Evo i malo humora...
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Evo i malo humora...

11.09.2016 | 08:45
U seksualnoj i financijskoj krizi uvjek jača, DESNICA!

Čuo vic neki dan.

P.S.
Polažem nade u desnicu danas. LOL
11.09.2016 | 11:01
zabac kaže:
P.S.

Ovo je najbolji vic u cijelom threadu!
11.09.2016 | 11:12
smayoo kaže:
zabac kaže:
P.S.

Ovo je najbolji vic u cijelom threadu!

Svako ima svog favorita. VanjusOS se veseli kako je Osijek pobjedio Dinamo -->

Nije lijepo sprdati se. Tako se i ja mogu sprdati s komunistima koji su klali Talijane u Rijeci '45, a danas drmaju cijelim područjem i nije mi jasno kako ljudi to toleriraju. Zakolje ti baku ili djeda, a ti njima hrliš u zagrljaj?!?!
11.09.2016 | 11:55
kršćanski je opraštati? u biti sprdnja je jedino što nam ostaje kada pogledam ove plave debile, a bogami ni ovi crveni nisu daleko. oprao ja auto danas umjesto da idem na glasanje... life if good.
11.09.2016 | 18:16
zabac kaže:
Nije lijepo sprdati se. Tako se i ja mogu sprdati s komunistima koji su klali Talijane u Rijeci '45, a danas drmaju cijelim područjem i nije mi jasno kako ljudi to toleriraju. Zakolje ti baku ili djeda, a ti njima hrliš u zagrljaj?!?!

Tko njima hrli u zagrljaj? Ti im hrliš! Svi oni koji su u Rijeci bili okorjele komunjare za vrijeme SFRJ su odmah '90 brže-bolje prešli u HDZ.

Ali nisam želio vrijeđati tvoje osjećaje. Ispričavam ti se. Naravno, svatko ima svoje favorite. Moji nisu ni lijevi, ni desni (bez obzira što ti misliš tako). To su Kurta i Murta. I jednima, i drugima je najvažnije samo da zadrže svoju klackalicu jer je i jednima, i drugima zapravo jednako dobro bilo da su na vlasti, bilo u opoziciji, samo da im ne uskoči nitko da naruši njihov duopol.

S kolegom sam se kladio da ćemo "imati" tzv. "veliku koaliciju". Radije će obojica i pokazati pravo lice, samo da ne dozvole da se ubaci netko treći. Jedva čekam najesti se janjetine na njegov račun...
11.09.2016 | 18:36
E, a kad smo kod humora i izbora, imali smo danas prijatelje na ručku, s kojima se ne vidimo baš često. Kako smo se taman vraćali s birališta kad su nam stigli, onda je naravno to i bila prva tema.

- Evo mi s birališta...
- E, sigurno ste glasali za naše!
- Jesmo, da! Glasali smo za naše!

Zapravo si nismo rekli tko je za koga glasao, bez daljnjih pitanja na tu temu. Jednostavno smo i mi, i oni znali da bi to odvelo razgovor u smjeru koji bi nam pokvario raspoloženje. Ne zato što znamo da imamo jako različite glasačke preferencije (a imamo), nego zato što razgovor o politici ne ide s dobrim raspoloženjem.
Ono što želim reći je da se civilizirani ljudi mogu ne samo međusobno uvažavati, nego i biti dobri prijatelji iako imaju različite svjetonazorske stavove, različite glasačke preferencije, religijska opredjeljenja itd. Ako se na račun toga nekad i našalim, to nikako nije zato što bilo koga na temelju toga želim uvrijediti, etiketirati ili išta slično.
11.09.2016 | 18:59
smayoo kaže:
zabac kaže:

Tko njima hrli u zagrljaj? Ti im hrliš! Svi oni koji su u Rijeci bili okorjele komunjare za vrijeme SFRJ su odmah '90 brže-bolje prešli u HDZ.

Ali nisam želio vrijeđati tvoje osjećaje. Ispričavam ti se. Naravno, svatko ima svoje favorite. Moji nisu ni lijevi, ni desni (bez obzira što ti misliš tako). To su Kurta i Murta. I jednima, i drugima je najvažnije samo da zadrže svoju klackalicu jer je i jednima, i drugima zapravo jednako dobro bilo da su na vlasti, bilo u opoziciji, samo da im ne uskoči nitko da naruši njihov duopol.

