mozda nekom zatreba....
opste je poznato da su tv kartice za Mac,malko skuplje,pa je varijanta za gledanje video signala sa ovim uredjajem jako jeftinija....moze bukvalno svaki video signal da se uveze u Mac..i isti snimi....(tv...vhs video...kamera..sat risiver....)koristeci mali besplatni program EasyCapViewer....
moram da naglasim ,da je bitno pri kupovini ovog malog uredjaja da nosi oznaku DC60(pise na Cd-u)a ne oznaku Dc60+....i sve ostalo je prosto....
kod mene u Srb ga nema zvanicno,ali se cesto prodaje na licitacionom sajtu Limundo,i cena mu se krece od 10-20 eura..nekad i manje...(licno sam ga i ja tamo kupio).... bentrask.com/easycap/ easycapexpertti.mybisi.com/product/easyc...deo-capture-xp-vista
Tomek: Pozdrav svima, prije nego pokrenem temu, da li je možda obrađeno pitanje automatskog "Power on" na MacBook PRO M4 kad takneš tipkovnivu ili ga otvoriš?? To me užano živcira... Nemrem očistiti tipkovnicu a da ga ne upalim...
dpasaric: Spremam novi članak za pro usere Macova!
dpasaric: Ja sam danas naručivao što se još može od lagera s QWERTY, pa ćemo vidjeti što ću dobiti!
zvone: Zvao istyle da interveniraju da ostavw qwerty posto ionako prave tipkovnice posebno za ht trziste. Krajnje su nezainteresirani. Ali kazu da se ljudi jako žale.
Bertone: Sused, ni to tema za vikalicu, trebao si to pitati u temi o budućnosti čovječanstva