Bertone kaže:
Hebo vas Tito i što je bilo prije 50-60-70 godina

,... ajmo o realnim problemima današnjice, evo meni Tomašević u kvartu uzeo 4 parkirališna mjesta

i pretvorio ih u parkinge za bicikle

i od kad su napravljeni a to je cca dva tjedna, na njima ju ukupno parkirano 0 (nula) bicikla jer zakaj bi se parkirali na parkiralištu za bicikle koje je udaljeno 100 metara od dućana/birtije kad se mogu parkirati na nogostupu ispred dućana/birtije

Sličnu stvar sam čuo od frendova u Zagrebu, ne razumijem se točno u vaše kvartove, ali znam da je u centru i ista fora - samo nisu mjesta za bicikle, nego su izmislili nešto drugo, uglavnom ostali bez pet mjesta, a već je bilo napeto i sada su svi ludi. Kažu "nikad više za njega", a bili su njegovi glasači. I to su prava, stvarna, životna, pitanje politike.
Ali to je bio slučaj i u Rijeci, sa sada prošlom, vlašću - samo su nam uzimali mjesto po mjesto, kod nas uglavnom žutim crtama (gdje onda komunalni redari udaraju represiju) i stupićima gdje treba i ne treba, a većinom gdje ne treba i gdje se desetljećima normalno parkiralo. I onda su mnogi komentirali da neće vlast pasti na raskopanim ulicama, političkim svađama ili Galebu, nego na dva osnovna urbana temelja: na parkiranju u stambenim kvartovima i na odvozu smeća.
Kako hrvatski gradovi ne nude suvremen i svima dostupan urbani prijevoz kao neke europske metropole, onda je jasno da smo osuđeni na osobne aute. I ok, prihvatimo tu realnost, ali onda neka se maksimalno olakša život obiteljima koje moraju koristiti aute. Otvorene nadzemne garaže po kvartovima su najjeftinije rješenje.
To je ono što mene zanima, a ne prošlost.
Neki ljudi koji vide problem u tome kad dva parkirna mjesta u centru Zagreba zamjene s podzemnim spremnicima za otpad. Ja mislim da je to dobro rješenje.
Kaj se javnog prijevoza tiče, u Zagrebu bi moga vrlo jednostavno funkcionirati jer infrastruktura postoji. Samo bi trebalo vozače automobila početi kažnjavat za vožnju žutom linijom koja je namijenjena autobusima i tramvajima. U 99% automobila sjedi po 1 osoba.
A da ne kažem da bi se s obzirom na konfiguraciju grada puno više ljudi moglo voziti biciklom ili nekim takvim prijevoznim sredstvom na posao.