Hvala
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Hvala

• steinramm
  • Posjetitelj
04.07.2010 | 20:48
Hvala. Kako ebay radi sa Hrvatskom, ima li neko iskustva? Kakve su takse?
  • steinramm
  • Posjetitelj
04.07.2010 | 20:50
Da li forum baguje ili je do mene? Kliknuo sam na Posalji odgovor a postavio je novu temu.

Anyway, mozete prebaciti ovo na prethodnu temu: www.jabucnjak.hr/forum/hardver/52418-mac...-ploca-potrebna.html
04.07.2010 | 21:18
Ja ne mogu spojiti dvije teme, ali Riba i Davor vjerojatno mogu. Samo kad naiđu...

Ebay "s Hrvatskom" radi isto kao sa svakom drugom zemljom. Nije to stvar Ebaya, nego pojedinog prodavača. Ja kupujem preko E-baya već 9 godina (čak i prije nego se moglo imati PayPal account u HR) i u svo to vrijeme (računam da se radi sve skupa o nekih 50-60 kupnji) imao sam samo jedno poluneugodno iskustvo (kupio sam 3 stvari, čovjek mi je poslao samo jednu, onu najskuplju, a druge 2 zaboravio, onda mi ih je poslao naknadno, besplatno, ali s cijelim računom istim kao i prvi put pa mi je naša carina dvaput naplatila PDV te sam im morao objašnjavati i dokazivati - na kraju su mi vratili duplo uplaćen novac, nakon jedno 4 mjeseca).

Što se slanja tiče, ono što se šalje iz amerike putuje beskrajno dugo, ne znam zašto. Iz USA mi nije ništa stiglo za manje od 20 dana. Iz Australije za 10 dana. Iz Hong Konga, Taiwana i Koreje stiže redovito isti tjedan, kao i iz EU zemalja.
04.07.2010 | 22:03
Evo kod mene je sasvim obrnuto, iz Amerike dođe sve sto naručim najvise za 14 dana, čak sam imao jednu kupovinu preko sellera koji se nalazi na Havajima.. i to mi je došlo za 14 dok narudžbe iz Kine moram čekati i preko 20 dana
04.07.2010 | 22:13
Za Kinu ne znam, odande još ništa nisam dobivao. Hong Kong (a Taiwan pogotovo) ipak nisu isto što i Kina, iako su geografski blizu.
Možda ima veze i s riječkom carinom. Ja zapravo ne znam koliko od tog vremena pošiljka putuje, a koliko "spava" na pošti carine u Rijeci...
05.07.2010 | 00:23
Takodjer sve narudžbe iz Kine su mi dolazile za otprilike mjesec dana, nekada i malo duze.
U zadnje vrijeme dosta narucujem iz UK i to mi najcesce doalazi za tjedan dana a cesto i manje (jedna je samo zaglavila 3 tjedna). Sto se tice carine/pdva i slicno to ti jako zavisi o tome sto narucujes, koje je vrijednosti i u kojem gradu zivis. Ja do sada nisam platio nikada nista (kuc-kuc) ni sa eBaya ni sa mase drugih siteova sa kojih narucujem ali mislim da vrijednost narudzbe nikada nije presla 100 eura.
05.07.2010 | 18:54
Ni ja nemam baš nikakvih problema s iskustvima s eBaya. Dapače, mogu reći samo pohvale. Nikad nikakvih problema, sve je prošlo bez problema. Bilo je tu i muzike, (CD, ploče! ), i dijelova za mac (airport kartice, memorija itd...)
Vrlo dobro i ugodno. A vrijeme putovanja je u prosjeku tri tjedna za SAD i recimo dva za Hong-Kong....
  • steinramm
  • Posjetitelj
06.07.2010 | 15:19
Hvala na odgovorima. Pokusao sam pretragu na ebay-u, medjutim nesto ne pronalazim odgovarajuci rezultat.

Kucao sam "macbook pro 17 motherboard" i dobio sam:

shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=p39...t=See-All-Categories

Any tips?
06.07.2010 | 15:35
steinramm je napisao:
Hvala na odgovorima. Pokusao sam pretragu na ebay-u, medjutim nesto ne pronalazim odgovarajuci rezultat.

Kucao sam "macbook pro 17 motherboard" i dobio sam:

shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=p39...t=See-All-Categories

Any tips?

Oni to zovu logic board.
shop.ebay.com/i.html?_nkw=macbook+pro+17...=p3286.c0.m270.l1313
Pozdrav
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 3 sati
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Ender, Riba, ^SuperUnknown^, Anonimci (644)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.96 Seconds

Provided by iJoomla SEO