne gubim jer idem tek poslije podne pa da mi ne zatvore servis jos

dolazim po autoputu iz smjera varazdin.

Hvala
13.09.2010 | 21:16
Ideš u smjeru Ljubljane. Izađeš na izlaz za Sv. Nedjelju. Ne znam koji je izlaz, ali na čvoru na kojem se odvaja cesta za Maribor i izlaz Zagreb zapad nastaviš ravno za Ljubljanu i onda na izlaz za Sv. Nedjelju. Kad se cesta odvoji, dođeš na semafor na kojem skreneš desno u smjeru Zagreba, tj. suprotno od Samobora (za koji se skreće lijevo). Nakon nekih 300-400 metara, s lijeve strane je benzinska i iza nje je velika zgrada u kojoj se nalazi servis. To ti je malo prije Hoto vila. Uglavnom, nemreš fulat.
Sretno
14.09.2010 | 22:23
E puno ti hvala..naso iy prve.
15.09.2010 | 10:38
Super. Fakat nije teško za naći. A komp sređen ili još čekaš?
15.09.2010 | 19:17
Reko mi je 10 dana negde..i sad sam doma na piceku starom valda 10 godina
ko da sam iy ferrari-a sjeo na bicikl

i y mi je umjesto z _:D
24.09.2010 | 21:52
Evo stigo moj Macbook s popravka i opet je lijepi bijeli kao nov

svima koji imaju probleme nek nazovu servis i provjere dal imaju besplatnu zamjenu..ja sam je imao.

sretno!
24.09.2010 | 22:37
Bravo, drago mi je da si obnovil komp:)
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 24 minuta
  • CoffeePod: Kupio MBP16" M4, al tipkovnica je njemacka. Zna li se koliko bubvrega dode zamjena tipki da mi bude HR?
  • Soffoklo: Misliš bravo retardirana EU birokracija
  • drpongrac23: Bravooo Apple, super!!!
  • m@xym: a evo i pojašnjenja: [link]
  • Yonkis: In iOS 26.2, Wi-Fi network synchronization between iPhone and Apple Watch will no longer be available in the EU.
  • hal9000: HAHAHAHAHAHA: [link]
  • dpasaric: Iskreno, i meni Liquid Glass ide na živce i nije im to trebalo. Srećom barem se na iPhoneu lako ugasi u onim opcijama za invalidne osobe.
  • Borisone: Ne znam što su se svi uspuhali oko Liquid Glass, a tragediju od prikaza UI-a na ne-retina ekranima se tolerira više od desetljeća.
  • CoffeePod: Dyeovog odlazak je mozda najbolja stvar. Racunam da ce implementirat malo nazad Mavericks draži i da će utišat Liquid Glass gimmick. Apple se stvarno mora sjetiti da ljudi vole Apple upravo radi blenda vrhunskog hardware i software koji je funkcionalna koliko i lijepo izgleda. Liquid Glass je form over function 101.
  • Yonkis: Sa novim WApp updateom funkcionalan WhatsApp app na Apple Watchu.
  • IgorD: Zašto ne bi bilo istina? O tom se govori danima, neki ljudi slave što je Dye otišao. Trebao si otvoriti temu
  • Djuro genijalac: Sve mi se čini da je ovo istina..?
  • Djuro genijalac: [link]
  • IgorD: ovo je bilo na 17
  • IgorD: [link]
  • IgorD: Meni radi paste, iPhone Max 15, nije zadnji ios
  • smayoo: Ne možeš s iphonea
  • Djuro genijalac: Jbm, kak se pastea link u vikalicu?
  • Djuro genijalac: Ne znam jel ovo istina, ali....
  • Air: Ja sam u Zg, reci što i kada trebaš?
  • drlovric: Ima li neka dobra dusa iz Zagreba da mi preuzme hedan mali paket i preusmjeri ga na paketomat ili kakogod u Zupanju? :)
  • smayoo: [link]
  • ydrea: @Vanjuška - imamo! Poslao sam ti pp ;)
  • drlovric: Akom znate nekoga da prodaje SteamDeck, ja bih to kupio...
  • Piko: Zašto WP ? .... ima .... samo ja radim u Laravelu, no WP mi nije stran.. što konkretno treba ?
  • dpasaric: Svi otišli u keramičare. Naš ex-voditelj weba radi s mramorom sada. :)
  • Vanjuška: Imamo li na Jabučnjaku ikoga tko je vičan WordPressu i općenito web hokus pokus?
  • Riba: Anker ili Baseus i na miru si.
  • drlovric: Ja vjerujem Ankeru. Godinama bez problema
  • dpasaric: Ne kupuj nikada jeftine punjače za auto, gomila je uništenih iPhonea na taj način.
  • Yonkis: ima netko za preporučiti autopunjač a da ima USB C i USB A? Ne vjerujem ovima ovim artiklima od 5€.
  • zvone: Vrhunski. Moj prvi OS je 7.5. Digao ga i igrao Sim Tower satima. Kao u stara dobra vremena.
  • smayoo: Evo stavio sam ja [link]
  • dpasaric: To je vrijedan link, nemoj da se izgubi na Vikalici, imamo u forumu grupu MacOS Classic, pa ostavi tamo da ostane
  • IgorD: Da, mogao bih nekom to amjestit full scree da se šokira kad se vrati a komp
  • smayoo: hvala!
  • drlovric: Ovo je tako cool. Svaka cast!!
  • Ender: @IgorD: ovo je sjajno! hvala!
  • IgorD: > Infinite Mac is a collection of classic Macintosh and NeXT system releases and software, all easily accessible from the comfort of a web browser
  • IgorD: Upravo otkrio: [link]
  • m@xym: RIP Deajn Ristanović, jedan od rijetkih koji je postao legenda još za svog života (barem nama koji smo pratili same početke kompjuterizacije u bivšoj državi.
  • smayoo: :(
  • IgorD: Računari itd. RIP
  • Yonkis: Zar Apple nije mogao napraviti bolji emoji za miša, tj za magic mouse?
  • Miro Spiro: Umro Dejan Ristanović :( RIP
  • MacSin: OS stari do X je bio cool
  • MacSin: na poslu su svi na win lenovo aliu kad dodem doma je melem za oci ali kad treba nesto upgarde napravit tad je vec probelm
  • MacSin: OS je i dalje miljama od ostalih no sto se tice hardware to je vec diskutabilno
  • VanjusOS: neki mi javi se privatno, barem ako može kratko posuditi na probu
  • VanjusOS: ljudi, ima li možda netko viška Thunderbolt 2 to Thunderbolt 2 Cable

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.73 Seconds

Provided by iJoomla SEO