S kolegom sam se kladio da ćemo "imati" tzv. "veliku koaliciju". Radije će obojica i pokazati pravo lice, samo da ne dozvole da se ubaci netko treći. Jedva čekam najesti se janjetine na njegov račun...

Tko kaže da si ti za lijeve?
11.09.2016 | 19:01
smayoo kaže:
E, a kad smo kod humora i izbora, imali smo danas prijatelje na ručku, s kojima se ne vidimo baš često. Kako smo se taman vraćali s birališta kad su nam stigli, onda je naravno to i bila prva tema.

- Evo mi s birališta...
- E, sigurno ste glasali za naše!
- Jesmo, da! Glasali smo za naše!

Zapravo si nismo rekli tko je za koga glasao, bez daljnjih pitanja na tu temu. Jednostavno smo i mi, i oni znali da bi to odvelo razgovor u smjeru koji bi nam pokvario raspoloženje. Ne zato što znamo da imamo jako različite glasačke preferencije (a imamo), nego zato što razgovor o politici ne ide s dobrim raspoloženjem.
Ono što želim reći je da se civilizirani ljudi mogu ne samo međusobno uvažavati, nego i biti dobri prijatelji iako imaju različite svjetonazorske stavove, različite glasačke preferencije, religijska opredjeljenja itd. Ako se na račun toga nekad i našalim, to nikako nije zato što bilo koga na temelju toga želim uvrijediti, etiketirati ili išta slično.

Ja nikad, niti jednom riječju nisam vrijeđao. To što se ja s nekime ne slažem, ne daje mi za pravo vrijeđati.
11.09.2016 | 19:43
zabac kaže:
Tko kaže da si ti za lijeve?

Tako sam zaključio iz toga što si napisao :
zabac kaže:
Nije lijepo sprdati se. Tako se i ja mogu sprdati s komunistima

zabac kaže:
Ja nikad, niti jednom riječju nisam vrijeđao.

Nisi, nego sam ja iz onog što si napisao shvatio da sam ja tebe uvrijedio, nehotice.
12.09.2016 | 03:33
*ebeš politiku, evo od kuda je Apple ukrao dizajn za nove sluške

10.09.16-1.jpg
10.09.16-2.jpg

... baš me zanima da li će ih proizvođač četkica za zube tužiti za krađu dizajna (kak su oni Samsung za zaobljene rubove )
12.09.2016 | 07:43
Neće, napravili su ih zaobljenima i tako zajebali proizvođača da ih nemože tužit
12.09.2016 | 08:44
@Bertone ajde mi pokaži tužbu, dio tužbe gdje Apple tuži Samsung za zaobljene rubove!
12.09.2016 | 17:01
Ups, vidim da nije dobro sjela šala na račun Applea... sorry
12.09.2016 | 19:19
Nisam komentirao šalu, osim ako je i ono u zagradi šala.
12.09.2016 | 19:53
Pa i zagrada je trebala biti produžetak šale ali izgleda na da nije tako shvaćena
12.09.2016 | 21:52
Danas stojim na semaforu, spustio prozor, hvatam zadnje ljetno sunce, uzmem jabuku, odgrizem zalogaj i žvačem, kad - eto Appleovog odvjetnika, odmah mi uručio tužbu za plagiranje njihovog logotipa...
12.09.2016 | 22:03
Pa što si je grizo s desne strane, jesi li to promijenio smjer?
16.09.2016 | 09:42
aQxVQ5e_700b.jpg

Jedna prigodna
16.09.2016 | 09:52

Jel dolazi taj sub u raznim veličinama ili...?

havdic kaže:

Ne. Ja ko Matija Gubec. Ni lijevo, ni desno, nego ravno naprijed.
16.09.2016 | 09:59
smayoo kaže:

Jel dolazi taj sub u raznim veličinama ili...?

havdic kaže:

Ne. Ja ko Matija Gubec. Ni lijevo, ni desno, nego ravno naprijed.

Također, sempre drito!
20.09.2016 | 11:32
Najveći mrežni switch na svijetu

aGDNVpK_700b.jpg
20.09.2016 | 16:58
ammadeus kaže:
aQxVQ5e_700b.jpg

Jedna prigodna

Plagijatori! Vi mislite da je to zajebancija...

hush.png

20.09.2016 | 17:30
iVibrator!
Ima u plavoj boji?
10.10.2016 | 21:39
sampras.jpg
10.10.2016 | 22:17
Viš... Za Samprasa nisam još čuo, ali znam nekoliko Samjanja...
01.12.2016 | 17:45
youtu.be/3lDLifl02mw
04.12.2016 | 12:48
Evo malo za zabavu ahah
Prilozi:
19.12.2016 | 12:14
27.01.2017 | 16:39
IE.jpg
27.01.2017 | 17:12
X-D
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 dana, 23 sati
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?
  • VanjusOS: evo ja sam isprobao i radi! na A1 je moguće sa fizičke SIM prebaciti se na e-SIM na samom telefonu..
  • Borisone: Jer je gladan!
  • jura22: Zasto Jabucnjak guta komentare?
  • smayoo: :D
  • Borisone: Kako prebacuješ eSIM između moba za koji žena smije i za koji ne smije znat?
  • VanjusOS: ali bravo drlovric, nekad su najjednostavnija rješenje i najbolja!
  • VanjusOS: hahaha, problem je što imam službenu SIM karticu, pa ako mi se sjebe moram tražiti od firme da mi šalju novu...
  • drlovric: Pa probas i samo ce ti se kazati jbt. Sta je najgore sto se moze dogoditi? :)
  • VanjusOS: pitam da li je to itko isprobao?
  • VanjusOS: u iphoneu sa fizičkom sim karticom se pojavila opcija da se prebaci ta fizička sim u e-sim
  • VanjusOS: niste me shvatili, očito
  • miomika: na A1 ti samo pošalju na mail/sms ili putem aplikacije Moj A1 i to je to
  • rusty: Prije jedno 3 godine na Tmobile. u 22h navečer putem supporta jer se u protivnom trebalo ići u poslovnicu
  • VanjusOS: da li je netko isprobao funkciju konvertiranja SIM u e-SIM, i na kojoj mreži?
  • ZoPaj: ha ha, nisu li usbC isforsirali upravo radi štednji na punjačima:)
  • dpasaric: I bez punjača... :(
  • Borisone: Danas najavljeni novi iPad Pro, Vision Pro i MacBook Pro 14-inch. Sve s M5 procesorima (bez Pro i Max varijanti).
  • Air: Veliko priznanje Fedora našem Filipoviću - pozvao ga je na boksački meč.
  • Air: Taj pc laptop je imao cijenu cca 800 eura što nije malo
  • Air: Mislio sam da su se malo pomakli u tom smjeru, ali jok
  • Air: trackpad je... hm...
  • Bertone: Rekao sam ti da je kvaliteta izrade loša, ali sam CPU je brži od CPU-a iz MBP 2014/2015,... stavi na njega LinuxMint pa ćeš vidjeti da nije spor ;)
  • Air: Moj MBP 2014 je ferari / Bentley za usporedbu...
  • Air: Moj utisaK da sam ga platio 100-150 eura plakao bi što nisam dao još 150 za MBP 2014 - 2016 godište.
  • Air: Samo da javim, na kraju sam dobio laptop od frenda. Nije htio čuti za nikakve pare. Skro smo se posvađali ali eto pametniji popušta ;)
  • hal9000: Steve Jobs, vrati se! Sve ti je oprošteno! [link]
  • hal9000: Kakva pizdarija: [link]
  • drpongrac23: Meni onaj sa uzorkom krzna leoparda
  • hal9000: @Bertone: Da, jedan od najdražih Wallpapera ikad.
  • Bertone: 5k [link] i 6k [link]
  • Bertone: ... kojeg rado koristim
  • Bertone: Na stranu sad brzina i ispeglenost OS-a ali mom oku je najljepši i najugodniji bio Mac OS X 10.4 Tiger, a nativni Aqua wallpaper mi je i dan danas jedan od nesmetajućih wallpapera.
  • Air: RIP otišao je i HALID...

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, marioart, skunic, temeljnik, tino1, VanjusOS, Anonimci (403)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.49 Seconds

Provided by iJoomla SEO